Комплекс С-300 е разположен за защита на ядрен обект в Иран

Система за противовъздушна отбрана, доставена неотдавна от Русия, беше разположена вчера в Централен Иран за защита на ядрения обект Фордо.

Обратно в новината

Коментари - Комплекс С-300 е разположен за защита на ядрен обект в Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без съмнение моите приятели от Израел са една от технологично най развитите държави в света!Освен, ,ружьо'' произвеждат и много и различна медицинска апаратура и медицината както и другите науки са развити и се развиват постоянно!

От румънците които са истински родолюбци и милеят за защитата на страната си от руския агресор и разположиха на територията си ЕГИДА-та на NATO-то ПРО!

От една дивизия румънци под Сталинград се върнаха само 18 влаха. Сега цифрата ще е кръгла нула....

И ние преди 14-15 г. имахме предходните модификации на тези комплекси за защита, но вече благодарение на родолюбиви правителства и честни съюзници нямаме. Пазим се с нагъзване, докога ще успяваме не се знае.

Е нали си ги рантутим, да им дебелеят гъзовете :) да покриват по-голям периметър... на съвременен език правим им модернизация. С последната модернизация се надяваме да изкарат поне още 4 години :) Между другото С300 все още са на въоръжение в БА!

...След което бате сме на камъни и прашки! И без това зенитно-ракетните дивизиони тихомълком изчезнаха,без това доскоро да прави впечатление на никого. Друг ще ни пази-нали сме натовци... Имаше един лаф навремето"Надай се к...е на пияни жЕни..." Та така и нашата...

Пазите се вие освен с нагъзване към Москва и с москалски лъжи!Армията беше унищожена и много оръжие разграбено и продадено неизвестно къде!Армията освен това беше под шапката на ДС.Както и ти и подобните ти гнусльовци

Глупости! Основната част от армията се разпадна точно при управлението на т. нар. СДС,с вежливото съгласие на американците! На ли тогава мина голямото съкращение на офицери,нарязването на ракетите СС-18... Помниш ли,или не ти изнася?

Кат чета коментарите, май съм единствения дето се притеснява от възможноста дивите моли да си имат ядрено оръжие.

Интересно, от какво се притесняваш. Единствен път в история на човечество "цивилизованите хамериканци" са използвали по най-варварски начин ядерно оръжие срещу цивилни градове. Или това не те притеснява ,че диви говедари с мания на величие имат ядерно оръжие?

Глупоста на американците не оправдава дивотията на дивите ислямисти. Докато американците са го обмислили преди да го направят (макар и да е било морално погрешно) разни такива като молите, няма да го обмислят и има опасност да го използват по религиозни причини а след тях потоп. Те биха рискували дори когато това може да изначава тяхното унищожавене! Не би трябвало да се позволяват ядрени оръжия на хора които са готови да се самоубият в името на некакъв Бог. И ако мислиш че в Кремъл не се притесняват от това, много се лъжеш. Колко време Путя им отказваше ракети и друга помощ а можеше много лесно да го направи за да дразни САЩ? Путин и Ко не са глупаци и много добре разбират опасноста!

А и руснаците са го използвали, само че срещу своите войски. Маршал Жуков гърми бомба и кара войските да мината през епицентъра. А при американците подробността е че Япония е капитулирала бързо и на практика са спестени милиони убити. Така че с простотиите бегай в Русия. Там лъжите минават.

Първо те изобщо не са диви или поне не са по-диви от Израел, които имат ядрено оръжие. Второ тук става дума за АЕЦ. Ние имаме АЕЦ и нямаме ядрено оръжие.. Не виждам връзката. За какви цели се изполват ядрените мощности се следи непрекъснато от международни организиции с огромно участие и влияние на САЩ в тях. В този ред на мисли не виждам нищо тревожно в това една държава да има ядрена мощност за мирни цели...

Надявам се не си толкова наивен че да са мислиш че това било само за мирни цели..нали? Израел може да са всякакви, но освен ако не се опитат да ги изтрият от лицето на земята, няма да използват ядрено оръжие. Докато при дивите мюслита, всичко е възможно след като редовно показват капацитета си да следват разни диви джихадисти и главорези дето нямат нищо напротив да умрат в името на Алах.

"моли" или молли?

