Иранските ракетни сили били в пълна бойна готовност

Не е ясно дали намеренията са отбранителни или офанзивни, заяви американски представител

Обратно в новината

Коментари - Иранските ракетни сили били в пълна бойна готовност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахахх Американците като чуят за Иранските ракетни сили направо настръхват.... Напомня ми едно време така сърбите и те като се пъняха че били в пълна бойна готовност, обаче като почнаха да ги бомбардират се оказа че изобщо не са в никаква готовност... Една седмица бомбардировки и въздушни битки им трябваше и сръбските летци започнаха един по един да отказват да излязат срещу амриканците от страх. Вярно че сърбите са прочути с бягането си от фронта, но все пак това е показателно и за надмощието на САЩ в небето.

Изпускат си нервите някои известни личности. Въпрос: Защо Израел може да е ядрена сила, неподписала НИТО ЕДИН международен договор за ограничаване на ядрените оръжия, а други държави не могат да притежават такива (Северна Корея, Иран, Саудитска Арабия, България, Украйна, Перу и т.н.)?

Разликата е че Израел не се кълнат че ще унищожят мюсюлманския свят всяка сутрин с кафето. Иран от друга страна само унищожение на Израел им е в устата, вече от 40 години насам. Те друго не знаят просо. Затова никои не ще да им дава оръжие. Даже Путин които им е приятел иска да запази сделката с Иран за да нямат ядрено оръжие. Това са фанатици и болни мозъци и като нищо ще се самоунищожът само за да навредят на Израел.

Защо не се публикува информацията, потвърдена от СНН, че при вчерашната атака срещу американска база в Кения са убити 3 американци, а 2 са ранени.

Да не излезе " играчка - плачка " Американците, чак сега да не разберат като "албански реотани" защо се въртяха и навярно продължавтда се въртят хилядите центрофуги в Иран и обогатяват уран или да се питат, абе на тия корейците ли им дадоха атомни бомби. Иранците са и много напред с ракетите. Нещата са много сложни, Иран не е нито Ирак, нито Сирия. Ирак и те гонят американците и европейците и нищо чудно да застанат плътно зад Иран.

Но забрави да споменеш и помоща на всевишния алах. Иначе си разви темата добре. Само затова обаче ти поставям "СЛАБ 2" и следващия пост да го подготвиш по-добре.

като какъв даваш оценки, да не си даскал? Дипломка нещо ще покажеш ли?

Иран за разлика от нас Не само не е рязал ракетите си но е направил собствени разработки с които спокойно може да поразява цели в целия близък Изток и включително и в Израел и това че Израел има ядрено оръжие не се поставя под съмнение от никого но това че Иран няма ядрено оръжие не толкова сигурно А и освен ядрени оръжия балистичните ракети могат да пренасят и други видове оръжия като химически и биологически каквито според мен Иран най-вероятно има така че Израел ден се мисли за богоизбрана и недосегаема нация защото много бързо може да бъде излъчен от лицето на земята

Ако Иран има и изолзва биологическо оръжие, това по международните конвенции абсолютно ще узакони нападение срещу Иран. На теб не ти ли е топло с тая чалма?

конвенции, какви пет лева. Застреляха висш държавен служител на летище като куче. Това най-големите демократи. Конвенции ...

Израелците ли бе? Бъркаш се нещо. И не са го застреляли, ами си го думнаха с ракетка. От доста време му се канеха, израелците преди 2 години още щяха да го гръмнат, ама Дончо не даваше. Ама сега генерала настъпи лошо котето с тия атаки срещу посолството в Багдад. Сега ще си мислят по 3 пъти аятоласите преди да направят нещо. А дето си приказват - тия приказки ги дрънкат от 15 години. И горе-долу от толкова не са мръднали напред.

Иранските ракетни сили да пият студена вода и ще им мине пълната бойна готовност.Разбира се, ако не са се разбързали да отидат при девиците. В този климат алкохолът е противопоказен.

Основния въпрос сега е-със или без чалма ще е аятолаха когато като Саддам го изровят ат дупката му.

