Коментари - Ирак съобщи за нов въдушен удар на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво е когато руските тролове разкривате безпределната ти простотия. Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, Иран, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. КУПУВАМ НА ВСИЧКИ РУСОФИЛИ БЕЗПЛАТНИ еднопосочни билети и плащам визите до Иран Там американците ще ги направят на кайма , като елитният руски спецназ край Дей ес Зор в Сирия. Така ще има евтина протеинова храна и за моите кучета…

Вече дойде времето, когато Американския войник стой пред екрана на монитора с чаша кафе и изтребва със своите безполотни дронове терористите по всяка точка на планетата, както и червените фашисти- ватенки, както ги изпари в Сирия-салатата Вагнер. За разлика от тях още от времето на сталин кремъл хвърля ихтамнетьй да мрат като мухи безпомощни и смешни срещу една мощна високотехнологична армия.

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

Велика Америка се старае да запази цивилното население с високоточни оръжия , в някой случай без взривно вещество. Използването на високо точни оръжия на американската армия, предназначени да поразят конкретен човек, беше открито от журналисти на американски издания. Класифицираните ракети AGM-114R9X Hellfire ("Hellfire") са предназначени да унищожат конкретен враг, без да причинят щети на околните хора, сред които може да има цивилни ... според експерти, оръжията, използвани в Сирия, не са носили експлозиви, а са използвали 6 шарнирни остриета в главата, които най-вероятно се отварят като чадър в последния момент преди сблъсъка с целта. В радиус от 2,5 метра се унищожава противника. Понастоящем е известно, че с високоточни хирургически „оръжия по проекта Hellfire се използват няколко вида снаряди, включително тези с ниско експлозивни материали, както и тези, използвани в Сирия - които удрят целта с въртящи се мечове на острието. Ракетите с висока точност се изстрелват от безпилотни летателни апарати.

Брато, явно си чел-недочел. Тия факти си ги навии на тръбичка и си ги заври в задника. Много ти разбира на тебе главата от оръжия. Ама явно руснаците са ти проблем на тебе в твоето село. Що не си пиеш ракията, вместо да пишеш глупости по форумите те, бе, селяндур. Или ти свърши ракията. Не са ти виновни руснаците, че нямаш пиене. Просто си вдигни дебелия задник от дивана и отиди до хоремага за още.

Вече за четвърти път ни обиждат в рамките на два дни, а ние нищо не правим Лидерът ни Путин се е скрил и не могат да го намерят Америка си разиграва коня, както си иска Толкова ли сме жалки, братя, та хептен нищо не можем да направим Тежко и горко на майчицата ни руска

С всяка неядрена държава ще се държат така.Виж защо никой нищо не прави на Северна Корея?Както и на Пакистан Индия ,Израел.Явно колкото и да е недоразвит носителя на ядрено оръжие то винаги се има едно на ум.

защото си перат парите през тях.

Проамериканско правителство в Ирак след войната, която сащ започнаха в залива, нали? Проамериканско, но за кратко. Сега отново никой не обича джудейска америка

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

За да спре целият конфликт: Тръмп се предава на Иран. САЩ имат нов президент и Мелания ликува най-вече.

По-важно е да гледате в собствената си паница отколкото в чуждите. Малко по-малко Путин безмълвно и елегантно се опитва да окупира България и един ден да не осъмнете като 16-тата съветска република, че тогава да ви видим приказките.

Тъй де, гледай си собствената паница! Докато гледаш Путин, получи 6 американски бази и плати несъществуващи самолети.

Що не си ебеш майката бе, келеш?!

200 000 раш-булски сем. по черноморието !!!

Aina

Тук са най-красивите жени в страната -free-> getbadgirl. com

Да се готви Хасан Насрала. Може да се организират залагания, кой ще го думне - израелците или американците?

нещо Натанюаху да не даде фира че тогава ще видиш

какво говориш, ве! та те си имат две държави!