не е ли едно и също. Молят се на бог :)

Главната заплаха за Иран е от страна на Израел и причина за това е не мирното използване на ядрената енергия, а имено създаването на ядрено оръжие което катогорично е заплаха за тах. Не отдавна Иран с отказа от воената си ядрена програма, в разултат на това Русия им достави C-300, обаче Иран не е страна на която запада може да разчита, утре могат да задухат други ветрове и политическата ситуация корено да се измени, само че вече C-300 ще бъде в пълна бойна готовност.

Аха , ясно..... цитирам те "... Иран не е страна на която запада може да разчита..." демек, утре запада може да тръгне да "внася демокрация" в Иран и тогава тези установки няма да са изгодни на запада така ли ? Демек, там където ни тичате по свирката сила не ви трябва да не вземе да решети да спрете да тичате, а на другите да не им даваме сила за да може да ги накараме да ни тичат по свирката с по-малко жертви (че виж какво стана в Сирия).. Абе хора не разбрахте ли, че всеки има право сам да избира къде и как да живее и не Вие сте тези, които да казвате дали начина им на живот е правилен или не, единственото важно е да не пречат на другите, а до сега, това което е видно е как запада се меша в живота на другите без никой да ги канил или да им искал акъл....

Аз не решеавам световните дела, само ги коментирам и то до толкова до колкото един философ се интересува от политически и социални науки. Независимо дали можете да го приемете САЩ са политическият лидер на западния свят, бих казал двигателят на прогреса и цивилизацията в този момент, въпреки че в тази си роля те съвсем не са лишени от недостатъци, но тяхното вляние и намеса са толкова големи колкото и силата им и това е трудуно за приемане.

гуме,гуме, ядрената енергия е сред висшите технологии,ако не си разбрал.Друго си е обаче кюмур за Тец-а.

В това се състои номера по усвояването и управлението на този свят. Поставяш едните като "добро ченге" , доколкото е възможно руснаците да опазят някого , без да го изядат и после усвояваш властта и ползваш икономическите му ресурси. Сега предстои внимателно изгонване на иранците от властта им и постепенно заграбване на имуществата им. Както се казва: "Най- доброто предстои!"

Не само аз, ами и ти няма да доживееш да видиш нещо подобно... Иранците изобщо не са фанатизирани ислямски диваци както се напъваха да ги изкарат.

"Иран заплаши Израел със 100 000 ракети" заглавие от 04.07.2016г.

"Израел е раково образувание, което трябва да бъде премахнато" - тези думи са на върховния духовен водач на Иран Али Хаменей. "

'не са фанатизирани ислямски диваци' Потърси малко материал за Хизбула и пак заповядай.

Предоставят Бази, Ще ползват Комплекси ... Съвсем, съвсем Нормално. И полека, лека за американците ще остане Само Спомена за "Рузвелт и Техеран"...

Изобщо не съм във възторг, че фанатиците-аятоласи имат ядрен обект (какъв ли е този обект).

По- важното е, че вече са в чувала, на силните на деня.... Първо се поставят ракети, после се внедряват хора от службите, отстраняват се неудобните като се заклеймяват, а накрая се отстранява и самата власт като се поставя желан човек с "умерена " позиция.. Сега поставят началото на унищожението на иранците, както се случи със сирийците. Ако иранците са умни ще изгонят руснаците и ще се откажат от атомната енергия, като заложат на високи технологии.

За сега айтоласите се проявяват като едни от най отговорните политици в района. Това,че защитават твърдо интересите на страната си не означава,че са невменяеми. Да не забравяме,че персите са най старата оцеляла цивилизация на земята

Тия "айтоласи" да не би да имат нещо общо с Айтос?

Обекта е АЕЦ, такъв си имаме и ние и аз не виждам нищо лошо една страна да има АЕЦ.. Говори се много за парниковия ефект , нали... ами Иран добива 80% от електоенергията си чрез изгаряне на въглеводороди. Имат и не малко ВЕЦ-ове, но пък тяхното строителство си е свързано до голяма степен и с география.... Е АЕЦ-а ще помогне на Иран да реши енергийния си проблем, но да имаш АЕЦ е голяма отговорност, по тази причина не виждам нищо лошо една от най-ефективните провтивовъздушни системи да охранява небето над този АЕЦ и не само, че не е лошо, ами е направо задължително и няма да се чувствам по-зле от този факт, а напротив, по-скоен, като знам, че ядрена мощност където и да е по света се пази отговорно и професионално!