Джихадистите държат стотина жени язиди в плен

Иракски официален говорител заяви, че 100 жени под 35 години от религиозното малцинство на язидите в Ирак са в плен на бойците от Ислямската държава.

Обратно в новината

Коментари - Джихадистите държат стотина жени язиди в плен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо е...е ще пада май.

Това хубавинкото от снимката и него ли тези гнусни чалми?

и него.

Господи какъв ужас!

да бе,такова чукане ги чака...

Изглежда демокрацията в Ирак всеки ден достига нови висини!

До това доведоха скандалите между Русия и САЩ.

Не, за това са отговорни единствено и само САЩ. Да не забравяме че именно те спонсорираха и пратиха фанатиците срещу Асад.

обикновено ? И сега -пак ДВОЕН СТАНДАРТ - ЗАЩО искат ПОМОЩИ ЗА ЯЗИДИ И ДР В КЮРДИСТАН В ИРАК,където другите групи население,които не са кюрди и не са шиите са в опасност и са напуснали много отдавна ,тъй като и по време на предишните конфликти пак бомбардирали върху другите,но оставили кюрдите да окупират региона с газ,аналогично те окупирали района с нефт и в Сирия ,И БОМБАРДИРАТ -бомбардирани на сунити и др,дори с помощ от Турция ,а НЕ ИСКАТ РУСИЯ ДА ПОМАГА НА РУСНАЦИТЕ В УКРАЙНА,които са били на два пъти по-ниски заплати ,и са намалявали с 0.5% годишно заедно с украинците ,и само татарите в Украйна са се размножавали с 1% годишно ,строили незаконно ,като имате предвид,че не само Крим е бил исторически част от Русия,но и източната част от Украйна е била част от Руската империя,а западната част на Украйна исторически е била част австро-унгарската империя,след разделението на окупирана от СССР Полша .../

да над москва трябва :)

ХВЪРЛЕТЕ ДВЕ ТРИ АТОМНИ БОМБИ И ПРОБЛЕМИТЕ ЩЕ СА РЕШЕНИ... НЯМА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА, НЯМА ПРОБЛЕМИ.

С атомни бомби проблеми не се решават.

Така ли си мислиш? Я виж в края на Втората Световна как с две атомни бомби се решиха едни проблеми бързо-бързо.

какви ги говорите

Трябва?! Затова умираме от рак.

АМЕРИКА Е СВЕТОВЕН ПОЛИЦАЙ И ТОВА Е ТРЯБВА ДА ИМА РЕД! ДИВИТЕ РУСКИ СЛАВЯНИ ДА БЪДАТ ОЗАПТЕНИ!

Дивите руски славяни имат култура, която на вас ви липсва. За да хулиш някой непознат , не се иска нито ум, нито въображение. Само кръчмарски език и маниер.

това е маниера на славянина там е най високата корупция в света.тартора им путин е олигарх

мозъка на путлер се опияни от 5 мандата власт на върха и вече добре разбира че не може да слезе доброволно затова иска да взриви целия свят заедно със себе си и търси поводи да започва 3 та световна война чрез локални конфликти като хитлер в началото

писна ми от глупавите мьжки постьпки и воини

дя-до

И кой ще осъди тъпите американчета за бомбардиране на чужда страна, която е в гражданска война пак поради тяхната агресия! Какво право има пикливото негро да решава кой е крив и кой прав в една държава на хиляди километри от неговата. САЩ отдавна са си подписали смъртната присъда като държава, защото са сбиротък от безпардонни и безотговорни използвачи. Скоро и тяхната империя ще влезе в историята, като всички останали.

Значи ти си съгласен със съществуването на диктатори като Садам и Путин в името на мира? Такива изроди като теб са доказателство, че духовният комунизъм в нас разцъфтява! Срам за нацията!

не той не е съгласен и с диктатори в Саудитска арабия Катар Бахрейн Йордания Оман ама тези диктатори са добри диктатори Лошите диктатори са тези диктатори които са против Америка а петрола им се точи от Ексон Ройал дъч

В Египет, когато имаше протести на "Мисюлмански братя" протестиращите масово взимаха от живушите децата им (5-12 год) и ги поставяха като жив щит пред тях. За тях те са неверни кучета и живота им не струваше нищо. Съответно "Братя-та" стреляха по правителствените войски, те отвръщаха - по новините пишат "Правителствените войски убиха невинни деца". Друг пример: знаете ли какво е "фетва"? Това е декрет за обрязване на женските гениталии, премахване на клитора. Знаете ли, че преди по-малко от две седмици в Мосул бе издадена такава фетва и над 4 000 000 (четири милиона) жени бяха подложени на насилствено физическо осакатяване? Това вече не можеше да се представи благоприятно в новините затова просто не се писа за него. Потърсете в интернет "ИДИЛ нареди генитално осакатяване на жените в Мосул".

