Коментари - Иран защити ядрената си програма и в София | dnes.dir.bg
назад

Иран защити ядрената си програма и в София

Иранският министър на външните работи Манушер Мотаки призова САЩ и Русия да подкрепят споразумението за обмен на обогатен уран.

Обратно в новината

Коментари - Иран защити ядрената си програма и в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо никой не говори за ядреното оръжие на Израел? Ако се търси равноправие, нека се обвържат двете държави (Иран и Израел) за общо сваляне на ядрените програми и запаси! Излиза, че света търси под вола теле в Иран, а за Израел се правят на ударени - типичен двоен стандарт. А Н.Младенов (говори се, че е отбил казарма в Израел) не защитава по никакъв начин БГ интереси - само плещи това, което му е разпоредено да говори, т.е. подкрепа на Американска позиция!

Защото тези неща се учат в прогимназиите по история, ама кой как чете е друг въпрос.

Аз лично не виждам защо трябва да има санкции срещу Иран. Всяка една държава, която има средствата и възможностите може да си създава каквато си иска технология, ако искат и ядрено оръжие да си правят. Съединените агресорни щати изтрепаха толкова невинни хора по целия свят и никой нищо не им казва. Да не говорим, че лично продадоха оборудване за завод за лека вода на севернокорейците през 1996 и те естествено веднага си направиха ядрени оръжия. Въобще, съединените агресорни щати да не се месят там, където не им е работата.

Носенето на оръжие е отговорност , която не всеки може да носи.Въпрос на зрелост .

Да! Прав си. САЩ са доказали, че не могат да носят такава отговорност - с бомбите над Хирошима и Нагазаки. САЩ е единствената държава, която е използвала ядрено оръжие, при това със съзнанието за последиците от него. Следва да се забрани на САЩ да притежава ядрено оръжие, нали? За справка, иранска войска не е излизала от територията на Иран от 17-и век. Не можем да кажем същото за САЩ, Израел и СССР, нали?

Къде е Иран, къде е Черно море? Или смятат скоро да имат излаз?

Г-н Младенов сякаш е направил изказването си на 5 ракии.

Господин Младенов сам се е поставил в пълно протеже на САЩ. И още по срамното е, че е поставил в такава поза и народа и страната си. Така е ,като избираме подобни политици да ни управляват вместо нас.