ИРНА: Абу Бакр ал Багдади е оцелял при въздушен удар в Ирак

Лидерът на ИДИЛ Абу Бакр ал Багдади е бил ранен при въздушен удар в Ирак. В Сирия пък Франция удари от въздуха лагер на французи терористи.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ и Англия,ще се мъчат по всякакъв начин да спасяват ръководителите на наемната им армия!!!Другото могат и ще го жертват за да се измъкнат от ситуацията!!!ТОВА Е СТИЛЪТ НА ТАЗИ ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА ДЪРЖАВА,ЧРЕЗ КОЯТО ШЕПА ХОРА ИСКАТ ДА КОНТРОЛИРАТ НАШИЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ!!!

Днес руснаците съобщиха че ще пратят още самолети в Сирия- Су 30

Та те вече са там. Как и кога са отишли, Пентагона го проспа. Пак.

И какво, жабарите бомбардират и убиват свои собствени граждани, така ли? Егати и държавата. В САЩ ако се разчуе, че армията стреля по американски граждани, веднага следва импийчмънт.

САЩ си взривиха две сгради с хиляди вътре, ту ми говориш за 6 жабара. Ако изобщо е верно. Импийчмънт, ама другия път. В момента в САЩ съчетават най-лошото от комунизма и фашизма.

Споменах ли "ако се разчуе"?

Прави ли впечатление,че в съобщението за атаката на иракските ВВС не се казва нищо за това,какви самолети са използвани,кой е ръководил операция ,с кого е координирана тази операция,има ли участие в нея новият координационен център в Батдад/ на Ирак,Иран,Сирия и Русия/,с какви разузнавателни средства е открита и проследена целта!?Дали това не е умишлено премълчаване с цел да не бъдe дразнена допълнително коалицията Обама и 60 разбойника!?

К'ва мистерия бе, човек? САЩ и приближените им трепят своите наемници или ги извличат от зоната на конфликта. Ако ал Багдади беше срещнал Ну Пагади, сега вече щеше да танцува брейк с една камара девственици.

След ДВЕ бомбардировки ЦЕЛИ 6 убити? И защо франсетата просто не бомбандират Париж или Брюксел - вероятно щяха да свършат повече работа ...

Убийства, взривове, екзекуции, 500 милиона долара за терористи, бомбардировки, военни действия, бежанци.. Корпорация Смърт, военните и политиците направиха Света едно хубаво място..

добре де, трябваше ли 'рашките' 'путьовците' 'путлер' или там както ги наричат да се намесват, за да се реши този проблем? вместо да ни се пълнят ушите с 'проблема с бежанците'?

ами ХЮСЕИНЧОТО в интервюто си за СBS, хортува за къде 12 милиона бежанци от Сирията... Медиите съобщават за къде ДВА-ТРИ милиона в Турция.. В ЕС сирийските бежанци били 20% от всите навляци. Със зор на ДВАЙСЕТ-ТРИЙСЕТ ХИЛЯДИ може да ги изчислим.. Ама щом той го казва, значи трябва да приемем - ДЕВЕТ или ДЕСЕТ МИЛИОНА ПРИ АСАД ДА СА ИЗБЯГАЛИ.. За да му се върже бройката.. Та тез последните - ОТ КОГО ЛИ СА БЯГАЛИ???

Че за що им беше това напъване на франсетата, или са гола вода или нещо друго има, самолетно нападение, сумати средства хвърлени и само 6 дгжихадиски. Че така ако я карат ще се разорят, по-добре да предоставят финансирането на някой дето може повече.

". След поредните удари на руските въздушно-космически войски, опозиционните военни формирования в Сирия, както "умерени", така и "неумерени", са взели решение да се обединят в единен фронт. Фронтът е наречен "ал НАСРА", предвид усложнената военно-тактическа обстановка. Основните задачи пред фронта, воден от натовски и арабски инструктори, е бойците от ал Насра, да се доберат живи до базите си в Турция, СА и Катар." - съобщава агенция HAN

News

и к'во? Ал-кайда (умерените) съвсем официално този път ще се обединят с ИДИЛ (неумерените) и направо за всички ще се доставят информация, инструктори, пари и оръжие от НАТО?