Да се готви следващият терорист: Кадыров

Американците нарекоха своя дрон Хищник "сребърен куршум" на демократичните войни. САЩ имат и така нареченета "втора армия" във своите ВВС. Те все повече наблягат на безпилотните мисии на своите дронове. Мащабът на утилизираните терористи - „враговете на Америка“, убити от БЛА е огромен. През февруари 2013 г. американският сенатор Линдзи Греъм съобщи, че 4,756 терористи бойци са убили чрез дронове от Пентагона. Днес смъртосният брой от дронове постепенно се приближава до 50 хиляди. ЦРУ твърди, че именно поради тези превантивни мерки в САЩ не се извършват повече терористични атаки.Всичко се изчиства още в зародиш в базите на теросистите в техните страни. Ето още един много важен факт за бъдещето : през 2012 г. ВВС на САЩ за първи път са обучени повече оператори на БПЛА, отколкото пилоти на изтребители. Следователно американците имат не една, а две въздушни армии. И това е много сериозна сила, подценяването на която е криминално опасна. В Москва, между другото, се изплашиха от бройката на убитите им пилоти, едва след августовската война в Грузия, след като за кратко време загубиха няколко бойни самолета заедно с екипажите им. През февруари 2013 г. американският сенатор Линдзи Греъм съобщи, че 4,756 терористи бойци са убили чрез дронове от Пентагона. Днес смъртосният брой от дронове постепенно се приближава до 50 хиляди. ЦРУ твърди, че именно поради тези превантивни мерки в САЩ не се извършват повече терористични атаки.Всичко се изчиства още в зародиш в базите на теросистите в техните страни.

Те така ги чистят терор.бази,че те само се увеличават.

1. САЩ в Сирия и Ирак убиват терористи. 2. А ватенките убиват само опозицията - сирийците, които не искаха да живеят под контрола на лидера Асад. И остават в Сирия, за да попречат на газопровода от Катар към Европа. 3. САЩ унищожиха бин Ладен, а не тъпите руснац. Американските военни унищожиха йеменския терорист Джамал Ахмед Мохамед Али ал Бадави, Абу Бакр аль-Багдади...

ДЕБИЛ по рождение добре, ама ЧАК ТОЛКОВА!

и така- един по един, до един.

А в самите САЩ нещастниците, подлежащи на мобилизация се чудят как да се скатаят. Започвам да си мисля, че тези задокеански юнаци без ядрения си арсенал са гола вода.

'подлежащи на мобилизация' Американската е професионална от 40 години и никой не влиза в нея насила. Нещо май я бъркаш с руската където не толкова отдавна 18 годишни войничета горяха в танкове и БТРи по време на чеченските войни.

Вече доста хора са ходили в САЩ троле! Не е лесно да лъжеш ! В САЩ армията е наемническа ("професионална") ама когато няма война. Когато има се тегли жребий (типично по каубойски) и които подлежат на мобилизация и изтеглят късата клечка си стягат багажа и отиват пушечно месо. Дават им две седмици, ако не искат да "изпълнят дълга си" да емигрират - най често бягат в Канада. За последно така са набирани войници за войната срещу Садам Хюсеин.

Американският и израелски цинизъм не знаят граници...

Искам да направя едно напомняне на троловете-путинисти, които са се запенили да защитават най-големият убиец, генерал от гвардията на аятолаха на Иран! Сегашната война в БИ води началото си още 1980 година, когато Ирак на Саддам нападна Иран. Тази война продължи 8 години, до 1988 година, като Ирак бе финансиран и от Кувейт. Само две години по-късно, през август 1990 година, Иракската армия на Саддам нахлува и окупира Кувейт под различни предлози, но главно, защото Саддам дължи милиарди на Кувейт, изхарчени за воденето на войната срещу Иран. След тази агресия е формирана коалиция от 34 държави, начело със САЩ, която поставя ултиматум на Саддам, но среща отказ за изтегляне на иракските сили от Кувейт. Следва т.нар. "Война в Персийския залив", армията на Саддам е прогонена от Кувейт и е установена "червена линия", която въоръжени сили на Ирак нямат право да пресичат. Саддам е оставен да властва в Ирак, но е наложено ембарго за някои видове стоки. По време на бягството си от Кувейт са запалени петролните кладенци на Кувейт, с което Ирак нанася огромни щети и предизвиква екологична катастрофа. Така че, сегашните размирици в региона водят началото си от действията на социалиста от БААС Саддам Хюсеин. Днешният диктатор на Сирия, Б.Асад, е шеф на сирийския клон на БААС. И методите му са същите, като на партийният му другар Саддам Хюсейн, отдавна преселен в ислямският рай.

