Фидосова отрече да е свързана с ремонта на НС

Нямам абсолютно никаква връзка с фирмата "Моском-Ко" ООД, която подменя дограмата на Народното събрание и не съм в конфликт на интереси.

Обратно в новината

Коментари - Фидосова отрече да е свързана с ремонта на НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва ремонт-не на НС а на София-кметство. И не с фирма-а със закон. Сега г-жо Ви го предлагам текст: Софиянци гласуват и отзовават кмета на София, когато животът не се подобри и столицата заприлича на -поле подобно на война. Така е днес-София е като при война. . Ха сега-проведете този закон.

Нямах намерение да Ви отговарям, но това, че твърдите, че въпросната госпожа работи за България ме подтикна. Въпросната госпожа работи за себе си и то доста яко. Извинявам се за израза. А колкото до древните гръцки учители, като ги цитирате, поне го поставете в кавички. Без кавичките, нещата изглеждат по друг начин. А, и още нещо, въобще не се дразня. За разлика от Вас не съм политически обвързан или пристрастен, но ще ми е малко мъчно за Вас, след като Вашите кумири се срутят.

ЧОВЕК КАТО ЗАПРИЛИЧА НА СВИНЯ, ЗАПОЧВА И ДА МИСЛИ КАТО СВИНЯ. Чарлз Даруин

abe tazi ....jena da rechem kak q hvasta obektiva za snimki...?

Много ме разсмяхте!

Не ме разбирайте погрешно, но видя ли тази олоена до безобразие госпожа ипитвам отвращение. Чудя се кой я е издигнал за ръководител на ГЕРБ в Монтана? Може би е платила за това като е поддържала със собствени средства офис, телефони, пропагандни материали и пр. Не зная и затуй се чудя.

с главни пишат и като се напикаят някои и като се размирише)))

Защо държавата е позволила на нотариусите да ДЕБЕЛЕЯТ така грозно?

ако тъпото овчарче не е в час по въпроса ти на мене аз на тебе хич да не ни занимава тук ами да ходи по ГЕРБерски събранийца ..там му е мястото...)))хе хе смешник

Не е важно дали въпросната госпожа има нещо общо с ремонта. Важното е, че ИМА РЕМОНТ, че се опитваха да го правят скришом, че изобщо го правят. Първо това не е най-важното по време на криза/все пак нямаше пари за болните деца от левкемия/.Второ отправяха упреци към предишния парламент и правителство, обиждаха, а сега правят същото, че се и крият/щяха да са много прозрачни, ако помните/ И трето в парламента цигани и прасета ли ходят, че се налага всяка година да се правят ремонти и просто трябва да се подпомогне някоя приближена фирма с такава апетитна поръчка?

Лелеее,тя и съпруг имала.Язък.

Вашият анализ на съветите ми относно поведение до г-жа Федосиева е неправилен. Цитирам древните гръцки учители-общественици и мислители, които са учили всички политици Не пии, не яж на обществено място, говори истини, имай поведение, бъди скромен и др. ... т.е. учили са ги на навици, които носят респект. И това се отнася за всеки човек. Поводът да ги цитирам са снимките на жената и тя почти винаги яде нещо (вече 6 месеца така я представят с храна в ръцете). Ако е слаба жена-не прави впечатление, но в случая-трябва някой да й обърне внимание. Заобиколена е от депутатчета-гербер кой да й каже истината. Дразните се, драги анализаторе, че й помагам чрез факти от древните общественици. Позитивност трябва от нас към хората, които са в управлението, а не само отрицание. И съвет-но не го изопачавайте по Вашия анализ. Бъдете и благородни към хората, които работят за България. Аз удобрявам г-жа Федосиева заради трудолюбие, упоритост, образованост, опит и още положителни качества. Да, не ми харесва увъртането й относно тази фирма за ремонт на НС-затова цитирам правилото-говори ясно и точно и истини. Не прави от малка дупка голяма кална яма-това баба го казваше и ни учеше. Ха сега продължете с анализа си!

Пак ли тая излезе по медиите, тъкмо я бяха скрили след последните скандали. Съгражданите й са лудо влюбени в нея, личи и по форумите

Като чевен злобар пиша с нормален шрифт.С главни букви пиша само когато ме е страх или пък много ме е яд.И се питам дали аз съм нормален,или си ти?

Моят съвет към госпожата е да премине на овесени ядки.В същност по една ядка сутрин,обед и вечер с голямо количество минерална вода от Банкя.Така по-бързо ще успее да освободи съзнанието си за свободен полет към върховете на политиката.

ми тя тая казва, че е слаба, някой вЕрва ли и?)))))))

Много просташко и селско е да се облизва лъжичката. Това е много компрометираща снимка.

Не яж, не пии на публично място, не се забравяй, говори умно, не прекалявай с властта си, премервай действията си и говори истини. Ако се направи семантичен анализ на това изречение, може да се направят няколко извода. Говори умно - т.е. до сега не говори умно. Което влиза в противоречие с казаното преди това, че била мъдра, скромна и умна. Не прекалявай с властта си - т.е. все пак прекалява с властта си. А вероятно Вие като герберка (това си е Ваше определение все пак) имате такава информация. Говори истини - т.е. тя не говори истини. Тогава, за какво иде реч?

