17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обявихте повсеместно празнуване, нали. Тъпи ислямисти. Най напред спрете да съдите и бесите жени, защото се били противопоставяли на съпрузите си и не приемали насилието. Върнахте една цивилизована държава със столетия назад.

Май лювовникът на жена му се е полакомил

Саудитците покаяха ли се за Хашоги? Ако да - санкции няма.

Само САЩ могат да издават смъртни присъди и да ги изпълняват с дронове над чужда територия.

Ти верно ли пак сравни писател с лидери на терористични организации, отговорни за смъртта на мнозина?

И аз да съ ще отричам! На балконите ги убиват вече!

религиозната смъртна присъда над Салман Рушди от ирански аятолах Хомейни! Отделно: Aug 15, 2022 · Фондация в Иран е обявила парична награда за главата му в размер на над 3 милиона долара. Не, не са те.... фалшива новина! Но защо се радваха тогава?

Обявили награда 3,3 милиона за убийството му обаче не били виновни?Аман от брадати идиоти

Това с обявяването на награди е присъщо за демократичните държави. Тук проблем няма.

3евзек

Като е толкова присъщ, можеш ли да посочиш един такъв, за когото към момента българските власти са обявили награда за убийството му? Или просто се намираш на работа?

Та, нали САЩ непрекъснато обевяват награди за главите на тези, които не са послушни? Защо сепчудите сега?

САЩ публично го правят и не се правят на ущипани после.А тия се чудеха как да го убият,1 ден празнуваха от щастие че е наръган с нож обаче сега нямат нищо общо.това е разликата.Същото важи и за войните:стана ли Ирак американски щат?не.стана ли Афганистан?не.А украинските градове им сменят паспортите и ги правят насила руснаци.

Когато Иран се откаже от аятолаха си и от сунитството ....

Не, те са шиити!

Да шиити са, но човека де да знае. Чобанче. Чул е нещо и той решил да пише

да вземе да се самоубие Аман от комплексари Цяла комплексарска религия Религия от инфантили и варвари, дето най-големата награда им е на оня свят да онождат девици

Тя книгата му обижда и доста християни, така че не е съвсем ясно кой го е направил.

Папата или некой патриарх да го е анатемосал? И кво означава , че не е ясно кой го е направил?! Ясно е - изкукуригал ислямист комплексар, на когото са обещали хурии в рая

Е така де, ама на времето брюкселските европидали начело с баба ти Меркел поканиха тази сган в Европа! Как да имаме доверие в т.н. Европейски съюз???

руски вербуван агент....доказано!

Руски агент!!!??? Аре стига бе! Простотиите на евробюрократите да оправдаваме все със руснаци или с Путин! Много удобно, кой ми сра у гащите?

Прочетете книжлето "Наци интернешанъл" и тогава приказвайте........Дружеството за приятелство и сътрудничество с НКВД и SS е закрито през 1953г. след разстрела на Берия........Въпроси????

Така трепят по чужбина обикновено евреите. Ако искат да натопят някой друг, като нищо пак. Но тук може да е просто някой привърженик.

Нападението е дело на Съпротивата, която ние не познаваме.