Мнозинството ирландци каза ”да” на еднополовите бракове

Привърженици на гей правата ликуваха, след като Ирландия стана първата страна в света, гласувала на референдум за легализирането на еднополовите бракове.

Обратно в новината

Коментари - Мнозинството ирландци каза ”да” на еднополовите бракове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като видя израза "цивилизовани държави" и вече ми става малко смешно....няма нужда да ми смилате нищо повече, мога да мисля и сам и имам право на мнение. За какви млекопитаещи отваряте дума?!? Ще минаваме на тема живота на едно куче е равен на същия на човек ли? Желая Ви щастие в живота без да пречите на другите по възможност. Лека вечер!

А защо да не можем да правим разделение, сегрегацията по някакъв принцип същества от началото на човечеството до наши дни ?!

Така е, законите трябва да се спазват, но ако не ни харесват може да намерим начин да ги променим, както се опитвате и вие да направите.

Да наистина има милиони семейства, които не отглеждат добре децата си , но това не означава че все пак семейството от един мъж и една жена принципно не е най-добрата среда за едно дете. А дали е било грешка или не, е въпрос на гледна точка:)

Фактите са, че закона, правата и задълженията не се прилагат еднакво за всички, за справка циганите и техните права и свободи...цялата работа е в стил "много шум за нищо"... по-горе има един хубав английски виц по въпроса...Разберете и Вие, че не всички хора са еднакви и няма как да са равни, колкото и да изглежда хубаво като идея равенството, то е утопия! Цитираните от Вас права имат много лесно решение както вече писах, но не те го искат по техният начин.... аз пък не искам да приравняват семейството ми с такъв тип "семейство"! Пък нека да съм задръстен или консервативен...

Въпреки че не смятам за нужно първо ще се извиня за това, че Ви причислявам към това гей общество на база изказаното Ви мнение....Второ и по-важно (въздържам се да не пиша с големи букви...) брака е синоним на семейство, като семейството в исторически план се състои от родители+деца по възможност...всичко останало е ОТКЛОНЕНИЕ от правилото! А това че една група индивиди, които са малцинство искат да налагат те правилата започва да става сериозен социален проблем! Осъзнайте се, като е достатъчно с нотариус какво толкова се напъват....значи другите, живеещи без брак и отглеждащи деца могат да живеят без проблем, а гейовете ако нямат брак се чувстват непълноценни..така ли да го разбираме?!?! Аман от псевдострадалци бре!

На мен ми е любопитно какво мислят щастливите ирландци за многоженството или съответно многомъжството?

Сър Джон пита Джеймс: - Джеймс, какъв е този шум на улицата? - Гей-парад, сър. - Какво искат, Джеймс? - Еднополова любов, сър. - А някой забранява ли им, Джеймс? - Не, сър. - Тогава защо вдигат толкова шум? - Ами, педерасти, сър...

Смисълът на брака е най-вече за създаване и отглеждане на поколение в нормална семейна среда-какво ще създадат гейовете-бракът е абсолютно безмислен-те могат да си съжителстват без брак!Бракът има свято значение,което комунистите либерали по света напълно опорочиха...

Постът ти е правилен ама накрая какви са тея комунисти-либерали. Такъв звяр няма!!!

Либералните идеи - са леви :)

Ирландия се преставяше за здрава, мъжествена нация. Народ, който произвежда хубаво уиски и завоюва Америка. А се оказва, че са страна на най-обикновени европейски гейове ...

А нещо по-добро за създаване, отглеждане и възпитаване на деца от семейството има ли измислено? Не е редно според кои ?

Прекрасна новина, браво на ирландците! Дано скоро и България се присъедини към цивилизования свят, като легализира гей браковете!

След като мнозинството са ги одобрили - ок, тяхна си работа - за мен ключовата дума е "референдум" - да се остави обществото да реши, а не да се наложи насилствено със закони спуснати от либералите в ЕС.

Казваш цивилизован свят така ли. Еми те и цивилизованите древни гърци са си падали по млади момчета, но НОРМАЛНОТО общетво така и не е приело масово това увлечение. Така че се надявам "цивилизованите" общества все пак да приемат НОРМАЛНИ позици еокто не може да се каже за едноволовите браков.

"За всички" .. равенството е утопия, която дори социализма не можа да приложи на практика , обществото като цяло няма полза от лгбт правата излизащи извън рамката на не преследването им.

Да в Германия с подобен "консенсус"от обява един мазо хомосексуалист си беше намерил друг да го изяде

Мръсните сатанисти най-вероятно са провели така нареченото "електронно гласуване",при което винаги излиза навреме поръчката.ГРОБ много искат да има "електронно гласуване".