Все ще се намери кой да освободи света от най-големия хулиган

Ще я освободи руската ти майка със задната си дупка.

Нищо неси разбрал,садам беше рожба на фащ те го насъскаха срещу иран,и продаваха оръжие и на двете страни. След като се провали нападна кувейт,и фащ за пореден път трябваше да чистят своите лайна,и то със коалиция,после измамиха света за втората война. Защо мислиш че Иран мрази америка,нали те продаваха химическото оръжие на ирак,по време на войната.

А пък ние продавахме оръжия и на двете държави едновременно, на кейовите места на Кинтекс в пристанище Варна. Имало е случаи корабите на двете държави да са по едно и също време в пристанище Варна, но винаги единия на кея /например на Ирак/, а другия на Иран на рейда - да не са един до друг.

Иди го обяснявай на тъпите руснаци и тъпите комунисти ! Да ги ликвидират всички джихадисти и терористи !

Пич, вместо да правиш "едно напомняне", вземи се образовай. 1. Солеймани е от Иран, а не от Ирак. Така че примерът си със Саддам е неудачен. 2. Саддам нападна и присъедини Кувейт СЛЕД КАТО ПЪРВО ИНФОРМИРА ЗА ТОВА САЩ. На 25 юли 1990 г. Саддам Хюсеин се среща с американския посланик Ейприл Глесби, с която обсъждат „кувейтския“ въпрос и от нея той разбира, че САЩ желаят да подобрят отношенията си с Ирак и че конфликтът му с Кувейт не е работа на Америка. Тези думи служат като сигнал за Хюсеин да започне активни действия.

и к'во ? САЩ виновни , че Саддам нападнал суверенна държава и то защо ? Щото им дължи милиарди и за да им окупира нефта.......Всъщност какво искаш да кажеш русоробе , че нещо бая се обърка ? А да , да не забравя , гледайте как САЩ терминират терористи и се учете !!! И помнете Саддам , Кадафи , бин Ладен , ал Багдади какъв кучешки край имаха .......

,който убиха, се справи с Ислямска държава в Ирак. Почети малко и на английски, френски, италиански. Само на български не го пишат.

Веднага се вижда дългата ръка на Кремъл. Сега иранците като гръмнат един, два танкера в Ормузкия проток и в Кремъл ще почнат да си палят камините с пачки долари...

какво търси един ирански генерал в Ирак.Ирак да не би да е провинция на Иран

Сигурно е пасище на краварите

кво търсят американци в Ирак. Ирак да не е щат на САЩ+?!

Ислямска държава в Ирак.

Краварите както винаги, много долни същества

Постът ти е глупав и няма да се брои.

Краварите в скоро време ще имат "гости"!!!!

И да им бият някоя инжекция срещу "луда крава"/луд кравар/

И какво е това, страх ли, какво ли

Великият Путин се е скрил като своите предшественици Великия Кадафи и Великия Садам в дупка в земята.

Мълчи, щото не иска да компрометира най-успешния си агент с кодово име "Патока".

И е на гости на майка ти

Голям кеф е да гледаш как платените руски тролове защитават разпенени неква отрепана чалма-терорист! ХЕХЕХЕХЕ

който хапва бананки цяла година му се привиждат чалми. хехехе пуснали са нови серии дъвки с цветни картинки на английски, байдъуей.

Така дръж, майоре! Надявам се, че като засвирят Катюшите от изток, ще облечеш фустана и ще посрещаш с хляб и сол!!!

Защо руските роби се чувстват задължени да защитават убитата чалма?

Защо се опитваш да наричаш нормалните хора по света и у нас, "руски роби".

Не може да наричаш нормални хора тези, които развяват чуждото руско знаме в собствената си държава и да се кланят на плешивия гном, а да оплюват България.

Путин върна Русия в 19 век, а между крепостничеството и робството има 1 косъм разлика.

