Иран ще съди Тръмп за убийството на Солеймани

Председателят на Върховния съд на Иран Ибрахим Раиси изтъкна, че американският президент трябва да се яви като основен обвиняем

Обратно в новината

Коментари - Иран ще съди Тръмп за убийството на Солеймани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Съвета по правата на човека"... в Иран... Това е вицът на деня

Кофти е точно Иран да те осъди на смърт. Ако оранжевата тиква изгуби изборите, започват и делата срещу него в САЩ, разкриват данъчните му декларации, които крие толкова години, отпада имунитет, няма повече Сикрет сървиз.. Ако бях на негово място, щях доста да се притеснявам.

Понеже е развълнуван, ще им подари една от тези шест шапчици по избор.

Политически фарс

Външната политика на Тръмп имаш предвид, нали?

Политиката му какво се отличава от тази на Обама който осигуряваше безпроблемно логистиката на Ислямски Халифат в Ирак като им пращаше оръжия и медикаменти и безучастно гледаше и потриваше ръце когато джихадистите сунити избиваха шиити,язиди и християни??????

Да пратят призовка на Тръмп да се яви в съда, на коя дата, в колко часа, и Тръмп тутакси ще дойде. :)

Ако го осъдят на смърт ще е много лошо за трумпета.

искал да спечели война по втория начин, без да я обявява. а росле изборите, за които през 2011 твърдеше в интервю, че Обама за да спечели мандата щял да почне война с Иран - което не стана. жалък селски хитрец.

Ясно. Още иранци ще убият в Иран за отмъщение. До тука над 130.

Да, САЩ няма нужда да правят нищо, иранците сами си умират, или сами си ги убиват.

Иран ще съди Тръмп за убийството на Солеймани -------------- У Софийски районен съд!!!!!!!!!!!

що не си гледате българският мижав животец ми се занимавате с Тръмпиту и Солемани ; изкарайте някой лев за парно ток интернет и да не мрънкате по протести похарчете някой леф по златките и николетките и готово кво се занимавате със форумни мъдрувания дето нито сте наясно кво всъщност става по светъ - няма как да сте толко информирани те ги крият тея неща едно казват друго правят и Тръмпи и Путин.

мишок. рупай банани и не чети тука.

Това да не е Ратко Младич та да го осъдят в Хага.

По иранските закони Тръмп ще бъде публично обесен. Другият вариант е да бъде ликвидиран у дома като бонус. Така или иначе този терорист е поръчан.

Да, само се пита в задачата как ще го докарат от Вашингтон до иранския съд. Задачка-закачка с изключително повишена трудност. Виж втория вариант е по-възможен- да го ликвидират у дома. Обаче пак има проблем- те не знаят как да ликвидират чужди, знаят как да ликвидират свои си.

В същия ден, когато американската армия използва дрон, за да убие висшият ирански командир Касем Солеймани в Багдад, САЩ са провели допълнителна секретна мисия, насочена срещу друг ирански военен, но не в Ирак, а в Йемен. Данните бяха публикувани в американски медии и потвърдени от американски официални лица.

Според наличната информация, мисията не е била успешна, макар първоначално да излязоха данни в социалните мрежи, че Шахлай е загинал. Това беше опровергано от Пентагона, но без допълнителни коментари защо мисията се е провалила. Междувременно, иранската държавна телевизия оповести, че е загинал помощник на Шахлай, Мохамад Мирза. Операцията в Йемен повдигна въпроси в САЩ относно това дали решенията на Тръмп са били част от по-широка стратегия за обезглавяване на иранското висше командване, или реакция на готвени удари по американски бази и посолства, както президентът заяви в серията от реакция след убийството на Солеймани.

Иран ще съдят дедовия, след като поради некадърност и негодност свалиха пътнически самолет !!! Аятоласите да си налягат парцалите ,защото освен от САЩ мерника им вдигнаха и от Кремъл ,а там не вдигат много шум, а действат !!!!

