Интерпол конфискува над 30 000 диви животни при "Гръмотевична буря" в 92 държави, сред тях и България

В операцията против контрабандата са участвали полицейски, митнически и гранични служби, екоагенции, служби за опазване на дивите животни и на горите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тази ЕУРО полиция кво прави в Малайзия? И това с "люспите" беше върховно :-)...да не говорим за скелетите на полярните мечки :-)))))))))))))))))))))))))))))

то не било Увро, а било Интер Пол...:-) Пардон.

Спокойно на д.е.б.и.л.и.те и и.д.и.отите им е простено........а това с люспите не е върховно а е нещо в което вярват такива като теб....такива като теб вярват и че праха от рог на на носорог е афродизиак

Мечката е спасена а тя на хербарий.

Онзи ден готвачът се похвали, че има направена супа от куче. пробвах, доста добра беше, от кучешки дреболии. Изглежда си има начини да се купува и продава всяка търсена стока, без да е чак толкова скъпо и да попада в категорията "за пари всичко правим". А.. да, на европейска демократична територия се изяде тази супа. Не в Бг.

Заглавието пак подвеждащо, що ли се учудвам !? По заглавието излиза, че в България са заловени незаконни животни и продукти. А накрая се оказва, че нищо не е заловено, напротив, българските органи са съдействали за залавянето на престъпниците. Ами браво на българските органи. И пак издънка на българските журналисти.

ръкоплескали са накрайо, като са им казале, че работата е свършена, вече! Малко ли е!

“… И когато убие последния елен, и когато улови последната риба, и когато отсече последното дърво, тогава човек ще разбере, че парите не стават за ядене …”

Това го обясни на депутат - да видим няма ли да ди се изсмее в лицето!

Какво иде да рече това? Статистически социопатите са около 5% от популацията, предвид липсата на емпатия у тях, обикновено успяват доста добре да се катерят по йерархичната стълба, дори когато са от подпосредствени семейства, когато са родени със сребърна лъжичка в устата - да не говорим! Но това са само 5%. Остават 95%. 95% жертви на 5%, има нещо извратено в тази работа.