САЩ дадоха нагледен урок и показаха на цял свят, че никой терорист не може да се чувства в безопасност, дори и в генералски мундир, седнал зад бюро на държавен чиновник! Бил народен герой в Иран? А кой управлява в Иран? Иран се управлява от ислямистка религиозна хунта, по законите на Шериата. Ако някои тук коментиращи радетели за братска дружба с аятоласите, нека си припомни, че Иран е ИСЛЯМСКА република, където върховен закон е Шариата и Корана е конституция! В държава, обявила се за такава република, жените са по-безправни и от безсловесно животно. Нима забравихте, когато фанатиците-ислямисти пребиха с камъни млада жена до смърт, съгласно Шариата?

Саудитска Арабия е средновековен шариатски халифат, начело с доказан касапин.

Някой да отрича за Саудитска Арабия? Но там е монархия. И СА и Иран са управлявани от религиозни фанатици. Едните са сунити, а другите шиити. И какво променя това, след като и едните, и другите се управляват по религиозните канони, които са едни и същи за двете?

Нашите касапи са хуманни.Не ядат хората като канибали до край,,а само избрани парчета,подхождащи на дипломати

Абе май САЩ нагледно показаха, какво е военна агресия и окупация на суверенна държава, окупирали са незаконно Ирак от 2003 г. САЩ показаха нагледно как иранския генерал победи терористите от ИДИЛ в Сирия, които избягаха в Ирак, окупиран от САЩ. САЩ нагледно показаха как убиват един генерал, който победи терористите от ИДИЛ в Сирия и искаше да унищожи терористите от ИДИЛ и в Ирак. Защо ли САЩ убиха този генерал?

Айе престанете с тая тъпа пропаганда тип "работническо дело". Не разбирате ли, че по този начин правите видими червените си зад...ци дори от Космоса? Както и тоя тук, дето се препоръчва банани на тоя-оня. Явно и него го тресе носталгията за времето, когато бананите са били висша форма на благополучие и доказателство, че имаш връзки нейде "там, горе".

ИДИЛ не е избягал в Ирак, това е организация основа а в Ирак и основно базирана там Ислямска държава в Ирак и Леванта-ИДИЛ

А кой докара тоя шерият бе каун. Нали точно ФАЩ подпомага ха 79 година военния преврат.

Сега разбрахте ли как се е родил лозунгът "Янки го хоум"... На хората по света им е писнало от намесата на хамерите навсякъде.

Защо пишете такива новини? 2 изречения за новото събитие и после 20 изречения за нещо старо. Да не би да го забравим ли?

Това е почерка на руските хибридни медии. Никъде не е казано, че САЩ стоят зад този удар, но още в заглавието пише "след удар на САЩ". Белкем някой се върже.

ИСТИНАТА

същото е като има новина за нещо антируско. Пак се почва с нещо дребно ново и после - Скрипал, новичок, Берлин, чеченец, допинг, санкции и дори до Немцов може да се стигне....

Това си е баш почерка на американския джихад- военни агресии срещу суверенни държави, окупирали са незаконно Ирак от 16 години, бомбардираха Сърбия и избиха над 2000 сърби- жени и деца, спонсориране и подкрепа за " бунтовници"- станали терористи от ИДИЛ и Ал- Кайда, ракетни удари срещу граждански обекти- летища, болници, училища, в Афганистан, Ирак, Сърбия и т.н. Абе американски радикален джихад срещу света- държавите и хората. Приятно папкане на банани целогодишно и нови серии на дъвки с цветни картинки.

До колкото знам генерал Сюлеймани се сражаваше с ИД в Ирак. Сега соросоидите да ми обяснят защо говедата го убиха и кой защитават?

Шило

Явно, защото е участвал в разбиването на проекта им.

а случайно да знаеш че ИД няма отдавна , разбита от САЩ,иракската армия и кюрдите ? А ? Съответно иранският генерал за съвсем друго е бил в Ирак - да буни шиитското население и да замисля нови атаки срещу Израел и САЩ. И затова си е получил заслуженото........също като Кадафи,Осама и Саддам. Кофи , а ? САЩ все печелят , а мурзилажа гледа тъпо отстрани,сърба сополи и приказва едни и същи балалайки :))) Що се хабите въобще ?

