Иран решил снощи да признае вината си за свалянето на самолета

Записите от черната кутия на самолета ще бъдат изпратени за разшифроване във Франция

Обратно в новината

Коментари - Иран решил снощи да признае вината си за свалянето на самолета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иран поне си признаха но основната грешка която е допусната е разрешението на авио-диспечерите за излитане имайки предвид създалата се ситуация между Иран и САЩ,въпросната вечер над техеран е летял американски бойноразузнавателен дрон чиято цел е била конкретно поделение на "КУДС",та подобни военни хитрости ползваха Израелските ВВС за нанасяне на въздушни удари по цели в Сирия прикривайки се умело зад гражданските самолети излитащи от Ливан и Сирия знаейки че сирийското пво и руските ВКС няма да рискуват и да стрелят по израелските изтребители от съображения за сигурност относно гражданските самолети.

дрън-дрън червени бръщолевеници.......то така влиза дрон на 600 км навътре в неприятелска територия. Само гледай как звучиш : "въпросната вечер над техеран е летял американски бойноразузнавателен дрон чиято цел е била конкретно поделение на "КУДС" " откъде знаеш какво е летяло , че даже и заданието му ? Пълен некадърник си , не ставаш и за трол даже.........

Иранските власти се провалиха на изпита за комунисти. Не се справиха със задачата да отричат до пълния разгром над САЩ.

Персите са достойни хора... ! ,,Така правят и амерканците. ,,

прецакани от некачествена руска зенитна установка,неспособна да различи различни по вид въздушни цели! утре могат пак заради тези руски боклуци да свалят още самолети!

а ти се бъркаш със задника.

Това сам ли го измисли, или звеновия ти помогна?

Страшно ги прецакаха иранците. Това е голяма държава 80 млн са. Сега всички ще си го изкарат на тях. Успяха накрая да им изиграят номер и да им утрепят военния лидер. Сега ще им извиват ръцете докато не клекнат окончателно и не пуснат щатите да им разсипят икономиката. Със сигурност ще дойдат по-зли хора и по- безскрупулнивотворената дупка.

знаеш ли как е било в Иран преди Ислямската революция?

на някой наистина не им изнася да си спомнят какво е било преди "революцията" ,но скоро ще има друга революция там!

Знае, ама не му изнася да си спомни...

бетер от ислямофашистки мракобес м0же да бъдеее...само цървен кхмер!!! Тия ли, думаш, може да заменят чалмарето???

аха , ще я разсипят също както разсипаха Япония,Южна Корея и ФРГ. Още не могат да се съвземат и завиждат на волнодишащите в Северна Корея и Куба

Бабо Меркел де така? Путин Вика ме сега. Ще се кланям ще се моля Путин ще е доволен И Щерев ще извикам аз Знам го къв е пеераз. В дар ще го даря на Ердо Да го ръчка в дупцето мизерно. 11 януари 2020 година. град Москва Русия

И комундела Максим Горки беше бездарен поет. Така, че не се разстройвай.

Горки никога не е славен като поет. Съмнявам се какво точно си чел от Горки -не е само "МАЙКА" Още приживе Съветската цензура постави под похлупак огромна част от написаното. И не бъркай Горки с Шолохов (да кажеш какво друго си чел от Шорлохов освен Тихият дон и отпаднали "разкази" в сбирката Донски разкази) Чудя се на дъртешки години, как заклеймявата неща които дори не познавате

се "разстройвам". Приемаш Русия за ВРАГ, а не си даваш сметка, че с врага се воюва НЕ само с ракети! Врага трябва да го познаваш ОТВСЯКЪДЕ, включително откъм поети, художници и артисти, пък били те даровити или бездарни. Щото иначе с гафовете като тоя за Горки реално ПОМАГАШ, а не ВРЕДИШ на този, когото си нарочил за враг!!!

Не мисля че Германия и пука за държава с по-малка икономика от Италия.

Червените чекисти, в напун да спасят копейките от 2-3 дена писане, отидоа на вятъра абдали!!!

Само Вова Пусин не ще да си признае за малайзийския самолет. Как пък нищо мъжко няма в тез руснаци. Малко достойство да поемат отговорнист.

