Фидосова и Стоянова: Съвестта ни е чиста, не сме ходатайствали

Не съм ходатайствала, исках да има промяна. Съвестта ми е чиста, заяви Искра Фидосова. Разпространеният разговор с Ваньо Танов е пълна манипулация, каза пък Менда Стоянова.

Обратно в новината

Коментари - Фидосова и Стоянова: Съвестта ни е чиста, не сме ходатайствали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От това което гледах днес по канал3 не ми приличаше на нагласен разговор, напротив беше повече от автентичен. Тая дето телевизора не може да я събере щотото туловището й е по-голямо от него да вземе да се маха и тя, време е някой да изрине боклука...

Съвеста им била чиста ,то и на циганката гдето викаше, че не краде а само си взима и на нея и е чиста. Депутат и съвест, крадец и съвест, престъпник и съвест, адвокат и съвест -НЯМА

Тая дебел свиня няма ли кой да я махне. Изяде кюфтета в бюфета. Другите гладни стоят.

Тези пък умнички. Май трябва да спрат "Пълна лудница","Аламинут" и "Комиците", двечките ще ни забавляват повече....

Хе!хе!хе! Яне приготвил 10-15часа разговори. Седи и се хилка. Не му пука от прокурори, защото записите са автентични май, а и тези двете с половин уста признаха, че е имало такива разговори и за такива неща. Шоуто продължава. ББ забранил да говорят и да дават изявления за медиите. Ама на Яне как ще забрани?

Готин лаф- аз тоз не го познавам ама партийния комитет ме пита ко става с нашту момче и аз затова звъня ня Танов да се интересувам. Другия готин лаф грешката ми е че след като видях вилата вместо да докладвам аз си замълчах- значи аз се съмнявам че има престъпление ама някак си си затраях а сега къв скандал стана. Майтап отвсякъде.

прав си, а колко ли струва това затрайване и това въпросче, а колко са общо с тези които не знаем ....

Тези не мога да ги разбера. Като има корупция и искат да заменят един корумпиран с друг, не ме търсят, а се борили със статуквото.Каква думичка само - статукво. И си траят. Когато обаче записите със "статуквото" им излязоха на яве, търсят мен, както удавник сламка за да се спаси. И сега записите били това-били онова, аз да съм кажел и т.н. глупости за забавачница. А народът мъдро казва. кой, каквото си надроби, това да сърба. Но тези нямат лице и смелост да си сърбат надробеното.

ДА ОТГОВОРЯ НА ПИСАЧА "не" _И АЗ ИЗПИТВАМ ТРУДНОСТИТЕ НА ВРЕМЕТО, НО СЪМ ОПТИМИСТКА,ЧЕ ЕДИН ДЕН ПОКОЛЕНИЯТА НИ ЩЕ ЖИВЕЯТ ПО ДОБРЕ ОТ НАС АКО СЕГА ПРАВИТЕЛСТВОТО УСПЕЕ ДА НАПРАВИ ВСИЧКИ ПРОМЕНИ В ДОСЕГАШНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ,ЗАЩО СЕ КОСИТЕ КОГАТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПОДГОНИХА МАФИЯТА И СИВАТА ИКОНОМИКА, АМИ МОЖЕ БИ И ВИЕ СТЕ ОТ ТЯХ И ИСКАТЕ ДА СЕ ЗАЩИТИТЕ, И ЗАПОМНИ ЧЕ УМНИТЕ ЩЕ УСПЕЯТ ,

Уважаема Нели, докато на политиката у нас се гледа като на средство за икономически просперитет, никое правителство, съставено от партийни лапачи, няма да промени статуквото.

Егати лозунгарската истерия (Caps Lock). Ти да не си преписала тезиси от конгреса на БКП или ДКМС. Само така другарко! Без сянка съмнение в правилността на партийната повеля! Остава тази вечер да напишеш и един два доноса за враговете на народа, които саботират идеите за светлото бъдеще под знамената на Герб.

Тя не знаела за кого лобира,а Генералът не знае на кого оценката е 2,90!?!Смешно и глупаво и безкрайно елементарно!