Тези ислямисти вече създадоха и анклави в България. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ ПРЕДИ ДА Е ЗАИГРАЛ ЯТАГАНА...

Кво ти пука? Искаш да спасяваш боклуци като това данчо ли? Дано поне ти каже благодаря ако и като го спасиш. Щото аз силно се съмнявам в това ... А и ако не ти забие нож в гърба считай че ти е благодарил.

не си ли повърнал водката още червен боклук :)

Бих искала и да напомня, че българите все още имаме историческа памет по отношение на исляма по балканските земи. В числото на башибозуците са влизали мюслюлмански етноси, привлечени от Азия и Африка. Ние сега даваме убежища на африканци и араби, а в миналото сигурни ли сме дали техните деди не са ни убивали и поробвали? Има една гравюра в уикипедия, на която има изрисуван негър башибозук. Отвлечени българи са били продавани по арабските пазари.

типично комунистическо разсъждение имаш. до девето коляно ли се ровиш в историята

Който не знае историята си, е сляп за бъдещето си.

ТИПИЧНО ПО ГРОБАРСКИ РАЗСЪЖДАВАШ - ЩОМ НАПУСНЕШ ПАРТИЯТА МАЙКА, ВЕДНАГА ПОЧВАШ ДА ПЛЮЕШ ПО ИСТОРИЯТА, КОЯТО ПОКАЗВА КОЛКО СТРУВАТЕ И ТИ, И ВОЖДА ТИ!!!

и са ни убивали,и са ни поробвали,затова сме толкова чувствителни на тема ислям,а и защото ако имат възможност пак ще ни колят..

истината е че всички терористи са въоръжени с калашници.кой ли им ги продава?

Америка е най-големия световен търговец на оръжие. Това е елементарен факт, просто погледни в Уикипедия. Калашника просто е най-доброто оръжие, а това "те използват калашници, значи Русия им ги е дала" са типичните нелепости от фирмата на ул" Козяк" 16.

преди време ирак поиска военна помощ от русия и там долетяха 12 су-25!!!

комунистите и това подкрепят

Време е християнството да се консолидира в противен случай е обречено на загиване. Арабските джихадисти да се прибират в Близкия Изток, защото за нас са непонятни химерите, за които се борят. Те в момента изживяват своето време на религиозен подем и е крайно необходимо да си извървят еволюционния път в собствените страни, от които произхождат. За българите са крайно чужди поведенията и ценностите на арабските бежанци, на които позволиха да се заселват в България. Явно са необходими нов Хан Тервел и Карл Мартел.

Абсолютно Мартел, а не Путин е необходим на Европа! Защо сега Путьо не прати самолети или някакви други сили срещу крайните ислямисти? Напротив праща им калашници на поразия. Където има терористи и руснаците са там да дават и продават оръжие. Мамка им и боклуци.

Руснаците са заети със собствената си сигурност и с Украйна - чакат някой да ги нападне.

Много се извинявам ,но имам един въпрос : От всички активни конфликти в света в момента можеш ли да назовеш само един , който е запален от руснаците ?! Не ,че нещо специално ги защитавам , но ми е любопитно - колко жертви трябва да погълне демокрацията за да има най- после човечеството малко спокойствие ??!!

абсолютно права си Нина,с пускането на всякакви бежанци,изповядващи ислям,нашите политици ни вкараха една бомба,със закъснител,която започва да тиктака вече,преди няколко дни минах през Харманли-не съм виждала толкова мъже с бради и забулени жени на едно място,с тия темпове на размножение,скоро ще превъзхождат по брой местните...

Щом в една "цивилизована" Турция забраняват на жените да се смеят, представяте ли си как тези фанатици се отнасят към пленените "невернички"? Съвсем наскоро в Судан осъдиха една бременна жена на смърт, защото не искала да приеме исляма и чакаха само да роди, за да я обесят. САМО СИ ГО ПРЕДСТАВЕТЕ и ще разберете каква напаст са тези същества.