За да има мир на земята, краварския цирей е нужно да бъде заличен .

Колкото е имало мир преди 'краварите'. Ама ти давай смело вата - заличавай, к'во чакаш! Вземи първо изхвърли краварския си компютър :)

Интересно,какво ще направи Иран,след като са в пъти по слаби от Израел,за Америка да не говорим... По добре е да се укротят малко. Израел през всичките години прелита над Иран и от време на време бомбардира обекти без Иран изобщо да може да реагира,какво остава за война с тях... В интернет дори има руски филм за Иран,как разбират ,че Израел прелита над тях и нищо не могат да направят освен да уволняват шефове на генщабове отговорни за ПВО на иранската република. Иран само може да плаши,подкрепа няма да има от никого,дори от Турция и Русия,вчера Ердоган ги отряза за помощ вече...

Не се знае какво всъщност има Иран. А съотношението в население и разстоянието между двете държави не изключва и сухопътна операция. Все пак сигурно евреите да са ги изчислили тези неща.

Чета коментарите и си мисля, че на територията остана най-простата част от някога великото българско племе. То не гледа как да се подготви за евентуални последици от военен конфликт, ами храчи и псува, като че ли някого го интересува мнението му. С 3 надуваеми лодки и 6 хартиени самолета. Запасявайте се с консерви и бутилирана вода, тъпанари!

Ти сигурно вече изкопа и дупка в двора и напълни мазето с консерви, а?

Нямам двор и не знам за какво ще е тази дупка в него. А консерви наистина имам.

https://zen.yandex.ru/media/id/5d28b97531878200adeab78f/kak-kasem-suleimani-sygral-reshaiuscuiu-rol-v-zapuske-proekta-severnyi-potok-2-5e10b13c027a1500ae9da225

От дни се наблюдава странна активност на лунната повърхност и активиране на спътници ,които привидно бяха в неактивен режим. За сега няма реакция на медиите .

Готват се да приемат кандидатите за девици

Ти май от дни не си пиеш хапчетата!

В пустинята Негев, в близост до град Беер Шева, където се намира наѝ-големият и значим университет на Израел – Бен Гурион, се намира и единствената им опитна атомна електроцентрала. Тя е от типа, коѝто позволява ядреното и гориво (уран) да се превръща в плутониѝ. Тоѝ пък е заряда на атомите им бомби. Смята ли някоѝ, че в този университет, дълбоко в пустинята, без съдеѝствието на САЩ, не се е разработвала ядрената програма на Израел. Преди 5-6 години в научно списание изтече публикация, че като забавител на бързите неутпони, успешно може да се използва рна гадолиниев нитрат в тежка вода. Тази инцидентна информаця даде основание на много учени да заключат, че Израел е много по-напред в ядрената енергетика отколкото са допускали, а от там до атомната бомба е само една крачка и въпрос на съвремени технологии, каквито на евреите не им липсват!

Остава и да нямат

Може и да имат ядрено оръжие но ако това е логиката ти то по добре пълни ваната и с бръснарско ножче слагай край

"Тя е от типа, коѝто позволява ядреното и гориво (уран) да се превръща в плутониѝ." Дедо Пич, нещо си се объркАл. Поправи си изречението, иначе ще трябва да променяме Менделеевата таблица!

Иран открито заплашва да убива цивилни или така ми се струва? Тия съвсем скоро ще си намерят майстора. И по-скоро, майстора им ще са евреите, не САЩ!

Краварите бъркат арабите с персите както и 80-те % които не правят тази разлика :)

Евреите не правят разлика. Който ги заплашва отива при девствениците

Ха ха ха... И ти си от от 80-те %

Кофти работа за иранските чаршафи може и да не видят девици като ги опекат

Декларираме, че нашите ракетни сили, които се състоят от немити цигански гъзове са готови. Зарядите включват бобена пръдня и химическа атака от развалено свинско Да живее Путин Чакаме заповед

Абе лилипутин нещо си трае. Няма ли да забрани полетите и над Иран?

Ти си гледай насраният и разпеан задник и не умувай много

Не закачайте еврейците,драги фанатизирани шебеци защото голям ще ви го наврат,много ще боли...