Какви ги говори тая дебелана?Искала промяна, да иска тя да краде,защото храната поскьпна с над 4%, А ТУЛОВИщЕТО и ТРЯБВА ДА СЕ тьпче. Така ще си остане навирила муцуна кьм многомечтаната вила на насоящия митнически крадец.Ядец!

Помагайте на Бойко!!! Утре дън се тюфкате.Нямате 100 Родини! България е една и трябва да вий светиня

Тези селянки Менда и Фидоска май ни взеха за мезе. Загрижили се те за състоянието на митниците, разбираш ли. Айде бе! И затова подпитвали за точно определени кандидати - единият престъпник, другият двойкаджия. За съжаление България в момента се управлява от тези лелички. Едната е "топ юристка" и кове законите, другата - "топ икономистка" и определя държавния бюджет.

малката подробност е, че нямате съвест:)

Някой ще ме светне ли тези двете как са попаднали в парламента.Аз лично никога небих гласувал за тях. Повръща ми се.

На такава" грижа" за избирателите завиждам.Нали и аз за това гласувах за ГЕРБ,че сега ми е неудобно да кажа какво ми се иска да си изям.Огромно"хвала" на Менда и Искра-да се множи грижата Ви за избирателя/но не избирателно/.

Каква необхватна съвест и душа- еднакво кръгла отвсякъде

Ние, гербарите, сме всякога чисти и неопетнети като утринна роса. А най-най-... е др. Бойко.

Искам Федосова сега да каже данните за корупцията в митница ЛОМ. Ха сега ги кажи като си ги крила .

Калитко, ти си едно нещастно глистче, което живурка в нечий герберски задник. Престани с глупостите, които пишеш. Необразован си и по всичко личи.

КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ ГЕРБ СИ ВЪРВИ НАПРЕД ,САМО ТАКА ГЕРБЕРИ ,НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАЙТЕ ОТ ПИСАНИЯТА ВЪВ ФОРУМА ЗАЩОТО ТЕ СА ОТ ТЪЖНИ , ИЗНЕРВЕНИ И ОТЧАЯНИ СИМПАТИЗАНТИ И ЧАДА НА КОМУНИСТИМЕСКИЯ РЕЖИМ, В АГОНИЯ СТЕ , ЖАЛ МИ Е ЗА ТАКИВА КАТО ВАС

На тебе ти е жал, Нели... Но ти как си? Гот ли ти е? Добре ли живееш? С кеф ли изпращаш месеца? Щото повечето хора са зле. Не им е радостно, едва скърпват за сметките и манджата и изпращат месеца с тревога дали ще могат да си върнат заемите заради забавените им заплати... Знаеш ли какво? Ти си жалка! Много жалка. Изживяваш се като царица, седнала сред просяците - уж другарува с тях, а им показва само превъзходството си. Ти такава ли си? Нещо повече от всеки един от нас ли си, НЕЩАСТНИЦЕ?

Хайде стига, че ще вземеш да ме разплачеш! Всички са бедни, всички нямат пари, но миналата година има рекордни спестявания в банките! Това сме ние - мрънкащи мърши! А, за кредитите - не знам дали знаеш, но в народните приказки , лисицата преди да лапне нещо, първо си го мери дали ще може да и излеза през задника. Та, така с тия с кредитите - всички се наблъскаха с кредити - защото беше нормално да си с няколко кредита. Взеха имоти, за които просто беше ясно , че не можеха да плащат и сега когато ги удари вълната, взеха да пищят, че държавата е виновна! Виновна е таратанци! На вас винаги някой друг ви е виновен или пък ви е длъжен с нещо! Но това да се напънете да работите, вместо на мънкате - не, това не е за вас! ЩАСТЛИВЦИ!

така наречените писаници във форума са гласа на народа. те са непосредствен израз на настроенията на населението. а че са изнервени коментарите е нормално, все пак много лъжи и простотия за 1,5 година се случиха. така че, напред с герб към клоаката. естественно предполагам че има и съвестни гербери, но те започват да се отдръпват и да негодуват от безпардонното поведение на узурпаторите във върхушката на партията ви.

