Ирак екзекутира 36 души за масово убийство на войници

В Ирак са осъдени и екзекутирани 36 души за масово убийство край град Тикрит на стотици новопостъпили в армията войници, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Ирак екзекутира 36 души за масово убийство на войници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

герЪб и трансформаторските продажни копелета???

36 мюсюлмани по малко? На това аз му викам страхотно начало на деня.

Ако има някой, който да поставя под въпрос мира в Европа то това е Меркел, а не Русия. Откакто е дошла на власт все проблеми има. Вече почвам да я подозирам във фашизам тази злобарка.

Не ви ли напомня това на нещо вече случвало се пред рововете?....Което подсказва, че няма време за губене и трябва да се унищожи хидрата както тогава онази кафява чума. Видно е, че са сродни и действат по един и същ изпитан начин за разправа.

Да, напомня ни, за 20000 полски офицери и интелектуалци пред рововете, разстреляни от червената чума!

И то правилно! С Катин "Червената чума" завинаги погребва полската мечта да завладее източна Европа и да създаде Междуморие.

Спрете се и престанете да занимавате света с тези допотопни получовеци! ЗА БОГА СПРЕТЕ ДА ГИ НАВИРАТЕ НАСИЛА В ЖИВОТА НИ!

Да умират всички араби. Кат пукнат, българите ще може да отидат и да започнат да вадят нефт, а и зимата ще ходим на плаж и ще идват туристи.

Много им е "мирна" религията. После западняците ни казват, че тероризмът нямал религия. Който е глупав, нека вярва на англо-саксонското промиване на мозъка.

Защо някои от тук коментиращите са сравнили ИДИЛ с комунистите ? ИДИЛ избиват невинни, а комунистите след 9-ти изчистиха боклука на нацията.

Fuck off! ДС унищожи каймака на нацията ни и остави боклука да задуши останалата част от народа в това число боклук се числят и самите ДС

Само в нечий болен мозък поповете могат да са интелигенция. Каймакът на нацията - хора като Вапцаров и Гео Милев - бяха избити от царя-шваба и неграмотните му слуги и немски подлоги.

едно "малко" уточнение: комунистите преди и след 9-ти бяха боклука на нацията, но след 9-ти изчистиха цветът на нацията. хора които правят бомби, разхождат се по цървули и са неуки са боклук какъвто си ти скрит в твоят миризлив соц. ж.к. апартамент!

Много точно казано!!!

Кретен недоДелян! Ограмоти се преди да ни предлагаш идиотизмите си!

Цървуланите-комунисти за 10 години изградиха повече промишлени мощности, отколкото царска България за 60 години съществуване. Смятай какви интелигенти са ни управлявали преди 9-ти.

Тъжна вест за путлерофилските мурзилки. Нищо - ще има и още...

По_скоро тъжна вест за третополовите соросоидчета.

В Ирак - демокрацията на САЩ е в действие. Едните разтрелват и колят другите, после другите бесят първите. Перпетуум мобиле .... И при едните и при другите има американски съветници;

Добро начало , но може и още.....

Точно тъй , по Сталински ще се спечели войната срещу отрочето на фащ _идил......има човек , има проблем , няма човек , няма проблем.......

Ех, при чичо Сталин, само заради никът ти щеше да изпишеш една кофа мастило. Защо е лари, а не маша...

Поклон пред чичко Сталин който победи фашзма в света и въпреки , че бяхме признати за победена страна ни запази границите . без нито сънтим. загуба

Лари вероятно е от грузински - Иларион.

войници посещанат "курсове" не знам къде си, вместо да се занимават с това което име е работата - така ще става.

