Интерпол обяви за издирване сина на Миню Стайков

Младият мъж е в неизвестност от акцията срещу бизнеса на баща му преди месец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв красавец...

Ши съ върне у Булгарията ,споко.Влака спукал гума на завоя , та за тва закъснява.

Що ни занимават с глупости като е ясно ,че целия тоя цирк ще завърши ,ако изобщо се стигне до там с оправдателни присъди за каквото и да било! Или причината е да си мислим ,че има някакво правораздаване защото ей сега ще ни отрежат главине с увеличение на цените на какво ли не.

Който не пълни партийната каса му показват Интерпол-картон

Е там ако влязат голям саир ще има. Сива икономика на степен.

Много ми е интересно кога ще се започне с ПЕЩЕРСКА ? Или те си плащат яко.

Защо изглежда като идиот?

само изглежда, той си е такъв

очите му са събрани като на птица - все едно си вижда само носа, челото - ниско, само с една бръчка, устните - дебели, на кълбо. Типичен примат.

А Интер-полът ще търси ли убийците на 2 милиона българи и крадците на 500 милиарда от българите!?

А какво стана с "Трейси Груп" и "GP груп"?

А угоените сфини Б.Б. и Цацата кога ще влязат в затвора?

Е кога ше обявят с червена бюлетина и Б.Б Цв.Цв Сотир Цацаров Меди Доган Деля Пеев!?

А ве мишко гоу бак булгариа ве.

Прилича на депутат от дпс или от герб.

Явно пречи на някой.Иначе района го беше облагородил.Добре подържани лозя ,около пътя засяти розови храсти ,други цъфтящи храсти,плодни дървета,някаква гледка приятна за окото ,човек минаващ от там почва да си мисли ,че България се оправя.Явно е давал поминък и на околни села и райони.Не го защитавам ,но пиша това ,което е видно.Защо ли тия с офшорни зони никой не ги закача.!Разни маджовци, маргини владеещи българското черноморие,разни сараи и тем подобни ,те са недосегаеми.Явно за 30 год преход задкулисието си едно и също,няма значение коя партия е на власт.

Е, мерси. Да го прави с моите пари , като ме краде? Не, не искам.

Малкото боклуче...

Arcadium

Одеве се чух с него, на гости е у семейство Арабаджиеви. Праща много поздрави на прокуратурата.

ще му хванат цървулите като на братя галеви

Крие се в луксозната си вилас за няколко милионас евракис в САНИ Резортис на п-ов Касандра Халкидикис

ивайло стоянов андонов(1972) го укрива !

А баджанаците Диневи кога?

Бащата поне е хубавец. А синът е същински ръб.

Със сигурност знаят къде е,но се правят на много работни , както всички знаем къде е Таки и другата шайка , но само те ги търсят , за да отчитат дейност

A защо след 20 години чак сега подгониха тези олигарси, и защо точно тях. В България има още много като тях, но явно са послушни.

Няма значение, кога важното е все пак читаво да се изгради обвинениео, че да има наказани за очевадни за всики нас корупционни сделки. И 3-4 забогатяли по "случайност", барабар с цялата им свита от данъчни, счетоводиели и т.н, само да осъдят, пак ще е нещо! А за България си права, Ани! Във всеки град има по 3-4, които се смятат за недосегаеми. А в Парламента и Министерства, да се чуди човек от Кой да започне!

Тези ако продължават така ,в Мутристан няма да остане един"бизнесмен"а Интерпол трябва да наеме поне още 5-6 хиляди човека за да търсят изчезналите"бизнесмени"

ако са бизнесмени..то аз съм космонавт

Гешев от много лъскане на имиджа да не протриеш гемията, че знаш как бръже потъва. От ФАЩ вече ви подшушнаха, че прекалявате.

Нали и Арабаджиеви ги търсели от интерпол, а ги няма на сайта. Тоя го има. Значи родната прокуратура лъже.

"деца на служители на Стайков във фирмата "Сис Индъстрис" кандидатствали по програмата "Млад фермер", а отпуснатите им евросредства са предавали на него"....до тук няма престъпление ,кой е отпуснал средствата ...

Както при получаване на кредит с неверни сведения - до три години и малка глоба от хиляда до пет хиляди лева,но с тази разлика от банковия кредит,че ако са получени наказанието е от две до осем години - чл.248 а от НК.Все пак европейските средства са повече средства от нашите според законодателя,който все пак е включил и при съфинансиране. всъщност има много членове по които могат да бъдат подведени под отговорност ако не са използвани по предназначение,но и да са има и други като първия посочен ,в т.ч. и за използване,съставяне на документ с невярно съдържание.Вероятно ще ни осведомят какво имат предвид,но по принцип са свързани с документни престъпления.

За кокошка няма прошка...

Много поскъпнали тези кокошки, бе! 65 хиляди евро бройката...