ЧУК

Значи в Сирия-същите терористи са борци за свобода срещу режима на Асад,а в Ирак са врагове на сащ? Малко по стойностно обяснение няма ли да дадат от фабриката за световен тероризъм?

И в Сирия и в Ирак това са бившите "братя" на "великия" СССР.

Джихадистите са най-проклетите изчадия на света! Където са те там има жестокоти и зверства. Избиват наред мирно население, изкормват бременни жени, ако не приемат исляма. Те са ИЗРОДИ, които трябва да се изтребят до крак, защото няма друг начи за справяне с тази чума на нашия век.

Те са просто платени наемници - работещи за американските военни - може да има и българи сред тях

Пишете пълни глупости! Живял съм в мюсолманска държава и знам както представлява тази религия и до какви извращения води тя.

Всъщност ти не си си пил хапчетата. Може да сравниш Путин с джихадистите. Те просто са духовни братя - едните убиват в името на алах, а другите в името на Русия. Другото общо е, че и за двете злини смърта е малко възмездие!

тъпите русофили продължават да твърдят че щатите са създали крайните ислямисти?! вероятно и ислямистите от хамаз и хизбула! краен ислям е имало доста преди сащ да ги има! плямпала и хизбула ги подкрепя русия! затова не казвате нищо против атентата в бургас!

Интересна информация имате,- че руснаците поддържат крайния ислям. За Иран знам, че са поддържани от Русия, ама за Хизбула? Ако все пак поддържат Хамаз, то е, защото се противопоставят на евреите. А атентата в Бургас - възможно е и Израел сам да го е извършил. Вече са ги хващали сами да си правят атентати. Там, където има евреи, неминуеми са тези неща.

почваш да мислиш логично.путин също сам си прави атентатите в русия за да оправдава присъствието си в чечня и околностите

Иран се поддържа от Русия. Хизбула се финансира от Иран. Извода: Хизбула се поддържа от Путин. Толкова ли е сложно, русокоске да го разбереш?

Мноу си тъп саше - я пак помисли дали ги е имало преди сащ? За да ги има ислямистите трябват пари - откъде мислиш ги вземат - от спонсора си сащ. И между другото хизбула не знам да са поемали отговорност за Бургас - направо да се чудиш, доста нетипично аq

Дали са поели отговорност за атентата в Бургас не е важно. Истината е, че атентаторите по безспорен начин се свързват с Хизбула. Само ти ли не разбра? Дори за русолюб си доста ограничен. Изинявай!

Държави съставени от религиозно враждуващи общности са били държави единствено поради управлението им от диктатори.Такива племена не разбират от демокрация.Резултатът е наличен.От друга страна САЩ въвежда "демокрация" приоритетно там където има петрол.

точно-и се започва с кланета на етническа или религиозна основа

Едно нещо ме притеснява с тия касапи от ИДИЛ. В Шан казъм дастан - Сказание за дъщерята на хана на българския поет Микаил Бащу: "Елбири трима - род до род - създали български народ. И Бог им пътя осветил - държава вдигнали - ИТИЛ И тази приказна земя нарекли: българска страна." Жалко, че ИТИЛ е нещо подобно на ИДИЛ.... Явно е някаква ислямска традиция за страната на приказките....

Да отиде дебилчето от БКП - здравната министърка с врътки и свирки да им вземе здравето. Ей, толкова празноглаво и нагло същество едва ли има някъде. Дано орално и напълнят главата.

Обама се намеси за да спаси християните обсадени от резаците, а Путлю праща резаци срещу християните...

идиот а кой до няколко месеца ги въоръжаваше бе овньо Просто излязоха от контрол и сега от дружки за дни станаха врагове Ако не барат кладенците на американците в Ирак а помагат да вземат кладенците в Сирия пак ще са революционери борещи се с-у диктатора Асад

абе я им потърси в интернет снимки, да видиш, че са само с руско оръжие бе копук такъв ! На луд ли се правиш не мога да разбера ?! Путлер направо си ги подкрепя гадовете !!!

Путлер и КГБ полицейската държава Русия, винаги са били с долно и нечестно спрямо човечеството поведение

боли го шнорхела за християнитя Черньо в Сирия тези същите изклаха християните а Обонго не бомбардира Разликата е в кладенците в ИРАК ГИ ТОЧАТ АМЕРИКАНЦИ и ги охраняват американци от частна армия блекуотър Затова ако си слушал внимателно Обонго ,ще си чул че казва за бомбардировката че е в защита и на американските граждани в Ирак Аз бих добавил че изречението за християните го е пуснал от куртоазия Не върви някак да си признаеш че ако не ти закачат кладенците не ти пука за християните

айде айде..съветската пропаганда я знаем, ама виж кой си трае в момента в Кремъл и се е скрил като мишка в трици. Много ясно, че той ги подкрепя, трябва да си малоумен да не го разбираш ..

