Иран започна разследване на задържания танкер

Морският съд бил въвлечен в инцидент с ирански риболовен кораб, твърди Техеран

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Schilo

Само така! Да разберат пиратите, че има правила, които важат и за тях!

Грешен ход на мюсулманските терористи, приятели на путин и идоли на родните рублофили. Молете се за тях, било то в църква или на колене с килимчето. Аз няма да се моля за тях.

Не се моли. Яж им рязаните ланги. Изборът е твой.

Скоро ще хвърчат чалми напосоки , може и да замирише на пърлени бради.

Ц., а на бас че англичаните ще преглътнат и точка.

Да, ще глътнат още 10 ирански танкера.

Иран задържа кораб на най-големите морски пирати :))) Дано да не е единичен случай. Някой трябва да обясни нагледно на бившите Велики сили, че вече не са велики.

То ако щяха да хвърчат до сега да бяха хвръкнали. Шувето е голям страх. Поради голямото краварско осиране с договора не смеят да мръднат.

Чалмите сами си го търсят. Британците са горд народ. Не ги харесвам, но не може да се ебаваш с тях безнаказано. А американците само си търсят повод.

В Лондон бял човек не можеш да видиш, покриват и пазят педофилски групи от пакистанци в продължение на десетилетия, арестуват и бият журналисти позволяващи си да показват истината. Горди били... пълни отрепки.

Имам крайно неприятни спомени от тоя остров да идиоти.

Излагат се иранците. Трябваше да ги обвинят, че карат петрол за Сирия и нарушават международни санкции. ;) Каквито между другото няма - няма такова решение на ООН, където Русия и Китай имат право на вето.

По-рано британският оператор на задържания от Иран в Персийския залив петролен танкер "Стена Импера" ... не се ли казва "Стена ИмперО" ?!

Шведски собственик, британски флаг, моряци от кол и въже, колко за криене има в тази търговия с най-високи печалби?

Ако беше пътувал поне малко с фериботи щеше да видиш че из европа почти никъде няма под европрейски флаг да се движи някой , просто е като наемат от чужди държави фериботи и кораби за да не плащат данъци в техните държави.

Абе защо не си обогатите малко общата култура преди да дрънкате подобни глупости :) Трагедия...