Защото американските и израелските не са в пълна готовност

Шило

И кво, като са? Работата само до ракети ли опира?

Млък, бе русофилистична шафрантия!

Те и врабчетата са в повишена бойна готовност когато орела е наблизо. Иначе тия диваци все повече ме изумяват с първобитноста си. Събрали два катуна конфети и вече ракетни сили

Шило

Интересна новина има в световния информационен обмен...Конгресът, в който доминират демократите ще ограничи тази седмица военните пълномощия на Тръмп по отношение на Иран....Хахахахха. Както вече се коментира, тази простотия не среща разбиране и в САЩ.

След като чуха доказателствата на Тръмп демократите в конгреса казаха, че не са убедителни и че според тях е нямало пряка заплаха

Щом демократите са по-малко лудите от Тръмп.

Шише, сега Тръмп наш ли е, не е ли наш? Лилипутчето ли го назначи? Пак ли настъпиха мотиката ватниците? Май вече спираме да обичаме Тръмп, а?

Шило

За Тръмп съм си казал мнението отдавна. А това делене на "наши" и ваши" си е точно модел на козяците.

Шило

Не мчетете само коментарите в Дир, четете и други източници.

Ще си сипя още една ракия. Незнаех че толкова много разбирате от политика и война.

Сега очаквам изявление от тиквената пасмина по заръка от краварите че иранския генерал е виновен за източването на язовирите, внасянето на боклука и фалита на КТБ

Цвъ Цвъ вече се изцвъка по въпроса.

Obama: -Dropped 21,000 bombs on 7 different countries in 2016 -Launched 2,800 airstrikes without congressional approval -Gave $150B to Iran -8 years of war Trump: -Rebuilt the military -Peace with NK -Standing up to Iran & the terrorists who plot against us -3 years, no new wars

Шило

"...Иранският генерал Касем Солеймани опитвал да осъществи преврат в Ирак, за да нападне САЩ. Нареждането за това е било получено от иранския върховен лидер аятолах Али Хаменей, каза преди дни американският сенатор Марко Рубио..." Впечатлен съм от тези твърдения. Особено с нападението срещу САЩ. Достоен за Холивуд сценарий. Май на Тръмп участието в "Сам в къщи" му се е отразило зле и е недостатъчно за неговите амбиции. Както и онова шоу де се опитваше да води. А колко са достоверни приказките за преврата, то си пролича- заради иранеца, иракчаните гонят всички чужди сили. И, що му трябва на аятолаха да прави преврат, като това показва добрите отношения между двете държави?

добри отношения между Иран и Ирак!!!! буахахахахахахаха такава тъпотия може само малоумен рубладжийски трол да роди:))))))))

Теб ли активираха да плачеш за генерала и иранците? Явно доста са я закъсали. Последно Тръмп ваш ли е или не е, че се обърках? Тежко е да си руски трол - днес едно, утре обратното. Тръмп наш, не наш. Ердоган наш, след 2 дни - не е, после пак наш.

може да стане, ако фанатиците се изпуснат! Да му мислим пак ние с гайдите, поне да бяха дошли новите осем /8 !/ летала, че да демонстрираме шум в небето, а то....

Израел имат от атомните бомби с намалено съдържание, които не предизвикат пораженията които нанасят традиционните атомни бомби. Струва ми се, че ако Иран пусне някоя ракета над Тел Авив, отговорът ще е десет бомби над Техеран. А атомните бомби на Иран ще бъдат унищожени веднага с лазерно насочване от космоса, унищожени н тяхна територия без да гръмнат. Според моя милост, Иран имат брилянтен ход-да предприемат веднага среща с папата и за доуточнят нов мирен договор за срок от 1000 години с респективна промяна на някои наименования като например ново име на територията от 44 хектара, назована Ватикан през 836 година от н.е. Яатолах Хаменей има респективния проект и няма защо да се вдигат военните на бой!

Братчет, що не минеш през домашния лекар. Профилактично.