Знаем, че оцелелите терористи от ИДИЛ след като руснаците и иранците ги помляха в Сирия, избягаха и се скриха в Ирак, окупиран от САЩ. А нефтените полета в Сирия, окупирани от ИДИЛ, сега са окупирани от САЩ. Иранския генерал искаше да продължи преследването на терористите и в Ирак, окупиран от САЩ, но САЩ го убиха. Защо ли?

Дано, не "пострада" Израел сега , заради американските удари???;)

На небето товарят композициите с девиците...

Това определение за самозащита по международното право е доста "РАЗТЕГЛИВО"...

Всичко, което е в интерес на сащ е "самозащита" и "демократично". Всичко, което в ущърб на интересите на сащ е "диктаторско", "терористично" и "агресивно". Затова бин сАлман, хАшим тАчи, киевските снайперисти и садисти, са баш "демократи". Ким, аятолаха, Асад, Мадуро, Орбан, Путин, Си... са диктатори. Пък за Боко само канграчулайшан.

Бомбене, трепане, ракети , дронове , убийства на цивилни невинни жени, деца , убийства на неудобни политици , сваляне на правителства , създаване на хаос и мизерия като предпоставка за бежанци и емигранти и НАКРАЯ ,...ГРАБЕЖИ на природните богатства на съсипаните страни!!!;)) Демократично НАЛИ???;(

Шило

Какво очакваш от държава, зачената с насилие?

Не си разбрал, братчет - ДЕ - МО - НО- КРАЦИЯЯЯЯЯЯ!

До всички "модерни атеисти" от 21 век. Не може да има религиозни държави? А защо на доларите пише " In God we trust"?

Щеше да е смешно ако не беше проява на пълно невежество.

От къде Ирак разбра, че въздушния удар е бил на САЩ?

Шило

Израел им е далечко.

Да виждаш други пирати наоколо?

Откак им се запали Адмиралдъ, не са много наоколо. Прав си.

Иран ще яде дървото.

Шило

Че Иран няма да яде дървото, няма, ама че, този регион е вече табу за американците е факт.

Добре е човек рано сутринта да чуе някой хубав виц. Други не знаете ли?

Шило

Прочети пак статията. Нещо, за призив към американците да се омитат от района, намери ли? Щото го пише.

Шиле червено , цивилните се омитат , идват военни.......САЩ никой не може да изгони , ще си тръгнат АКО РЕШАТ. На вас ви остава само да цвилите жално за потрошените чалми. Не свикнахте ли вече.......табу бил района за американците хахахахаха. Кой ще ги изгони бе ? А и да се махнат к'во ? Тия племена ще се изтрепят - Афганистан,Либия,Ирак,отчасти Сирия....няма ли консолидирано гражданско общество , няма държава. Управление на ДИКТАТОР не помага , само отлага гражданската война

Шило

Това не означава ли, че вече тези територии са табу за янките? Какво ще сдтане с инвеститорите? С работещите там американци? Много сте тъпи, това соросоидите, ама много. Типични американски реипубликанци- пушки и пак пушки.

Нашите комундета били влюбени в чалмата... На ви сто рубли, пуснете бради, обръснете дупетата и бегом при аятоласите...

Шило

Тоя пък, още петолъчките го перат по челото....

Свободата, Санчо, е едно от най ценните блага, с които Бог дарява хората. С нея не могат да се сравнят нито съкровищата, които крие земята, нито тези, които таи морето. За свободата, както и за честта, може и трябва да се жертва животът и обратно, лишаването от свобода е най-голямото зло, което може да сполети човека. Казвам ти го, Санчо, защото ти видя пиршествата и изобилието, на които се радвахме в замъка, който преди малко напуснахме. Е добре, сред онези вкусни ястия и ледени напитки на мене ми се струваше, че се измъчвам от глад, защото не им се наслаждавах свободно, както бих им се наслаждавал, ако те бяха мои. Задълженията да се отплатиш за направените ти благодеяния и милости са вериги, които пречат на духа да бъде свободен. Помни Санчо – ако избереш пътя на добродетелта и се стремиш да вършиш само добродетелни неща, няма защо да завиждаш на тези, чиито прадеди са били князе и сеньори, защото кръвта се наследява, а добродетелта се придобива и струва сама по себе си много повече от кръвта. Свободата, Санчо, е на върха на бойното копие! Мигел де Сервантес, "Дон Кихот"

