Иран обвини Запада, че разработил планове за суша

Отговорен за сушата, обхванала южен Иран, е Западът, който води необявена война срещу Ислямската република, заяви ирански вицепрезидент, цитиран от Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Иран обвини Запада, че разработил планове за суша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Определено коментарите са по-интересни от статията. За съжаление повечето авторчета са продукт на посткомунистическия реализъм от последните двадесет години. Не съществуват доводи достойни да разсеят непоклатимата убеденост, че САЩ са в основата на всяко зло на земята. Еврейте управляват света и ежедневно ни правят по-бедни, ЕС ни взима и последната стотинка и не ни дава да се развиваме като държава,...! Егати тъпотията!

се поровиш ще разбереш че повечето големи страни имат такова нещо. Само че не е толкова известно. Създаденото електромагнитното поле се разсейва за секунди до 2 минути. Така че едва ли може да направи каквото и да е с такъв мащаб

САЩ са виновни ама русия ше им помогне... както на нас на два пъти.

Въх ! Тази суша и жега му е изпепелила чавката на този министър. Не, че нещо , ама за пръв път смятам, че някои мъже все пак е по-добре да мислят с долната си глава

Како Сийке много си вулгарна ма! Ама нищо, на нас ни харесва :) Хахах :)

Че могат да влияят - могат, ама едва ли в случая те са виновни. САЩ в момента страдат от огромна суша, която ще унищожи вероятно 60% от царевицата. Просто времето е екстремно вече и не бива да се търси под вола теле.

Търсете телето под вола, защото то е там. САЩ си играят с ХААРП, но не могат да го контролират добре и затова удря и тях, не са невинни.

Не е чак толкоз невъзможно. И нямам предвид измислиците за алтернативното действие на ХААРП.

Да бе и ние знаем за проектите на САЩ за контрол над климата...но в случая на Иран и извънземните, и привидението май са им виновни. Старият трик - отклоняване на вниманието и вината.

Брех да му се не види. Тоя запад много силен бе. Баси, баси

Ами не се молят на правилните богове! Що не вземат да направят една пеперуда, да пият мастика с мента демек "облаци".