Абе, Доньо що не ги зачеше тия чукундури, дето играят по руската балалайка вече толкова години?

меткат яко кюмур ,да е котела под пара

Налагат се няколко извода относно ИДИЛ. Това е организация, зад която са застанали няколко разузнавателни служби. Те са направили опит за преразпредеение на силите в Близкия Изток. Интерес от това имат немците, руснаците и турците, които са заложили в доктрината си възстановяване на отоманската империя. Дали пряко са участвали е трудно да се докаже, но има само признаци. Турците продаваха петрола от Идил, заграбен от Сирия. Немицте се борят мир и това се харесва на лидерите на Сирия, Русия, Турция, Ирак и Иран. За самите немци е пропаганда, че са миротворци, които нямат нищо общо с от фашизма. Бившите овенни от Ирак вече несъмнено са основните лидери на ИДИЛ, които имаха за цел да прогонят всякакво културно влияние и светска държава в Сирия, която макар и тоталитарна беше все пак светска държава. От това имат интерес държавите с краен ислямизъм като Катар и саудитска арабия. Всъщност американците са сред врагове, докато не си осигурят бъдеще с електричество в транспорта. До тогава цивилизацията ни ще води войни за петрол и оцеляване. А Иранците излизат като основен играч без да са се били за територия в Ирак, което показва, че самите американци не оценяват колко важно е да останат и да прогонят враговете си в Ирак.

Абе Ислямска държ ава, но не е сочи името и. Вижда ми се бая сложна организацията по легализирането на Палестина като самостоятелна ислямска държава на мястото на сегашните земи на Израел. Сирия трябва да отстъпи малко от своята територия, така че турция да има обща граница Палестина, където само те да имат правото да пъддържат мирната обстановка поне за тридесет години там. С военни, подразбира се. Грешката е в Израел, че не инициарит многостранен договор със Сирия, Иран и другите арабски страни с несъмненото обещание да се изтеглят от заетите и принадлежащи на наследниците на Агар земи. Ило поне да инициарит такава среща при единсдтвен наблюдател България с права да гласува окончателното Решение за създаване на Палестина.

А, така! С "гумата" сте си лика прилика, като два стръка иглика.

Шило

Немци, руснаци, отожманска империя....Гума, явно студа ти действа зле.

Пукната му е главата и му е спаднало налягането. Въздушното.

Ти сам ли измисли тия глупости или друг глупак ти ги диктува? Дирнициии, това същество на ваша хранилка ли е?

Гадната американска сган подтикват света към трета световна война ! Всички ! Целият свят трябва да се обеденят срещу американските ЛАЙНЯРИ, които не се спряха да разпалват локални войни по целият свят!

Чак пък 3-та световна заради тия араби, че кой ще застане на страната на Иран, само ония чалнатите камикадзета ;)

Израел имат от атомните бомби с с наламено съдържание, които не предвизикват пораженита които нанасят традицоонните атомни бомби. Струва ми се, че ако Изран пусне някоя ракета над Тел Авив, отговорът ще е десет бомби над Техеран. А атомните бомби на Иран ще бъдат унищожени веднага с лазерно насоване от космоса, унищожени н тяхна територия без да гръмнат. Спорез моя милост, Иран имат брилянтен ход-да предприемат веднага среща с папата и за доуточнят нов мирен договор за срок от 1000 години с респективна промяна на някои наименования като например ново име на територията от 44 хектара, назована Ватикан през 836 година от н.е. Яатолах Хаменей има респективния проект и няма защо да се вдигат военните на бой!

много вероятен сценарий колега за среща между папата ленинист и Яатолах Хаменей защото и без това двамата са представители на сатаната но най добре ще е Тръмп им прати по един дрон с ракети и на двамата

А Кофопомпаджията сега от кои е?

Еми, да издумкат Помпейо на някое летише, че да ги призная иранските сили, за сили.

Иранците ще гризнат дръвцето с Израел. Евреите го създадоха ядреното оръжие и ще го използват без да им мигне окото.

Май тоя път наистина шъ съ става на Третата световна война.

Няма.Само ограничена японска акция с повече бебета.