Борисов: Няма да се развиваме с молове и ВЕИ

Много искаме да вдигнем заплатите и пенсиите, заяви Бойко Борисов пред журналисти на конференция за представяне на секторна стратегия за привличане на инвестиции в страната.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма да се развиваме с молове и ВЕИ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България има вода благодарение на Бойко Борисов. Ако не бяха дошли на власт ГЕРБ, сега нямаше да имаме вода. Да живее ГЕРБ - производителите на вода и храна в България. Другите 22 години само блееха и една вода не произведоха.

Някакви червени хлебарки пълзят във форума...

Пълзят те, ама водата на Боко ще ги издави....

Клоун, по-голям клоун, най-голям клоун, Боко Борисов. П.П. Лицето Б.Борисов е водещ икономически и стопански гуру в България.

Браво Боко! Браво Тиква! Бързо регистрирай в ГИНЕС фундаменталното си откритие, че МОЛ=ЕРП

Трябва, Трябва, Трябва! Стига с това трябва Бойко, всички знаем че трябва! Кога ще започне нещо да се прави? Допреди 1-2 години се строяха сгради, сега се строят магистрали. И какво точно е по-различното при вас, не разбрахме?!

Сетила се Мара кога да се побара - късно Бойко, късно, вече изгоряха нещата.....

Няма да се развиваме с молове и ВЕИ-само с компири, филии с мас и цигариииииииииии на всеки ъгал.

едно е да искш друго е да можеш трето - да го направиш

никой не работи, всички лаят по форумите, затова сме на това дередже. със самосъжаление и оплюване доникъде няма да стигнем.

Да се направи списък на тези с право на Слово, останалите да пасат трева. ..отивам да блея...

Този е най обикновен манипулатор,но народът е изключително тъп щом му повярва

Да бе Борисов,съгласен съм със теб на 100% подкрепям те,но само на ужким,както говориш и действаш самия ти.При положение,че има незнам си колко милиона декара пустеещи плодородни земи,кой да приеме закон за оплзотворяването им.Колкото и да мразя да давам пример с чъжди държави,сега просто е наложително.Канадска ливада-около домовете където това позволява,в Канада всичко е затревено и поддържано.Ако посмееш да не го поддържаш веЗемята пустее,не ражда,премиера блее,че няма,че хората са мързеливи и границите отворени за внос от съседни и не дотам съседни държави.Ами нали в теб е власта бе Борисов.Спешно закон за тези които не обработват земята си,помощ за тези които искат да произеждат и ей го руския пазар през морето.Още питат руснаците и за консерви и за тютюн и каво ли не.

Какъв дълбок смисъл има казаното от Борисов, каква логика и какво предвиждане. Нито една празна дума и много истина. Отвратените от бесепарското празнословие могат да го оценят. Разработва се секторна стратегия за привличане на инвестиции. Приоритети - производство на храна и вода. Неща, които с които България е била известна в най-добрите си години. Усвояване на пустеещи земи, а колко са много....

Не са много моловете, робията е голяма. А ще се развиваме с конкуренция, образование и липса на корупция. Той пазара ще покаже дали дали ще са ски, миски или салати.

Безобразни, подсъдни некадърници досъсипващи държавата - визията май следваше да я имате преди изборите през 2009 ?? Но пак идват избори и почвате да симулирате дейност !! Дано този път хората разберат и гласуват правилно !! Само въпроса е, че няма за кого да се гласува !! Жална ни майка !!

Няма да се развиваме с молове и ВЕИ-само с компири и репи

лайте, лайте. Още 5-10 години и никой няма да знае какво е било БКП-БСП, но аз ще съм от хората дето ще припомнят - наглите комунисти обраха държавата (няколко пъти), обезцениха веднъж лева (тогава се родиха кредитните милионери), с откраднатите пари чрез голямата лъжа на "масовата приватизация" а и преди и след това си купиха държавните заводи и по-големите държавни фирми (частни фирми тогава нямаше мили деца) и сега безумно наглите им синчета, начело със Станишев искат пак да вземат властта, за да откраднат и за внуците си. Аре у лево и да ви забравяме по-бързо.

софиянец от Долно пърдилово

Абе мърльо, Ти нали гласува за Костов, а после разбра че е комунист Ти нали гласува за Царо, а после разбра че е комунист Ти нали гласува за Бойко, а после разбра че е комунист Ти не си комунист, ти просто си тъп

Мразя расизма и циганите.

