Инвестициите в култура са инвестиции в икономиката: Йорданка Фандъкова пред Dir.bg

Столична община, културните дейци и организациите заедно могат да кандидатстват за финансиране от Европейския институт за иновации и технологии

Обратно в новината

Коментари - Инвестициите в култура са инвестиции в икономиката: Йорданка Фандъкова пред Dir.bg | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова ли ви липсва тая крадла, че не спряхте да я промотирате?

Га има икономика, има култура. Га има култура, фани ма за .... сещате се :). P.S Едно нещо не разбраха нашите политици, визията на държавата се създава от културтрегери, но самата държава се крепи на средностатистическия индивид.

Инвестиции в културата са инвестиции в економиката.....е най великата простотия която съм чувал.... По скоро ми изглежда на поредната черна дупка за пари...ю

Това не е нито кмет, нито човек, нито жена. Това е "то". Отдавна няма разум, изпарил се е, като ония в лудницата , които само в една точка гледат. Да я взимат по-бързо и да не се излага вече.

Данчетои крадливите герберасти самного ПРОСТИ НЕ рязвиват СПА туризмас горекците минерални извори-бизнес БЕЛОГОДШЕН

София е столицата с най-разбити и кърпени и криво павирани улици в Европа, Северна Америка, Централна Америка, Австралия, голяма част от Азия ... каква култура, бе, каква икономика!!!?

Тревата само в София не е окосена?

Гонете тази Кукумявка , осра София ! ОСТАВКА !

Страна дана кога ще си подава оставката? Превърна София в бунище.

Изобщо не е така. Тези инвестиции потъват в нечии джобове и ще бъдат разпределяни в голяма част за промотиране на джендър идеология. Инвестицията във високи доходи и пенсии са инвестиция в икономиката защото ще се завъртят в обществото и ше се връщат в държавата.

Тази женица е пълен провал.

Тази проста патка когато и да я изритат от там, все е късно

Затънали в кърлежи, но пък със стратегия за култура. Вместо навеси на спирките , някой и друг гълъбарник , като онзи... в памет на наглостта и безочието...

Данче, оди си, душо.Ти ли баш говориш за култура? Погледни в каква самоковска картофена нива се превърна София? Траѝ и бегаѝ!

Не разбрахте ли,че при Данчето всичко е пари и то милиони.

Със сигурност е много богата с имущество и пари, но е морален бедняк.

затова ли унищожава историческия център на София, щото много държи на културата, унищожи европейския вид на Витошка и я превърна в арабски битпазар, същото е и с Графа, де що има павета ги изчегърта, сега се е заела с големите павета край "Ал. Невски", по време на протестите се видя, че дворът на хотела на пеевски е покрит с павета

И междувпрочем още ли музеи ще предоставите на Деница Гергова, или някои тям подобна трегерка на културата и изкуството, зад които седят дебело старите тошови цървули, пардони комунистическите останки, преквалифицирани в елитарни клубове и кръгове ??!! Да, моля ?!

кааква култура ма. влез в един трамвай, отиди до минералната вода и ще видиш софийска "култура".

Принципно е така. Но по-важното е, че със стари стари кадри нищо ново ! Още повече че тази държава и най-вече институциите са грохнали под тежестта на шуро-баджанащината. Чакаме с нетърпение изкуствения интелект да замени калинките, за да можем да видим и ние култура, образование, ефективност и най-вече качество. Качество, дължащо се на интелект. Чака ни сериозна промяна. Света се развива, но не с калинки по бюрцата.

Така е, дългогодишното кръвосмешение по бюрата вече даде резултати. Вижте как не могат да се осъдят нито в парламента, нито в полицията или прокуратура. Всички са роднини или на роднини- роднини!

Трябва да се инвестира в колтурътъ

Сифийските загубеняци, предвид кочината в която вегетират и защото е трудно да се нарече 'живот 'на подобно място и в подобен коптор та си имат метрична единица мярка за простотия: 'ЕДИН ФЪНДЪК'Един Фъндъ софийска идиотия моля.

Успокой се селянче ходи до дворния кенеф една чикия пред портретчето на вова путката и си готэв

"И въобще всички инвестиции са инвестиции в икономиката. Личната ми икономика имам предвид. А пък най-изгодно е инвестирането в ремонтите. Да не мислите че ремонта на трамвайната линия №5 случайно продължава вече два пъти по-дълго отколкото обещах? И ще продължи още по-дълго. И още по-скъпо. Защото никой няма как после да разбере дали под земята са заровени 20 милиона или 200 милиона. И дали са заровени под земята в софия или в сан Франциско.

От ур на ур! Боклук долен!

Инвестира парите които са били за косене на междублоковете пространства в София???? Няма да и чета интервюто.

Ти Йорданке да се махаш, съсипа София повече от Софиянски

Кога са следващите избори за кмет?

Данче,Данче като те зная каква хубавица беше и като те гледам сега каква бабичка си станала направо ми се плаче.Отказвай се от тази политика и стига да си подлога на тиквата и си гледай живота ,че той не остана.

Данчето е еквивалента на Мара Габриел. Една куха лейка зад която разни усвояват яко.

Тази не е ли вече в затвора? Няма страшно, ще влезе!

Чудесна новина, японскоро правителство го е казало още 1946та година! Браво на Община София, четем история най-накрая:)

Тиквената слугиня - в Сливенския !

Явно са решили да финансират и джендърите

А инвестициите в канализация, асфалтирани улици и поддръжка? Тези хора са абсолютно ненормални, вече съм напълно убеден в това!

Инвестиции, култура, технологии, творци. И? Какво се постигна? Чувам само общи приказки включващи тези названия и как се е постигнало нещо неземно. Като единственото по-конкретно е "музей и център за инвестиции, култура и творци". Е нима само тези две прости неща да са това което Фандъкова величае като най-великите постижения за София и България???

А, вие направихте достатъчно за културата със символа на София - жълтите павета. Ама щом има и друго за прецакване, откраднете още някое милионче като за последно.

Култура се правеше от Людмила Живкова. Другото е крадене на еврофондове.

дир става малко елементарен, като се опитва платени репортажи да ги представя като уж журналистически материали... плитка и жалка работа!

Оправихте пътищата и тротоарите и се захванахте с неща дето не са ви работа?

Общо взето, бла бла бла, дрън дрън дрън от Данчето. Нищо ново

Май ви се намират излишни пари! Я тогава намалете данъците. Не е работа на общината да се меси в свободния пазар.

Фандъкова - президент! Да живей!

Каква култура, дива селения цари из София благодарение на тази!

В Парламента са се скрили, герберасти, мутри, педофили, морал ни те четат, но с Мата Харита и с деца се те е*ат, хайде Гешев без да се озърта, да ги изчегърта.

Фяндъкя да каже публично кой поред ремонт ще го новия на жълтите павета

"Инвестициите в културата са инвестиции в икономиката и това се доказва от всички изследвания" :))))))))

В Ада!

И това се споменава, след като столицата вече прилича на гробище и руина. Какъв е смисъла, няма такъв.

Пеевски, Боко и Гешев ще бъдат печени на бавен огън.

Култура на корупция.

Къш беее!

Културата по софийските улици е на много високо ниво. Кога камери, глоби и отнети шофьорски книжки? Кога преследване на паркиращите по тротоари, вело-ленти и зелени зони?