Жена загина от паднала лампа в тунел на АМ ”Хемус”

Жена загина на място, след като осветително тяло и мазилка паднаха върху автомобил в тунела „Ечемишка“ на АМ „Хемус".

Обратно в новината

Коментари - Жена загина от паднала лампа в тунел на АМ ”Хемус” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съд и затвор,нагли престъпници!

Гербаджиите вместо да загъликват народа с небивалиците "Батко-Братко" да бяха накарали Свинетка да си свърши работата по ремонта на тези тунели. Вярно е, че тука мегдана за рязане на лентички от Боко е по малък, но поне нямаше да има жертва

Всички от Агенция пътна инфрастуктура да си ходят, да се махат на часа. Ако имаха поне капчица морал, днес оставките им трябваше да са на масата. А Бай Батман и Лили Мили никога повече да не се мяркат в медийното пространство.

В същия тоя тунел стана катастрофата с цистерната. Само господ не позволи да стане верижна с експлозия. Сега падат лампи, а утре ще се срути и пак няма да има виновни. Фирмата дет работи до съседния тунел прави тръби явно на бай хуй и тка ще си откара с ремонта на "тръбата" още година и половина. И пак няма да има виновни след като ремонта се окаже некачествен и някой друг пострада. Пътувам по този път и мога да ви кажа, че задръстването е 40 км заради двупос движение в единия туел. Много е приятно прибирането към София с 4 часа закъснение. Добре че карам дизелов автомобил. Както и да е ти я не са за съд тия са за разтрел и бесило стига сме мълчали вече!!!!! Време е за разплата.... Тия трътки в МС ма тиквеника и тия курви в АПИ бой до кръв мама им мръсна селска.

Щофьора е карал без включен горен дефлекторен щит.

Абе спрете всякакво движение до пролетта. Нали Боце така ви каза.

Пътуваш си и изведнъж гледаш как лампата пада и картината ти се размазва до черно...

Може ли някой да посочи колко ремонта са правени на тунелите през последните 7 години ? Няма ли кой да интервюира Борисов и Павлова и да чуе техните обяснения/ оправдания ? Жалко за жената и мир на праха и.

съболезнования на близките и мир на праха й,но си мисля,че е време виновникът да отнесе най-сетне полагащото му се наказание, независимо че от герб, крайно време е, щото те така се научиха, да кипи безмислен труд по магистрали,после - скъпи ремонти, рязане на лентички, пъчене пред народа, взимайки го за прост и невеж и накрая - воала резултат, жалко за жената

Ако, виновника е от ГЕРБ, Бойко Борисов и министърката му Лиляна Павлова, ще кажат, че Правителството на Орешарски е трябвало да направи ремонт на този тунел, ама не го е направил и те нямат никаква вина и затова на идващите избори гласувайте за ГЕРБ! Колко медийно и правдоподобно звучи. Нали!

след санирането предполагам на всеки от блока ще му подаряват каска????

Преди всичко, съболезнования за жената и към близките й. А, сега по темата... Съдете ги!!! Съдете държавата всеки път, когато пострадате от нещо държавно. От служител, през улица, до конструкция. Правете го по две причини: Първо, това е единственият работещ начин да ги накараме да свършат нещо, за разнообразие. По-долу има пример. Защото ако не нас, то парите за крадене ще пазят. А ако парите за крадене отиват за обезщетения, ще има по-малко за крадене. И ако броят на спечелените дела е прекалено голям, не изглеждаме демократично пред Брюксел и може да не отпуснат пари за крадене. Нека ви дам един пример: Аз съм от София. Имахме проблем с помиярите. Хапеха наред, а никой нищо не правеше заради "природозащитниците" (а там какви далавери бяха). Обаче хората се научиха, че за нападение от бездомно куче е виновна общината, защото тя трябва да гарантира безопасността на гражданите, т.е. трябвало е да ги прибере някъде. И започнаха едни дела. Най-голямото обезщетение, за което съм чувал е 100 000лв. Най-малкото беше ок. 15 000лв. Накрая дори направиха репортаж за делата и жертвите. И изведнъж кучетата изчезнаха. А еколозите млъкнаха. Никой не разбра къде изчезнаха песовете (и "природозащитниците"), но вече нито се виждат, нито се чуват. И едните, и другите. Втората причина е, че от това се изкарват пари. Вярно, след 2-3 години, но падат сериозни суми. Има си адвокати, които са специалисти в съответните дела. В конкретния случай, няма случай, който да ти върне близкия човек. Но във всички други - съдете ги. Съдете ги до дупка. Вземе си своето. А когато достатъчно хора ги осъдят, те самите ще се погрижат проблемът да изчезне.