ПО ПОДОБИЕ НА ЕВРЕЙСКИЯ НАРОД И НИЕ БЪЛГАРИТЕ ПОСТОЯННО ЧАКАМЕ СВОЯ СПАСИТЕЛ. Веднъж другарите от ДС ни го сервираха под формата на "добрия" цар. С неговите осемстотин дни оправяне БОЙКОВИЯ ЦАР се превърна в символ на лъжата и наглостта до която може да стигне едно човешко същество. НАТРЕСОХАНИ И ВОДАЧА (ФЮРЕРА) БОРИСОВ, КОЙТО ЩЕШЕ ДА ВЪЗДАДЕ НА ВСЕКИМУ ДЪЛЖИМОТО. Очаквахме да размаже мафията с бели якички , но се оказа, че размаза най бедните с "данък колиба" и "декларациите на безработните". ОКАЗА СЕ, ЧЕ И ОТ ТОЗИ НИЩО НЕ СТАВА. КОЙ ЩЕ СЛЕДВАЩИЯ СПАСИТЕЛ КОЙТО ЩЕ НИ ИЗВЕДЕ ОТ ТОВА ЕВРОПЕЙСКО РОБСТВО ЛИШИЛО НИ ОТ ПРАВОТО НА СУВЕРЕНИТЕТ, И ПРЕВЪРНАЛО ЧУЖШДЕСТРАННИТЕ МОНОПОЛИСТИ В ИНСТРУМЕНТ ЗА ОГРАБВАНЕТО НА НАРОДА С ЦЕНИ НА ТОК , ГОРИВА, КОМУНИКАЦИИ, ВОДА .. ЩЕ СЕ РОДИ ЛИ НАЙ ПОСЛЕ БЪЛГАРСКИЯ СПАСИТЕЛ, ИЛИ ОТНОВО ДРУГАРИТЕ ОТ "ДС" ЩЕ НИ ПРЕДЛАГАТ ИЗБОРА НА РАЗНИ ТЕХНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ И СМЕШНИЦИ???

Симеон е най-добрият държавник, когото България е имала в най-новата си история. Управлението на НДСВ беше най-доброто през последните 20 години. Имаше добри условия за бизнес, имаше спокойствие, а не омраза, и най-вече перспективност. Доходите се индексираха на всеки 3-4 месеца, а в Европа и по света наистина ни уважаваха. Това е истината и недей да я преиначаваш. Не може да слагаш в един кюп всички. Няма база за сравнение между малоумното управление на Тиквата и това на НДСВ.

Обаче грешката му беше че се хвана с ДПС. А това пък стана защото СДС му скроиха шапка с изборния закон. Той реално имаше повече от 50% от гласовете но не можа да вземе пълно мнозинство заради системата (ДОндт преди а сега Хеър-Нимайер)

Ако това "недуразумение" стане президент ще е голям срам за България.

Е тогава цирка ще е пълен...

ЩЕ СЕ РАЗВИВАМЕ ОТ РЕКЕТА ПО БЕДНИТЕ И ДЕЦАТА И ОТ ПРОДАЖБИТЕ НА БЪЛГАРИЯ НА БЕЗЦЕНИЦА-ТОЛКОВА СИ МОЖЕТЕ, НАЛИ? СКИ ЩЕ ПРОДАВАМЕ-СМЕШНИЦИ!

Какъвто ше да е Бойко Борисов, но в случая това е истината за да има при в Държавата България. Но трябват дела, а не само приказки.

Ами раздайте тези "огромни пустеещи региони" на българи, които нямат наследствени земи, но имат идеи и им се работи! Дипломатите да уговарят условия за реализацията на храни и вода в другите страни, а не за разпродажбата на територията, барабар с населението! Разкарайте тромавата бюрокрация и КОРУПЦИЯТА по всичките нива! Защото, как да се започне бизнес от нищо, при тези официални и НЕофициални такси за всяко бюро, през което трябва да се мине. Не сравнявайте данъците с европейските, а с възможностите и нуждите на българските производители! За да няма сива икономика! Нека МВР да опазва живота и имота на хората из малките населени места от цигански и мутренски набези! Изпълнете си обещанието, злоупотребилите и престъпниците да бъдат ОСЪДЕНИ да върнат заграбеното в държ. хазна! Мнозинство ли нямате, за да пипнете законодателството? Какво е оправданието сега? Разчитайте на държавните си заплати, а не на слугинажа на чужди интереси (инвеститори)! Хората сами ще си избачкат големите заплати.

стискам ти ръката :) и да не забравят - ОБЕЩАХА следното (ще цитирам Били): Изпълнете си обещанието, злоупотребилите и престъпниците да бъдат ОСЪДЕНИ да върнат заграбеното в държ. хазна! Мнозинство ли нямате, за да пипнете законодателството? Какво е оправданието сега?

Е, как какво е оправданието - нали трябва да вземат на Цветето 400-те милиона, които взе за продажбата на СИ Банк. как се печелят 400 000 000 за десет години? Ставала е рано и е лягала късно от много работа?