Щом бомбардират руснаците, като слушам западняците и пресата, все не уцелват, все някой мърмори, че не са тези цели, а кои цели трябва да уцелят не казва. Пък и направо лъжат, че ракети са паднали по маршрута. А щом бомбардират французите, не само че няма съмнения за точността им, но даже националността на жертвите знаят веднага - точно французи, не араби например. И как разбират на какъв език говорят умрелите??

ракетите F-15... Я как в Сърбия отнесоха ЦЯЛ ПЪТНИЧЕСКИ ВЛАК... Само с две ракети.. В БАГДАТ - болницата за МАЙЧИНСТВО и ДЕТСТВОТО на Червения кръст и полумесец.. ДРУГО СИ Е!! НОБЕЛИСТА ЗА МИР ХЮСЕИНЧО да удря болница на ДРУГИЯ НОБЕЛИСТ ЗА МИР - "ЛЕКАРИ БЕЗ ГРАНИЦА!"

tonk11

Браво на франсетата. Утрепали НАИ-МАЛКО 6 ислямиста. Колко ли излиза сметката на човек? Няколко десетки хилки? Повече?

бомбандировка... Щот за първата - в първия ден и за руснаците, НЕ СЪОБЩИХА НИЩИЧКО!!! Никакъв отчет за успех не дадоха..

Само САЩ, Французите и иракчаните бият по ИДИЛ. ФАКТ. Капутин е там само да пази асад, както сам си призна накрая. Лъсна му за пореден път лъжите на кремълския лъжец.

Щото откак са дигна данданията около Сирия с руснаците, КРАВАРИТЕ САЛ ЗА ЕДИН БЕЗПИЛОТНИК съобщиха, че са пуснали там.. А ФРАНСЕТАТА - просто ликвидират доказателствата, че са КУПУВАЛИ НЕФТА НА АЛ КАЙДА и ИДИЛ!!!

чул ли си най-новия виц? Обама пита Путин: - Как правите разлика между ИДИЛ и умерената опозиция в Сирия? - Използваме два вида ракети и бомби - нормални и умерени!

tonk11

Голем бой са им хвърлили. Цели 6 жертви. При това французи.

И САЩ, и франсетата бият по ИДИЛ даже по-малко от каПутин. Те бият само по Асад.

Капутин не е могъл да опази лидерите на съюзниците си от ИДИЛ.

Щука

Аз ли не чета текста вярно, или наистина не се казва, кой е убил тея трима ИДИЛ-ски наместници. Франция ударила френскоезичния лагер, но кой уби тея тримата? Предполагам, че е Русия, те единствени трепят там, но защо не се упоменава изрично в новината?

Русия в ИРАК не лети! Те оперират в Сирия!

Щука

Благодаря! Сега виждам, че в първото изречение пише "иракски изтребители". Много трябва да съм спал преди малко, за да не го видя. Или просто е липсвало. Но се изясниха нещата, хубав ден!

" 60% от сирийската опозиция е от АЛ КАЙДА и ИД(ИЛ). Останалата част са МЮСЮЛМАНСКИТЕ БРАТЯ".. То туй и ПЕНТАГОНА СИ ГО ПОТВЪРДИ - от всеки 10 обучени и въоръжени от нас "умерени" опозиционери преминават на страната на Ал Кайда и ИД(ИЛ).. И още нещо - " 80% от населението на Сирия се намира на територия под властта на Асад. Много, от преселващите, се спасяват от ИДИЛ и Ал кайда." Потвърдено от ХЮСЕИНЧО в интервютомо пред CBS: " 12 милиона са бежанците от Сиприя.". И така - ДВА МИЛИОНА бежанци в Турция.. КЪМ 30 ХИЛЯДИ в ЕС... ОСТАНАЛИТЕ 10 МИЛИОНА БЕЖАНЦИ КЪДЕ СА???? При АСАД!