Защото като съдиш "държавата" не плаща конкретния мърляч, а плаща данъкоплатеца, т.е. всички ние. Така , че не можеш да им накривиш капата!

Вместо да се ремонтират пътища и съоръженията по тях, и санират обществени сгради, се санират блокове на частни лица за сметка на всички хора. Безобразие. Никой не го е зор, колко обществени средства се плащат за ототление на обществените сгради.

при подобен случай в ромъния свалят цялото правителство а тук.... мърша а не народ....

Бойко защо избиваш избирателите си????

Ма Бойко не е на власт вече - други са..., а да забравих: Бойко и Костов са виновни, че кой да е друг?

Я се светни кой е стопанисвал с години тоя тунел така калпаво, барем ти се изясни кой е виновният.

Виждате ли качеството на пътищата строени и подържани от герберите.Ето защо смятам , че по-скъпите винетни такси не отиват за подобряване на пътищата , а джобовете на герберите.

Тролчо, този път не е строен от "герберите". 1985 г. "герберите" дори не са били "планувани"....

Язе пък си мислех, дето Бойко е построил сите пътища и най- вече сите магистрали... А то глей ти, не бил той. Ами как тъй друг строи магистрали бе?

Точно така, тунелът не е построен от герберите. Той само е бил стопанисван от тях. Вижда се как.

Шофьорът на МПС-то е виновен! Ясно, че е карал с несъобразена скорост! Ако беше спазвал ЗДП нямаше да стане инцидента. Навъди са се едни безотговорни водачи, карат без да гледат, пък после другите им виновни. Шофьорът ще отнесе освен глоба и обвинение за непредумишлено убийство на жена си, защото не е спазил закона!

АМ Хемус - гордостта на ББ .

Крайно време е тази разбойническа шайка да понесе отговорност! Дебелото Лилянче, тия от АПИ, заедно с главатяря им са за разстрел! Вдигнаха винетките двойно, акцизите на горивата, глобите..... Къде отиват тези пари? Народа е избива по скапаните пътища, докато наглеците изнасят парите по офшорки, за да си строят вили на екзотични места!

Споко, всички следи са заметени майсторски и ние никога няма да разберем какви далаверки се въртят.

от толкова дълго време? Как на нито един "инженер" не му дойде на ум, че в неремонтирания тунел може да има проблеми, особено след този снеговалеж? Да не би да не са знаели, че всичко корозирало? Нали за това започнаха ремонт и не се знае, кога ще свърши!

Черната ГЕРБ-ерска свиня да я застрелят. Гелосаният гей от АПИ дето обясняваше за цената на винетките също. Всички ГЕРБ-ери сте големи малоумници!!!!

Кои определи цените на винетките . Некадърно управление на средствата. Министъра на транспорта да бъде обвинен за убииство .

не е некадърно управление на средства, най си е гьонсуратска кражба......

ами тя лилито в остафка кво я интересува вече няма евро фондове . няма закония няма смъртно наказание в таз държава всеки се кеви както иска жалко за хората умират

Никой няма акъл от взимащите решения за ремонта. Желязната конструкция е силно корозирала не само от времето, а от ПТРЕНАСОЧВАНЕТО на целия трафик в едната тръба. Който е минавал знае колко е задимен целия тунел. Изгорелите газове от колите са изключително агресивни към металните конструкции и те корозират ЗНАЧИТЕЛНО ПО-БЪРЗО. Ама това няма как да го знаят, защото шеф се става с партийна протекция не със знания. А трафика през годините постоянно се пренасочва в единия или другия тунел. Поне да сложат вентилатори да продухват тунелите, както е на много места по света.

Виновен е Тодор Живков! Ако беше ремонтирал конституцията през 1989 г., щеше да падне през 2019-та.

Още едно доказателство, че ако нещо в строителството не се контролира или ремонтира на всеки 10 години е... ... е ние строителите ще останем без работа. Е няма да питам, защо едно пътно техническо съоражение не е контролирано 30 ... ТРИДЕСЕТ години!!! Мостовете и тунелите не са вечни господин бивш премиер Борисов, на всички е ясно, че не ти стигна акъла и от там да откраднеш.

Защо твоят кумир Станишев не ги ремонтира тия тунели, а трябва точно Бойко? Не са ли еднакво виновни - тоест никак?

"...осветително тяло и мазилка паднаха върху автомобил в тунела Ечемишка на АМ Хемус"." А Свинетка твори предизборна програма.

