Иран въвежда специални съдилища за корупция

Иранският върховен лидер аятолах Али Хаменей одобри предложението на съдебната власт за създаването на специални съдилища, които да наказват корумпирани служители

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде,дано и стигне и до нас някой ден...

Както би казал Тодор Колев/ - Кога ще ги стигнем иранците! ;) Въпреки оскъдната информация за там, показателно бе например, че един атентат бил в метрото. Ооо онези имали метро! Кой знае какво е там, а какво ни го представят.

може да ползваме услугите и за българските политици и чиновници.Народа ще е съгласен да им плащаме на иранските съдии, ако има ефект.

Иран въвежда специални съдилища за корупция.......... И У НАС ТАКА , САМО ЧЕ ПРЕЗ ТЕЗИ "СЪДИЛИЩА" И ........УЗАКОНЯВАТ КРАЖБИТЕ !!!!!

Китай затова ще стане супер силата на 21 век защото убива за корупция. Колупцията както видяхме може да убие цала държава и цял народ.

На "онези" цивилизацията им е от предбиблейски времена. Дори евреите са взаимствали идеите за рай и ад от тях, както и схващането от зороастрийството за един единствен бог, а не както юдеите първоначално са смятали, че техният бог е един между много други, макар и най-могъщ.

Даже и Иран се бори повече с корупцията от нашата съдебна система....