"Свобода", "демокрация", "права на човека"... в днешно време, Панчо, са само залъгалки за дебили, промити от т.нар. "медии" на т.нар. "международна общност". Иначе, в действителност се явяват просто съвременния еквивалент на едновремешните шарени стъкълца, с които излъгаха негри и индианци, да ги заробят, да им вземат златото, земята, децата, живота... всичко. Справка, Ирак, Сирия, Либия, Украйна... България...

Шило

Че бай Дончо ще запали Близмкия изток, ще го запали...Ама в дома му също му палят чергата. Демократите са го подпукали и за този удар. Втори мандат май, май няма да има. Нищо не е защитил, факт е апела на администрацията му, американците да се омитат от района. На Дончо му трябва война и неслучайно от години се готви за нея. И, понеже не му трябват рискове, заел се е с персите.

Много тъпи разсъждения. Ти ли си ги измисли, или така ти казаха?

Шило

Не разсъждавам, а пиша факти. И, око малко повече попрочетеш, но не коментари, ще разбереш, какво имама предвид.

чакай,чакай.....нали бай ДОНЧО беше ВАШ ? Запалил бил Близкият Изток тъй ли ? Ами той гори от СТО ГОДИНИ бе мушмул :))) Какво искате сега комуноидите - демократите на Килъри пак ли ? Ами същият бой ще е...даже по-лош

Шило

Гори от 2003г.- след навлизането на янките в Ирак.

Шиле, оправи си календара. САЩ и коалиция влезнаха в Ирак след като преди това Ирак влезна в Кувейт. Защо забравяш тази "незначителна подробност"? Или тя не се вписва в тролската ти схема? Та... не САЩ запалиха БИ, а любимият ти цивилизатор Саддам Хюсейн, също така той и социалист от партията БААС, както и аверчето му Асад-баща и Асад-син. Защо ли така удобно забравяте тези неща?

каква стана тя, кеф му на Тръмп да убие Путин, кеф му на Путин да убие Тръм....няма проблем, всеки ако има желание би го направил.....международните правила са излишни вече!

Ама Путин спазва международните правила, докато САЩ са в религиозен джихад срещу целия свят. Нападнаха и окупираха Ирак преди 16 години, подкрепиха " неофашистите и нацистите" на Майдана през 2014 г., обявиха за " бунтовници за свобода" терористите, които после станаха ИДИЛ и т.н. САЩ изповядват " редикалната религия на парите". Те са шейховете и аятоласите на тази религия, налагана по цял свят с американски бомби, войни, убийства и хаос.

Още един виц рано сутрин. Еди кой си спазвал международните правила. Разбира се - с изключение наглата анексия на Крим, подлите убийства на хора в Англия и Германия, опитите да се разруши украинската държава ... примерите край нямат.

Тръмп е прав за тоя ислямист главорез че трябваше да бъде ликвидиран много отдавна и щяха да бъдат спасени хиляди невинни жертви но куклата на сатаната сорос ислямиста барак хюсеин обама ги финансираше и ги канеше на срещи

пуснали са безплато дъвки с картинки- нова демократична серия. а на бананите им падна цената.

е е много смешно как Дони ще приключи Пути.

Колко състрадателни са станали православните християни, тъгуват за загубата на иранския паша. Ашколсун бе гяур.

Точно това е есенцията на християнството. Да убиваш е грях, агресорите са за осъждане, независимо коя религия твърдят, че изповядват.

Точно и затова ги обличат в оранжеви дрехи и показват по телевизора. Гръмни се бе.

пуснали са нови дъвки с цветни картинки- без пари, направо от америка. Иначе иранския генерал победи терористите от ИДИЛ, които избиваха християните в Сирия. ИДИЛ се преместиха необезпокаявани в Ирак, окупиран от САЩ за да се спасят. Генерала отиде в Ирак да се бие пак с ИДИЛ, но САЩ го убиха. Радикалния религиозен джихад на САЩ и ИДИЛ- религията на парите и антихристианството, от Сирия се премести в Ирак.