При АСАД!

от всеки 10 обучени и въоръжени от нас "умерени" опозиционери СЕДЕМ преминават на страната на Ал Кайда и ИД(ИЛ)..

черния пак се изказа неподготвен, то от първата изненада педал не се става ама когато постоянно те изненадват почва да ти харесва и не е вече никаква изненада а приятно очакване нали така Обонотго

еи така се правят въздушни удари. ефективно и прецизно. не като великата руска армия...

руснаците ги правят на пастет тия. Извадиха и някви хеликоптери, та цялата работа прилича повече на клане на добитък отколкото на война: Extremely low flying Russian Air Force gunships target terrorists in Hama

Ем, който нож вади, от нож умира. Нали се правеха на големи касапи и страшници тия

Следете телефона на Маккейн и така ще стигнете до ал-Багдади.

Бих казал, че определено използват ТОС. Сирийчетата на Асад се радват като малки дечица: Сирия. Штурм населенного пункта Ачан

КАКВИ ФРАНЦУЗИ АТАКУВАЛА ФРЕНСКАТА АРМИЯ БЕ МАЛОУМНИЦИ-ТОВА СА СИ ЖИВИ АРАБУКИ ОТ СЕВЕРНА АФРИКА.ФРАНЦУЗИН Е ТОЗИ КОЙТО Е БЯЛ ,РОДЕН Е ВЪВ ФРАНЦИЯ И ПОНЕ ЕДИН ОТ ПРАДЯДОВЦИТЕ МУ Е УЧАСТВУВАЛ В НАПОЛЕОНОВИТЕ ВОЙНИ.ВСИЧКО ДРУГО Е ЛАЙНА.

"Френскоговорящи", анадънму.

VIPER _ _

САЩ за една година изтрепаха една камара чалми , ама с приятелски огън - убили ги сандъците с муниции хвърлени от самолетите Но на война без жертви не може , нали тъй ?

Но са ги убили

VIPER _ _

Ми тежки са сандъците

Обърка всичко. Г-н Обама каза, че войната с главорезите, исис , ще продължи дълго 5-6 години, и че мигрантите в Европа са в резултат на климатичните промени! Сега всичко се обърка!

Развали сирийската ИДИЛия на коалицията.

200 пехотинци и 10 американски танка пристигат в България на 15 октомври

Гледах в тубата клип, как една колона от около 200 човека на дил си вървеше спокойно през пустинята и изведнъж от някъде долетя бомба. От колоната останаха само 10 на човека, а при втората бомба, се разхождаха 2-3 !

"Двойникът".

Акция на Хизбула. Бяха минирали пътя им ги изпариха чалмите.

Добре, че бяха руснаците. Иначе досега западът щеше да ни хвърля прах в очите, че воювал.

А, то голяма страхуване беше - колко силни били идил, как санкции не ги ловели каква тактика използвали. Абе, чакаше се всеки момент настъпление до Виена, като първи етап.

ако Путин стабилизира положението в Ирак и Сирия, то Китай за два-три месеца ще им построи наново градовете. Ще можем набързо да върнем бежанците и затова му стискайте палци. Вярно, че след това Близкия изток а и целият свят ще се обърнат на Изток, а Европа ще си остане клоаката на Евразия, но ние сме свикнали и поне да оцелеем.

А дано.

Където отидат китайци и там си остават. Да не се окаже, че няма как бежанците да се върнат.

Китайците само с благотворителност се занимават!

Французите знаят кои са френско говорящи, кои английско!

Ако просветлението стане масово и духовността я повдигнем ще осъзнаем,че не сме роби и е дошъл края на този период и просто трябва духовно да се обединим и да изметем всичко,което се прави с цел експлоатация на народа

Чакай сега, ако говориш за духовност като религия, може спокойно да ми го повдигнеш и да духаш, ЗАЩОТО от религиите по-голямо, духовно и физическо робство не СЪЩЕСТВУВА. Дори в момента, войните в близкия изток се водят на религиозна основа и между различни племенни фракции.

