Иран плаши с унищожителен удар САЩ и Израел

Заплахата е вследствие на атентат на военен парад в Ахваз

Обратно в новината

Коментари - Иран плаши с унищожителен удар САЩ и Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Se taia

Куче, което лае - не хапе. Да си лаят...

Да се пробват чалмите, пък да видим какво ще стане...

Хе-хе.

Са живели с мисълтта че ще победят Персия....само дето тях от хиляди години ги няма а Персия си е още там...

Я си направи справка за изгорените американски командоси и вертолети в иранската пустиня.Тия не са Ирак.За това Израел действа срещу малка част от гвардейците на Иран намиращи се в Сирия.Ирад е достатъчно да затвори Ормурзкият пролив.Имат възможността да го направят.Така че заплахата им е реална.

Има град Рим. Няма държава Персия.

Да се пробват, пък да видим какво ще стане. Да не се покриеш след ирански опит?

Лошо и набързо организирана спасителна операция, провалила се поради неподходящо оборудване.

Започва все повече да прилича на положението преди ПСВ. Дребни конфликтчета, повечето хора се смеят. И после - бум. Съвсем сериозно смятам, че трябва да се върне наборната военна служба. За да имаме поне някакъв шанс за оцеляване в това което може да стане.

Сигурно наоколо е пълно с перпериконци ХАХАХАХАХАХАХА Соросоидните тролове сте много плоски в мозъка.

Иран е доста апетитна хапка и същевременно трън в петата на евреите и техните верни кучета САЩ! Накъскаха Ирак да се бие с тях,след това им правиха икономически блокади...персите обаче не са араби,не се продават за пари и не могат да им спретнат демократизация!

Явно аятоласите са прихванали и те силно заразният и нелечим Синдром на Путин. Как може държавници, претендиращи да управляват народ, да отправят подобни заплахи към противници, които са несъразмерно по-могъщи във всяко едно отношение от тях?! Единственото обяснение, че тези хора са изпаднали в някакъв делириум.

Обаче още се носят истории за купоните на Александър в персийските дворци.

Ами пълно е с техни потомци - българите. Ние сме горди наследници на траките и прабългарите, а не на въшливите славяни.

Иран си ги мелят такива от доста време. Ахмадинежад щеше да избива всички евреи. Най-много да направят пак атентат в Бургас... русофилските слуги на Иран в БГ ще ги покрият пак!!!!

Войска през двете световни това с кво е помогнало? Вместо да чакаш децата да те спасяват слагай навущата и цървулите и с бастуна куцук куцук към близкото поделение ако не са го разграбили мангалите.

Фантазираш. Дай го малко по-сериозно. Аман от печени, че и препечени конспиратори. :)

Са още живи нали...ХАХАХАХАХАХА

И тез ли ще почнат да горят картонени кутийки от айфони като бабите на Путин! БУХАХАХАХАХАХАХА

Те вече контролират пролива тъпи и ако искат да го затворят могат да го направят и тоя път няма да са сами имат достатъчно мощни съюзници.Произвеждат си собствени ракети и не зависят от никой.Това са факти,а другото са твои фантазии.Нали същите от 17 години побеждават талибаните в Афганистан па те още са си там и разширяват влиянието си.

Иран е пример как една религия, правилно използвана, превръща арийците в цигани.

Абе чавка тъпа.Де е Иран,де е Ливан.Аман от сбъркани шматки като теб.

Прабългари и траки ХАХАХАХАХАХАХА ти да видиш! Там няма нито прабългари нито траки. За римляни пък в Рим да не говорим. Ходи кажи на някой иранец че е арабин да ти разбие чутурата и да ти обясни че е перс.

Бре, колко много врагове! Направо се чудим откъде да ги почнем.

Какъв Ливан те гони, тролска смрад?!

Турци от НАТО гориха долари ама за тях нищо не казваш.

"Виждали сте нашето отмъщение преди. Ще видите, че отговорът ни ще бъде сразяващ и унищожителен, и ще съжалявате за това, което направихте", заяви генерал Хосейн Салами. Така реагира представител на институция, която не си е свършила работата и ще го разследват.

Чети чавко тъпа,чети и не пиши глупости. "Обвиняемите са Мелиад Фарах (с австралийско и ливанско гражданство) и Хасан ел-Хадж Хасан (с канадско и ливанско гражданство). Те са обвинени, че са помогнали на атентатора Мохамед Хасан Ел Хюсейни да извърши нападението." Къде видя иранци бе тъпанар.Това са факти дебил.Факти.

Тоя е ненормален обхват от словесна диария. Не се занимавай с него. Луд умора няма...

