Коментари - Интерпол издирва мъж за атентата в Истанбул, избягал в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не казва , че е български гражданин. Спрете да си съчинявате а четете. Съвсем друго звучи възможно да е преминал терориста на българска територия .И то Гърция го твърди . Ок

Предполагам, че изпълнителите са украинци агенти на МИ6.

В България мазохисти колкото щеш.

Навсякъде в БГ е пълно със сирийци,незнам кога но,някой ден ще изядем попарата и ние

съобщават гръцки медии, цитирани от bTV. Туй ми прилича на : Жена ми се уповава на комшийката, че съм имал любовница.

Най важното от това цялото е че Турция обвиняват САЩ че са терористи. Това би трябвало да е и заглавието. На много български сънародници Турция не им харесва но все пак е съюзник с много сериозна армия и ако САЩ и съюзо продължава да ги прецакват на края ния ще го изядеме заради САЩ и съюзо.

Нещо логиката куца.

Сигурно освен съболезнования са изказали и желание да помогнат в разследването като изпратят експертите от НАТО които разкриха кой взриви Северен поток.

Както винаги Интерпол, подчинен както знаем на кого навря България там дето място няма както стана и за папата....То да знаете Турция ''единствена транспортна връзка'' има само с България ,,,,,Ердоган го каза точно за сащ ''крадеца вика дръжте крадеца''.

Драгалевци тоя мъж

Дайте снимка бе педерасти

Ако не е Хасан Шилото от Максуда, извънбрачен син на циганка и турски моряк, ей ме на.

Естествено че ще избяга в България . Все пак ние сме окупирани от САЩ (ГЕРБ,ПП,ДСБ и донякъде ДПС са американски партии) ,а те стоят зад атентата чрез своите проксита.

ТЪПАНАР.

Даки и Ердоган е ''тъпак'' след като толкова ясно заяви за намеса на сащ?????

Сигурно през оградата е избягал, с помощта на братята убийци на нашия полицай...

Да проверяват сараите на Доган и Пеевски.

Въоръжен грабеж е извършен в столичен търговски център на Околовръстното шосе. Това съобщава bTV. Обран е инкасо автомобил. Има информация, че извършителите са избягали с кола с украински номер. Все още не се знае какво количество пари е отмъкнато и дали има пострадали при инцидента.

Опит за натопяване и приписване, с цел настройване на общественото мнение срещу "укрофашистите"?...Като в онзи виц за подигравателния надпис с пикня върху заснежената поляна пред имението на сър Джон: детективът от Скотланд Ярд докладва: "Почеркът е на жена ви, сър!"...

Естествено че B България ще избяга! Най близкият напълно разграден двор! Даже има и разграден град. Кой град е това ли ? Разград, разбира се!

Да го потърсят на ул. Козяк 16 София.

Ако е тук -пиши го интегриран, редови гражданин. С чисто съдебно минало и подгласник на ДПС или ГЕРБ.

“ При първоначалния разпит жената е казала, че е била обучавана от кюрдски бойци в Сирия” То голямо обучение се иска, за да оставиш плик с бомба на площада!

Естествено че я България ще избяга! Най близкият напълно разграден двор! Даже има и разграден град. Кой град е това ли ? Разград, разбира се!

да предадем на Турция съучастникът в кървавия терористичен акт! Но преди това да установим съучастниците му/водещи офицери насред Козяк 16 !

Първо беше жена, сега пък мъж... Ебал съм ви джендърските истории!..

Престъпниците бягат към Бг защото знаят че тук е корупция и беззаконие .

Когато американец те изнасилва (поддържа враговете ти за да те рекетира), той очаква да имитираш щастие като в порно филм. Турците не си падат да са в ролята на отрепката. Руснакът търси искрена любов. Тва е.

Откакто те залюбихме поумня малко

Руските подлоги навсякъде ще се обадят

При липса на козички войниците на Кадиров обгрижват руснака с искрена любов...

Византийските номера нямат край!Турция най-добре знае къде е избягал заподозрения.

Ми нека и него да го настанят в 5* хотел на Черноморието…… Всички изроди са добре дошли в България!

Защо всички идиоти идват в Бьлгария?

МВР Перник работят за терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник и бандата му преследват и унищожават Българи в Европейският Съюз!

по конкретно ?

С радиолечение, нали? Що не се прибереш в психиатрията?

РадиолЪчение де