Свободният свят има нужда от лидер като МкКейн ! Само той може да се справи с резаци, рашисти и пр. измет...

Фашизоиден боклук

едва ли ще се обиди човека, щом това му го казва путлероиден или ИДИЛов (то същото де) боклук !

МкКейн ще бъде следващия обитател на Белия дом :)

Асад ги държеше За да му вземат нефта му спретнаха гражданска в която той беше лошият а алкайда добрите Въоръжаваха ги и аа да бомбардират армията на Асад но тогава се намеси Русия и си седнаха на гъза Добре ама шило в торба не стои и се насочиха съм Ирак в който американските петролни компании точат яко превръщайки Ирак в пета износителка Сега са лоши и ги бомбят Америка е проститутка без морал и ценности

Е като държеше Асад петрола, народът цъфна и върза - простотия и гадория! А на Асад челядта се находи и наживя в Швейцария!И освен това се заканваше люто на САЩ....

ние ще бомбардираме в името на ,,петролът,, а вие в името на ,,хуманноста,, отваряите ,,границата,,!!! призив от ,,демократичният петролен монопол,,!!! ,,имаме общи стратегически интереси-но печалбите за нас,,!!! това е в общи линии външната политика на една голяма страна!!! навява ми ,,стари,, комунистически спомени!!! разликата е че тогава и ние печелехме нещо!!!

а добър ви ден малоумни дебили влюбени в САЩ ей това ни чака и нас, защото им целуваме гъза, а не си гледаме интереса

Pesh0

Сащ ще го поемат с Вазелин май .

Всички тези идеи за джихад, Арабски халифат, ИДИЛ и не знам още какво ми създава алюзии за турско робство и ислямско присъствие. Американците да си преразгледат външната политика и да си оправят, кашата, която надробиха, защото с бомбардировки едва ли ще усмирят варварите. И да не се правят на незнаещи, че Саудитска Арабия, която се води приятелска държава на САЩ, е най-големият спонсор на ислямския тероризъм. В България не искаме войнстващи бежанци.

няма да я преразгледат. Те правят това НАРОЧНО. Не е грешка или недоглеждане. Така разбъркват света и предизвикват войни до страните, които са им неприятели - като Русия, Иран, Китай... И имат повод да се месят и да правят там бази! Примери: Афганистан, Ирак, Украйна ...

Добра позиция изказваш, но това е недалновидност в тяхната политика - често сме били свидетели как съюзниците им се обръщат срещу тях.

От игрите на великите сили страдаме ние обикновенните хора всички са еди дол дренки а вие сте пълни фасули

Като не можеш да си оправяш къщата и си гледаш само ракията страдай наволя вечно!

"джихадистите смятат жените за робини и планират да се възползват от тях 'по унизителен начин' за удовлетворяване на 'животинските си страсти'." И това от баш-по-най-'правоверните' мюсюлмани - буркаджии ! К'во ли смятат останалите по джамиите за разните му там гяури ?!

VIPER

САЩ заслужават ИДИЛ да си направят Халифат на моравата пред белия дом.

... И да изнасилват жени и деца ли? Ти да не си расъл в касапница??

VIPER

Кой говори за иснасилване? Нали САЩ си ги отгледаха в Сирия. Те са техни храненици.Да си ги прибират.

абе пич, Асад и Сирия не са ли хора на Русия? Нали там има руска база, а не американска!? Кой иска да свали Асад? - САЩ и опозицията, част от която са същите тези ИДИЛ. Значи кой е съязник на ИДИЛ в Сирия? Русия или САЩ? Кой го въоръжи и подпомагаше? Русия или САЩ? Кой миналата година щеше да нанася удари на Сирия? Русия или сащ? Кой спря Обама тогава? Май беше Путин. Тоест, КОЙ Е ВИНОВЕН за това че ИДИЛ са силна и добре въоръжена групировка днес? Русия или САЩ!?