Кото гледам лампата е от онези комунистическите тарги дето тежат над 10кг , защо до сега не се подмениха с по леки и от енергоспестяващи лампи, както направиха с уличното осветление

Как ще ги подменят бе? Ами те ГЕРБерите са се захласнали да крадат бе! Дреме им за народа!

Няма да се учудя ако изкарат шофьора виновен/не съобразяване с пътната действителност в БГ/...преди няколко дни чета: шофьор спукал гума и изкривил джанта в дупка/глобен 200лв./...излязъл на пътя внезапно/безстопанствен кон/ загива детето на шофьора--виновен бащата че не е предвидил....Абсурдистан.

ПУТИН Е ВИНОВЕН ...... МАЙ И ЛЕОНИД БРЕЖНЕВ

Който и да виновен, ти ще си останеш кретен.

Аз те разбрах отлично 16 точки за коментара :D

Свинетка знаеше само едно- дайте пари, пък нищо не окачайте от нас! А резултатите от техните кражби са видни сега!

Няма държава, а какво остава за пътища, те са за обслужване на промишлеността и селското стопанство, а такива няма. От къде ще се финансират пътищата, още повече целогодишната им поддръжка? От Еврейския съюз ли? Не, няма такова нещо.

Къде е Свинетка, къде Боцко - борецът срещу корупцията?Сигурно чака Смс от Яне?

Чака СМС от кмета на Симитли.

Абсолютно падение на нацията. Вече дори елементарна работа не може да бъде свършена като хората. Нищо политическо няма - това е масово болестно състояние. Та кой проверява ръждосъстояниети на съоръженията метални? Иде корозионната трагедия "Когато арматурата ръждяса, как панелката се гътна". И жертвите ще са стотици. И сигурно те ще са си виновни, че не са си проверявали ръждясалата етажна собственост.

Този тунел не е от ремонтираните,а тепърва ще се ремонтира!!! Какво сте заврякали всички,първо казвате,че асфалт не ядете и сте против ремонтите,а после ревете,защо не било ремонтирано..?!?!? Тепърва ще се ремонтира и този тунел,жалко за загиналата жена.. Помислете обаче за 15 години управление,колко тунели или пътища построи БСП?!?!? Нищо не построи,а само краде,ами няма как за 3 години едно правителство да оправи бакийте на БСП и ДПС,които съсипваха 15 години!!!!!

П.тьо Марийкин, от 2009 година насам, с едно кратко прекъсване от 1 година, на власт са ГЕРБ. Имали са достатъчно време да го ремонтират тоя тунел. Редовно минавам оттам, почти всяка седмица. АМ "Хемус" е в трагично състояние. Не само тунелите. На определени места през последните години се направиха някакви ремонти.. обаче много бързо след това се разбира какво е качеството на тези ремонти. Нагънат асфалт, пукнатини.. Защо ли?! Ами за да има повече кинти за Бойко и свитата му. Стига само сте се отривали в БСП и ДПС. БСП и ДПС са управлявали в коалиция само от 2005 до 2009. Останалото време на власт са били други правителства. Не знам как преброи 15 години управление на БСП.. Можеш ли да броиш изобщо??

Да си видял виновен комунист? Все някой друг ви е крив. Ами сега се намериха пари за ремонт. Ако не крадяхте толкова много пари щеше да има по-рано. Това е положението.

Е явно БСП и Путин са виновни, няма как да се спори с аргументи като твоите.

На кой принадлежи израза"Асфалт не се яде"?

От няколко години се имитира ремонт на тунелите- никакви работници не се виждат, а ако погледнеш документите- работа за страх!

несъобразена скорост и пак няма виновен

И както винаги мурзилажа веднага започна и тази трагедия за предизборни цели!!!

Утре се навършват пет години от наводнението в село Бисер. Засега виновни няма, няма и да има, защото следствието е прекратено. Преди съвсем малко повече от година, на 25 януари 2016 на същата магистрала парче бетон, откъртило се от виадукт рани пътник в движещ се автомобил. Виновни няма. След една година ще си спомним ли за загиналата днес жена? Ще има ли някой, понесъл отговорност? Едва ли! Освен ако сами не им я потърсим.

Хайде сега Тиквата и Свинетка за ръчичка и в Централния, там ще се учат как се правят и потдържат - магистрали, тунели и всичко останало.

А Цецо ?

Ламбата са я съборили комунягите да направят черно лице на Боко,ама забравили че Лилето е от тяхните и сега ядат калай от варненските татковци затуй са се смълчали. Това е !

Предизборната кампания с кръв на ОПГ ГЪРЧ и Ремонтният премиер няма спиране, какво ли ни очаква още след Хитрино, Лагера в Харманли, затворената "магистрала" след 12 см сняг и победоносно отворена от Мутрю?