Сега перхидтолената златка вече свободно може да пристане едновременно на альошата и на сарайският коч

Наскоро излезна новина, че ще има дете.

Верно ли бе? И кой го е ашладисал?

Той и Станишев има ама ..;)

За да ме накараш,трябват "твърди" китки. Сигурно същото ще кажеш и на ИД,нали? Ето,те са прости,идват от пещерите,но теб ще разпънат на кръст,а не ти-тях. Вие сте слаби и правите и другите край себе си слаби; заразявате с болестта си. В името на здравето на обществения организъм ще се случи горното,освен ако не решите да се лекувате.

Честито! Така вече, Еврогейската общност, ще заслужи името си...;-)

... Вива, Лос Педалос! ;-0

Когато един такъв вид "консенсус" започва да се превръща в мода, еталон за подражание и т.н. паради и др. започва да става дразнещо. Опитвам се лично аз да роявявам разбиране към всичко по принцип, но тези паради и т.н. ми идват в повече, а иначе нямам нищо против да имате право да се наследявате и др. Този казус не е ли решим с едно елементарно пълномощно от нотариус, например еди кой си може да се счита за мой близък в случай на....?

Вървящите срещу Природата и Живота ще бъдат наказани от първата и лишени от последния.

Я, колко си "отворен/а"! По твоята логика, обаче "семейството", като първична клетка за възпроизводство и възпитание на човешката раса, в най-общ смисъл, няма никаква роля, важното е да има договор и търговия...

Докато загубилата ума си гейска Европа приема всякакви неестествени форми и правила за личен и обществен живот, тайно и полека исляма настъпва и я превзема отвътре. Когато се осъзнаят, ще бъде твърде късно. Утехата е, че голяма част от европейското население ще е физически годно за новия си живот и ще трябва само да наложи чалмите на главите си.

По-надолу писах нещо. Извинявам се, но ще го повторя. "Гей" означава "веселяк" на български. дума, която до края на 19-ти век се е ползвала по предназначение в Англия. Нормално е нормалните хора да търсят заместваща думичка за "педераст", защото последното звучи дразнещо и неприлично в нормален разговор между нормални хора. Педерастите и исляма завземат света... тамаааан ще го завземат, обаче, и той ще вземе да СВЪРШИ. Във финалната битка между педерасти и ислям победителят отсега е ясен. Педерастите режат всички останали с леден тон!!! Исляма обаче реже главите на всички останали!!! Естествено съществува и варианта всички педерасти да приемат исляма, както и всички от исляма да станат педерасти.... Стана ми гадно, отивам да дра...м!

Ако искаш и църковен брак може да сключвате, тайбе хюсеин?

От кога на педерастията почнаха да и викат консенсус между пълнолетни?

Педерастите в настапление! Мъже носетеси навсякаде с вас вазелин! Идва еврогейска диктатура!

Ще си слагаме железни гащи с ключ, както бе в някаква пародия на Робин Худ.

Ще се повтори !както е тръгнало на там въвите!

А дано! Да заличи от лицето на земята малоумници като гореизказалия се!

От малоумник като тебе ще се започне, който върви против природните закони.

И после какво следва.И педофилията да се разреши,егати развала. Напускайте тази страна докато браковете между мъже не са станили задължителни.

Абе, Ганьо, къде сравняваш гей-брак с педофилия! Може ли да си толко малоумен! При гей-брака и двамата партньори правят тази стъпка доброволно. При педофилията има насилие. Демек няма нищо общо с обсъждания казус. Задължително няма как да стане - както и няма задължителни бракове между мъж и жена. Виж, ако вашите са те насилили да се ожениш за грозна жена, понеже си бил дебел и глупав и са си дали сметка, че никоя няма да те иска, това е отделен въпрос!

Само където към гейските сдружения има и педофилски и част от целите им е, премахване на всякакви ограничения за секс по възраст. После да обясняват, че е по желание на 3 годишното бебе. Освен това се скача от едно отклонение към друго. Точно както един крадец е по-вероятно да стане и убиец. Ако някой посмее да извади статистика за броя сексуални престъпления срещу деца преди 50 години и сега, сигурно резултата ще е ужасяващ. Особено за малки деца - примерно под 10 години.

Скоро ще узаконят и педофилията. То разпадането на цивилизацията така започва. Справка: последните години на Римската империя.

Следващата стъпка са браковете между роднини от първо коляно, а след това и с домашни любимци!