Има едно много правилно определение в случая: “Мълчи като комунист!"

путя виж му само външният вид ,и ще ти стане ясно всичко за него!

Страшна врътка направиха. Иран са надупени финансово на Китай. Китай задоволяват част от нуждите си за ресурс за производство от Иран. САЩ си осигуряват евтино производство в Китай. Русия върви по Иранския път.

Ни САЩ отдавна изнесоха фабриките си от Китай. Беше тя каквато беше там.

Като завода за батерии на Тесла например

освен пътнически самолети друг свалили ли са ? о даааааа... ИЛ 20 над Сирия с 15 ватенки..ха...ха

а руските охлюви и терористи колко пътнически самолета свалиха,А? и нямат смелост тези руские женшини да си признаят мъжката -сгрешихме!

Къде сте бе тролове ислямистки? Копейките взехте ли?

Ебът майкати, и продават сестрати на афганските бежанци около лъвов мост мбууухахаха

Тя те е подпрела със страпона. Не мърдай мноо че ще излезе.

още един ислямогъз се обади..ха.ха вместо да се дупи в московската джамия..ха.ха

сюнетчето след окучването още ли ти го направиха или цуна КУРана после? "БЕЖАНЦИ" - вместо престъпници, с "мирна" "религия" могат да виреят само в порядъчно деградирало подобие на мозък.

Руските системи за ПВО за пореден път доказаха своята ефективност върху граждански самолети.

Идиот!! За криво колело няма прав път

От вас ли се разнася тази неприятна миризма?

Троловете платени от Позитано 20 са вземали уроци по тъпотия при аятоласите в Техеран

иначе щяха да имат и малко чест

Това ли е чест: "Разбрахме, че няма как да лъжем повече, понеже разбраха истината и затова ще си признаем!"

От целият самолет само екипажа са украинци всичко останало са иранци с паспорти от други държави

Иранците признават за свойте грешки, и са готови да възмездят близките на загиналите А коаката Америка винаги отрича докато не я хванта в крачка. Точно както стана и с убийството на репортери в Ирак, което го имаше заснето с камерата на Апачито. И както стана и с атаките на дронове по сватби, погребения и училища. И дори както стана с атаката на американската авиация по болниците на Лекари без граници. Също както става и с изтезанията на невинни хора в Абу Гариб и Гуантанамо бей. Но да не забравяме, американската коака винаги е невинна по думите на нископлатените платените американски подлоги. Тя никога не си признава, за убийствата които извършва.

И бият негрите.

Емии сега, от време на време се налага

Те пътниците са Иранци... ще ги възмездят, колкото възмездиха българите, които изгоряха на края на пистата в София, заради великия Тодоро Жовков и неговия самолет.

Време е Иран да заприлича на ядрен кратер.

1988 военен американски кораб сваля ирански пътнически самолет с 290 души на борда. Американците се оправдават, че е грешка, защото не са разпознали самолета. Сега след 32 години, иранците правят същото, свалят украйнски самолет, по погрешка. Като чета, някой коментари, направо ми се повръща от хора, които само лаят, без да са информирани и да имат представа, какво се случва по света. Поне не пишете простотии, смешни сте. Неуки и неграмотни, нямат компютри, а в тям е цялата Информация.....хахахаа….

защо им е на иранците да свалят своите, при това над Техеран? Нали така ни питахте вчера? Сега обърнахте палачинката...

Така е. Нямам намерение да оправдавам Американците за случая от 88-а. Те още се опитват да не говорят за него :) Само като сравнение ще кажа, че американският кораб е бил под обстрел по това време. Объркали са пътническия самолет за Ф-14, който в Иранската армия са въовъжени само с въздух - въздух и дори да е Ф-14 не е заплаха. В данните, които са имали в кораба въоръжението на Ф14 в Иран е въздух-земя... малоумна грешка! Капитана на кораба не само, че не е наказах, а е награден! Американците са по-виновни с награждаването на капитана според мен. Това е супер арогантно... Поне в памет на жертвите трябваше да не го награждават. Както и да е - Иран - никой не ги напада в момента. ПВО на няколко километра от тяхното си международно летище... ВТФ? Никаква координация... Това не е армия а сбирщина с ракети.