смешник.

Иран тръгна да отмъщава на САЩ. За два дни си изби 52 + 167 = 217 цивилни, предимно иранци. Това не е ли знак? Знак от Аллах, да се свети името му... Знак да си седнат на задниците, да се погрижат за народа си, а не да се репчат и бият с големите...

219

малко за самолетите - за тебе се отнася, овчарче.

Иран и тримата платени трола на Позисрано ще съдят Тръмп. Заради любимия си генерал. Това са единствените достойни душмани на световния империализъм.

Да убиеш цял самолет невинни не е грях. Да убиеш един генерал е грях. Айде стига с двойните аршини. Не знаем какъв е този генерал ама не е бил цвете за мирисане. Когато вълците се избиват значи в глутницата има повече от един претендент. Нас питат ли ни искаме ли глутницата? Не ...да се избиват но да не посягат на невинни хора.

копирам постинг на друг потребител, да поразсъждаваш малко кой е по цивилизован и почтен и си е признал почти на деня, поднесъл е извинения и не шикалкави по повод обезщетенията и останалото. Иранците си признаха след 2 дни, а украинците - след 10 години. На 4 октомври 2001 г. украинските военни свалят руския пътнически самолет Ту-154М на авиокомпаниите „Сибир“ над Черно море при полет от Тел Авив за Новосибирск. Всичките 78 души в самолета загинаха. Междудържавният комитет по авиация стигна до заключението, че на височина от 11 хиляди метра самолетът е свален от зенитна ракета S-200, изстреляна от 16 украинска бригада на ПВО по време на провежданите по това време военни учения. Всички държави по целия свят бяха единодушни, че украинските военни са виновни за катастрофата. Но генералната прокуратура на Украйна бе на друго мнение. След 10-годишно умуване, генералната прокуратура на Украйна приключи наказателното дело и през януари 2011 г. апелативният съд в Киев определи: "Следователите на Междудържавния комитет по авиация не могат да докажат, че самолетът е бил свален от украинска ракета"

Американците сгрешиха, че не удариха Иран. Времето за това изтича и вероятно вече едва ли е останал човек в пентагона, който да се съмнява, че този удар е неизбежен. Едва ли и останалите в НАТО се съмняват. Просто иранците са загубили почва под краката си поради липсата на коректив.

глупак

все едно си брат-близнак на Помпейо. Нямаш търпение и войниците от алианса да повоюват, за да купонясваш пред компа в дира.

Американците няма нужда да удрят Иран. Самите иранци, те сами ще си свалят аятоласите от власт.

Само не го съдете у нас, че ще го оправдаят на всички инстанции, щото има пари, разбира се. А след оправдателната присъда от милиардер ще стане прост милионер. хе-хе

от милиардер ще стане мултимилионер? щото си има 2-3 милиарда в банката.

това трябваше да го направят преди да изстрелват ракети

малко трудно ще ко "спретнат", Иран не им е Украйна.

Не ходете с такава фанелка "Trump 2020" в Иран! Може и да не се върнете...

дали нема да га съди в Пазарджийския съд

Поне 5 американски президенти, които помня, са откровени военнопрестъпници. Но в света международното право умря, САЩ го убиха.

даже нобеларки за мир получават...

Ще копирам част от постинга си В САЩ пет пари не дават за международни съдилища, гласували са си закон за техните войници и офицери, че независимо от действията им извън щатите (изнасилване, грабеж, убийство) те не могат да бъдат съдени, автоматично са оневинени. По тази логика Иран да го съди и техният съд да се произнесе. Не международен. Понеже такъв липсва. Най-малкото ще е интересно. Тоа е достойна постъпка, а не като подмолно убийство без съд и присъда. Ясно е, че независимо от това каква е присъдата Тръмп бълха го ухапала и ще си живее живота. И ще се шегува в туитъра си. Но поне в една държава ще има свидетелство за съдимост, в което ще пише за американски президент - осъждан. което си е прецедент.

