Василев дал показания пред евросъдия, отварят ги при смърт

Цветан Василев е дал показания пред европейски съдия, които се пазят при двама нотариуси в 2 различни държави. Тези показания са гаранция за неговата сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Василев дал показания пред евросъдия, отварят ги при смърт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко варви евро садия един брой не са разбра.. требе да питаме Станишеф и Моник.

Имаме си главен прокурор на мафията - затова тоя - не желая дори името му да споменавам, незабавно реагира на жалбата през 2014 г. на преуспелия 30-годишен примат, че срещу последния имало заплаха за убийство, но изобщо не обърна внимание на твърдението на Цв. Василев за заплахи за неговия живот. Какво на го правим - той е само перфектна машина за лайна!!

БРАВО ДИРА, ЩОМ ИРОНИЯТА Е ПРИЗИВ КЪМ ТАКИВА ПРОЯВИ, БРАВО!!! ВЪРНЕТЕ СЕ В ПЪРВИ КЛАС.

Показанията пред евросъдия, ги отварят само при смърт! Нещо май ни подготвят, че скоро ще има смъртен случай!

какъв нещо - евро садия? що не ще рубли или доларе...

Бе тоз още ли е жив!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дал показания и ги скрил, зад клауза за смърт! Това мнооого ама наистина мнооого ми прилиииича на прикриване на престъпление!!! Цаца, я да кажеш какво пише в Наказателния кодекс, за човек, който прикрива престъплене (за което очевидно знае)???? А след това да поискаш от европейския съдия да отвори показанията приживе ... да видим чия глава първа ще хвръкне :)))))

срещу кои са тези показания. те нямат ли си врагове и така ЦВ не рискува ли си живота повече.? ако те са в България как ще го опазят в Сърбия? ако те са важни политици сърбите могат ли да ги изнудват срещу интересите на България и тва не е ли заплаха срещу сигурноста на държавата.. колко ли вече има нотариално заверени индулугенции при нотариуси в други държави...

а какво става в тази унищожена държава,управлявана 25 години от крадливи,неграмотни,алчни,безсъвестни......нечовеци.Няма ли да се появи един нов Левски и да ометем тези "богове" горе.Какво още трябва да се случи на смачкания ни народ,за да се събудим.Децата ни избягаха по чужбина,родителите ни измряха от глад,циганите ни грабят и убиват,а ние сме само да плащаме данъците и лукса на управляващите,е БАСТА

Ал

Няма ли да се намери някой родолюбив българин да ... сложи край на прехода?

Май това което казва Цветан Василев ще се окаже истина.Всички управляващи са в далаверата .Затова досега не се изиска международно разследване на пътя на парите и кой ги е изнесъл

Какви са тези нотариуси?Защо никой не смее да разследва ЦРУагента Тиква?

Наистина,мошеникът си е мошеник! Ама,този на снимката е супер!

Ако го "свитнат",както се казва,ще го изкарат луд и показанията пред евросъдията нямя да хванат декиш!

Според мен, той и това е предвидил и си е извадил медицинско за психическото си състояние поне при трима лекари. Не е глупав.

те сега самите засегнати ще си го пазят ,докато доживее 100 години...и вълкът сит и агнето цяло, престъпна мръсна сган!

Е, някой да го килне вече и да видим кого крие толкова.

Абе пич, защо даваш показания пред съдия или нотариус, като крадохте беше добре, ела и кажи какво се случи, кои ти бяха партия и защо се разритахте, ела и изобличи онази свиня Пеевски, май не ти стиска, там ти е добре, ако те свитнат може да вдигнеш малко пушилка , но всичко ще утихне. Много е лесно да стоиш в Сърбия и да говориш непотвърдени данни.

Кервана си върви, а кучетата си лаят КОЙ КОГО ДА АРЕСТУВА, СЛЕД КАТО МАФИЯТА В ДЪРЖАВАТА Е САМАТА ДЪРЖАВА!

Мустак,айде че съм любопитен де.И едно от мен да знаеш,не че не знаем,но нямаме куража иначе ще си кажете и майчиното мляко без съдии и нотариуси.

а този евросъдия ката е чул тези тайни не е ли длъжен по закон да сезира някоя прокуратура за престъпленията за които е научил ? той нали не е свещеник който е длъжен да запази в тайна ? и тези споменатите , ако не го гръмнат , няма ли да го гръмнат другите дето не са споменати ей тъй за джумбиш ? изповедта навеки ?

Ситуацията става доста изнервена, да видим на кой пръв ще му трепне пръста на спусъка.

Банкерът на годината и благодетел на КаТеБейците реши да завещае нострадамуските си пророчества на народеца ни. Благодарим, Цецо, и приятно писане на мемоари у панделата :-)

Тъпаци като теб не се нуждаят дори от това. Щото сте прекалено прости да разберете дори елементарни очевАдни неща ...