ИДИЛ е арабска, а не американска мечта :)

ВЪПРЕКИ АНТИРУСКАТА ПРОПАГАНДА - ВСЕКИ ЗНАЕ КОЙ И ПОМНИ: кой подпомага на джихадистите? Кой помагаше на Бин Ладен срещу СССР? - САЩ! Кой помагаше на ИДИЛ и т.нар. сирийска опозиция срещу Асад?! - Пак САЩ! Кой помагаше на опозицията в Либия срещу Кадафи? - Пак САЩ. Кой помагаше и на чеченците срещу Русия? - Пак САЩ! Това са фактите. А когато падна Кадафи - настана хаос - на власт дойдоха ислямистите. Същото ще стане в Сирия, ако Асад падне. И в Ирак. Точно САЩ поощрява ИСЛЯМИЗАЦИЯТА в Бл. Изток, а после уж се бори с нея!

Ислямизацията е последица от арабския нефт. Русия избра арабския принцип на експанзия - а какво насилствено "проповядва" и какви са несъществените различия - сам можеш да си формулираш.... :)

Паисий

Арабския нефт го купува ЗАПАДА, не Русия. Тя си има собствен нефт. Борбата за арабския нефт се води от САЩ и запада. Те имат там интереси. Така че не прехвърляй от болната глава на здравата.

Онзи ден имах удоволствието да слушам компетентното мнение на едно момченце завършило Международни отношения - толкова много анти-американизъм, толкова много добър путинизъм даже и в тоя форум не бях чувал. И достигнах до извода, че всичките ни учебни институции са пропити със стари комунистически кадри, които промиват с глупости и лъжи мозъците на децата. После как няма да сме кочина на кочините!

Не се сдържах да не ти отговоря - младите не са идиоти и няма как да им се промият мозъците, докато ползват различни източници на информация.

да, умните деца не искат да бъдат слуги и подлоги на милиардери, а политиката на САЩ е политиката на милиардерите

Дрънкате абсолютни глупости. Яавно не сте наясно що е САЩ

ако не ти плащат за тези постове трябва да си много ограничен да мислиш така. дори и самите американци и то известни и признати капацитети признават че американската външна политика през към края на 20 век и в началото на този е пълно фиаско, разбира се америка е велика сила и може да си позволи подобни грешки проблема е само че ж резултат на това умряха милиони и последиците ще ги почустваме ние в европа.

България беше разкошно място за живеене, а се превърна вкочина преди 25 години

това е вярно но по младите като деца вместо с торбалан са ги плашили с комунисти. и сега каквото и да им кажеш за живота преди 89-та си мислят, че си платен драскач

Войнстващите ислямисти вършат чудовищни престъпления спрямо единоверците си, а как ли биха се отнасяли с християните?! Защо беше нужно да се свалят диктаторите в Близкия Изток, като това доведе до хаос и състресения в международната сигурност? За света вредите от промяната на статуквото са повече от ползите. Но за САЩ това е без значение - те имат щастието конфликтите винаги са далече от границите им.

българските русофили- последната линия на отбрана на хамаз и идил!!!!!!! хвала

Ислямо-комунизма в действие.

ти си изключително необразован - дори да погледнеш на материята не фактологически, а идеологически нема как да направиш тая връзка - ислямистите са крайно десни организации, а комунистите крайно леви. Ако беха комунистите намесени в Близкия Изток и Северна африка щеше да има светски диктатори, а не шериа.

Единствено САЩ подпомага джихадистите - така първо помагаше на Бин Ладен срещу СССР. После помагаше на ИДИЛ срещу Асад. Помага и на чеченците срещу Русия. така че не изопачавайте фактите.

това което се случва в ирак е единствено и само в резултат на некадърната политика на сащ в близкия изток и света като цяло. свалиха един светски режим и го замениха с джихадисти, които те въоръжиха за да свалят още един светски режим в сирия. същото направиха в афганистан като спонсорираха тренираха и въоръжиха талибаните които свалиха едно светско правителство по времето на което афганистанките се разхождаха по минижупи. сега едно е да не го знаеш това или пък да ти плащат за да се правиш, че не го знаеш и да защитаваш разрушителната американска външна политика, но да коментираш и да се правиш на разбирач просто защото си американофил е просто глупаво.

Бъркаш талибаните и муджахидините

Паисий

САЩ подпомагаше и едните, и другите. Талибаните бяха част от антируските сили в Афганистан. После се обърнаха срещу САЩ и американците ги удариха.

където можаха САЩ се осраха. Ние пряко ще патим от всички тия конфликти като ни се изсипят няколко стотин хиляди гости по границата.