До Че Ге.: Не истина а 100% истина,защото клиповете от 2014 за кланетата в Ир и Си не се нуждаят от коментар. Целта на моя пост е да се знае, че ако ние не вземем мерки / не се вижда някой от управляващите да се готви/ същите кланета може да се случат и при нас. Колкото и невероятно да се струва на някои, които не познават нрава на завоевателя-грабител подкокоросван с религии-тинтири минтири и С ДЕБЕЛИ ПАЧКИ. Тъжно ми става когато чета постове на хора милостиви към противника. В тази връзка ще дам пример:Май'93 точно на смрачаване в района на една от БГ ротите, разположена досами шосето за Пном Пен избухна патаклама -яка стрелба. 15 мин -къси и дълги автоматични редове, , не може да се разбере какво става? След пукотевицата -тишина, убити и ранени БГ няма! Установи се,че постовият на портала, 3м от шосето първи е открил огън и останалите постове също са започнали стрелба в тъмнината ей така за да си дадат кураж. Постовият твърдеше, че на 5-6 м. от него нещо е гръмнало и затова той е открил огън напосоки. Никой не му вярваше и за него нещата отиваха на лошо. Но се оказа -Накратко: 2 х 8-10 год ДЕЦА идват при часовите и молят за храна.БайЧепик е добродушен, дава дебели сандвичи с шунка и каквото има. Но докато войн. се мотат с храната децата скрито хвърлят нещо тревата наблизо и се изтеглят. След 1/2 час трескат 2 яки гърмежа - и започва патакламата. Двете ръчни гранати са с поставен закъснител от ПТМина. Късмет че са нападателни и няма жертви. Ха сега коментирайте.

Пропуснах да спомена, че около ротата на разстояние 100 -200 м имаше къщи и в тъмното оттам е стреляно по нашите, в отговор на стрелбата открита по описания случай. Може и да е имало убити местни, но те не ги показват, а направо ги изгарят в специални малки крематориуми. Считат, че умрелите отиват в един по-добър свят. Случаят приключи без продължения.

Цитат - САЩ превърнаха Близкия изток в локва кръв ... Казано е точно, ясно и разбрано. Даже гнусният соросоид и смотаняка протестър може да разбере

Посочи поне един период в историята, в който там е царял мир.

Делян

не може да ти посочи! всъщност благодарение на САЩ там има малко мир!

Ми точно така трябва да се действа, с вахабитските отрепки от Саудитска Арабия и сие!!!! Изивайте протежетата на Крварника от ИДИЛ, до крак!!! Без никаква милост! Те са животни, които трябва да бъдат изтребени, като хлебарки, гризачи или свине!!!

abasador

ех, такова дебелокожо говедо като теб, не мож да го махне човек от Форума, можеш да даваш акъл само за това, кое и как да стане в твоята кочина. Аман от педалски предложения и идеи. Лек ден.

Делян

боли ли когато близките комунета тоест арабските цигани от ИДИЛ биват избивани? да очакваме ли че в скоро време и ти ще прекосиш границата с турция за да им помагаш, човек с такъв ник трябва да бъде следен от тайните служби все пак!

земята под краката ви гори, а вие се дърляте и ровите като кокошки на бунище за минало незабравимо. Разчиствайте си сметките с лакардии на маса, а през това време страната ни пропада, тъпаци "демократични". Пълен отврат сте, нищо, че не сте куманисти.

Ако си можел да си направил нещо бе. Бах та в готованеца селс.

Като чета сега статията тука за терора упражняван от ислямистите-терористи на ИДИЛ , и си спомням за един приятел още преди години някога как ми казваше : "Приятел пази се от коминист , чашист и терорист..." Тия убиват по особенно мъчителен начин, зли са, надъхани и от такива чакай само ЛОШО !!! Всички те разчитат на идеология-утопия , обещават много на привържениците си и мразят силно и до смърт опонента си..." Прав е бил : КОМУНИСТ , ФАШИСТ И ТЕРОРИСТ ОСТАВЯТ СЛЕД СЕБЕ СИ САМО ГИБЕЛ, МИЗЕРИЯ, НИЩЕТА И НЕЩАСТИЯ... Там където не е имало такива и са се борили с тях - има и досега ред закони развитие прогрес щастие ... Примери много : Северните народи на Европа, Австралия , САЩ , Китай .... Но нашия "избирател" в гетото това няма как да бъде обяснено..Той и досега чака да го оправят комунделите от левите и десните комунистически образувания на Политическата Класа измислена от БКП и ДС ...............Е терор и смърт в гетото все още няма -ама мизерията е на най-виско ниво !!!

Извинявам се , лапсус ,на 3-ти ред да се чете : "... комунист , фашист и терорист..."

Умишленно си пропуснал гербераст. След тези остана обезлюдена страна и огромен нов външен дълг. И ако това не е смът жестока. Нещо да кажеш?