А ако говори просто за осъзнатостта,че не трябва да се слага каруцата пред коня, сиреч парите пред реалното производство? Че не трябва правилата да се диктуват от търговци,лихвари и други спекуланти, а от хората,които реално създават блага?

Един жокер за размисъл. Не се казва ИДИЛ а ИСИС и се чете като Айсис както се казва Египетската богиня на любовта. Виждали сте върху "зелените гущерчета" всевиждащото око върху една пирамида и пише нов световен ред. Това са Египетските пирамиди където са живели евреите след потопа и уж Мойсей ги е водил 40 години в пустинята. А гущерче това е влечугоподобно което значи "рептил". ...... А някои които имат трилионни сметки ще продължават да печелят от кръвта на "вся остальная сволоч". ....... Та кой върти далаверата?. И май исляма не пропагандираше рязането на глави. Затова и турчолята си попълваха армията с еничари а от нашия регион римляните си избираха гладиаторите.

конфликтът не е между религии, а между арийци и евреи.

Евреите са религиозна общност.

Една троха от парите ни в Ирак а те са били милиарди отива в "Америка за България" за да хранят капутите от протесна мрежа. Тъпаците не знаят ,че това са нашите пари,нашите агнета,нашите строителни фирми. Тези пари са наши краварски тролове. ФАЩ ви се подиграват така както и на нас

ПИПО

Попитали шефа на ЦРУ..Защо в САЩ,няма преврати.Отговорът бил:"ЗАЩОТО,НЯМА американско посолство"...

Ако на теория сте българин, но всяка медийна изява на Путин ви изпълва с трепет и "национална" гордост, на практика сте психопат. :)

Не сме психопати бе, душко. Просто, повече можем да разчитаме на Русия, макар да ни е "враг", отколкото на "парстньорите" не от нато, в т.ч. Турция. Повече можем да разчитаме на Русия, отколкото дори на себе си.

Това е виц! Явно има някакво отклонение, щом даваш обяснения на виц :)

А руснаците бият по опозицията.

ПИПО

Сиреч по Ал Кайда.

Путин няма да съгласува своите действия с антиидилската коалиция под егидата на САЩ, защото няма официална резолюция на ООН, одобряваща тази коалиция. Обаче, другарят Путин е поканен в Сирия официално от другаря Асад и си фърчи там законно. А скоро ще фърчи и в Ирак, пак законно поканен въпреки, че Обонго засега не позволява. Няма лабаво. хе-хе

Ех, този Ал Багдади 5 пъти не можаха да го уцелят както трябва - или не искат, ли не могат. Като падне една ракета и после още 3-4 и разнесат всичко в пустинята в радиус от 2 км, как остава някой жив - не зная.

sawo

Еха, цяла година нищо и със един ден - половината ръководство на ИД - ликвидирано ? :) Много бързо започнаха да си покриват следите, след като преди дни обявиха, че спират поддръжката за терористите. Дали нямаше да излязат интересни факти наяве от тези хора, след като руснаците стигнат до тях ?

Аз мисля, че сега САЩ се разбързаха, за да си припишат заслуги после за разгрома на ИДИЛ - иначе ще излезе че само Русия ги е разбила за 2-3 седмици.

sawo

Може и така да е - видяха, че плана им за сваляне на Асад се провали, сега ще се опитат да си запазят поне част от позициите в региона. Ако беше така обаче, защо не нанесоха удара със своя техника ? Сега заслугата е на Ирак, макар и те да печелят от това...

Обама попитал една гадателка, какво ще стане през 2016-та, а тя му казала, че ще има война с Русия. Недоверчиво я погледнал и й казал, че това и той го знае. - А колко ще струва един Биг Мак в Ню Йорк през 2020-та? - я попитал Обама. - 15 рубли. - му отвърнала гадателката.

