Обама: Иран да замрази ядрената програма за поне 10 г.

Иран трябва да се ангажира с проверимо замразяване на ядрените си дейности за срок от поне десет години.

Обратно в новината

Коментари - Обама: Иран да замрази ядрената програма за поне 10 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сащ да замразят помощите за израел, че отидоха сума ти и пари там за тези окупатори.

Ами САЩ що не вземат да замразят поне за 10г пробиването за шистов газ? След 10г ще мислят пак, но засега да спрат - дали става? Или ограниченията се отнасят само за другите.

Хей, Обонго, а Израел ядрена държава ли е ? Има ли ядрена програма? Агресивна държава ли е? Нейните специални служби осъществяват ли терористични актове? Завладяха ли чужди територии, избиваха ли мирно население на чужди територии? Това е страната, която подкрепяш! Мога да изброя още много неща, а за Иран не е известно да е извършил подобни действия!

Ай стига с тоя цирк, че вече ми се повръща от вас. Мислите ли, че Иран няма ракети или неможе да направи? Уран ли неможе да обогати или да си направи деутерий за водородна бомба? Кафа от вас. Де.ба мамицата ви мръсна. Оставете ни на мира!!!

тоя на снимката има ли нещо в главата???? май е само вакум!

никакво замразяване - давайте, натискайте копчетата,че да се свършва веднъж за винаги. То вече не се издържа.

това изказване на Обама "Иран трябва да се ангажира с проверимо замразяване на ядрените си дейности за срок от поне десет години." ще има отговарящия на истинското състояние на нещата вид: "Иран ще се ангажира с проверимо замразяване на ядрените си дейности за срок от поне десет години, ако САЩ и другите ядрени държави също направят това."

Поредния провал за шоумена.

Както казват старите хора: -градината му цяла в плевели,тръгнал да държи сметка за градината на комшията..." С цялото ми уважение към всички фенове на Обама и САЩ...не виждам как бихте си затворили очите пред такова лицемерие.Европа да не прави това;Иран да не прави онова;Русия да внимава къде си държи войските...

0бонго може да е некадърник, обаче редовно вдига кръвното на целокупния червен електорат

малий, колко газ са изпуснали левандурите

Китай се опитва да откупува дълговете на САЩ като засега е закупил над $2трлн. от целия дълг на САЩ. Китайците хвърлиха око на 8,133 тона злато, което се намира в банки на САЩ и представлява 74,5% от общия обем на златния резерв. Китай иска това злато за сметка на дълга на САЩ. Ако Китай изтегли своя дял от $2трлн. икономиката на САЩ ще рухне. За САЩ ще бъде все по-трудно да поддържа позициите си в гео-политическото съревнование срещу Китай и Русия, след като става ясно, че САЩ може да избегне фалита само временно и то трупайки още дългове.

Без страните от БРИКС САЩ ще трябва да взимат заеми от малки държавици. Например - 500 милиарда (по американски билиона) от България. Като добри приятели трябва да се напънем и да им ги осигурим.

за съдбата на маймун

ivo10

Барачка, ти искаш и от Русия да унищожи ядрения си потенциал, но още не смееш да го викнеш публично.

А кога Америка ще си прибере самолетоносачите и войските пръснати по цял свят?

VIPER

И защо бе Обама ? За да не стане достатъчно силна и независима от вас ? Знам че отдавна искате да си тикнете крадливите ръчички там , ама недейте го показва всеки ден...

Замръзете си вие икономиката за 10 години...Нагли тъпаци.

САЩ да замразят терористичната си дейност по света минимум за 20 години, евентуално да се възстановят нанесените щети. Всички живи президнти на САЩ да се изпратят в затвора до живот!

Дайте да я видим тая реч на Нетаняху! Като не ви изнася някоя новина и не я съобщавате ли? Каква е тая цензура от Работническо дело тука?!!!!!

"I know that Israel does not stand alone. I know that America stands with Israel. I know that you stand with Israel." #NetanyahuSpeech И това звучи по-скоро като команда отколкото като констатация Прочетох някои от коментарите под новината в Yahoo...такова лизане на задници,дето и в ДИР-а рядко се вижда.

Sm3hurk0

С родословие от Африка и акъл дава ! Лицемер ! Омразна лицемерна политика на на САЩ !

Вениамин направи Феноменално Нещо вчера в Америка на срещата там ! (Вижте Директни отразявания !) ....което - Отново Доказва Потенциала ЗА Срещата у Нас .

Дежурният обвинител отново звучи неадекватно в ефира.

Той и вида му е на човек, който не може да е адекватен.

Абе на тия кравари целия свят ли им е крив?! А стига са давали наклон на к*а на всеки! Подпалиха войни в половината свят, обаче все нареждат и все за мир говорят. Аман от лицемери!

Абе кой не скача е червен кой не е сляп идиот е "рубладжия", кой не слуша Обонго е диктатор и терорист.