А кой трошеше бутилки с шампанско по вятърни генератори с гръмки слова, как ще покрием България с такива паркове? Кой обещаваше пълна подкрепа на всички инвеститори в български проекти за ВЕИ? Кой подписа меморандум с японското правителство за правителствена подкрепа на японски инвеститори в проакти за ВЕИ? Този необразован и безпринципен и...от е по-вреден дори от Доган? А да питаме половинката Цветелина, какви са и инвестиционните планове за следващите две години. Да не се окажат свързани с всички тези "вредни и опасни за българската икономика" проекти?

Всичко казано е хипотеза, трябва, ако и т.н. Как ще стане и дали някога ще се случи това чудо не става ясно.

Шменти капели .. тоя зорлем ме кара да гласувам за Станишев.

Към дир.бг- Бихте ли ми отговорили по колко ви плащат за да засичате от кой IP адрес колко и какво се пише??? Ще се наложи да проверя как стоят нещата с това ваше "наблюдение" защото знам че и това няма да бъде пуснато/но ще бъде запазено/

дир-ът си прави каквото си иска, но аз съм в чужбина и да ме засекат само ще си накривя шапката.

На мен не ми пука ама доколкото съм запознат други "имат"законово право на това...

абре тикво пътници сте...

До БЪЛГАРИН: Знаеш ли, Сънароднико, често си задавам въпросът - Кой е най -подходящ за ПРЕЗИДЕНТ на РБ?! Защото не ми е безразлично кой ще представлява Родината ми пред света? И винаги ми е пукало за това! Не виждам, ББ, Цв Цв,Це Ца,Р Х,С С, В С, М К , ...Всички Те имат по 1-2 качества, но недостатъчни ! Коя е ЛИЧНОСТТА , която да смени Георги Първанов ??? Отговор нямам за сега!

Докато чета форума си гледам през балкона как шофьорите масово си хвърлят боклуците през прозорците на колите, как се пресича на червено и хич не ми дреме кой ще е президент, а кога тия хорица ще се променят!

Когато на върха на Държавата ни изберем Личност, която да не е от тези хорица, както до сега ! Тя трябва да е от сой, както казват старите хора ! А те са мъдри!

Това е най-некадърното и най-крадливо правитрлство за последните 20 г.Тоя седнал да ни лъже предизборно.Само,че не е разбрал,че няма кой да му повярва.Най-добре ще е за България веднага да се махат.Никога не съм гласувала за комунистите,но признавам,че тези са по-зле и от тях!

Ха да ти върна Виденов, че да си припомниш по-добре! Българина хем е прост, хем е безпаметен! Пък и Луканов си спомням - купувах олио и захар с връзки!

ЧЕ сега е съшото като по времето на Виденов.Не съм очаквала,че тази мизерия може да ни сполети отново,но ето,че ББ и СД ни докараха до просешка тояга.Да си ходят незабавно!Да дойдат на власт хора,които знаят какво да правят,иначе страната ни си отива!

Аз като кмет на Русе вземам жителството на така наречения "Русенеца" такива мисловно увредени индивиди нямат място в нашия град

Знаеш ли Бойко как ще тръгнем напред вземи им имуществото крадено от нас 20години,вземи им частните предприятия които ги създадоха от кражби виж че продължават да ви лъжат с данъци изтребване до крак ей така ще се оправим.До като не са изпили и последната капка кръв от този Народ!!!!!!

И как да стане?? Нали трябва и в собствения си джоб да бръкне на дълбоко и пак да отиде на "филия с мас" а не с черен хайвер..

БОРИСОВ, откъде ще Ви дойде растежа? От фалиралите Ви олигархични фирми? Те между ТЯХ си не могат да се разплатят, Вии за растеж си мечтаете! ФАЛИТА БОРИСОВ Е НЕИЗБЕЖЕН, 161 МЛРД.ЛВ. БОРИСОВ! Фирмите Ви са кухи, също като главите Ви! България си е фалирала държава, откъдето и да я погледнеш!

Господа, те Ви изказване на нинистър Трайков" ... В следващите десет години България трябва да се утвърди като лидер в привличането на инвестиции...." Кого ще води България? Воденият име има ли си? И още: "След два месеца искаме да имаме единна визия за развитието на българската икономика". Визия ли? А български речник да искате да имате, г-н министре? Защо искате единен възглед и от кого искате да го има? А "мултипликационен ефект" да щете? "И замириса на море ..." от чуждопелтечене, от заклинания и лозунги на татовския социализъм...