чалмите не могат да разпознаят пътнически самолет - тръгнали да дрънкат оръжие пред най-мощната армия :) ще ги сполети същата участ като Ирак и Либия - за 24 часа и няма д аим има държавата мюсулманска

Абе това с разпознаването на пътнически самолет може да се каже и за Русия и за САЩ... Издънката на Иран е по-голяма, защото е на 7км от международното им летище - малоумно е да не очакваш цивилни полети там при отворено въздушно пространство.

Позволи ме да те поправя. НАЙ МОЩНАТА АРМИЯ НЕ Е АМЕРИКАНСКАТА ИЛИ РУСКАТА. ВИЖ ПАРАДА НА НАЙ МОЩНАТА АРМИЯ НА СВЕТА КОЯТО Е НА НАЙ МОЩНАТА ДЪРЖАВА ПАК В СВЕТА. https://www.youtube.com/watch?v=QZPiZSoqtCU&t=111s Тази националсоциалистическа машина няма спиране брат ми. Пред нея БЛЯДОВЕТЕ и ТЮЛЕНИТЕ са кото първолаци. НЕ ВИЖДАМ КОЙ ЩЕ СПРЕ КИТАЙСКИЯ ДРАКОН за който Йоан пише в Библията?! ИРАН ВЕЧЕ Е КИТАЙСКИ

В библията пишело за китайски дракони? На какви хапчета си бе??!

Повечето шпионски сателити са били над Иран тази нощ... Няма начин да нямат доказателства. Те американците си казаха, че имат заснето изстрелването на ракетите към самолета.

НЯКОЙ ОСПОРВА ЛИ ТОВА , ЧЕ САМОЛЕТА Е СВАЛЕН ОТ ИРАНЦИТЕ? НЯМА ТАКИВА. ЩЕ ПЛАТЯТ ЩАЙГАТА НА УКРАИНЦИТЕ И НА ОПЕЧАЛЕНИТЕ И СЛУЧАЯТ Е ПРИКЛЮЧИЛ. САМО , ЧЕ САЩ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ГО ПРИКЛЮЧВАТ?? Защо ли? Ами измъкнаха им изпод носа за някакви си 400 милиарда долара НАЙ БОГАТИТЕ НА ГАЗ ирански залежи. НАПРАВИХА ГО КИТАЙЦИТЕ , А НЕ РУСНАЦИТЕ С КОИТО ТЕ СИ ПАРТНИРАХА И ТО НЕ ЛОШО НЕ САМО В КОСМОСА , НО И В СИРИЯ И КЪДЕ ЛИ НЕ. Защо всички говорят само за САЩ и РУСИЯ сякаш гората се състои само от две дървета.

Че иран е решил да каже е факт. Ама дали чалмите сами са решили или са били подпомогнати. Изглежда, наистина има сателитни снимки и неоспорими доказателства за вината им, които са показани на който трябва, та да решат да си признаят. Така поне минимизират щетите, щото ако бяха продължили да отричат и се докаже, че вината е тяхна, това ще докаже, че самолета е свален нарочно и вината ще понесе главната чалма. А така - човешка грешка, някоя нископоставена маймуна ще отвлече наказанието, а главната чалмосана маймуна ще спаси задника.

Тях не ги мисли. Кого натовариха и кого растреляха в самолета тепърва ще става ясно. ФАКТ Е, ЧЕ В КРАЯ НА 2019 г. срещу сумата от 400 милиарда долара предадоха на КОНЦЕСИЯ на Китай газовите си находища които са най големите в света. Охраната на тези находища няма да е от ХИЗБУЛА и АЛ КУДС , а от 5000 КИТАЙСКИ СПЕЦНАЗОВЦИ. НА КИТАЙ МУ ТРЯБВА МИР ЗА ДА МОЖЕ ДА ДРЪПНЕ ТОЛКОВА НАПРЕД , ЧЕ ЯНКИТЕ И ПИЯНИТЕ РУСНАЦИ ДА МУ ГЛЕДАТ ОПАШКАТА. СОРИ , НО ТОВА Е ИСТИНАТА. А ИРАНЦИТЕ ЩЕ ПЛАТЯТ ЩАЙГАТА НА УКРАИНЦИТЕ, И НЯКОЛКО МИЛИОНА НА ОПЕЧАЛЕНИТЕ БЛИЗКИ. ВСИЧКИ ЩЕ СА ДОВОЛНИ ОСВЕН - САЩ и РУСИЯ

