Иран е готов за преговори със САЩ

Хасан Рохани подчерта, че това не означава капитулация

Обратно в новината

Коментари - Иран е готов за преговори със САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.......абе ще преговаряш дори и ще се понаведеш, при полажение че заедно с чалмата ще хвръкне и главата ти!

Усети ДЕБЕЛИЯ и взе да шава , щото като Садамчо ще го извадят от някоя шахта .

а ти предполагам, че си някой мазник, но и ти ще усетиш дебелия в живота.

първо Корея, после Иран, следват Венецуела

Това като туристически разходки на Тръмп ли? В началото на мандата бе само Корея непослушната. А сега се множат непокорните и непослушните. Вече не бават Империята. Самата империя е във форма на нокдаун. И не знае какво да прави. Къде по-напред цветна революция. И пари нема.

само изброявам тези които бяха много ербап, па после клекнаха на "дедовия" и почнаха да говорят за преговори.

Нещо не разбрах как точно Кореята е "клекнала". Напуснаха най-безцеремонно преговорите в Ханой, заради абсурдните американски искания, да си изнесели ядрените оръжия на съхранение в САЩ. Това само малоумен американец може да измисли. Продължават си развитието на ядрените програми. Скоро тестваха някаква ракета пак. Санкциите си остават, Северна Корея си продължава както досега. И не знам, дали ти е известно, но Северна Корея има договор с Китай - ако бъде нападната, Китай веднага се включва в защита на кореята. Как да ти обясня, но ние, българските туземци разбрахме, че преди 2 години, когато САЩ си изпрати армадите кораби край корейските брегове, Китай за броени дни прехвърли 150 000 военна групировка край границата със Северна Корея. И при нападение от САЩ влизаха веднага в играта. Къде точно е клякането. Рохани много ясно си е казал, че Иран е готов за равноправни преговори. Свиха цял британски танкер. При това цели два танкера, но единия великодушно са пуснали. Както и да свалят дрон за 150 млн на всемогъщите САЩ, правейки ги за смях, защото САЩ са в ситуация, в която нищо не могат да предприемат срещу Иран. Освен да се дуят. Мистър американски туземец, троле, САЩ просто нямат полезен ход, цуг цванг. За това само приказването им остава. Дали един полиран с кола и пуканки мозък би разбрал това, което за един обикновен български гой е видимо от пръв поглед? Та къде точно е клякането. И как точно се вижда съдбата на Садам и Кадафи в случая. те получиха своята си съдба, след като се заиграха със САЩ. Но ако не си тяхно пуделче, шансовете ти за оцеляване нарастват.

Тръмп руши либералния икономически модел построен от финансовите глобалисти. Част от този модел е и споразумението с ИРИ. Тръмп не желае война с Техеран, Тръмп иска да сключи ново споразумение с персите, което обаче няма да обслужва и ще бъде насочено срещу интересите на глобалистите!

ха ха ха ха ха ха. ма много знаеш ти бе. малииииии. от де ви намират бе?

стратегията на страхливите кравари,да въвлечът други в конфликт който са изгубили вече,на това са способни краварите страхливи,щото помнят корея 1950-53 и виетнам

Професор, както гледам всеки е готов да разговаря с Тръмписта, като свърши папуто и на всичко са готови :))))

Иран е живял десетилетия в по-тежки санкции. Имат си врати да ги заобикалят в някаква степен. И ако четеш по-внимателно, предлагат равноправни преговори, а не капитулационни. Не ти върви мисленето. Не се притеснявай, американското обучение и влияние винаги води до проблеми с мисленето. Просто трябва да се учиш от избегналите тази зараза. А може пъ да си чул за последните събития, как Иран свали американския дрон в свои териториални води. Задържаха им танкера в пиратски стил англичаните. Съответно Иран задържа техен. Това да ти прилича на поведение, тип свършил папуто? Специално за американизирания мозък: зад Иран стоят Русия и Китай, като стратегически съюзници. Китай изкупува ирански петрол без да се вълнува от санкции. Русия също го изкупува и после го препродава като свой. Така са действали и ще продължат. Дреме им за американските санкции. Дали схващаш? Санкциите са за оскудените мозъчета на американския плебс. За да поддържа илюзиите за величието и мощта на САЩ. Да, САЩ все още са сила и могат много бели по света да направят. Но все по-интензивно отслабват. И все по-малко държави се съобразяват с тях.