Искат уволнението на служител на СДВР заради опасно шофиране по "Цариградско шосе" (видео)

Да си полицай не се изчерпва само в това да клечиш в храстите след знак за ограничение 60 км/ч, заяви пътният експерт Диана Русинова

Обратно в новината

Коментари - Искат уволнението на служител на СДВР заради опасно шофиране по "Цариградско шосе" (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако е със СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ му е позволено. Все пак има и служители от ДАНС, БОП. Да не забравяме, че тези хора са обучени да се бият с опасни хора. ТОЗИ БИБЕРОН вместо да снима, да си хваща задачките под мишншца, няма да го издържаме, а той да кара на социални помощи цял живот. ЕКС перката май е пропуснала точките в закона за МПС със специален режим. Нека да седне на дупето си и да ги прочете. Иначе е симпатична дебеланка,

Gugnelid

Роко, като си тъп на мотика, защо не прочетеш ти точката за автомоилите със специален режим на движение? Наличието на буркан не прави автомобила такъв със специален режим на движение, а включената звукова и/или визуална сигнализация. Ама ти сигурно си от ония сополи, които си мечтаят да имат буркан, че да не чакат на светофарите? Дей и сопола ти!

Явно проучването не е на ниво а може би на финансово проучване ако е така те гледат да си избият парите които са дали предварително

Още от времето на соца е ясно, че катаджиите не са в състояние да научат изцяло ЗДП и Правилника. Затова им се правят оперативки и затова има номера на знаците. Този тук със сигурност е от някое село, и не може да се ориентира в по-сложна пътна обстановка. Добре че не е имало други "участници". Сега, дали ги учат, че са недосегаеми и безнаказани, не знам. Че не са безсмъртни съм сигурен.

Този много добре знае колко правила е нарушил, но е полицай, а гарван гарвану око не вади.

Това е дебила с камерата на стар лозенски. Дебил е по рождение, питайте в 7-мо.

цял ден е "ЩАВИЛ" прослолюдието тоя тъп катаджия. Абсолютни гащници и негодници с тия. Хванти от кол и въже - не отговарят на никави професионални, а и вижда се морални изисквания. ПУСКАЙ веско маринов на макс - вашата полиция ви пази

Очаквам да се окаже, че колата сама се е разхождала там без разрешение от старшия на колата. Ще си го преместят милиционерите в другия крачол и толкоз... А какво трябва да се случи... Ами братя в България живееем бе!

И редовно карат без фарове....

Това е не просто автомобил на СДВР, а автомобил на КАТ- СДВР , което е върха на сладоледа!!!

Диана Русинова се е превърнала в последна инстанция за медиите по въпросите за пътна безопастност в последно време. Нека има и други мнения. Има толкова много държавни институции.

По - скоро тази ще бъде уволнена, защото е погазила всички точки на колегиалната етика.

Как може дебилите да са й колеги? Тя не е милиционер.

Gugnelid

Ти май си колега, а?

Този юнак балкански,не само ,че трябва да напусне МВР,но трябва да бъде с отнета книжка и със солидна глоба по Закона за движение по пътищата!

Да, трабва да бъде наказан, но тук отново опираме до най-големия проблем на българското общество и това е тотална липса на СПРАВЕДЛИВОСТ!

Обаче "този" най-много да го преместят в друг отдел, или друг район на София, ама ЩЕ остане в системата. Разбира се, че ще си има и книжка и служебна палка и т.н.

Каквито началниците,такива и подчинените.

Освен един сиво МПС нищо друго не се вижда ! Дори номера му не се вижда ! Може да е всеки !

има син буркан и свидетели, които ще потвърдят, че същия автомобил е редовно в района и се занимава с камерите така че, отече в канала ченгето

Илиян Илиев

Явно забравихте как намериха такива буркани в колите на част от героите от американското лято ! Така , че виждаш някакъв буркан в далечината нищо не означава ! Без номера на автомобила всичко друго са празни приказки !

Преди вас тук имаше един друг дебил "АК47" но даде фира,сега вие го задминахте тотално но пък нали по това ви избират тук:)))

Само да вмъкна - тази Дияна, не е никакъв експерт по пътна безопасност. Тя еедна обикновена детска учителка. Айде, вие медиите- поискайте на тази вечно компетентна навъсена госпожа, та й поискайте сертификата или дипломата, от които да се види къде, кога и при кого е получила кетапа за "пътен експерт"... после ми се обадете

а всъщност трябва ли ад си пътен експерт за да оцениш броя на нарушенията извърешни от полицая ?

Така каккто сте я снимали, реших че тя нещо е сгафила

Вместо да лаете по форумите, елате в "Студентски град" да видите как се карат и "паркират" автомобили.....Все едно си на мегдана в село, само гледаш да не те ударят или да удариш някого........В София-градът е малко по-спокойно, но пак си е ОРИЕНТ.......

Май е време да го преименуват в студентско село !

То няма само в съда да е така!

и идват да ти обясняват как ще се вдигат глобите, как ще се проверяват водачите за това и онова, като самите те не го спазват по никакъв начин. Не коментираме патрулните автомобили дори, с личните са направо камикадзета шофиращи със стикери МВР и с униформи... Промяната трябва да започне отвътре навън господа!

и жалба за 7 нарушения на коли на МВР по ЗДВП, с местоположение и дата. КАТ щото трудно мога да ги нарека Пътна полиция ме извикаха, за да потвърдя, че снимките са истински и дотам... Пак на същите места, пак в нарушение, и пак по ЗДВП. А че тази преквалифицирала се от Пиарка в разбирач на пътната безопасност е като похлупак на всяко гърне вече започва да нагарча. Отделно клипа се разпространява от вчера навсякъде, и не е пратен до нея, но БНТ понякога е спокой да чегърка истината, само и само и да се изкара първа

Полицаи и прокурор да си на днешно време в кочината ни = пълна безнаказаност!

Да,могат дори да те окрадат и пак не можеш да ги осъдиш,а ще съдиш държавата,а те ще си живеят с откраднатото от тебе - случай бол!

Пести гориво на данъкоплатците :) Но като цяло, начина по който шофират/спират/паркират една голяма част от униформените е абсурден. И се чувстват недосегаеми.

Браво! Най после някой да покаже какви ги правят в МВР! А нас спират за щяло и не щяло! Дано го уволнят този който е карал! Създава предпоставки за автопроизшествия!

акция е имало .. трябвало е да акат отсреща в храстите