Тая опорка се изтърка.

ФАЩ- световните убийци, пирати и изверги

Иран да почва тогава войната, нали само това искат в последните 30-40 години. Да ги видим колко им е капацитета, или го карат само на приказки.

рупаш ли бананки- рупай, Иран си има лидери и ще намерят най- добрия начин да решат проблема. Те за разлика от фанатиците от САЩ са държава с древна култура и история. Религиозния джихад на САЩ- " ако не се подчиняваш на моята религия на парите, ще получиш война и бомби" е просто варварство маскирано от медийната им пропаганда.

В Иран убиват с камъни жените си, ако не знаеш. Писва ти от жена ти, отиваш при амуджата и я обвиняваш в нещо и после фанатизираните малоумници и убиват с камъни.

В САЩ стават масови убийства, мъже избиват жените си, жени мъжете си, родители децата си, деца родители, ученици учителите си и съучениците- религията на парите ги води към насилие, колкото и нови, и по строги религиозни закони или религиозни джендъри да налагат аятоласите и мешерето им във Вашингтон и Уолстрийт. Иран с техния Коран са като сълза в окото на " бойскаут- джихад", в сравнение с налагания религиозния фанатизъм и догми в САЩ от официалната им религия на парите във Вашнгон и Уолстрийт.

Това за древната култура е вярно, таварищ. Само че тогава в Иран не е имало ислям и аятоласи. Дребна подробност, ако не си я забелязъл. Използвай други опорки.

Фактите говорят, че САЩ започна война срещу Силите на народна мобилизация(Хашд аш- Шааби) в Ирак. С последните удари, освен ген. Сюлеймани, бяха убити и много висши командири на тези паравоенни шиитски бригади. Как ще се развият събитията не знам, но обстановката се нагнетява...Пък кой знае, нищо чудно да станем свидетели на проект ИДИЛ 2?

Ако стане нова война, най- много ще пострада Европа. Още 30 милиона цигани ще тръгнат насам и ще минат по познатия маршрут. Така че по-добре да не става.

Така е, този път съм съгласен с вас. Дано да има мир. Който каквото и да направи, накрая го отнася Европа.

Тръмп е новия Хитлер.

Хабер нямаш на кой свят живееш.

Имам представа в какъв свят съм живял преди и в какъв живея сега.Явно Вие сте с промит мозък и нямате представа.

Е, той само си мисли, че живее.

Обясни как, глупак такъв? Тръмп не трепе евреи, нито собствения си народ както Сталин правеше.

Глупаци са тези които не познават миналото и не виждат настоящето.Америка беше създадена от престъпници които избиха местното население предимно индиански племена.Не убиват своя народ, но убиват други народи

Тоа нов Хитлер ще приключи майка ви Рассия.

Не мисля да споря с неграмотни хора.

всеки който е учил военно дело знае че след първият удар противника е зашеметен и трябва да бъде довършен с втори и трети ако се наложи ..така че чалмите да свикват а ганя панелените бантускотове да продължават да реват и се тръшкат щото само това могат за доброволци не стават осрани им са потурите

Трудно ти е да направиш разлика между "военното дело" и международните отношения.

Той е учил ВОЕННО ДЕЛО като ученик от 11 клас

ти международни отношеия ли си завършил ве селяндур негрмотен .....тия ирански ислямисти главорези в Ирак на почивка ли са или на война да правят атентати и убиват невинни хора .Правиш ли разлика между цивилни,военни и терористи аллах акбар

Що ги жалите теа подли мангали? Само бой по чалмите ще ги оправи и тях, и аркадаша ви Вовата.

Утре ще подкарат и нас така, "в защита правата и свободите на демократичните роми в България". Затуй ги "жалим".

Късно в петък Вашингтон обясни убийството на иранския ген. Солеймани като нужна стъпка за сигурността, а Тръмп поясни, че е искал да спре война. Абе олигофрени ли работят в тоя ДИР беее,неграмотници скапани......