Взе да става интересно на върха на пирамидата. Отличен ход на василев сега Власта от 25г. е нокаут,до мат едва ли ще се стигне дори и да го убият. Неговите писания пред Съдия едва ли ще излязат публично преди 50г. въпреки че той може и да не е жив и след 5. Браво на колегата адвокатр, става дори за гл.прокурор но едва ли!

Кви тайни, кви пет лева.Кого ще впечатлиш в България с някакви тайни, за политическият елит...просто НИКОГО...Номерата с тайните отдавна се изтъркаха, така че ако ти се случи случка проблема си е твой!

За къв чемер ми са самопризнанията на Василев. Аз живея 25 години в тия л/йна и всичко вече ми е втръснало до гуша

До къде го докарахме! Да искаме на един човек да му се случи най-лошото (пък бил той и банкер), за да разберем истината за властта в България!

От искров ли чакаш да бъде искрен?Вече ще почна да си мисля,че всички банкери и политици са мръсници

Властимащите хванаха за топките Цветан Василев! Цветан Василев хвана за топките властимащите.... Ами сега?

За шлифера ги е хванал, какво каза Бате преди две седмица " Ще върна парите и с тях ще си направия магистрала" - А каквото каже той това става, някой хора ги стегна около вратлето. Сега даже и парите ще се намерят, инак - "мултигруп стори"...

за КТБ ще излезе наяве, защото почти всички казуси ще се решават в международния съд. Очаква се българският съд да е контролиран по това дело, и всяко негово решение да се обжалва в международните съдилища! А подобни процеси са шумни, ще има много медии.

да да ето такава бг ни е нужна - корумпирана до гуша - прости хора не образовани - липса на съдебна система - икономика почти никва - здравеопазване под санитарният минимум - държава кенеф в която да си изипим старите си возила и да се направят бежански лагери, да се изсекът горите от башибузуците а край морето да се бетонира е тва е кенеф с клекало без тоалетна чиния

може би някога си бил добър и честен човек,но защо мълчиш?Кажи си всичко,бъди смел.С цената на живота си дори ги изобличи тия българоубийци.А ти ако не си един от тях с какви пари си купи самолетите,замъка в Швейцария и цялото ти несметно богатство-от къде е.

Неговият годишен доход е над 200 мил. лв., според данъчните му декларации, като бизнесън му е във всички сфери! Та връзката между бедност и честност не винаги съществува!

разпускайте държавата :) видя се и прокуратура и централна банка и парламент и ДАНС не струват

Не ти вярвам!!!Каквото имаш да казваш го казвай!За жалкия ти живот не ми пука..........

Ако Цв.В. умре научаваме тайните на българския преход? Ако не умре, ще си останем невежи. Толкова ли няма друг подход хем да живее, хем да разберем истината?

са написани от режисьорите зад гърба му дето купуват по за едно евро из България.

Момче аз съм я писал тук истината барем 100 пъти,но тъпоумието което вие БГ проявявате като не искате да я вденете е направо обезкуражаваща.

Да умира по-скоро ,че да научим тайните!

да играе ва банк срещу България. Той е най-хубав, другите са тъмни субекти.

ма нье бе просто сега си казва нешата такива каквито са били и може неговата лична вендета да доведе до промени за добро в България

да е болец за правда. Преди време беше гушнал чрез "Фина" бонове за десетки хиляди левове на мои познати без да ги познава.

за золумите на доган: -ахмед емин -цанков камък -христо бисеров -ктб -дървената мафия .....и т.н. да ви .ба и демокарцията и свободата ...... тоталитаризма е цвете пред тази анархия

един мошеник разиграва цяла държава. Това не е никак случайно.

обаче държавата се държи изключително от мафията- няма нито един чист от 25 годишният "преход", затова и турското малцинство ни се присмива !

Недомислена ми се вижда тази застраховка!Сега интересното е кои са повече-тези, които се опасяват от тайните, които ЦВ крие, или тези, които искат да ги научат на всяка цена?...

Василев знаел много, отишъл и разказал всичко на евросъдия? Кой е този евросъдия и защо мълчи за престъпления спрямо българската държава?

Тя истината на Цветанов се знае от всеки и какво от това при положение,че нямаме румънската съдебна система

Да се оповести тайната на КТБ.Как може толкова важно нещо да се знае от чужденци,а тук да се крие.Използвам случая да напиша,че съм ПРОТИВ ДПС да командва какво да пише в българската история!

странно затишие преди буря ! всички осрани, насрани под душа, търкат ли , търкат, а не знаят , че ще ги запишем в тъжната ни история като "крали, крали , та се насрали", или нещо от тоя род...думата е ваша , народе !

Сега някой дето не е обвързан с него, а има полза да се разбере нещо от показанията му.. намира начин да го свитне.