точно зa тези двa зaконa !

Никой закон няма да ти попречи да се вземеш с твоя първа братовчедка! Аман от тъпаци!

При раждане на дете между брат и сестра, веоятността то да е дебилно бе много над 50%. От бракове между роднини се раждат психично болни деца.

А, страна с 2/3 гей и про-гей население! Накъде "върви" Света?!... Като се замислиш, обаче, по този начин мирно ще редуцираме човешката маса на планетата, тъй като тази "раса" не се размножава...

"раса" в кавички или без не е правилен термин. но ако те нарека глупак няма нужда да слагам кавички!

Мисля,че е сложил кавичките,защото не смята,че сте хора.

За мен, "обида" от мека китка (без кавички) си е направо комплимент!... Изказвайки ироничното си мнение, поне не налагам и не импонирам сексуалната си ориентация на околните, което "амбриажчета", като теб, непрекъснато правят... Освен това, ГЛУПАКЪТ ВИНАГИ смята другите за глупаци, което е най-забавното в картинката, която представляваш, "сладур-чо"!

Е,значи ирландците поведоха на останалите нации по безумие!Но и в Европа като цяло май здравият разум не е на почит!

Добрата новина е че се видяха кои са меките китки във форума ,сега ми е интересно какъв ще е резултата ако у нас проведем такъв референдум.

ще се приемaт сaмо гейове и трaвстити !

Че то сега как е?

За това 12 милиона от Русия искат да живеят в ЕС...заради еднополовите бракове..

И от къде ти е тази статистика?

Гей няма националност - прекалено загрижен за собствени проблеми. А при условие ,че и ти си Еврогрежданин - то нито един гей от Русия не може да устои на съблазна.

Най-вероятно ти лично си интервюирал/анкетирал 143 млн. руснаци със следната аткетна карта: 1. Ты гей? ... да ... нет 2. Где ты хочешь жить! ....... И 8% са ти отговорили на въпрос едо с "да" и на въпрос две с "ЕС"... :))))))))))))))))))))))))))))) Смешник!!!

Като гледам кои защитават педерасите имам чуството, че целото ГЕРБ, РФ, ПФ и АБВ, та и сите протестъри са педераси, гнус.

Ти си политически трол, с политическа поръчка да изкараш всичко живо дето не е ляво педераст.

Нали не е обидно, що се притеснявате да си признаете?

реално левите европейски партии са най-големите подръжници на идеята за легализацията на еднополовите бракове. но човек трябва да е малко запознат преди да се изказва!

Не злоупотребявайте с толерантността. Когато тя излезе извън допустимите норми настъпва разрушаване, в буквалния и преносния смисъл.

"Толерантност в джунглата е самоубийство" Н.Хайтов Ама той Хайтов е бил един тъп селтак,според НПО-шниците. Писал е за мъжаги-горски,хайдути,чобани.Оттук виждам как спамера Абсурдистан презрително и гнусливо си сбръчква тясното чело и изсъсква по негов адрес:"Примитивен хомофоб!"

И един виц по този повод. Отива възрастен руснак в паспортното и иска да се откаже от руско гражданство. Питат го защо така, ето Русия последните години се развива добре, заплати, пътища, екскурзии. Човекът казал, че заради хомосексуализма. Ама то нали в Русия вече всичко е наред за тях - никой не ги закача, имат еднакви права с останалите. Ами да де - отговорил човекът - по времето на Сталин ги разстрелваха, по времето на Брежнев ги лекуваха. Днес никой не ги закача. Притеснявам се след няколко години да не стане задължително.

Само че, драги ,този виц е за България. В Русия хомосексуализъм не се поощява като тук. Така че внимавай,докато плюеш Русия - може да те задължат Евродепутати да си не само толерантен , а да е такъв. честито

Да ме прощаваш, драга, ама вицът го прочетох преди година в руски форум. След това съм го срещал още няколко пъти по руски форуми. В български не съм го срещал никъде. Ако го прочетеш отново, ще видиш, че никъде не пише за поощряване... все още.

Човекът всъщност дава за пример страната ви и нейните лидери Сталин и Брежнев с този типично руски виц.

е вече изпедерaстенa, по дaнни нa aмерикaнски aгемции,a товa силно понижaвa нейнaтa боеспособнот ! ГМО трaйно сa увредили мозъчно aмерикaнскaтa нaция !

хахаха,аман от фалшиви статистики, взети от сайтове, който публикуват статии за това как светът се управлява от илюминати, а самиа Обама е извънземен!