Иран арестува руска журналистка за шпионаж в полза на Израел

Задържането предизвика дипломатически срещи на високо равнище

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типична хазарка с руско гражданство. То затова израелското разузнаване е силно защото от всяка държава могат да изровят шпионин - еврей със съответно неизраелски гражданство и паспорт. Тия еврейски номера,обаче иранците ги зная и..внимават.

0

Иран не е България и там долните ви русофилско-израелски номера не вървят, ушанки мили.

От коментарите научавам повече, отколкото от статията на dir.bg.

Тази е рускиня само по паспорт. Както "българите", детно ни излагат из Европа, а дори едва говорят български.

Нали :) Виждам я аз , че е негърка от нигерия

задержание Юлии Юзик может быть также связано с недавним бегством в США бригадного генерала Али Насири, главой контрразведки, что якобы из-за него у нее могли возникнуть проблемы с КСИР - Корпусом стражей Исламской революции, и прошлый раз журналистка покинула Тегеран именно по этой причине. В апреле 2019-го генерал Насири действительно попросил политическое убежище в США, по данным СМИ, взамен предоставив секретные документы, касающиеся иранской ядерной и ракетной программы, а также поездок агентов спецслужб под дипломатическим прикрытием за границу, то есть фактически сдал резидентов. Но как предательство родины высокопоставленным иранским силовиком может быть связано с российской журналисткой и многодетной матерью, пока понятно не очень. По местным законам за шпионаж Юлии Юзик может грозить минимум 10 лет.

еврейка Руска.

убава е. ...ще и се порадват, ще и се порадват, па ще я пуснат...не я мислете..

Някои, много искат, да скарат Русия и Иран. Смешни са!

Иранските спец служби?

Стига писахте глуповини! Жената е от Дегестан и е написала книга за жените-самоубийци - "Черни шахидки"май беше или нещо подобно..! Момето съвсем се е мюсюлманизирало!

"Невестите на алаха."

Фенка на Дудаев. Подлога на Ходорковски... с известни еврейски връзки. Руските власти едва ли ще си дават много зор да я спасяват. Да я спасяват тези, дето ѝ плащат. Надеждите на някои хора за скандал между Техеран и Москва са смешни.

За разлика от бълхи като тебе, нещастни драскачо срещу скромно заплащане

дори и нея продаде-)

А най-близките приятели на Путин , братя Ротенберг да не са арийци бе хахахахаха

Докато работят в интерес на Русия (е... и на своите си интереси) е все тая, ако щат и марсианци да са.

Аз просто споменавам, че някой мрънкаше за еврейски връзки

подлога на Шаломов

като й гледам опулените очи и долната устна...

да не гледаш фотото на Шикер Мара ?

Баш Юлия гледам и се обзалагам, че не е никаква рускиня, а е от мазното племе. След 5-6 години върхът на носа й ще провисне и няма скриване. Иначе да, типичния похват "Разделяй и владей", приписван на римляните но измислен от съплеменниците на тая. Много им се ще да скарат Русия и Иран, но пак няма да им се получи.

сбарали са рускинята да върти дудуци в харема на някой вълнясал дервишин

Е сега русофилите ще ги удари тежък конигтивен дисонанс. Кое ще надделее? Любовта към Масква, или омразата към САЩ? Предвиждам тежка тишина под тази тема. Особено ако любимите на русофилите смрадливи джапанки обесят хубавата жена на някой кран, както правят с изнасилени ирански момиченца.

Най-голямата дилема е, има ли разлика между русофоб и потурнак. Защото май няма.

Какво е загубата на един израелски агент на фона на укрепването на Руско-Иранските отношения, които слагат прът в колелата на американскта политика в региона...

ХА много интересно. Какво ще правят сега руските тролове ??? ЩЕ защитават братята ислямисти ? Ще защитават рускинята ? Ще плюват по израел ?

Като начало изчакаме да произнесат компетентни органи. А на теб оставяме да плещеш глупости

Чакаш опорката...свиньо

Нещо да кажеш за това, че тя е еврейска рускиня?

Че то половин Израел са руснаци бре , немаш представа колко са близки отношенияа между двете страни

Добре че още не са разкрили моят агент управляващ Кремъл

защо се обадила на бившия си, защо не на настоящия?

Евреите са велики комбинатори! ха ха ха! Пращат в Иран рускиня като еврейски агент! Забележете -не германка, еврейка, българка или някоя друга, а именно рускиня! Тях можеш да ги купиш с няколко долара "на килограм"! Най важното обаче е че целта е по този начин да скарат иранците с първосигналните руснаци! ха ха ха!

втория говорим език в Израел е РУСКИЯ! Не е необходимо да я купуват. Куяиват евтин и ...като теб и украинките, но за друго.

Кой ти каза тази история за "втория" език в Израел? То руския беше втори и у нас и в Украина, и в Молдова.... Споко, така както е тръгнало руския скоро ще стане втори език и в ....Русия! ха ха ха! А междувпрочем - украинките са супер мадами, а не са тлъсти "мамашки" като рускините!

Руският е наистина вторият език в Израел , дори партия има на руските-евреи .Пълно е израелкси граждани, които не знаят иврит и говорят само руски ... така , че по-добре си трай ;)

в Украйна руският и преди и сега е Първи, украинския дори украинските националисти не го знаят-)

не може да пратят ей така българка или израилтянка, трябва да има прикритие, да е рускиня е идеално прикритие, това е друга професия

Тази е топ модел , сравнена с нашите миски и плейметки

Тя не шпионира за Израел ами за Раша, но Иран действа на принципа - казвам ти дъще, сещай се снахо !!! И чалмите ще разберат, колко струват руските чалми !!! Ние отдавна го рабрахме, след като им сърбахме попарата с деситилеия наред !!!

как шпионират американските или други журналисти, в чия полза? Или хапчетата ти пак свършиха.

Ти да видиш ! Ние таквиз руски журналистки не ги арестуваме, ами директно в Брюксел за евродепутатки ги пратаме на държавна издръжка