Те хубаво са дали находищата на концесия и ще се пазят от жълтурите, ама малко не става ясно по каква логика реши, че с това газово находище китай ще дръпнат напред. Китайците търсят горива за задоволяване на собствените си нужди. И колкото и газ да имат, ако нямат ноу хау, няма как да изпреварят САЩ. А ноу хауто им идва основно от там.

Така като гледам, май ти си маймуната, защото не си наясно с много неща, да не говорим, че дори не си информиран и си неук. Преди 32 години, американците по погрешка, така казват, свалиха ирански пътнически самолет с 290 души на борда. Самолета е бил Ейбас 300. Тогава американците се оправдават, че е грешка. Сега скъпа маймуно, като незнаеш, че дори и твоите наебани американци правят грешки. Още повече, терористите американци тогава са убили 290 души. А сега иранците убиха 176. Ако не си информиран за 1988 година, влезни и чети в интернет, ако изобщо можеш да четеш.....хахахааа

Ейбас-300 сигурно е много добър самолед.

Понеже си най-близък роднина на агнето по майчина линия, и ти е трудно да разбираш написаното, ти пиша бавно, дано проумееш. Няма абсолютно никаква връзка между случая от 88 и сега. Тогава говорим за полет над международни води и станала грешка. В случая става дума за полет, излитащ от международно летище, като само идиот не може да види откъде е излетял и в каква посока лети самолета. Още повече, че самолета е с включени транспондери и свети като коледна елха на радара. Ама то едно млекодайно като тебе как да ги разбере тия неща.

Не беше ли сладолед?

Ако ти на самоледа викаш сладолед, си е твой проблем.

Иран видя колко струва русия.

Получилос как всегда

Иран на всеки има няма 800 години ги сполетява бедствие което ги разтърсва до основи. Така Александър Макеондски ги геноцитизира, после следват и арабите които изтребват по-голямата част от иранската нация и ги ислямифицират. Последното и най-голямо бедствие Иран сполита през 1250-та, когато арогантните иранци с насмешка убиват монголски търговци, а монголците в последствие превземат и изтребват 95% от популацията на Иран. Изчислено е че след монголското клане, на Иран са и трябвали 700 години за да възстанови многобойната си популация до същото ниво. Това се случва през 1920 и в Иран го отбелязват като празик, защото най-после щетата от монголската инвазия е била излекувана... Та така де... Иранците ги чака ново изтребление, но не се притеснявайте - те са свикнали.

Много рядко държава има смелостта и доблестта по този начин да признае вина, така че евала на Иран. Дано компенсират роднините и по някакъв начин направят болката им поне малко по-малка. Космено виновните са естествено САЩ, със зулумите си навсякъде по света. Навират се навсякъде и изкарват народите от миролюбивия им режим на живот.

Абе очакваше се да намерите начин да обвините САЩ, ама така на общо основание като тебе е малко смешно. А за иранците с техния религиозен фанатизъм да кажеш че са миролюбиви граничи с малоумие. САЩ убиха доказан терорист, организирал и организиращ атентати (дори у нас), което е напълно оправдано, докато чалмите от малоумие свалиха самолет с напълно невинни хора. Дали е грешка или е нарочно, ще каже едно бъдещо разследване.

ислямофашизмът се е пръкнал поне хиляда (1000!!!) години преди появата на САЩ! За всичките му золуми през него хилядолетие кой беше "косМено" и "космато" виновен? Обобщено - винаги "неверниците" ли???

Като ти изкарат наяве кирливите ризи, какво може да направиш. Това не е мутин все пак.

