Ирак със заповед за арест на Тръмп за смъртта на подчинен на Солеймани

Наказателният кодекс на Багдад предвижда екзекуция за всяко умишлено убийство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е хем бюлетина заради генерала им хем отделно заповед за арест заради смъртта на подчинени на генерала!? "През юни Иран вече издаде заповед за арест и поиска от Интерпол "червена бюлетина" за Тръмп във връзка със смъртта на Солеймани" А САЩ имат международна заповед и червена бюлетина в Интерпол за арест на генерала още от времето на Обама! Защо ли иначе генерала им ненапускаше страната си? Ако ще съдят някой да се обърнат към Джо и Обама!

ИРАК бе Любо , Ирак ,

Е,за това другите страни се обединиха с Израел щото тия шийтски кръволоци са чума.Скоро ще има война.Всички в залива+Израел срещу Иран и Ирак.Две бедни и унищожени икономически страни срещу въоръжени до зъби с количество и качество врагове.И....какво?Автоматите ще си скрият газовете по бункерите и обикновените хора пак на пангара...щото някои си чешат егото.

Тия други страни , които споменаваш са не по-малка чума , а за Европа много по-голяма дори , Саудитите са тези , които основно спонсорират ислясмистките организации , медресета и налагат салафизма в ЕС . Иран нямат или имат минмално влияние тук , те са регионална заплаха ...споменатите от теб , действат с различни методи и за това са много по-опасни,

Ето, че и жабокът Кърмит от рижав стана побелял, после посивя и започна да гледа тъжно... Сигурно размисля къде би се скрил като изнесе чемаданите...Но ония първо ще посегнат на манекенката и ще я забулят, той е после. Да не пропише сега и сюнети, завалията? Да не си на неговото. Всеки го е подгонил, ха-ха-ха. Жена му ще му бие шута в стария задник, Джо ще го изфъчка като мръсно коте, половината народ го псува, сега и отвън...Еее, много е за човек на тези години без всякаква перспектива повече! Дони, уволнен си!

Абе Ганю ти много си си повярвал бе муаххахаха

ВПК-то ще направи всичко възможно да накаже Тръмп за вироглавството му.Добре,че не го опушкаха като братята Кенеди.

и Радев жестоко си били приличали. По какво ли?

се още четирима загинали от вчера :)

Тая усмивчица за какво е? Повод за радост ли е, че са умрели четирима човека?

Ако нова е цената на връщането на Иран към ядреното споразумение и ще отнеме възможността на Иран да разработи ядрено оръжие ми се струва съвсем приемлива! На времето така прецениха сърбите и предадоха Милошевич на трибунала. Преценяват се ползите и вредите от всяка ситуация и се взема решение.

PEYTSCH

Хубавото е че човека има само два карачола и преместването от еддиния крачол в другия не е проблем...При потурите или чаршафите нещата са неясни...

ние сме първи България чака един от Дубай

и един от сърбия, да напомня

Ами оня маймуняк, предния, дето подпали толкова войни? За него някоя заповед за арест няма ли да се намери?

Човекът наследи тежко наследство от Буш, нищо не е палил.

Сирия ? Арабаската пролет , която се оказа ислямситка ? :) Знаеш ли лафа "кой ми ср.. в гащите" :)))

¯\_(ツ)_/¯

Уби Бин Ладен, обаче.

и за ГОРАБЧОВ имаше нещо подобно, но предателят си живее, не в РУСИЯ, а в САЩ! Ако имате гьнки в мозьците си, дай те си отговор: " Кой кого предаде и защо предателят Горби е още жив"

През 2014 година Обама отказа исканата от Ирак военна помощ... вследствие на което ИДИЛ превзе Мосул а Солемайни поведе няколко батальона иранци в помощ на иракската армия. След известно "премисляне" и след като иракчаните изпълниха поставеният ултиматум да си сменят министър-председателя с американско протеже Обама отново започна да "помага" на Ирак. Солемайни обаче остана на терена... и най-нагло водеше наземната операция по зачистването на идилци от Мосул като в крайна сметка, докато американците бомбардираха от високо останалите в града цивилни, точно неговите хора освободиха Мосул, та след такова представяне никак не е чудно че е станал опасен за американските интереси в Ирак.

Така се прави! На бесилото и заедно с БГ мьрши!

Даде ''тон за песен'', която ако я запее целия свят, ще се избием за няма и година. Гледам вече започнаха да обвиняват Байдън в ''грехове'' които все още не е извършил , най-малкото защото не е президент на САЩ все още.

тъй че и той си има грехове в наследство от предният път.

Прави ли впечатление на някой ,че информацията от САЩ изчезна от първите страници на всички медии. Нещо май има някакво нареждане от високо! Но революциите не могат да се покрият/скрият/.

За 4 часа американските органи въдвориха ред и напрежението просто изчезна. Новината просто се изчерпа.

Тръмп много се е стреснал Преместил си го от дения в другия крачол

Без Сикрет сървис пред вратата на кабинета и държавните протекции можем само да се надяваме да не го намерят след края на мандата, защото такива не прощават. За Тръмп най-безопасното място ще е това, към което така или иначе се е запътил - щатският затвор. Е, да, малко мексиканците и черните ще си поиграят на Скрий салама с него, но поне ще оцелее.

Шило

Сикрет сървис ще продължат да го охраняват. Така е практиката им там. А бе, като цяло, Тръмп забърка доста каши, ама не може да бъде упрекнат в това, че е започнал някъде война. Мисля, че основните му прегрешения са вътрешни и касаят повече обществото в САЩ. В момента е разделено, като гледам, вече се радикализира. Което не е добре.

Гражданската в собствената му страна не я ли броим?

Шило

Не, не мисля, че може да се говори за гражданска война в щатите. Но, че през последната година американците се разделиха и се поляризираха много неща е факт.

Нема лабаво, ще го свитнат накрая горкия рижав малоумник. Само защото посмя да каже някои истини. При това той е от тяхното котило. Не ми се мисли какво ни чака нас, планктонът.

Да, Тръмп основно е известен с истините, които изрича :)

Аз ви казвам,че Тръмп не е у ред с главата. Те първа ще се доказва неговата психопатия.

ша видим и бадъня с неговите индийски и индиански назначения дали е у ред с кратуната

Байдъня ще го разследват след 4 години, сега сеира е за сметка на Клоуна.

Шило

Байдъня няма за какво да го разследват, щото след известно време, Камалата ще поеме или поне ще дърпа конците. Тоя е дал фира вече.

и защо арест на тръмп след като мосад са главните виновници