Започва битката за Тал Афар в Ирак

Иракският премиер Хайдер ал Абади обяви началото на битката за отвоюване на град Тал Афар.

Обратно в новината

Коментари - Започва битката за Тал Афар в Ирак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" Силите за народна мобилизация - паравоенна организация, доминирана от шиитски милиции, подкрепяни от Иран..." Ми то ако не бяха иранските батальони през 2014 ИДИЛ щеше да влезе и в Багдад, да се чуди човек кой се престраши, па макар и с половин уста, да спомене и тяхното участие в "американските" операции за освобождаването на иракски територии;)

А битката за Европа кога ще започне!?

доматът се зачерви достатъчно....лошото е че и ние сме в кюпа.

Битка за Европа няма да има!Европа винаги побеждава!Асад и Путин ще ги сполети съдбата на Садам и Кадафи!Американците не си поплюват!Нито пък израелците!За справка вижте чии сили са изтрепали най много джихадисти!?И продължават да трепят!

Санитарите в Курило пак са се напили и клиентите ми щъкат напред-назад.

и попитай Наполеон и Хитлер каква съдба ги е сполетяла.....и те голям го вадеха.

Руснаците губят територии в Сирия и то от козари и овчари. Великата комична военна руска сила загуби Мосул въпреки подкрепата на ИД.

Сега сме 2017, борбата "срещу" тероризма в Ирак я почнаха 2003 и доведе до обратен ефект....

Шиити и суните откога се млатят?

ясно че ако руснаците искат пясъкът в пустинята ще стане на стъкло...без допълнителни топители:))

Ти откачен ли си , или си от герберското неграмотно котило? Виж на картата къде е Мосул -Той никога не е бил в Сирия и никога там не е имало руски войски. Това е град в иракски Кюрдистан и там се бият ИД срещу иракчани ,американци ,кюрди ,турци и каквито там се сетиш -без руснаци.

Започва битката за Тал Афар в Ирак В Ирак и Сирия вече не може да се разбере, какво "започва" и какво "свършва", благодарения на САЩ и Западна Европа.

Михайлов, нали ти казах? Реакцията е точно прогнозируема.

Местните путинофили могат да започват да питат кога ще падне Тал Афар. Знаем, че за тях е много важно, особено ако им се спусне като опорна точка.

Расте ли пишката,Мехмед?

Ти ще кажеш - все ти е в устата.