В иранската армия няма ефективно работеща командна структура. Липсва взаимодействие между Национална гвардия, армия и държава. При такова взаимодействие небето над Иран щеше да е затворено поне 24 часа след ракетното нападение над американските военни обекти в Ирак. Нямаше да излитат цли кацат цивилни самолети, нямаше да прелитат над територията. Радарните системи щяха да работят необезпокоявани и да открият навреме всеки, влязъл в обхвата им. Системите за разпознаване свой-чужд щяха да сработят надеждно о да дадат информация за обекта. Операторът на ПВО щеше да получи недвусмислена заповед какво да предприеме. В резултат на очевидно непрофесионалните действия на иракчаните първо беше изложен на прицел и убит Сюлеймани. На опитът за погребението му бяха стъпкани над 50 ирански граждани. В ответния ракетен удар по американски цели загинаха 80 иракски граждани. При свалянето на самолета загинаха над 80 ирански граждани. Дори само това е достатъчно да опише неспособността им да се оправят с предизвикателствата на съвремието. Заради същите непрофесионални действия сега ще претърпят и сериозни икономически загуби. И без това са в рецесия и народът основателно се бунтува. Ще наблюдаваме втора Венецуела, трета Северна Корея и четвърта Куба.

Така е Кратка справка с Flightradar ще покаже, че коридорът който е ползвал самолета е същият, които са ползвали и седмица преди това. Няма никакво отклонение от коридора за този вектор и ешалон, за това оправданието, че е приближил стратегически обект е измислица. Като имат стратегически обекти на 2 минути от международното си летище, да си затворят въздушното пространство...

Освен това тия тъпанари ако си бяха включили Флайтредара на смартфоните си, щеха да видят к'во хвърчи над чалмите им.

!!!!!!! За да спите спокойно, купете си ТОР"! Тя всички цивилни прави на тор. !

графитът ставаше ли за тор?

американците да заредят няколко балистични ракети с правилния заряд и да заличат от земята тези психопати, аман вече от тях

и някоя и друга за саудитските арапе, и една - специално за Мека, че някога от там са се заразили тия (и не само тия!) психопати?

У кочината немате питейна вода, и ходят мизерни и мирингясали мизерници шот нема с кво да си изплакнат миризливите пърдаци. В евростолицата Ви е пушилка и мизерия , от евроатлантическиие кюмбета и еврокюмюра, нема кво да сё диша ама тролякопитеците отправят Иран. Тъпо овче племе !. мбууухахаха

Ти как изпълзя от чатния путинов Интернет? Да не си с ваучер от ГРУ?

гледам някой се е засегнал. га га га

Дорогой дебильчик, в "самая магучая" минималната заплата е 175$ а в България е 310$. България няма нито нефт, нито газ. Айде заври се обратно в дупката си, откъдето изпълзя.

Въпроса е какво можеш да си купиш с 310$ тук и със 175 там. Иначе само едно преминаване през Сърбия доказва, че по на запад е по-подредено.

То па поне народа в Русия кара едни коли , ум да ти зайде хахах

А в половин могъща Русия , водата е от кладенци , а пиенето от магазина за домшна химия хахахах

Ами нали заради вас сме на това дередже. Два пъти уж освобождавани,а за живот не става.Хората бягат към ,,неосвободените,, страни където не е газил руски миризлив ботуш.

Сметката от конфликта САЩ - Иран: САЩ: 1 загинало колче на оградата Иран: 1 загинал генерал, специалист по атентати 4-5 приближени до генерала 52 изпотъпкали се от скръб по генерала 176 цивилни, убити от Иран по грешка 3 - 4 платени трика в България се гътнаха от срам и ярост... Пак се бъзикайте с Америка...

Да се чете: "платени трола", не "трика"

Абе ако погледнеш трезво, Американците нямат жертви, защото Иракчаните са им казали кои бази ще бъдат нападнати. Иракчаните пък са получили тази информация от Иран - а те са го направили точно с тази цел - да няма жервти, защото ще ядат пердаха после. Всичко е цирк за пред хората, но стана инфекция

Иран е терористична държава! Защо? Ами защото САЩ поеха отговорността за убития ирански генерал, а Иран от своя страна свали пътнически самолет с невинни цивилни граждани! Коя от страните е по-силна и основателна? На Съединените Американски Щати или на Ислямска Република Иран?

Никакви хора на честта не са. Цяла седмица се чудиха как да се измъкнат от кашата, която забъркаха. Ако ми смилите, че не са знаели какво са направили от първата секунда, се лъжете. И техния министър излиза и започва да говори глупосити. Големи хора на честта. Избиха собствените си хора от глупост.