Нагла, тъпа, проста и лъжлива мутра. Кой ти вярва вече на теб?? Стига си ни плашил вече със Станишев и Доган. Видяхме ги и тях, видяхме ви и вас. По зле от това управление не е имало. ФАКТ Е. Ти си огромната заблуда на България.

20 ГОДИНИ ОЦЕЛЯВАМЕ, НО НА ВАС НЕ СЕ НАДЯВАМЕ . ХОРАТА РАЗБРАХА, ЧЕ ПРЕДИЗБОРНО ГИ ЛЪЖЕТЕ И НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ВИ КАЖАТ, ЧЕ ВРЕМЕ Е ДА СИ ОТИВАТЕ.

И тези ще си идат, но не и глупостта която броди по тези земи!

Кой ли е написал тази реч на Бойко Борисов? Думите са корено различни от това, което говореше до сега. Само за увеличението на заплатите и пенсиите дори да взамам...

Данните и то отвън, сочат, че инвестициите в България са намалели, откак е Борисов на власт. Защо така бате Бойко?

В гробищните паркове е келепира, Боце! Много народ мре тука и доктори не останха. Ще има бизнес.

Обидно е една държава с такова минало и история като България да се представлява пред света от министър председател като сегашния. Наблюдавайки медийните му изяви се чуствам умерзен и измамен. Как допуснахме министър председателя на държавата ни да бъде човек, който не е в състояние да сглоби изречение, а камо ли да роди мисъл. За разлика от душеприказчика Първанов говоренето за Борисов си е чисто родилна мъка. Как ще представлява пред света България тази нискоинтелегентна личност? Крайно време е да се разделим с него.

Не, благодаря! Тези дето са много сладкодумни и много говорят отдавна съм разбрал че за никакъв чеп не стават. Освен да лъжат,да крадат и да се мазнят на този или онзи друго немогат. Мерси от хубави приказки! Бойко е най-добрия избор от всички които бяха преди него.

А как допуснахме 500 века робство, поп Кръстю, националните катастрофи, комунизма, фалшивия преврат на комунистите, за което българите научиха по радиото и бяха като гръмнати, как последните 20 години едни и същи ни лъжат и грабят! Трябва да се срамуваш не от Борисов, а от българите! Все сте очудени, все сте излъгани, все сте невинни!

А ти Борисов за Българин ли го нямаш, та го изкключваш от Българите-1 и 2 .Като са лоши Българите е сега е момента да изберем Доган ! Защо не? 3.Имаме избор!

Този няма ли най-накрая да спре с този Станишев ,Доган и кои ли не още. Само оправдания и нищо друго. Толкова ли го е страх от тях или просто да се намира на приказки. Жалко .....

Ако нямаш петрол, ще ходиш пеш, ще си запалиш свещ, но ако няма храна, ще умреш. - :))))))))))))) Това ми звучи, като болшевишки лозунг :)))))))))))

Да бе , верно! Да преоткрием Бед рок и сем. Флинстоун - я как добре си живееха в каменната ера!

баце като ни върнеш в каменната ера от цял свят ша идват да гледат и туризма ша цъфти

Брех, за първи път ниякой да каже, че парите за пенсии и заплати на държавните служители, се изкарват с труда на другите ! не съм фен на ББ, но тук е доста прав, не зависмо дали това са негови лични думи или някои му е казал какво да каже !

Да де, ама защо се ограничава само с казването. Къде се бави реформата в администрацията? И ако наистина иска да промени статуквото, кое му пречи да го направи?

Този трябва да е лицемер и демагог No1 на републиката! Следкато самият той е вложил всичките си пари в хотели и ВЕИ, загроби почти целия фиансов ресурс на държавата, включително здравните вноски на хората, е асфалт и не знам-какви си зали-красавици! От него бягат медицински работници и учени, изобщо всичко що-годе интелигентно, образовано, можещо, при условие, че се кълнеше как щел да връща образованите българи от чужбина - точно той да се изтъпани и ди ги говори тези неща! Адски тъпо, но и адски нагло парче е това неуспяло мутре!

Кога ще стане това? през н-тия мандат ли? Дали хората ще имат търпение да чакат негово величество ББ? Съмнявам се.

До сега бяха в застой... сега вече в галоп нагоре.Трябва да има растеж.Не за заплатите,за тях е опасно да се вдигат.

Абе гьонсурат станишев и доган са китка сравнение с теб пълен нещастник

Няма и седмица, откакто вицето оправя бакиите в НДК, и резултатите са налице - днес вече има две жертви на трудова злополука там. Дянков пък да вземе свенливо да изтърси в ефира, че премиерският пост бил предизвикателство за него.Т.е. може и да е рано да се говори, щото Бойко още не е решил да са кандидатира за баш-бащица, но гответе се от следващия януари поемам премиерската вахта