Не ги е пропуснал ;) чети внимателно!

vasil

Във връзка със сегашната новина-за подобно нещо е убит и Ернесто Гевара-Че,на съвестта на когото и групата му лежат общо 52 млади наборни боливийски войници,убити при засади(въоръжени с немски "Маузери" от края на XIX в.)В Боливия дори правителството току-що било провело одобрявана от мнозинството аграрна реформа. У нас при чествуваната и днес от БСП и компания Жабокрекска акция (убити невъоръжени ранени немски войници),партизаните избиват(и се гаврят с телата им)български войници охраняващи мостовете на Рилска река.Само и само да саботират търсеното от правителството примирие с тях.

И що тогава е трябвало да го застрелят не просто без съд, а по най-бързия начин още на място, в най-близкото село където е бил закаран. Всичко това под контрола на ЦРУ. Такъв бил, онакъв бил, ама не посмяли да го изправят пред съд, а гледали по най-бързия и незаконен начин да го ликвидират...

Пълен неграмотник си и като се напъваш да философстваш-ставаш за смях

фашистите са ангелчета в сравнение с комунистите и терористите, а комунистите и терористите са едно и също нещо просто едните произлизат от източно европейски режими а другите от араби режими!

Имаше клип: Камиони с завързани млади мъже, голи до кръста спираха пред ниска дълга постройка. Влизаха по същия начин както е показано на настоящата снимка и бпха извеждани един по еди на другия край , който беше бетонена плащадка 2-3 метра над пълноводна река, също като кулата за скокове на Дианабад. Там нещастникът беше довеждан със завързани ръце до ръба на площадката, изстрел с пистолет в тила и тялото падаше в реката. Един обаче падна назад на площадката, цялата в кръв. Набързо тялото беше изритано с шутове и падна в течението.// Подобна картина е имало и през септ'44- спира нощен влак на гара Свети Врач. Стоватват се завързани хора 25- 30 души и се товарят на камион. След няколко часа камионът спира близо до Ореляк -над с. Пирин- Папазчаир. Там завързаните се довеждат до ръба на една урва-300 метра дълбока. Един палач с голям нож наняся удар в корема и разпаря върешностите, след което жертвата е бутната в пропастта и ..тишина. Палачът-индобългарин избил около 200 души бе известен, но умря от естествена смърт през 90-те години без някой да му потърси отговорност. Странна порода е българинът, не търси сметка и затова ни мачка кой откъде завари.

ПОТРЕСАВАЩ ПОСТ ! ОНОВА С ИНДОБЪЛГАРИНА ОБАЧЕ ДА ТЕ ПИТАМ: СПОРЕД ТЕБЕ ЗА СМЕТКАТА И ОТГОВОРНОСТТА ... ДАЛИ СА ВИНОВНИ НАРОДА И ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ..ИЛИ ОНИЯ КОИТО СА ЗНАЕЛИ ЗА НЕГО -И СА ГО ТОЛЕРИРАЛИ , КРИЛИ... И ДОСЕГА ИМА ЖИВИ АГЕНТИ - СЪТРУДНИЦИ НА ДС - КОИТО СА ДОПРИНАСЯЛИ ЗА ТОВА ЧАСТ ОТ ЕЛИТА НА НАЦИЯТА НИ ДА БЪДЕ ЯДЕН ОТ "ПРАСЕТА-ЧОВЕКОЯДЦИ" НО СМЕЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ИМ ТЪРСИ СМЕТКА-ТА ТЕ СА СИ НА ВЛАСТ , У ТЯХ Е И НОЖА И ХЛЯБА .... А НИЕ ЧАКАМЕ ТАМ В ГЕТОТО ДА НИ ДОКАРАТ ДЕМОКРАЦИЯ И СПРАВЕДЛИВОСТ ..ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА ЗА ВЪЛКА И КОЗИНАТА МУ .. ТРЯБВА ДА Я ПОМНИМ КОГАТО ХОДИМ ДО УРНИТЕ .....