Някой да се сеща за Хитрино. Там българските еврогейове с ценностите и риформатори избиха сума народ и разрушиха цяло село.

Това е беше част от кампанията на БОК и ОПГ ГЪРЧ

И тази територия се казва европейска, налага санкции на Русия, прави командни пунктове , военни бази, всичко е разбито, инсталират и генерали да я управляват, народа мре,раждаемостта пада, всичко е в разплох, замерят се с досиета , изобщо фронтова територия. Работата отива отново към НАРОДЕН СЪД но да видим, кога ще се случи .

Българските послушковци вместо да се грижат за народа си , те настройваха народа срещу Русия, и активно помагаха на украинските фашисти. Фашистите в Киев се подпомагат от ЦРУ и един ден цялата истина ще лъсне, архивите ще се отворят и ще се видят и българските им помагачи. В същото време България се превръща в бърдак.

Съд и обезщетения!

Магистралните наднормени герберасти, как ще обяснят 20млрд дълг с това - "не е ремонтирана основно от 1985 година."

щом в Твърдица за саниране на един апартамент отиват към 29000 лева, правете сметка как се краде от правителство, шефове, строителни предприемачи и надолу , навсякъде цари герберски хаос, само по телевизиите всичко е розово

Само да ви попитам дали си купихте винетки? А тази година има ли включен абонамент към някое погребално бюро къмвсяка закупена винетка?

Партията е обявила въоражена борба. очаквайте много кръв до изборите. Комунистите са способни на всичко. Като чета и постовете тук те вече са в настъпление. За власт са готови и майка си да продадат. А ти българино пак ще го духаш.

Троле, престани! Има си теми за твоите партийни терзания, тук се коментира загуба на човешки живот. Докато в хубавата ни Родина не престанем да говорим за политика и политически партии, упадакът ще продължава. Много вожд, много партийна маса, а едно съоръжение нямаме поддържано като хората. Явно идва време за Закон за защита на държавата он политическите партии.

Толкова ти е гнусен поста, че не може да бъде!!! Да, партията, кято се казва ГЕРБ - тя е обявила въоръжената борба и от от преди 8 години! Не е от днеска, нито от вчера.

Как се случи точно предизборно?. Защо си мисля, че може с агрегат да се предизвика този кошмар. Като дойдат избори то какво ли не става, точно тагава започват да се подпалват, точно тогава асфалта ще се изрони, точно тогава стават какви ли не стаховити неща, че на човек да му стане мъчно, че е жив. Хем парите ни харчат по тези избори, хем душичките ни почернят, хем живота ни вземат. Бсп-то, нямали да се спрете най-после?

Ужас! Няма ли служба по поддръжка на пътищата?! Едно време имаше Пътно управление? Строителят на магистрали и партньорката му да бъдат съдени! И то веднага, не да се проточат поредните проучвания години наред, докато всичко се забрави! Държава от некадърници на всички възможни служби: поредната трагедия, защото някой трябва да краде от парите определени за поддръжката и сигнализациите по пътищата. Лампите в 3-те единствени тунела в цялата държава падат, щото били ръждясали - е ние сами ли да ходим да си проверяваме обществените устройства?! Сякаш имаме хиляди км тунели, както в Австрия, че да не са успели да проверят всичко! За какво плащаме за винетки, нали за да се поддържат тези пътища и всичко, свързано с тях?! А то не било ремонтирано от 32 години насам! От 1 година не могат да смогнат с ремонта на тунела в обратната посока. Евала на "строителите", съд за тях, а те пак ще се кандидатирват да ни строят! Хайде, трола дето пише, че ГЕРБ поне строели, а другите - крадели - да се изкаже сега пак в подкрепа на тези "строители".

Поддръжката е от джи пи груп, която е собственост на Валентин Златев.

Пълни глупости! Съобщаваха се тогава такива новини; виновните бяха съдени и уволнявани! Ходи, чети в архивите. Тези, съдените тогава за безотговорност и неизпълнение на задълженията си, днес са от "репресираните" и ни управляват на всички нива.

Още симеон втори е трябвало да смени носещата конструкция на осветлението в тунела. И мончо и настоящият глист са мислили само какво да гепят. И всички между тях също!

че още хан КРУМ е трябвало да смени конструкцията на крушките в тунела.Като ги слушам тези от АПИ какви глупости дрънкат пред тунела пред телевизията,ще си кажеш ,че в тази агенция работят хора хал хабер си нямат за какво става на въпрос-ръждата,водата,мъглата,Луната-да се хване човек за главата за какво им плащат.Само наблюдатели и регистратори и далавераджии...