Ясно е че са знаели, но все пак си признаха накрая. По добре е отколкото да лъжеш безочливо безкрайно.

Ако имаше вариант да го скрият, биха го скрили. Нямат ресурсите и наглостта на Русия да отричат до последно като комунист на разпит. Нямат и безочието и арогантността на Америка да наградят този, който е свалил гражданския самолет с орден за храброст и заслуги.

Каква седмица те гони, като самолета бе свален преди 3 дни?

Прав си. Преди 3 дни е. Но това не променя факта, че официални лица от правителството говореха небивалици и се опитваха да изклинчат

Персийците като нация са хора на честта. Не може да се твърди същото за религиозните им управници.

Мир на душите на загиналите. Все признанието пак прави на Иран и дано способства за избягване на подобни "грешки" в бъдеще.

Помня когато руснаците свалиха Боинга, как се радваха русофилите тука!! Руските терористи се кефиха, че са свалили украински Ан26. По всичките руски новини я пуснаха тая новина. Обаче много скоро те разбраха че вместо украински военен транспортен самолет са свалили пътнически. И русофилите веднага забравиха и взеха да лъжат , както го направиха руснаците. А те новините още си стоят в мрежата , и новината по ТАСС и другите руски медии. Всеки може да ги види.

после всичко си дойде на мястото. Разбра се точно от коя част е установката, нейния номер, кога е влязла в окупираната от сепаратистите територия и кога е махната от там.

Това кога е било ,че нещо нема инфа за такова нещо? Вид тва , че си троляшки мизерен гурбетдобитък го виждам. В свободного време от гурбетлък си сё наредил у диро да квичиш за стотинки и паника бобена чорба !. мбууухахаха

След като ти припомним пак ще забравиш. Такива прецеденти има много. Нямате памет за срамните епизоди.

itar-tass . com/mezhdunarodnaya-panorama/1325017 Ополченцы провозглашенной ДНР сбили самолет Ан-26 украинских ВВС Международная панорама 17 июля, 19:04 UTC+3 Как сообщают очевидцы, самолет был подбит ракетой в районе города Торез, после чего стал терять высоту, рухнул на землю и сгорел

Друго което помня е, че руснаците бяха пратили свои журналисти в района където те очакваха техния Бук да свали украински боен самолет. И един от тия клипове където се вижда пушека от падналия самолет , руски журналист зад кадър казва, Явно не на празно ни пратиха да дойдем тук!!!!

Другото интересно нещо е че истината се покри 100% със изявленията на всички западни разузнавания за разлика от руските такива.Което ме навежда на мисълта че руснаците за съжаление в повечето случай меко казано лъжат/малайзийския Боинг/ и т.н.

Не е меко казано, те грубо и нагло лъжат винаги!! Безочливо.

Пропадна руския план. Вълни от бежанци няма да залеят Европа. Дали иранците не са послушали някой с ушанка, за да свалят този самолет и сега да съжаляват горчиво?

"бежанци" или "мигранти" НИКОГА не са заливали Европа през този век! Заливат я вълни от ПРЕСТЪОНИЦИ (в мнозинството си - превърженици на престъпната идеология ислямофашизъм), които не зачитат европейските граници и закони. А докато има такива като ТЕБЕ дето ги величаят като "БЕЖАНЦИ" ...жална ни майка...

Не говори така, Путин няма да те хареса!! Кадиров трябва да ти е приятел.

кой ше ме хареса.И ти ли нроиш тия навлеци за "бежанци"???

Иранците бръкнаха здраво в руското отверстие. Цялата им пропаганда отиде на кино. Сигурно за кремлин вече и иранците са неблагодарници.

Иранците бяха много наперени, докато си мислеха че Русия е с тях. Много бързо клекнаха.

Признанието не ги оправдава за убийството на невинни! Но ги качва едно стъпало по-нагоре от Путлеристан! Безскрупулни убийци, които дори нямат доблестта да поемат отговорност за действията си.

Истината излезе.Оказа се че Иранците все пак са хора на честта,за разлика от руснаците.