Комунистите никога нищо не са плащали, а винаги са вземали наготово от другите, така че какво ми разправяш, че ще плащаш!

Може ли някой от платените драскачи от Козяк да даде факти за следните ваши опорни точки: 1. Путин се пръска от яд, че сащ бомбардират ислямистите 2. Путин е приятел с ИДИЛ 3. Путин и Русия подкрепят ислямистите и техните зверства 4. Пишещите тук, които разкриват двуличието на сащ, подкрепят джихадистите? Ама дайте факти, линкове, статии, изказвания. Вашите голословни лични словодиарии не ме интересуват?

e нали виждаме,че същите тролчета,защитаващи БСП,АТАКА и Путлер, сега пишат, че САЩ били агресори, и 'какво правели в чужда дъръжава', и т.н. Прочети по-долу за ''фетва''-та на 4млн. жени които изродите от ИДИЛ са наредили и ще разбереш, защо САЩ трябва да са в Ирак. Както и изниква въпроса, защо Путлер си трае като плъх в трици ?!

Путин бил приятел на ИДИЛ???? Ти си луд бе. Нали САЩ ги въоръжиха за да се бият срещу Асад в Сирия. Путин подкрепял ислямистите?!!!! Кои точно ислямисти? Може би тези ,дето се бият в Чечня? ...Иначе двуличието на САЩ е безспорен факт!

Естествено, че не е приятел на ИДИЛ. Обаче русофобите тук постоянно повтарят тази мантра, та аз ги питам - да дадат факти за тези твърдения?

Много ги защитавате тези джихадисти, ама като ви бамнат пак някоя кула ще пискате,че света бил вече друг.Нали обама свали от власт онези в ирак,либия египет,афганистан и .т.н.Някъде да има ред?

за сега путинофилите защитават джихадистите и стига с лъжите безмозъчни! обама ли свали светлите ръководители на ирак и афганистан????

В Египет, когато имаше протести на "Мисюлмански братя" протестиращите масово взимаха от живушите децата им (5-12 год) и ги поставяха като жив щит пред тях. За тях те са неверни кучета и живота им не струваше нищо. Съответно "Братя-та" стреляха по правителствените войски, те отвръщаха - по новините пишат "Правителствените войски убиха невинни деца". Друг пример: знаете ли какво е "фетва"? Това е обрязване на женските гениталии, премахване на клитора. Знаете ли, че преди по-малко от две седмици в Мосул бе въведене фетва и над 4 000 000 (четири милиона) жени бяха подложени на насилствено физическо осакатяване? Това вече не можеше да се представи благоприятно в новините затова просто не се писа за него. Потърсете в интернет "ИДИЛ нареди генитално осакатяване на жените в Мосул".

Ъ ъ ъ не, че нещо ..ама фетва не означава това ;)

Фетва като дума е декрет, наредба, решение, законов акт. Фактите посочени по-горе са верни. Коментиращите демократи прилагат обичайната си тактика да изместят изцяло пробле и да струпат всичко на главата на Путин.

:)))) форумът на дир е прекрасен пример какво се получава когато русофилски идиоти най-вече атакискти таксиджии се захванат с глобална политика :))))))))))

Голямо самомнение, направо нарцисизъм! :))))) Смяташ, че пишейки глупости тук се занимаваш с "глобална политика". Жалко, въпреки, че е смешно, но такова мнение имат и недоразуменията наричащи себе си българска политическа класа, гъзолизци, блюдолизци и психопати.

това което се случа с язидите и християните в ирак ще се случи и на нас в европа след 100-200 години. това е наследството което остави втората световна война, след която на цивилизования свят му беше забранено най вече от сащ, да мисли и най вече да казва истината. всеки който се опита да направи нещо и да изкаже мнение което е различно от общоприетото или по скоро наложеното, бива обвинен в расизъм нацизъм и екстремизъм.

вероятно, ще се случи много скоро в България с това преселване на мюсюлмани от Африка и Азия в България. А мюсюлманите от Европа се бият като джихадисти и в Ирак и в Сирия и в Либия.

трагедията е, че повечето араби биха си рискували живота за да избягат от разбитите си държави и се настанят в уредената и цивилизована европа, а като пристигнат не желаят да се интегрират и са готови на всичко за да превърнат европа в разбития арабски свят.

ей червено кратуно по колко ти плащат да висиш тука а?

Сега ислямистите ще си устроят голям купон.