Какъв е тоя евросъдия? Правото във всяка държава е различно, юристите най-трудно си намират работа когато емигрират в друга държава. Някакъв евросъдия интервюирал Василев и записал тайните на България като застраховка за живота му? Искаме да научим тайните!

те па едни тайни ...всеки нормален човек отдавна се сеща накъде духа вятъра

Според него това не е блъф за толкова години и с толкова контакти той имал какво да разкаже. както каза коритаров с задържането на цветан василев в сърбия сме направили голям подарък на сръбските разузнавателни служби, а наи-вероятно и на руските - нали има какво да каже.

Тази подредба на събитията представлява учтива покана към едни другари да си тръгват, като им се дава възмажност да си уредят нещата преди това. След като си тръгнат и освободят заеманите от тях длъжности в държавата и в частния бизнес "интервюто" ще "изчезне"... Другият вариант е преди това да изчезне Цв. Василев заедно с инфото, което се съхранява "в две държави, при двама съдии/нотариуси"....

Значи в Европа има един евросъдия и двама нотариуси, които знаят цялата истина за грабителите на България. А Меркел е в неведение, и ЦРУ, и руското разузнаване, и израелското.

Та дори и българското разузнаване и то нищо не знае.

Българското знае всичко.

Нотариуса не е длъжен да отваря и чете това, което съхраниш при него. достатъчно е условието да бъде отворен документа в случай на смърт на клиента, както е изразил и желанието си банкера

топката е в полето на тиквата, ще видим , колко разбира от футбол, хахаха

От"тиквата" нищо не зависи.Стига сте му се връзвали на празните приказки на тоя палячо

ти , изпи ли си кафенцето, ако не , ела тука ще те почерпя едно двоино !как може един премиер , да не е първи в списъка, къде ти е логиката ?

тиква е волен путинов

не се и съмнявам, че в бг е препълнено с тикви от различни сортове... надявам се в бъдещите паспорти да не заменят българската националност с тиквената !

Тя "далаверата" е ясна кои я направиха. Сега да видим схемата как е замислена,след като бъдат разкрити..АКО БЪДАТ??? Аз мисля че сценария е следния..И ДАНО ДА БЪРКАМ...ПАК КАЗВАМ ДАНО ДА СЪМ В ГРЕШКА.... Ако бъдат разкрити...по-точно ако бъдат РАЗОБЛИЧЕНИ..т.н партия с обръчи от фирми...ще бъде стартиран номера с етноса и малцинствата. Между другото,този сценарии ще бъде разигран и ако ДПС остане извън властта.

Чудесно.

то голиамата обществена тайна, за парите на червените капиталисти. не ни е виновен ЕС , а тези олигарси ,които чрезсвоите политици искат да държат хората със 150 евро запалта. а Всилев , мушморок , се чуди как да си спаси кожата и нищо повече, ама иска дила от парите и къща на женевското езеро

Василев в случая не е толкова важен,важни са ония зад него. А това са политици,които са още от началото на прехода в управлението на страната.

за каде да бегам..от България със 150 евро запалата не мож избиага, поиска помощ от Всилевата закуска.

така е, всички са осрани до ушите ,а сега почват да се изпотяват !!!направо да ги съжалиш гадинките !

.....провежда се СТРЕС-тест за държавността, всички са се притаили и не реагират. Голям е кръгът на оплетените....няма кой да разплете ГОРДИЕВИЯ възел, още малко ако подаде информация и ще има "рестарт" на държавата.........после всички засегнати ДИМ ДА ГИ НЯМА....

Така,да не се заблуждаваме излишно.Този пич василев нито го е загризала съвеста нито желае доброто на БГ.Той така се опитва да отърве пърделника и да принуди неговите противници ТЕ САМИТЕ ДА ГО ПАЗАТ.Иначе ако той умре по някаква причина е те умират(образно а може би и фактически)

Татяна Дончева каза, че ГЕРБ има прекалено слаба юридическа експертиза, особено за водеща партия. ББ разчита на юристи от калибъра на Деси Атанасова, няма на кой да се опре, стъпил е на подвижни пясъци, и се гответе за плащате на милиарди обезщетения.

Ами Борисов да я наеме нея за адвокат!!

Ха ха ха! Егати държавата! Банкер да бъде рекетиран и да застрахова живота си срещу държавната мафия! Сега му е времето някой да го "отсвири" и ще видите какви лай.а ще избликнат в общественото пространство! Цветан Василев оплю ДПС и БСП, но не смее да плюе по мафията ГЕРБ! Ха ха ха!

ти като , че ли не успя да прочетеш статията ! ако тази не ти е ясна има и други, потърси , преди да ръсиш "бисери"!

Горе по връовете си тарашат на секъде,а ние долу да се оправяме кой как може! Такава си ни е направията българска! Жалко,но факт!