Един загинал и 6 ранени при инцидент с балон

Френски турист загина, а шестима турци бяха ранени, след като балон с горещ въздух се блъсна в далекопровод и се разби в туристическия район Кападокия.

Обратно в новината

Коментари - Един загинал и 6 ранени при инцидент с балон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАБРАНА НА ЛЕТЕНЕТО С БАЛОНИТЕ С ГОРЕЩ ВЪЗДУХ...............

за кой ли път ..? се случва тъй отново и отново ?

Наскоро пак имаше инциденти с тези балони... къде отиват да се занимават с такива спортове, като явно на са за тях.... да вземат да поучат малко!

Аз от редовното четене на ДИР-а съм стигнал дотам, да се питам аз ли не знам български или този, който пише новините!

Зависи от това какво образУвание имаш...

Лека му пръст на човека. Не му било писано да се върне в родината си и да се наслади отново на цивилизацията. Фесовете за парета всичко правят. Не им дреме, че некви неверноци пт франция или дания ще оставят я сираци я скърбящи майки...

Като няма новини , ние ще ги създадем.

Крайно време е списващите тук текстове да държат изпит по родния си език! Срамота е да се правят елементарни грешки! Пише се "образувание". "Образование" е това, което липсва на тектописеца тук!

Е как да напишат като мобилните оператори още пишат на шльокавица. Всеки ден като пишеш и четеш на шльокавица. Правописа и правоговора ти става шльокави !!!

Всички браузъри поддържат правописни речници. Само трябва да ги включат и използват.

Явно може освен неграмотен, да си и нахален, със самочувствие и претенции. Пише се образОвание!!!

за това което образува природата се пише образУвание! А ТОВА ,ЧЕ ти си образован е друга тема.чети новината и тогава драскай под нея.

минуса ти е защото пишеш без да четеш и новината и коментара на този на когото отговаряш!

Малееее

едната жаба е сбъркала гьола и умряла .

- туристическа дестинация, известна с вулканичните си скални образОвания - образ0вания е когато получаваш определени знания, има и Министерство на образОванието. образУвания означава нещо, което се е образУвало - скални форми, ракови образУвания и т.н.

каквито джурналята,такива и читателите.това е целта -да падат кинти и да има лайкове и реклами.нов ред някак си,световен рЪираш ли :)

За съжаление, тази неграмотност по всички новинарски сайтове е нещо нормално. Много бих си учудил (не Очудил :) ) ако видя някъде някаква статия в някакъв новинарски сайт написана/преведена/ без грешки, които да не са резултат на елементарна неграмотност! Дразня се, но повече ме притеснява мисълта, че това вече се приема за нещо нормално.

gonzales

това е терористичен акт. този път с балон.

Тоя мъртвия е станала на Райдън от тока