ами ако го осъдят на смърт, чрез бомбардиране с дрон? Тогава?

в наказателния кодекс на бъдещето може и за има такава точка или параграф. нито присъдата ще е смъртна. по-скоро унизителна за един самовлюбен човек.

освен това дори да го осъдят на смърт, скоро след това ще отменят присъдата като Пакистан - има тема точно днес за такава отмяна. Хората на изток държат на символите.

Да видим сега. На погребението когато кълнълняха по Америка докато го оплакваха умряха 52 иранци. Когато стреляха по америка с ракети за да си запазят честта и умряха 150 иранци. Сега съдят Тръмп така че най вероятно аятолаха ще бъде вкаран в затвора. ХАХАХАХ

Благодарете на Бог, че не сте се случили арабин на полуострова, благодарете че не сме бройнати от евреите за "персона нон грата" от лицето планетата, че тежко ни! Казвам това, по повод плахата надежда на иран да съдят тръмп в международен съд. Това е смешно, защото огроомна част от световните финанси са в еврейски ръце, а знаете, че "правдата" в международни съдилища е свързана с политика + пари, с пари + политика!! Защото правдата винаги е на страната на слабите, а "кривдата " на страната на силните.

трябва да се съди - вътре в страната. В САЩ пет пари не дават за международни съдилища, гласували са си закон за техните войници и офицери, че независимо от действията им извън щатите (изнасилване, грабеж, убийство) те не могат да бъдат съдени, автоматично са оневинени. По тази логика Иран да го съди и техният съд да се произнесе. Най-малкото ще е интересно. Тоа е достойна постъпка, защото независимо от това каква е присъдата Тръмп бълха го ухапала и ще си живее живота. Но поне в една държава ще има свидетелство за съдимост, в което ще пише - осъждан.

Знаете ли , в близкото минало, в европейски държави джуеите са си имали свой съд, не са уважавали този на държавата.

Сега я загазихме. Ще трябва документи, свидетели и адвокати поне пет броя. Дано не го предават съдилището по световните телевизии.

забрави за излъчване в ефир. но ако подсъдимият настоява - ще му дадат възможност да излъчат конферентната връзка. виж това наистина ще е шоу.

Бой по рижака. П.С. американските войничета много насрани изглеждат сред руините на базата.

В подзаглавиет се чете думата Иран и името Ибрахим Раиси. Стига вече споменавали Русия и Путин - вашето е болест. Или сте недовиждащи - или сте зла с психиката. Стига спамили.

За водомора в Перник, гражданите могат успешно да съдят правителствпто на България. Отговорността е на МС и лично на лидера

Ами ако г- жата с баницата и точилката ги подгони....?

и ще я умилостивят.

Лишаването от вода е престъпление. Принуждаването по измамлив начин да пиете мръсна вода е престъпление. В СЛУЧАЯ на големи групи от хора от собствения си народ.

Не само с опорните си точки Ама руските тролове са къде по-мазни и гнусни

Е, не можем да се съревноваваме с вас козашките соросоиди- не търчим с филии намазани с мас, но си казваме мнението.

Ама побързайте, да не увиснете на въжето преди това.

Колегите им ги чакат. Там горе.

толкова ли си нямат форуми да се вихрят там в тъпотата си?

Подсъдимият Тръмп е същия като осъдените убийци на журналиста Кашоги. Международният съд по правата на човека или трибунала в Хага. Подсъдимите са извършителите и подбудител за убийствпто Доналд Тръмп.

12000 украинци уби и стотици хиляди сирийци. Окраде цяла Русия . Кой е по-големият престъпник?

ако Русия беше участвала в братоубийствената порошенковска война - още 2014 да са били в Киевската ви губерния руските войски.

лошо няма. един шамар ще му дойде добре. но в чужбина няма как да стане. а иначе неприсъствено ще участва, символично, като туитва колко е непогрешим и велик.

