Иран изгони международни атомни инспектори след задействана аларма

Европа няма как да осигури икономически ползи за Техеран, за да изпълнява ангажиментите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tonk11

Ами намери се някой да каже истината за ЕС и пак го оплюха. Какъв е смисъла да сключиш договор с ЕС като ЕС не може нито да е гарант по него, нито може да принуди някой от договорилите се да си спазва задължението? Какво направиха щатите? Казаха, че не им харесва договора и го отеба...ха. После почнаха да си правят квото си поискат и да налагат санкци на Иран и даже и на трети страни щото ако не спазват техните санкции. ЕС какво направи да защити участниците в договора? Нищо. Абсолютно нищо. Мани, че не защитиха Иран като страна по договора. Не могат да защитят себеси, страните членки и фирми и компании от тези страни от щатите. На всичкото отгоре има наглоста да се сърди на Иран

след Ирак,Либия,Сирия,Венецуела,следва Иран

С две думи...Европа освен декларации...няма ниаккъв миханизъм да противодейства на интересите на САЩ. САЩ си играят играта а ни е сме някакви ...даже и пионки не сме.

Абе, туй МААЕ провежда ли такива проверки в Израел?

Няма какво да си говорим по темата. Дали Иран иска ядрено оръжие или не, не го интересува светът. Не може нестабилни държави да притежават оръжия за масово поражение. Дайте да подадем ръка и на Ирак и Афганистан да имат и те. Който имал , имал. От тук напред само нормални държави с разрешение от ядрените сили и ТНТ.

Кои са "нормалните" държави - тези, които разсипаха Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Украйна, Сърбия... може би!? Които бомбардираха Япония с две атомни бомби.

tonk11

И кой ще определя "нормалните"?

- "И кой ще определя "нормалните"? " - Един НЕНОРМАЛНИК!!!

една операция “Пустинна буря" и ще осерат чалмите

Нищо не казват.

Ба, нашто Ленче да не е почнала работа в МААЕ?

В общи линии Иран си търсят белята...

В общи линии, всеки, който не играе по американската тояга и няма ядрено оръжие, "си търси белята".

С други думи, Иран държи целия свят за яйцата с ядрената си програма. Ние ще си правим каквото си искаме а вие ще ни плащате, каквото ви кажем. А руснаците са адвокати на наглостта им шиитска.

Иран, мойто момче, се беше отказал доброволно от ядрената си програма. Виновни за сегашното положение са единствено и само САЩ, които без никаква основателна причина, едностранно нарушиха договора, който сами предложиха и подписаха! Никаква наглост няма от страна на Иран!! Когато е сключен договор между две страни и едната страна престане да изплълнява ангажментите си по договора, защо очакваш другата страна да го прави? По официални данни, Израел разполага с 50 ядрени заряда (един Бог знае колко са в същност), и ако Иран въпреки реториката си, до сега нито един път (поне спрез последните 20 години) не е посягал на Израел и нарушавал международни договорености, то Израл непрекъснато нарушава съверенитета на съседните държави в това число Сирия, Ирак, Ливан... Кой контролира ядрените глави на Израел??? Кой ще ти гарантира(ще си позволя да използвам западната риторика и стандарти), че режима на Нетаняхо утре няма да реши да ги използва... що пък не... А американците са адвокати на наглоста им ционистка (незнам дали на практика си давате сметка, но от създаването си Израел е в непрекъсната гражданска война!) Нещото, което винаги ме е отврашавало е лицемерието!!!!

в г.за на слугинажните експерти. Така е, като се подлагаш, всички те подритват.

Ето така трябваше да действат и нашите седесари, когато разни менте-експерти от Гърция, Австрия и Англия инспектираха централата в Козлодуй.

Много правилно са постъпили!

Нека им дадем атомни бомби на чалмите. Приятели са на братския руски народ.

И що са я пуснали тая шпионка

ПОВИШАВАЙ САНКЦИИТЕ! НАМАЛЯВАЙ ИМ ИЗНОСА!

Па ние ще си направим бомба а вие си повишавайте санкциите. После нашата бомба ще е по силна от вашите санкции.

Ами да.Иранския народ тогава ще яде по-силната атомна бомба и ще е ОК,нали?