Не! Писаниците във форума е добре организирана атака от армия лайномети, имащи за цел да изкарат положението в България нетърпимо! Да, то е нетърпимо за червената паплач, която беше свикнала да лапка сладко-сладко от разни бандеролчета, фалшива нафтичка, малко европроекти и т.н. Но сега когато Бойко разбърка лайната, стана нетърпимо за всичките ви спонсори. И да ти кажа - не знам ти от кой народ си, но аз с хората които контактувам нямаме усещане , че нещата се влошават , а напротив - имаме усещане , че изгрева наближава за България! Дай Боже Бойко да издържи, защото преди разсъмване тъмнината е най-сериозна!

Фидоске, като те гледам, първото което виждам у теб е чистата ти съвест.

...и здрав апетит!

СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ БОЙКО, ЗАЩО НИЕ МЛАДИТЕ И ОБРАЗОВАНИТЕ ГЛАСУВАХМЕ ЗА НЕГО ЗА ЕДНО ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ! КАКТО ВИЖДАТЕ БЪЛГАРИЯ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ СТАНИШЕВОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ЗАПЛАТИТЕ СА ПО-ГОЛЕМИ, СТАНДАРТА НА ЖИВОТ Е ПО - ВИСОК И МАФИЯТА НАЙ-НАКРАЯ Е В ЗАТВОРА - ТОВА КОГА ДРУГ ПЪТ СЕ Е СЛУЧВАЛО А? ВИЕ СТЕ ЧЕРВЕНИ ТИКВИ!

ти в коя държава живееш сладур?

кои бил в затвора ?! аз ли не съм разбрал нещо ? кои заплати били по високи? данъците виж са по високи. кои стандарт е по висок? маи само на цветелина и на цецо? ;))))) голям смях с тебе човече.

Ама вас младите не ви ли учат в Училище ??? А щом питаш "КОГА ДРУГ ПЪТ СЕ Е СЛЪЧВАЛО А?" -ще ти отговоря - ТОВА ВЕЧЕ СЕ СЛУЧИ СЛЕД АПРИЛСКИЯТ ПЛЕНУМ НА ПАРТИЯТА КОЙТО СЕ ПРОВЕДЕ ПРЕЗ 1956 Г."

Ех...Калиткооо..сине Аврамов! Ти къде живееш бе мамин златен?

Калитко, ти кога мина в отбора на младите? Другите глупости, които си писал, няма нужда да коментираме :)

Ти се майтапиш много грозно и така се гавриш със светинята Бойко. Или си нещо неадекватен...?

Младите и образованите са показали своето отношение към Герб и Бойко Борисов на концерта на ФСБ!

това не беше ли дървена талаба у голо поле, амбриаж такъв?

ако Бойко ме подслушва да си отвори ушите- и за органи не ставаш и ти и цялата ти шайка !!моето момченце

Не е виновно добичето - просто ББ, ЦЦ и прочие ГЕРБ-ави имат морални норми, които се различават от общочовешките! Тя е зарязала мегапечеливша нотариална кантора, а и има допълнителни разходи - преместила се е в София, яде скъпа храна, а не фураж и т.н. - т.е. трябва да поддържа стандарт! Естествено, че ще краде и ще урежда приближените си срещу семпли комисионни... като няма гадже банкерка или наследствни 8 апартамента....

Съвестта им е напълно чиста - никога не е ползвана...

тези нагляри от герб съвсев ни взеха за балъци крайно време е народе да се осъзнаем и да ги изритаме тези селски тарикати

абе Вие ще се оправяте ли или народа да излиза на улицата

Да бе... То с такава "съвест" как нема да й се види чиста...

сгодна женица!

по смърдело от ГЕРБ няма

еми по характер или е имал добър апетит като на тоя хипопотам

Сбогом чиста съвест-Искрена Мента.

Видяла тая гигакалория че сегашния началник на митницата има къща за 1 000 000 и и се приискало и неиния ''кандидат''да си направи къщичка па и за нея да изкара да не отслабне!!!!!КОГО УСПИВАТЕ БОКЛУЦИ?ОЩЕ МАЛКО И ИЗЛИЗАМЕ НА УЛИЦАТА!

Като ги гледам всичките тия и си мисля защо Маргина го дават на съд за организиране на престъпна група. Не трябва ли шефа на герб да бъде на негово място!

Вярвам й - като няма съвест как да не й е чиста....

Бате, на парче ли взеха да Ви плащат вече? Ггледам много си деен. Нищо лично просто съм любопитен.