В ония страшни дни след 9/9/44 много хора са попаднали в ареста на полицията за съвсем малки провинения или съвсем без нищо. Имало е арестуван войник -закъснял от отпуск, но попада в папазчаирските групи. Някои са били разстреляни накрай един град и един от властта е проявил голямия жест като е разрешил на майка на убития невинен войник да вземе в една бохча кървава пръст - земя там където са убити част от задържаните. Роднините на невинно избитите са знаели кой е организаторът и кой физическия изпълнител. Но са останали така изплашени и смачкани да реагират. Те това е робска психика.

vasil

Един пример от Свети Врач.Христо Янакиев -Такето,служител в хотел.След преспиването на двама комунистически функционери в хотела на единия изчезва пистолета.Христо е обвинен в кражбата и убит без съд и присъда.Бил е млад човеж,женен отскоро.Не са го оставили да има деца,та някой евентуално да търси сметка. А шумкарят с изчезналия пистолет скоро след това го открил.Сетил се къде си го е оставил в пияно състояние.

Така е, аналогични случаи е имало и преди това и след това. Иди във Враня и разпитай за дедо Коле леко коли.

Какво да си говорим за българина. Слабо известен факт е, сред тези които са осъдили Левски на смърт има българи. Единият след освобождението е даже депутат. Никой не им търси отговорност. Иначе на приказки всички са големи патриоти, а в живота мишки.

Много плюсове си събрал!Навярно в това което си писал,има много истина.Само си забравил да поясниш,че тези които нещастникът индобългарин е убивал сигурно са били част от тези които са хранели кучетата с телата на Васил и Сава Кокарешкови и други като тях.Не че оправдавам това,но не бива да се гледа само от страната на едните потърпевши.....ако ме разбираш!VENSEREMOS!!!

vasil

От убитите през есента на 1944 около 20% са си превишавали правата,вършейки убийства и изтезания.Мнозинството са избити "ей така".Както и днес с ИД-за насаждане на страх.

Невероятни и необясними промити мозъци са способни даже от новината за скъсаните при игра на крикет панталони на японския император да видят в това пръста на Путин и стремежите на българските комунисти/които отдавна са по-капиталисти от капиталистите/. Това е вече чист синдром от типа "а вие защо биете негрите",който се използваше от комунистите преди 30 години.Изобщо комплексираните "демократи" активно възприемат методите и стремежите на същите тези комунисти,за чийто врагове се рекламират.Старата попска максима:Не ме гледай какво правя а ме слушай какво ти говоря!!!

хахах , май се обърка нещо , а ... онова с максимата е тъкмо обратното: " Не ме слушай какво ти говоря , а ме гледай какво правя ..." Ам вие там от Кремъл по стар комунистически обичай интерпретирате както на вас ви е угодно нали :))) Или пък може поповете от Дс , които наслагахте сега в Българската черква да го казват точно така ..знае ли човек от комунист всичко е възможно :)))) едно време забранявахте да се ходи на черква , а сега сте първи там :)))) късопаметни малко ми се виждате :))) :))) :))) :)))

Хаха,хохо,хихи,пръц Щерев!Аз съм толкова комунист колкото и ти демократ,само че аз го съзнавам а ти НЕ!:-)

Кога така ще видим качулките да извеждат с приклади и маркучи даалиите на курнела и зебеците на сидераста към ешафода, за престъпления срещу протестиращи и участие в метежа Б-1 ?

Знам ли ахмед - може би когато американският ти президент нареди .

Ний с Бонга Бонга ни лук сме яли, ни лук сме мирисали.

Кой кого убива не е ясно. Сигурното е, че "пророкът" им се "жени" за деветгодишно и го крие зад бурка за да не го разберат, че е педофил.

Добра пропаганда, дир. Вместо "Идилци" използвате "души", все едно те са невинни.

Тя цялата статия е написана със дир-ник. Неграмотни драскачи.

Сунитите от Ислямска държава смятат шиитите за еретици. Майко мила.Тези наистина са 10 век.

Има и по-тежки случаи....БПЦ смята Българските обичаи и вярвания за еретически. Дори езически.

Ами как няма да смята, като целият Синод е от ДС.

