Ердоган и Рохани са ”за” териториална цялост на Сирия и Ирак

Иран и Турция няма да позволят нарушаване на териториалната цялост на Ирак и Сирия, заяви иранският президент Хасан Рохани след среща с Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган и Рохани са ”за” териториална цялост на Сирия и Ирак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Окупаторите на Палестина от години заплашват Анкара със създаването на кюрдска държава и са на път да го постигнат. Онова което никой не споменава е, че кюрдите са получили 20 милиарда до момента от СБ, от ционистите, там инвестират и някои шейхове. Виждали ли сте снимки на Иракски кюрдистан -ум шъ ви зайде! Кой и защо налива толкова пари в още несъществуваща държава? Ердоган е прав. Опитват се да разцепят региона. Това имаше предвид зетя-ционист на Тръмп когато каза, че само след 5 минути е разбрал какво трябва да се направи в БИ за да имало мир. Там мир е възможен когато ционистите бъдат изпепелени заедно с масовия Палестински гроб върху който си построиха престъпната държава.

прегърне и здрависа и с Асад. Ах каква византийска мастия е той.

и едната от причините за това е точно Ердоган.

Много се репчат по цигански ама до момента никой не смее да вкара войска срещу кюрдите , явно има нещо което не ни казват.

Турция редовно ги обстрелва с артилерия, преди една година, а сигурно и сега въоръжаваше, обучаваше и финансираше "опозицията" в това число Ан-Нусра и Идил, които воюваха с кюрдите. Пращаше и военни съветници. Иран пък правеше същото за армията на Асад, която макар и не основно, но също е сред противниците на кюрдите. На кюрдите помагат САЩ, но не знам дават ли си сметка, че целта на кюрдите е минимум създаване на автономна територия по подобие на тази в Ирак. Което директно ги скарва с Турция, с Иран са си скарани отдавна.

рашките може да смятат с логаритмични линиики, ама пак го набиха квадратен, на ануслизаторите от ленгли

ДОЖИВЯХ!!! Доживях да видя СУНИТ да се здрависва и прегръща с ШИИТ. Сунитите мразят шиитите повече отколкото християните. За сунитите, шиитите са ЕРЕТИЦИ. Сега остава да влязат в ЕДНА джамия и да направят заедно НАМАЗ (молитва).

Интереса клати феса.Очаквам Тръмп и меркел да кажат да не се разрушава териториалната цялост на т.н. република Македония докато не я вкарат в капана на нато, а после я камилата я камеларя,файда няма.А ако не беше руско-турската война 1877/78 сега щяхме да сме като кюрдите в Анадола и по-на юг.

Кюрдите са твърде много, за да нямат своя държава. Достатъчно е да се съберат на едно място в една държава. 70 милиона в четири държави е изкуствено задържане на огромна маса хора. Те са повече от турския етнос и сирийците. По- добре е да им се определи територия и да бъдат приети като равни на всички нации. От това светът ще спечели и конфликтите в онази част на света ще са с един по- малко. ако съседите им са умни с радост ще им отделят земя, за да създадат съюз без мита и граници. Така или иначе кюрдите са в средата на всичките съседи и е въпрос на време да се обединят. Ако им се определи земя ще се спести от всеки по нещо. Една общност основана на светска държава със светски закони без приложение на шериата ще е много повече от полза на съвременния свят. Иначе едно връщане назад с нищо няма да помогне, а дори ще е барутен погреб.

Замисли се за малко за какво воюват всички хищници на земята, но най-вече хората - ЗА ЗЕМЯ(територия)! Как си представяш някой доброволно да им отпусне такава?

Раздели ги на две тия 70 млн. и ще получиш реалното число.

вече 60 години се борят за националоно единение и собствена държава. Целия свят е срещу тях, делят ги смазват ги, стрелят ги, избиват ги, а те оцеляват на пук на всички. Почти като българите преди 130 години

ceляka

който не иска да работи в $ може да му се случи случка - справка - Саддам, Муамар Кадафи.

Я бягай да надуваш кавала, бе елементарник!

МВФ, Световната банка, дори МОК или МФС са твои, значи правото е твое - командваш целия свят. Който не слуша му измисляш химически оръжия, бойни оптровни вещества, атомни реактори и после бум - куршум. Няма човек - няма проблем. Няма държава - няма проблем!

Доскоро искаше да отцепи територии и от Сирия и от Ирак за новия си халифат, че и от нас даже, а сега друга песен запя.

Направо го усети с ануса си - шестократния петохуй. Чак тръгна на разговори с шиитите.

кой ги пита, кой ги бръсне за слива? Атентатите в Турция си вървят, референдума на кюрдите в Ирак мина, в Сирия народ няма, тухла върху тухла не остана, хахаха, ама пингвините били за териториална цялост.

ТИЯ "ПИНГВИНИ" АКО РЕШАТ МОГАТ ДА ТЕ ОПЪНАТ ПРЕД МАЙКА ТИ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПРЕ !!!

А тъй ли?.Ам чи доскоро нал имаше едни туркмени в Сирия дето щяхте да им правите свободна зона?.Ко стана а?.

НЕ СЯДАЙ НА ТОВА ДЕТО СТАНА !!!!

Турция ще плаща нефта на Иран не в долари, а в реали?