Как е пробила в парламента? Кои и защо са я избрали???Каква полза има от нея?

Тази е свързана с барчето на НС - пука като за последно.

Кой беше казал ,че рибата се вмирисва откъм главата?Не може на шефа хората да печелят обществени поръчки ,а нейните не.

ЩЕ СЕ НААКАТЕ ОТ ЗЛОБА, БЕ! ТЪПАНАРИ НЕГРАМОТНИ! ПОНЕ ДА БЯХТЕ ПРОЧЕЛИ, ЧЕ ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА Е БИЛА ОДОБРЕНА ПРЕЗ 2008 ГОДИНА С ТАЗИ ФИРМА ЗА ИЗПЪЛНИТЪЕЛ! КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО БЕШЕ ТОГАВА НА ВЛАСТ? ИЛИ НЕ Е ВАЖНО? ДА СЕ ПЛЮЕ БЕЗОГЛЕДНО, ПЪК.. МАМКА ВИ ПОДЛА.., ЕЙ ЗАТОВА СТЕ ПРОТИВНИ НА МНОЗИНСТВОТО БЪЛГАРИ..

Тая ще изяде главата на Бойко! Бойко отзовия докато е време! Тая свиня не ти трябва.

Гузна съвест??!

ЕДВА ОЦЕЛЯ ПО КОЛЕДА И ПАК Я ПОЧНАХА! ОСТАВЕТЕ Я НА МИРА!ТЯ МИЛАТА Е НАД ТЕЗИ НЕЩА,ЗА НЕЯ Е ВАЖЕН САМО ЗАКОНА!!

Г-н БОРИСОВ,тази жена не заслужава вашето доверие.Повярвайте ми!Прекалено много станаха нещата в които по някакъв начин винаги е замесено името и.та тя се искара най-великият нотариус в страната.търсили са услугите и и от марс едвали не......

А значи все пак съпругът ти има дружество, нали?! О, тъпи български народе, погледни какви хора си избрал да те ръководят и да бдят за твоите интереси!

Защитавах Ви много когато Ви нападаха финансово. Бях единствена и много убедителна по Интернет. Дори като специалист и за килограмите Ви защитих. Но не бива така-все нещо ядете и Ви снимат и проектират в медиите. Покажете се мъдра, скромна и умна (имате тези качества). Опитайте се да не ядете на публични места, особенно когато ще Ви снимат. Яжте у дома или в кабинета си. Забранете си да ядете и пиете на публични места-снимат Ви неочаквано. Лакомията, която снимките се опитват да показват е много лощо нещо за Вашия имидж . Научете от мен Поведението на публична личност е много важен елемент на успеха. Не яж, не пии на публично място, не се забравяй, говори умно, не прекалявай с властта си, премервай действията си и говори истини. Властта и парите са временни. Остава уважението и авторитета на личността. Иначе ЧНГ и дано съветите ми Ви помогнат-с най-хубаво чувство са. От приятел и герберка.

Който спекулира с обществена поръчка, заслужава сопа, а не сладко на пръчка!

Абе има ли още някой, който да вярва на тази................ Ако има конкурс за прост, арогантен, нелицеприятен, но иначе преливащ от самочувствие човек - тя ще го спечели убедително. ББ да вземе да си преброи хората, защото тези новоизлюпени политици започнаха да дразнят сериозно - с некомпетентност, липса на морал и всичко лошо, което иначе бълват срещу предишните. Всички са един дол дренки и не знам защо народа така се лъже всеки път, очаквайки месията.

хахахаха, мале ква хубовица на снимка!!!!!

Дамата е ясна и прозрачна - какво да коментираме? Впрочем в Монтана са съвсем наясно с нещата..

Сложи се на диета Искра !!!!!!!!!!!!!Ще изглеждаш по добре и ще се чувстваш по-добре повярвай ми ..

Как си ближе бъркалката!

Ей Монтана! Тази мръвка как сте я изтървали по Коледа?

Човек като заприлича на свиня, почва и да мисли като свиня. Чарлз Дарвин

тая ше се пукне бе - бая се е набомбила - от гушата и капе мас

Въпросът е колко кюфтака ще получи Фидосова за ремонта?

Средното тегло на нотариусите ни било 432 килограма.

http://delnicite.blo

Гадна свиня !

имала и мъж!!!

Предлагам в НС да избираме депутатки по красота, а не по дебелина.

Със захар ли го пиеш кафето МА ? Ти затВА си дебела...

Брей , много мазна свиня бря!!!

Лъже свинята !

като я гледам тая е болна от диабет.зацо не ходи да се лекекува да стане 50 кг и тогава да ни разправя глупости

Защо ли това охранено прасе е замесено навсякъде - ами защото е лакома като прасе