и за разплащателната система на Китай в ЮАНИ.. Пусната официална за целия свят... Пък и за планирания КИТАЙСКИ СОРТ НЕФТ за световните пазари, дет пак ша бъде в ЮАНИ!!! И за туй - кой е НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРЕДИТОР НА УСА-то са поинтересувайте..

Представители на "Ислямска държава" са поискали спешно да се спрат руските бомбардировки и да се върнат тези на американците.

Голяма носталгия ги е обхванала по миналото!

След като усетиха, че вследствие на тяхната зависимост и недалновидност, Европа се свлича към бездната, на европейските политици им дойде като гръм от ясно небе военната акция на Русия в Сирия. Доскоро те се държава така, сякаш смятат, че Русия е само една обречена на разпокъсване държава бензиностанция със стари оръжия, а поведението им , като на обслужващ персонал на Новия световен ред ще им осигури вечен комфорт и благоденствие. Прикриваните от големите медии демонстрации срещу организираната смяна на европейското население с мигранти още повече засили страховете на политици и коментатори за собственото им политическо и обществено бъдеще. Все по- трудно е да се обяснява на европейците защо богатите САЩ, Канада, Австралия, Япония, Саудитска Арабия, Катар, Кувейт, Обединени арабски емирства, Израел, Китай и вообще всички развити държави по света не организират прием на желаещи от целия свят на своя земя като бежанци, не им дават входни визи в посолствата си в Турция и страните от Северна Африка, не организират извозването им със самолети и кораби или по суша на собствена територия по хуманни причини, а само европейските държави са принуждавани да си сменят населението със заселници.

Нека да ви кажа какво ще стане. Русия и Китай ще прочистят района от цялата тая паплач и всичкото терорист ще се изсипе в Европа! ЕС ще се превърне в една голяма Сирия! Има да се молите на Путин пак да дойде да ви оправя бакиите!!

Французите пък и те къде се пречкат на майсторите на войната от Северна Хиперборея, не се ли виждат, че чеп за зеле не стават тия гейски жабари, всички се подиграват с тях...

Не мога да разбера нещо. Маккейн се среща с ал-Багдади. А тук някакви организации, разузнаване, въздушни удари ... Не може ли просто Маккейн да си извика ал-Багдади и да си го застрелят ?

Багдади и Макейн сега си сърбат уискито някъде. А до довечера Макейн ще иска сащ отново да нахлуят в Ирак!

Ей закъсняха Руснаците , не можаха да я свършат те таз работа. Ама то верно сега са заети с друго не с ИД.

опа, ама са си прибрали чуждестранният легион преди тава. нали? останали са само франсе ислямистите за заколение...

охраната на цистерните с нефт на ИД(ИЛ) са останали... Дет ЗАПАДНИ ЖУРНАЛИСТИ са проследили до УЖ затворената граница на ТУРЦИЯ със Сирията. До една рафинерийка в ТУРЦИЯ, а оттам с танкери до ФРАНЦИЯТА... Та тез следи трябва да са заметат..

Ирак колко ни дължеше че забравих . С лихвите сега можехме да имаме доста. Кой ги опрости тези пари ?

на краварите ги опростиха... ДЕТ СА ПРАВИХА И ПРАВЯТ НА УЖ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ...

Исках да напиша проститутките на ФАЩ но и така става. С всички се разплатиха без България

Браво на Вовата !!! Добре, че ги подпукаха руснаците, че да се видят резултати.. И на тоя Абу не знам си кой ще му дойде реда..

Излиза, че всеки за да защити страната си от внедрявани джихадисти трябва да си избие тези, които идват от нея на обучение. Така избиеш ли френско говорящите, няма как да си се "върнат обратно в родината".

Нека се трепят диваците. НАТО не трябва да се меси. Най-много с приказки.

представете си поискала да организира следващата среща на Г7 в ХИРОШИМА през следващата година... Което предизвикало гнева на ХЮСЕИНЧО!!! Било подигравка с ХУМАННИТЕ БОМБИ дет са паднали там!!!!