Аз пък чакам само кога ще туитне, че благодарение на него ,,протестиращите,, не са били убити.

и ще ни изненада, вервай ни. щом има мнение дори за Меган кризата, няка как да си затрае сега. като се наспинка, ще грейне в туитъра.

За да си отмъстят иранците искали да съборят някой небостъргач в сащ,но Буш не им казал как да го направят.

иранския ислям е православен ислям........

След като чалмите се борят срещу световния империализм защо тогава са сьюзници на най голямата империя заробила над 100 племена и народи - руската федерация ?

Вярно е, че само козяшката соросоидна тъпота е безгранична- откъде ви копаят?

ирокези, мускоги, хопи, направо са ги изтребили хахо хахахахаха

Ще стане интересно когато и иракчаните дадат под съд Трумп за убийството на техният човек.

под лозунга Тръмп фърст.

Аятоласи-романтици! По шериата ли смятате да го съдите? В Техеран, нали?

Рижия разбойник е като Цв.Цв.Няма кой да го отсъди.

Това тепърва ще се окаже.

Тук русофилите яко са се чифтосали с ислямистите

Тук обикновен съд не върши работа. Трябва трибунал. Като Нюрнберг

Гениално. Да го организират.

Членовете на клана му сами ще го предадат, за да спасят кожите Така е при мафията

Какво общо има Путин с Украйна, освен че и там живеят руснаци?

Тръмп-1 Путин-12000

Важното е да се плюе по Русия и Путин. И в новините за диети и за въздухарските звезди на Холивуд също - важното е троленето. За това им плащат от всички помиярски НПО на САЩ, Сорос и от Козяк

Когато удрят генерала убиват още 9 човека. Сумарно убиват 10, като 5 май са иракчани. Като онзи отива официално там. Путин кого е убил или наредил да убият? В Украйна руски войски не влизат. Частно не се брои.В Автономна република Крим и град Севастопол си има руски база и войски от самото начало и никога не са напускали от разпада на СССР. Автономната република, която си има и парламент, обявява независимост за първи път още 1992г. СССР се разпада около Коледа на 1991г. Било е много спорно от самото начало, трябва ли да е към Украйна, затова са и автономна република. Преди СССР Украйна не е стигала Черно море. Путин е предупреждавал запада, че върнат ли се комунистите там, веднага ще си върнат Крим. Конфликтът и заплахите към руснаците ги започнаха други. А цялото тръгва заради мита с Русия, които трябва да се възстановят ако искат в ЕС. Затова Янукович избра икономически по-изгодното, да стопира преговорите.

Изчезвай във вашия сайт украинска мършо.

Приятелю

трябва да бъде осден Порошенко, нали това беше част от предизборната програма на Зеленски, който обеща да го съди - и така спечели изборите. Зеленски е дал заповедта да бомбардират Донбос и е започнал войната. Русия не участва. Тези партенки на украинците си ги запази за лумпените и бандерофилите.

Порошенко е дал заповедта за бомбенето. Порошенко е начело на партияа на войната и си джитка спокойно.

А намя ли да бъде този трибунал леко по "шериатското право".

Шегаджии, опитват се да сменяте фокуса от протестите и да насочат недоволството извън Иран. Смешно е, но май вероятно някои хора там ще се хванат

Съденето дълга и безполезна работа, по добре гръмнете някой пиндоски министър,та да име за урок!

Ееех, те им гръмнаха един служител на посолството и после какво се случи!

Твърди се, че Помпейо го е искал. Аналогичен отговор е да гръмнат него.

Ще осъдят Тръмп за Убийство , колкото БГ Политик и Олигарх за Корупция и Грабеж .Тоест - на кукуво лето .

един ще плати, но вие ще платите ли хилядите убити от терориста!

пак добре, че е перукан. ако беше хитлери, хилядите щяха да са милиони, и така нататък.

Идиот си голям! С тая безкрайно тъпа опорка...

Знаеш ли сметката на ИДИЛ, където трябва да платят?