Иран: US санкциите срещу лидерите ни са край на дипломацията

Отчаяната администрация на Тръмп унищожава установените международни механизми, смята Техеран

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог е с тебе Аятола , да си жив и здрав и да не почваш Война пръв !

на 13.06 бяха потопени два петролни танкера.

ЗАЩО лъжеш? При това толкова елементарно?

достатъчно е да се сравни човекът от снимката с Тръмп - и няма нужда от коментар - цивилизация от хиляди години със съвременен клоун на 400 години - класическа музика и чалга - образование и невежо пъчене ......... радост за простолюдието.

Персийското изкуство е невероятно, то ме впечатли най-много в Лувъра. За съжаление, тази цивилизация е имала обратно развитие през тези хиляди години. Тя е един от примерите за загубването на определени умения от човечеството, какъвто са примерно маврите в Испания.,

Тези,които са били днес в Иран и са видили всичко с очите си, а не чрез писаните лъжи по западните уж информационни медии, та тези същите разказват неща, които са забраненида се пишат по западните медии. За да не се разваля старателно изграждания черен имидж на Иран. А доколкото може да се вярва на западната фабрика за фейкове, това е друг въпрос.

Трябва да си шиитски джихадист, за да кажеш, че този ислямски главорез е някаква стара и автентична култура. Даже ранният ислям не е бил толкова жесток, както днешен Иран

И кръстоносците не са били по-ралични !

Какво има да сравняваш?Аятолаха е безскрупулен масов и сериен убиец начело на фашистка ислямистка автокрация чието съществуване се крепи на парите от суровините които Западният свят и САЩ преработват в блага!Ако не са доларите от продажбата на нефт.Иран ще си седи още пет хиляди години във ислямско робство

която се уважава,трябва да има силни оръжия за ЗАЩИТА от хлебарките !ако не са ядрени,трябва да са по-ефикасни от тях .защото тия хлебарки ще унищожат цялото човечество !

И какви са санкциите че не разбрах? Спрели са му HBO и Дисней?

С тоя харем и деца ако му спрат Дисни джуниър ще се види в чудо човека...

Това ще рече, че САЩ сериозно преиграват. Мисля, че отдавна трябваше да им стане ясно, че санкциите само дразнят и мобилизират населението и стрните срещу които са насочени. С блокади, ембарго и санкции не успяха да пречупят нито Куба, нито Северна Корея, а пък за Русия да не говорим. Те имат по скоро обратен ефект за страните на които са наложени. Същото ще стане и с търговската война, която Тръмп отпочна срещу Китай. Явно Запада не познава източната психика и има много да се учи. Санкциите, търговските ограничения и наложени мита са ефективни само срещу подчинените им джендъри и сателити, като Германия, Канада, Англия, Франция и др., които веднага клекат и вдигат бялото знаме.

ВЕрваш ли си или не четеш новините? За колко изстрелвания на ракети от С.Корея си чул тази година? А миналата? Колко беше дела на Русия в сателитното изстрелване миналата година? 8.7%? А 2014та?

Добре, че са САЩ да ни спасят от чалмите и тяхната войнствена религия. Нищо против мюсюлманите, против и срещу Корана, но честно си отговорете, харесва ви начина по който я третират тази религия в Иран, както и хората в тази страна. И до къде биха стигнали, ако не ги озаптят.

Чалмата да замрази сметкитр на Тръмп в техерански банки.

Сега сме привикнали Щатите да се държат като лакоми и агресивни мутри по цял свят и го приемаме за даденост. Като изгрева на Слънцето примерно. Комичното е, че това го прави държавата, която се смята за най свободната, най демократичната в света. След време, когато нещата по света станат по различни и има промени, сегашната ситуация ще изглежда и глупава и странна. Защо останалите народи по света са го позволили това да се случва.

Само едно ще те поправя - хич не е комично, ами е трагично и с риск за живота ни. Особено в сегашната ни слугинска държава, каквато сме спрямо САЩ.

Хахаха!

Много ми е чудно, защо защитавате ислямски диктатори, които тормозят народа си. Та точно Иран са първенци по смъртни присъди, примерно за слушане на западна музика.

Иран - само Израел ще ги оправи. Скоро, много скоро ще станем свидетели, как ще им свият сърмите.

И как ще ги "оправи" изсраел, след като една хизбула лятото на 2006 направи евреите за смях?

Излагаш се с тази Хизбула, това ли ти е примерЪТ.

Не съм сигурен. Ако можеха досега да ги бяха свили.

Иран не е България !не видя ли какво направи исраел с Бг ,въпреки спасените от нас евреи .сащисраел иска да краде от целия свят .това харесва ли ти ?

50 милиарда зелени за какво ги даде дончо вчера на руския президентски представител Йерусалим? Не ли първо да върне парите на иранските аятоласи, и едва след това да обяви санкциите, оставайки си с един гол в ръката ПР ефект?!

Отчаяната администрация на Тръмп?!? ахахаха, абе другари от НПО центъра. На вас не ви ли спряха най-накрая грантовете, да не ни занимавате с жалките си напъни за манипулация!!!Долнопробна пропагандичка вмъкната във всяка новина. гнусно!!

В новината е цитиран "говорителят на иранското министерство на външните работи Абас Мусави". Ама само с грантове не става. Трябва и акъл...

ИРАН НЕ Е НИТО ИРАК, НИТО ЛАС ВЕГАС ?!