Ако приемете за момент, че комунизмът е религия ще видите, че реакцията на Иран е точно в стил СССР.

... са липсващото звено, между маймуната и ЧОВЕКА.

Вместо да унищожават Израел не е ли по-добре да го вземат за пример и да подобрят живота на населението си?

За момент че това се е случило на 3 ти март в София сигурно ще хукнеш да слагаш цветя на паметника на Риган и ония малоумници убийци бомбили мирна София?

и на Британия реакцията беше същата. При това по измислен повод. А тук си е съвсем истинско, с много жертви. Ти какво искаш, да излязат с плюшените мечета ли?

Какво ще подобряват малоумни крайно ислямистки чалми с промити мозъци, на всичкото отгоре приятели с Путин?! Продават петрол и това е! И се бият с други такива чалми! И естествено за всичко обвиняват САЩ!

би едното върви с другото. По-точно усмиряването на евреите и краварите върви с преди подобряване живота на населението.

Аз правя над $ 7k на месец, работещи на непълен работен ден. Продължих да чувам други хора да ми кажат колко пари могат да направят онлайн, затова реших да го разгледам. Е, всичко беше вярно и напълно промени живота ми. Това е мястото, където започнах.........>>>> Ecash10.COM

Арабите са такива от край време. Нема кво да се чудиме. Големи приказки, никакви действия. А то няма и с какво. Тяхната религия ги ограничава мислено. П.С. За идиотите които ще напишат че персите не били араби. Мили чули недочули зубрачи и папагали на термини и сготвени от други фрази. Иранците са толкова перси, колкото българите са траки. Едно време може и да са били перси - каквото и да си мислите че означава това - но за стотици години са се сляли с арабският свят благодарение на исляма. Акъла им е 1:1 с този на камиларите от средният изток и по всички практични параграфи може спокойно да ги разглеждате като араби и няма да сгрешите!

Израел е малка, 6 милионна държава в пустината. Бие се ежедневно с многомилионни арабски държави... Аз все пак залагам на Израел... Иранската пропаганда досега е навредила предимно на робското си население... Дори в Сирия, Израел насмете жалките ирански армии, се едно на игра...

Я да посочиш и източници доказващи соросоидните ти твърдения! На тоя принцип и прабългарите ти са араби щото от там са дошли навремето.

Това което искаш е хубаво ,но е просто утопия.Я дай да видим само военният бюджет на САЩ за 2019 г. е 719 милиарда $ и ако ги дадат за училища,болници и други социални дейности по света какъв ще бъде ефекта.Ако другите държави ги последват с даване военните си бюджети за социални дейности на Земята ще настане рай.Но това е утопия, хубава мечта но неизпълнима.

CNN:" След ядрен удар по арабския свят са загинали 380 000 000 араби и един зъболекар!". - Какъв зъболекар? Моше към Ицхак: - Казах ли ти? За арабите никой няма да пита..."

А, то най-вероятно така ще стане накрая - пак нас ще подкарат да спасяваме горките задници на "децата". Щото ни има в мобилизационните списъци. Ама сме дърти вече и кубинките тежат, така че не се надайте много ...

Даа..ясно за какво говориш "Рейгън - враг номер 1 на тутраканската селищна система!!!" Дтеба в тиквеника червенотиквеников

и кво залагаш бе,пълзящия си задник ли,щото друго немаш да залагаш,явно чифутите са сериозно загазили щом иранците ги плашат,а те имат зад гърба некой,а чифутите разчитат на чифустката задокеанска сган но те дорде си довлечът задниците пясъчната страна израел ще е при бога си

Мечтата на идиота.Я светни народа какво ще стане с Израел ако американците оттеглят подкрепата си.Я шебек виж колко от тия евреии са с руски произход.Даже ние имаме доста познати евреи които живееха тук в България и сега са там.Без подкрепата на САЩ Израел е загубен.Това са фактите тъпи,фактите.

Попрехвалена е малко тази работа с ежедневните боеве срещу многомилионния враг. Всъщност евреите се наортачиха със сунитите и в резултат се пръкна ИДИЛ. Само шиитите /които всъщност са по-умерено крило на исляма/ не клякат на евреите. Затова онези всеки ден ходят да бомбят Сирия. Но и на това му се види краят.

Злоба и глупост, водещата светлина за обичащия Путин и Аятоллаха русофил!

Като сме оставили говедарите да ни управляват ще мрем за чужди интереси. Децата не са виновни...поне моите.

Чавко тъпа посевтвах-Просто се скрий и не пиши.С всяка твоя писаници личи колко си тъп и ограничен.По-добре се скрий чавко.Ум в чавките няма.