Полицията задържа Ролс-Ройс, откраднат във Франция

Луксозен Ролс-Ройс - кабриолет, откраднат във Франция през 2011 година, задържаха български полицаи.

Обратно в новината

Коментари - Полицията задържа Ролс-Ройс, откраднат във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Купуват си квито си коли искат и се мотат около младия си кмет, избоен далавераджия, с къща и бизнеси, струващи хилядо пъти колкото тоя Ролс. GERB FOREVER! И Боко, и Цвъчокът!

Айде бе. Жертва. Излъгали го с ролс-ройс. Как не.

ЧУК

Откакто Оланд дигна данъците на милионерите французи,почнаха да си изнасят скъпите автомобили в България!

"Елате на почивка в България. Колата ви вече е там"

Под прикритие. Сезон четвърти. Започна.

А бе, ти в ред ли си? В Германия е "купен", къде ги слагаш тамошните топ ченгета?! Евалла на наще, знаят си работата! А ти оди цепи сламки, политическо чучело!

Листопад ил косопад имате, Келчо ?! ..И ! - к'во поли-тиканье Ви гони по нощите ?!, та се чучвате кат тит-тиит-тииит.

Господа демократи, много крадете, бе! Крадете каквото ви падне, крадете и с гъза си. А уж сте морални, принципни и все другите са ви виновни. Най-паче - митичните комунисти. Затова , граждани, пазете си портмонетата, колите и жените. Демократите не прощават и не се гнусят от нищо, от това, дали пред тях са мъже, жени или деца, старци или сакати. Краде се подред всичко - от заводи до карфици. И понеже не стига за всеки айдук, се карат, ритат и цепят. Затова и няма десница. И по-добре е да няма...

Kiko s dve dumi opisal 4oveka obstanovkata v BG . Kolkoto do Ronaldo , predupredete go 4oveka da se pazi ot na6enzi , da ne ide i negovija R.R krai panelkite .' Koi li mitni4ar sega 6te kara luksozen R.R te sa nai golemite bisnesmeni.

Румен-вълка е по-голям бизнесмен с Бугати-то :)) БГ-богаташи да искаш, толкова сана брой, че с .уй да ги ринеш :(((

Писах,,Такива коли са си беля от всякъде .И без пари да ми я дават не бих я взел"Защо ми е да се снимам с нея?

нема ти я дадат - га са ти потни мъдете не пали

Ало г-н Йовчев...! През последните две седмици в Русе изчезнаха 5 или 6 скъпи автомобила. Да кажете нещо по въпроса с кражбите ...?

Каде бе байо си тръгнал. Нали си личи от километри че тази кола може да е крадена.Особено в нея ако се вози човек с цървули.

...на зимата с "кабриолет",макар и ...."Ролс-Ройс", е... това е да си купиш фабрика на 8-ми срещу 9-ти септември 1944-та година!...

колата е на централата на дпс.

Трябва да открият, кой е продал колата на този човек. Може тоя пловдивчанин да е част от мрежа за кражби на коли в Франция.

няма страшно. задържали са я за да не тръгне по надолнището. иначе до понеделник ще я пуснат за да иде при новия си бг собственик.

Трудно. Виж да беше успял да я регистрира тогава дела това онова ама сега преди да е влязла в страната няма как да стане

Браво на нашата полиция! Да види бяло магаре в 1 милион кафяви!, Че и да провери дал ие магаре! ПОКЛОН... боклуци

Такива коли са си беля от всякъде .И без пари да ми я дават не бих я взел.Голяма ,тежка а и скъпа за подръжка и ползване.Да не говорим ,че е проблем да я пазиш а и колко злоба и завист ще предизвикаш дори у хората от които никога не би очаквал.Като нищо и от работа биха намерили повод да те изритат само защото ще подразниш шефовете.Цяло чудо би било и ако не я потрошат още първата нощ ако си я паркирал край панелника.

carvul,taq kola ne e za rabotnici,taq kola e za hora kat men,uspeli biznesmeni s krupen biznes,ti mi govori6 za panelki,aide odi na protes da mrazne6, da ti doide akala v praznata tikva...

Rolls-Royce Cabriolet е може би най-луксозният кабриолет на света, а голтака Кико иска да го паркира край панелника си. Кико като Bеyonce иска да се снима с такава...Kр. Роналдо си купи Ролс Ройс за 400 000 EUR. Португалецът се изръсил с 400 хиляди евро за уникалния автомобил, който минава за един от най-луксозните в света.

Примамката ми за сомове от тъмните дълбини излезе успешна макар ,че мразя да чета шльокавица Все едно е да пишеш с лай.о по стена -чете се но не е приятно.Колкото до ,,царвула ".Само потомствените царвули се опитват да се правят на голяма работа избивайки комплексите си за малоценност със скъпи предмети.Както тенекиите се нуждаут от скъпа опаковка за да заблуждават непросветените -златото не се нуждае от нея.То е ценно само по себе си.