Ирански вестник нарече Карла Бруни проститутка

Скандал назря между Франция и Иран заради ирански вестник, нарекъл проститутка съпругата на френския президент Карла Бруни-Саркози.

Обратно в новината

Коментари - Ирански вестник нарече Карла Бруни проститутка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези закони са като в Средновековието. Въпросният вестник и той.

Когато си тъжен, когато си сам, вълшебното хапче глътни, и ето, че ставаш магьосник голям, магьосник със странни очи, пее Богдан Томов. Музиката на парчето е написана от Хайгашод Агасян, а текстът е от 1999 г. и е на Юлия Каракашева.

Поредните провокации, идващи от великите сили, само и само да набедят един народ. Почти съм сигурен, че и зад осъждането на жената седят американски долари!

Много интересно как навсякъде пишат, че искат да убиват иранката заради изневяра, а то имали и добавка "и убийство на мъжа си". Е за убийство пак ли трябва да не й търсят сметка?

тотално такива държави като Иран, Ирак, Афганистан трябва да спрат да съществуват

пСевдо, ти не знаеш къде се намираш и какви глупости приказваш! Това не ти е американски филм, където с едно натискане на копчето и да унищожиш милиони хора и цяла нация. Мери си приказките, а не съди като че ли си Господ!

kak ми се иска и аз да не си меря приказките...само мор за такива държави...ще ми мери приказките!!!! тези държави показват , че на колкото и векове да стане човечеството ще си остане умствено изостанало ...едно от отчайващите лица ... не казвам ,че американците са цвете , но не са наркоманизираните талибани от онези страни......

Явно весникът е закъсал с продажбите, щом е опрял до такива "сензации".

Небето е синьо, трамваят червен, наоколо град като град, но плисва внезапно дъжд в този ден, не дъжд,а вали шоколад. И някой запява на глас тралала, зелен светофар дава тон, примигва с очи,подсвирква с уста, зеленото става бонбон. Сърдит господин сърдито върви в очите му бучица лед, върви си човекът и както върви превръща се той в сладолед. И вятърът тича на боси крака закача се с твоя чадър и както се смееш политаш така, че чуваш в ушите си фърррр. Когато си тъжен,когато си сам, вълшебното хапче глътни и ето, че ставаш магьосник голям Светът е прекрасен, нали?

Off topic: Не помня от кога не съм чел нещо в мрежата, което така да ме накара да се усмихна.. импулсивно и неочаквано за темата.. Благодаря ти karlson, благодаря ти.. :)

а мъжа и(бившият) какво е?

Не са сбъркали.:))))

Всеки, който управлява може да бъде наречен така. При това с пълно право. Но чак пък да умреш за това...

за това скоро ще има ВОИНА до нова година ще се започне

мислим май еднакво приател и аз виждам подобно нещо да се случи

направо бинго, разлика май няма, ама колежката де на се прави на сърдита

a kade sa sega tezi visoko inteligentni tipove koito postojanno podkrepjat Iran i borbata im sreshtu zlotot ot zapad. ne se uchudvam che Izrael gi darzi na mushka. Ako ni bjaha sasedi i nie stehme da imame jadreno urazie...a sashto taka vizte kakva idea imat za localen internet i sobstven Google...tehnite gluposti njamat kraj...

"Заявихме на иранските власти, че обидите на вестник "Кейхан", които бяха разпространени и от ирански интернет сайтове, по адрес на френски личности, сред които Карла Бруни-Саркози, са недопустими" И сега какво правим да звъннат иранските власти в централата на изданието и да ги затворят ако неискат да се извинят така ли ? Ама къде остана свободата на словото . Така си мислят хората грешно правилно имат право на мнение друг е въпроса дали във Франция България или Банания са съгласни с тях .

А знаете ли, че иранката е вдовица от 8 години и е длъжна да остане до живот "вярна", и само защото е общувала с мъж (не че се е любила) е осъдена на смърт "чрез умъртвяване с камъни". Когато защитавате Иран, го имайте пред вид...

Не съществува по мръсна религия от исляма.Тя не уважава човешкото същество, ако то не е мюсюлманин.Освен това трябва безпрекословно да се подчинява на духовните лица,иначе пак е враг.За жените да не говорим,те са просто материал за разплод, с минимални права.

Говориш пълни глупости ... това което ти наричаш ислям не е истинския ислям !!! Аз лично съм атеист ... но това което ти казваш поради незнание е изключително вредно и опасно !!!

Тя говори истината,но ти се правиш на неверник и говориш глупости,което е опасно.Ние знаем какво пише в корана .

Кадафи май тотално е изплискал водата ...

Ако някой й измисли по-благоприлично название, да го напише!

с очите си що е ислям? Ха сега ги пускайте у нас и им се слагайте на лидерите, партията и кървавите мръсни пари. Тази фанатизирана средновековна паплач, дето убива с камъни, трябва да се спре по всякакъм начин - не сме съгласни да мрем за някакви изроди от чукарите на Азия.

Извиняай, но това не е ислям !!! Това е все едно да наречеш кръстоносните походи , когато шайка бездомници са обикаляли и са колели и плячкосвали (претендирайки че са изпратени директно от Христа) - христяство !!! Е да, ама не ... и двете са престъпления които се покриват под името на религията !!!

Дали е ислям точно не е важно, важното е, че на тези правила, наричай ги както искаш, са подвластни цели държави с милиони промити мозъци. Ето това е страшно.

Да не ти дава твоя бог да се преродиш като жена в мюсюлманска страна, че ще видиш ти какво е истинското лице на исляма!

А те откъде знаят какво е проститутка? Нали няма такива неща в ислямската република.

А??? не знаят ли?????? Тяхното се нарича лицемерие,невеж народ лесно се командва,също като комунистите-на запад е загниващ капитализъм,а те пратили децата си да учат в същия тоз изгнил капитализъм,сега са най големите капиталисти,че ив църквите на първия ред искат да се намърдат.Та така,прост народ лесно се командва!!!!!!!!!!!!!!

Да не обиждаме най-древната професия