Плаааащат,братче, и то много яко! Не можеш да си представиш колко! Айде престанете да се занимавате с глупости и марш да работите! Ще вият комунистите, ще пускат компромати, ама като гледам той народа отново забравя много бързо как го управляваха до сега! Пак ще се натресете на Сер-гейчо, обаче тогава кой ще ви е виновен......

Аре имунитета долу и на съд бе, свини мазни! Всякакво чудо е било, ама като ГЕРБ-аджийската шуробаджанащина и корупция не е било никога! Избирай, прост народе, още 'месии' та да те мъчат, докато бъдеш не унищожен и изтръгнат като плевел из земята на дедите ти!

Пак си се задръстил с комплекси за малоценност!

не се е задръстил а е прогледнал това е действителноста г-н гербер

Според източници на bTV сградата и земята към него... още по пазарна оценка струват около 15 милиона лева. Тази солидна цена донякъде е спасила собствениците на имота, тъй като вече подготвили всички документи, измамниците не успели да намерят купувач. Тогава се насочили към друг имот, при продажбата на който бяха заловени. Заграбването на двата имота става по един и същ начин - с фалшиви пълномощни. Документът за имота на улица "Сан Стафано" е издаден в Монтана - в кантората на депутата от ГЕРБ Искра Фидосова..." Няколкостотин нотариуса в София, а тия ходят в Монтана... интересно

За кой имот пишеш?

СДС го затри Костов като му бяха виновни всички (матриал тогаво още нямаше), НДСВ го затри царя, защото не можа за 800 дни да смени чипа на българина. Познайте кой ще затрие ГЕРБ, а виновен за всичко е Станишев.

РЕЗОЛЮЦИЯ 1096 (1996) на ПАРЛАМЕНТАРНА АСАМБЛЕЯ на СЪВЕТ НА ЕВРОПА за мерките за разрушаване наследството на бившите комунистически тоталитарни системи 3. Опасностите от провал на процеса на преход са многобройни. В най-добрия случай, ще властва олигархия вместо демокрация, корупция вместо върховенството на закона и организираната престъпност вместо правата на човека. В най-лошия случай, резултатът може да бъде "НЕЖНА РЕСТАВРАЦИЯ" НА ТОТАЛИТАРНИЯ РЕЖИМ, ако не и насилствено сваляне от власт на младата демокрация.

Нали такъв точно разговор не беше воден? Сега как се оказа, че всъщност е воден? Поне като лъжат, да се разбират кой какво ще говори...

ЧЕ ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ТАКОВА...СЪВЕСТ !?

'допълни депутката и изтъкна, че разчита на проверка '

Как може да е чисто нещо, което го няма? Доста време се чудех на екзотичното име Менда, чак сега разбрах, че то било МЕНТА

мууу-у-у

СМЯХ В ЗАЛАТА КОЕ ВИ Е ЧИСТО НЕ МИСЛЕТЕ ХОРАТА ЗА ПРОСТИ

Интересен цитат: "Нотариалната кантора на депутата от ГЕРБ Искра Фидосова е издала фалшиво пълномощно на престъпната група за имотни измами, която беше разкрита вчера. Документът е трябвало да бъде използван, за да се продаде апетитния имот на столичната улица "Сан Стефано" 6, съобщи bTV. Собственик на имота е фирма "Агрохолд". Неин собственик е Васил Златев, баща на известния бизнесмен Валентин Златев. От "Агрохолд" коментираха, че са били уведомени от полицията за случилото се. Според източници на bTV сградата и земята към него по пазарна оценка струват около 15 милиона лева. Тази солидна цена донякъде е спасила собствениците на имота, тъй като вече подготвили всички документи, измамниците не успели да намерят купувач. Тогава се насочили към друг имот, при продажбата на който бяха заловени. Заграбването на двата имота става по един и същ начин - с фалшиви пълномощни. Документът за имота на улица "Сан Стафано" е издаден в Монтана - в кантората на депутата от ГЕРБ Искра Фидосова..." Няколкостотин нотариуса в София, а тия ходят в Монтана... интересно...

Аре ся да питаме Яне от де идат тия сглобки на разговори и що още не са представени за експертиза !

Тая бъчва Фидосиева със широкоъгълен обектив ли я снимат за да се хване на снимката.