Коментари - Иранецът, вдъхновил филма "Терминалът" на Спилбърг, е починал на парижко летище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой го е хранил 18 години на летището? Много нагъл клошар. В Уикипедия пише, че никой не го е гонил от Иран, а документите си ги е изпратил сам някъде, за да се прави на бежанец.

Е приятен. Главният герой е българин и артиста е с българска връзка. Действието става по време на смяната на "демокрациите" в България. Спомени от старите ленти, това е!

Толкова и си гледал филма, никакъв българин няма във филма.

A пък Том Хенкс е толкова българин, колкото и Ейбрахъм Линкълн. Единственото "българско" нещо е, че родният език, който използва в 1 от сцените главният герой, звучи като български. Но разбира се "родината" му е измислената държава "Кракозия".

Човекът е направил своят избор. Може би инстинктивно е усещал, че идва края му, и за това се е върнал на мястото, оставило най-голям отпечатък в живота му. Раждаме се голи в този живот, и когато го напуснем пак нищо не взимаме. Ако ще и най-значимия владетел да си, или най-безличния клошар на тази земя, в крайна сметка всички лягаме в земята. Въпросът е как сме живели, дали сме били свободни и момент преди да склопим очи си направим равносметка - струваше ли си? Какво постигнах? Доволен ли съм от това? Поне във Франция са му позволили да се върне там, където му е било най-комфортно.

Цялата кафява, черна, бозава сган се изсипва в Европа, трябва да се гонят безпощадно, ето този например що не емигрира в неговия мюсулмански свят, що не отиде в Афганистан или Турция или Кувейт или Сауд.Арабия.

Рано се е родил. В наши дни и документи щеше да има и статут, и жилище, и социални помощи. А ако беше бял направо на хотел щяха да го настанят.

Глупак

С други думи - във Франция умрял един клошар ... Благодаря за информацията!

Големият проблем с тъпите копелета е в това, че са твърде тъпи, за да могат да повярват, че съществува възможност да си умен.

Некви рапъри ми цитира.

Цитира ти Кърт Вонегът, тъпо копеле!