Иран е виновен? В ЕС не са убедени

Европейският съюз припомни как започна войната в Ирак: със съмнителни доказателства за наличието на оръжия за масово унищожение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цял свят греши, само ние и нашите шфове от Израел са прави!

Мечтата на щатите са непрекъснати войни, много продадено оръжие на всички участващи в конфликтите независимо кои са те, милиони цивилни жертви които само са част от статистика на която никой не обръща внимание.

Иран трябва да бъде разрушен. Картаген показа това. Веднага трябва да ги ударят с ядрено оръжие, за да се застъкли повърхността за хиляди години. Време е!

Биби...ти ли си?

Няма го Тони Блеър да нареди, че Иран са виновни и място за дискусии няма.

А най-якото е, че "атакуваните" и "потопени" танкери, по данни на системата за корабен мониторинг, спокойно си стоят на рейд в пристанище на ОАЕ.

Ако не бяха толкова надупени на сащ еврогейците до сега да са им казали ще си търгуваме с когото искаме а вие спрете да търгувате с нас като се перчите за да видят тръмп колко бързо щеше да си седне на омазания задник.. Незнам що за свят е това където заради едни кравари се поставя на карта живота на земята... Да са им поискали нещо друго освен помощ за икономическите санкции на сащ от Иран???? Не ама еврогейците седнали да имат претенции към Иран...

Европа няма топки да направи нещо, освен нищонезначещи реплики пред камерите. Кажат ли САЩ "скачай" (в огъня в Близкия изток), Европа ще пита "Колко" (хора и техника да пратим?). Европа уж казват и че Иран спазва сделката. Обаче същата Европа подви опашка пред заплахите от САЩ за санкции за всеки дето прави бизнес с иранците. И хем Европа смята Иран за честен, хем го наказва. Щото САЩ така казва. Иначе Европа била мощна, силна, не знам си ква.