Ислямофашист - "човек на ЧЕСТТА"??? А арменския геноцид ще признаят ли? Щото и тия, иранските чалми, барабар с турците, имат "известни" заслуги за арменските "кръвопускания".

Айде, рушлямисти, време и вие да си признаете! Вземете пример от чалмите! Поемете отговорност за малайзийския Боинг!

Иранските терористични власти решили да признаят, че са свалили украинския самолет. Руските власти още не са признали , че са свалили малайзийския самолет. Време е да признаят терористичния си акт.

Абе аятоласи, руските инструктори не ви ли обясниха как руските лъжи винаги издържат? Няма руски войници в Украйна, не са свалили малайзийския Боинг, нищо, че цял свят знае истината! За да дружите с путлерастите трябва да сте 100% мръсници, а не 99%!

"целия свят знае истината" ... не подценявай путиноидите и тяхната вяра в думите на Путин. Вчера гледаха видео как самолета е ударен от ракета и твърдяха че видеото е американска пропаганда... Просто не подценявай колко много идиоти събира Путин около себе си.

Руснаците и русофилите така и не обясниха как украински Бук свали самолет на 100 км от най близката украинска позиция?? След като Бук има обхват до 30 км???? И всеки видя клиповете в което е заснето придвижването на руския Бук от базата му в Курск до стрелковата позиция до Торез в Донбас. Има клипове и как от там отива към руската граница. Самия Бук беше сниман и в Донецк от френското списание Пари матч на трейлър в деня на свалянето на самолета. И все още руснаците не си признават.

За съжаление, такива неща е случват по време на война. Да не забравяме, че това е война подпалена от световните носители на демокрация и свобода -американците. Тези идиоти, които публично и най-нагло убиха иранско държавно лице , и то в чужда страна, и по точно на суверенна иракска територия. И то без да дори да са се допитали преди това, за разрешение от иракското правителство. Ако не бяха извършили това покушение и атентат за да убият Сулеймани, което по международните закони директно си влиза в графата тероризъм, то сега всичките тия хора щяха да бъдат живи и здрави. Бог да ги прости. Така че всички дружно да благодарим на америкаците, за тяхото стремление да убиват максимално много хора, стига това да съвпада с интересите им. Американците ще пожертват 100,200,1000, 10 000 000 човека ако това е необходимо, както и правят в момента, само и само да запазят влиянието си и контрола над петрола в Близкия Изток.

Сюлеймани е военен, бил се е с американците, тоест той е валидна цел!! Проблем с това че са го убили няма!! На война като на война.

Иран защо е разрешил запуск и излитане на граждански самолет когато очаква ответен отговор на собствената си агресия?

Това "държавно лице" е отговорно и за атентата в Сарафово, където загина и български гражданин. Разбра ли, мръсен путлераст такъв?

Пий си лекарствата. и определено имаш нужда от електрошокова терапия.

Къде са руските тролове да питат защо Иран да сваля своите, над Техеран?

Тия добре ,че нямат атомна бомба като нищо ще се самовзривят и ще се затрият без да разберат.Все едно на 6 годишно дете да му дадеш в ръцете зареден боен пистолет..

иранските военни не разпознали пътнически самолет - егаси аматьорите и тия тръгнали да се дърват на най-мощната военна машина в света....:)

Че даже удариха две бази на най-могъщата държава в света. При това само с 20 ракети. А не със 160, примерно :)

Представям си ако имаха атомни бомби за какви грешки и извинения щеше да става дума .....

защо някой да пази празни бази? Каква стойност имат те?

В Иран подходиха непрофесионално към случая. Трябваше да извикат една комисия от Холандия да разследва случая. Можеше да излезе и че евреите са свалили самолета. Аджамии излязоха иранците.

или поне да изпратят черните кутии за разчитане в Москва.

Иран все още нямат ядрено оръжие. Имащите ядрено оръжие никога не са виновни. Другите, които винаги са невинни, са украинците.

А защо са летяли над Иран като те са били в състояние на война

Излита от Иран бе ватник.

Въпроса е защо иранското ПВО сваля пътнически самолет. Що за смотано руско оръжия пак са ползвали!!

такъв им е капацитета на иранските военни - аматьори