УСА няма ли да замрази ядрената си програма? Няма ли да намали агресията, която упражнява по цял свят?

о Велики ОБОНГО,стига си призовавал бананите и портокалите сами да падат от дъретата в устата ти!

добре да не забравят, че ЩАТИТЕ са държавата с второ по-големина Българско Население, предимно младо и перспективно.

Това трябва да е повод да ръкопляскаме и да изпадаме в умиление към политиката на краварите и Обама бен Ладен ли?

Еми грабят и рушат по целия свят, а после купуват мозъци каквито са останали. Геополитическият вампир.

Кого заплашват Иран, че трябва да замразяват ядрената програма. Най - цивилизованата мюсюлманска държава. Нямат връзки с международния тероризъм, Хамаз,мамаз, папас и тем подобни. До колкото знам и исляма им е по-цивилизован. Има един голям американски проблем обаче - приятели са на Русия.

претенции към рашистан за заграбени от чизмарите земи след ВСВ.

Хей, тъпако, първо си смени лексиката от фашизоидна с българска, и после се опитвай да дрискаш тук на форума.

Bиждате ли какъв вожд ,а..??!! Bреме е, и ние да си избереме "цар Kиро",.. за президент за да сме силна държава нали..??!! xaxaxaxa..

Абе терорист,а вие вашата кога ще замразите?Първо се погледнете вие,дайте пример и чак тогава се намесвайте,макар,че не ви е работа.Монополисти долни.

Днес явно темата не е Русия , ами са поредните "заподозрени" - Китай и Иран . Световният полицай размахва пръст все едно планетата му е бащиния

Обама и ястребите можете ли ни целуните по рязания нещо от този сорт ще отговори иранското ръководство,особено след доставката на свръхмодерните ракети от Русия,остава само да им сложат главите ахахахахха

САЩ да млъкнат поне за 10 години да поучават цялото човечество зо щяло и нещяло. Да се погледнат вогледалото и после да се гръмнат.

Не щат да млъкнат, щото за изчислили, че след 10 години са пълен аут.

тоо да не си движи много лапите да не някои полицаи да го прати на оня свят *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"След 44 Президент на САЩ , който ще е "черен"-- САЩ ще понесът много грижи, ще се разделят!!

Що? Да може и тях да опаткате ли?

браво бе продажници, значи първата новина за обамата, втората за немцов, а за 3-март и освобождението на България, отива надолу !!!???? Честит Национален Празник на всички българи!!!! ..... .......................... И днес йощ Балканът, щом буря зафаща, спомня тоз ден бурен, шуми и препраща славата му дивна като някой ек от урва на урва и от век на век!

Върхът на цинизма щеше да бъде ако Обама поздравеше България с освобождението.

Обама ще поправи това недоразумение Освобождението.

тая маймуна се държи като господар на целият свят

обонго тва да не ти е африка опа хамерика да се развяваш баиряка бре *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

високотехнологичните люде, затуй са мразени от вси световни посредственичета, чийто интелектуален потенциал е само за най-елементарна работа.

виждаме колко са развити и как убиват бездомници гъзолизко

Помним и как "умните" оръжия на обонговците избиваха свадби в Афганистан, посолството на Китай в Белград и убиха посланикът им, помним и че чужди мозъци създадоха технологичното величие на САЩ! В това число и българските:- компютър, автоматична автомобилна кутия, а от всички други народи? Тъп народ с малък елит от евреи, купуващи сиво вещество! Това са!

Всяка маймуна да си знае клона.

Тоз е бил на клон, сега иска на бюро.

Sm3hurk0

ако е клон - нека да е ! ... ама тоя иска цялата гора за себе си.

манго,целия свят ви е крив.Отиди раздаваи правда в африка.

А ДЕСПОТИЧНИЯ израел , кога ще замрази СВОЯТА ЯДРЕНА ПРОГРАМА , ЗНАЧИ 6-МИЛ, израел ИМА ПРАВО НА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ,А 80-МИЛ. ИРАН НЯМА ПРАВО ЗАЩО, ЗАЩО??????????

президент не като путлер

чии президент?на целия свят ли?

Обама: Иран да ни върне ПЛЕНЕНИЯТ ДРОН! Не може така, ние толкова пари сме налели за направата на един дрон, а те да ни "прибират" играчката, дето сме я им изпратили на разузнаване?! Обама е поискал Иран да върне пленения апарат: https://www.youtube.com/watch?v=-RckGP_z6hQ

Много притеснителен Обонго. Помня как се беше притеснил за демокрацията в Либия и им направи една война, но по-важното е, че свали омразния диктатор Кадафито. И сега в Либия цари мир, братство, разбирателство и благоденствие. Хората се обичат и се прегръщат по улиците. Петролните богатства са собственост на всички либийци и сега вместо по три къщи имат по минимум пет такива. Хвала, хвала на такъви демократи!