Мхмхмх , а бе арабите , ние обикнвените хрисияни няма как да ги разберем ... в религиозен план де ...;) Но според мен е доста плоско и глупаво да се обобщава , че всички сунити са от Ислямска държава и всички шиити са срещу тях !!! То е като да кажем ако във САЩ , Англия Франция -официалната религия е римокатолицизма , а в Русия и по-голяма част от славянския слвят-източноправославието - да обобшим , че лошите са католиците -а добрите- източноправославните ... НЕ Е ТАКА ..ИМА И ДОБРИ МИРНИ ХРИСТЯНИ СРЕД КАТОЛИЦИТЕ-КАКТО И АГРЕСИВНИ ПОДМОЛНИ ИЗТОЧНОПРАВОСЛАВНИ ... ПРОПОВЯДВАНАТАРЕЛИГИЯ СРЕД НАС И СРЕД АРАБИТЕ Е РАЗЛИЧНА ...

Официалната религия в САЩ е масонството. Клон на юдаизма. Клонинги на юдаизма са и всички "християнски" секти. Католици в САЩ са мексиканците и ирландците. Голяма част от палестинците са християни. Както голяма част от сирийците. Всички асирийци и арменци в Ирак, Израел, Сирия, Ливан са християни. Това не пречи на руската православна църква да не разрешава бракове с арменците. В Северна Ирландия до днес се колят католици и протестанти. Както е казано някога: Разделяй и владей!

Масонството не е религия бе овен. Как може хем да си тъп до безобразие хем да имаш и компютър хем дори и да си се научил да го ползваш някак си...Или са те сложили на служебен та да спамиш и тролиш... тцтцтцттцтц ..масонтсвото е религия , викаш а ..и кой е техния бог на другарите ти масони :)))))))

хахха май в кратунката ти всичко е боза и започна да мешаш сирийци и асирийци а :))) поне знаеш ли изобщо на кого се казва "асириец" таварищ ? хаххахаха , вземи малко поне намали онова което пиеш , че приличаш досущ на кретен ...

Това са си арабски нрави,обичаи, манталитет,опиращи се на тяхната крайна религия,европейците да ги оставят да си живеят така,но и да върнат новопристигналите, а на родените в Европа-да им отнемат преди това гражданството (за да се там, където са им корените и да си живеят техния си начин на същестуване.

Един, слет друк, така тази същата джихадиската, сган, са изреждаха на полковник Кадафи, а оная луда Килъри редеше оргъзми на дивана раскрачена мижду Балос и Мамата

дали поне един от платените български националисти се сеща за мъченията на българи от сганта на кадафи! включително с кучета обучени да изнасилват!!!! вие не сте българи

Вълчанов

Те наистина не са българи. Те са грантаджии на една определена руска фондация. Много от тях дори са натурални граждани на Русия, професионалисти, един вид. Дори не си правят труда да се прикриват, а директно пишат "ние" и "вие, българите". Отврат!... Виж коментарите на разни "вежливи", "димби"-вци, "шила"... и още неопределен брой анонимници.

Значии, мнноого са ги мъчили ? А всичките се връщаха богати ! Скрий себе, баси откачалника?

Това от сигурен източник ли го знаеш?

2014 год ИДИЛ бяха във възход и тези екзекутори едва ли са си мислели , че ще дойде ден да платят греховете си. Подобни масови екзекуции има и в Сирия -над 200 пленени войници след превземането на авиобазата Табка и в амфитеатъра в Палмира-35 войници. Във втория случай, още по-отвратително бе, че екзекуторите бяха 10-15 годишни! деца от младежката организация на ИДИЛ-"Лъвчетата на Халифата".

Хей тъй на,регистрирахме поредната"новина"за изстъпленията на ИДИЛ.Някъде там,в онзи паралелен,четвърти Свят на неистова омраза,фанатизъм,простотия и перверзно насилие. Някъде далече,зад Океана,едни хора изтърваха духа от бутилката.Официално,над 300 хил.души,са жертвите на ИДИЛ.Християни,шиити,деца,жени....на кого ли му пука.И няма КОЙ да ги удари адекватно,с цялата мощ на съвремените оръжия и армии!?Или,освен Русия,на другите не им се иска или не им стиска?

Финансовата изгода е това да не се случи толкова скоро...

300 хиляди жертви на ИД и най-малко още толкова на Асад, както и няколко хиляди на "освободителите" от Русия.

Шило

Каквото повикало, такова се обадило.