Вече следим онлайн реда си за глоба в КАТ

Чакащите за издаване на шофьорска книжка или за получаване на наказателно постановление от КАТ в София вече могат да наблюдават в интернет кога ще дойде техният ред.

Обратно в новината

Коментари - Вече следим онлайн реда си за глоба в КАТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до Минко Лазаров по т.2 Искате да кажете, че КАТ не е платил и няма да плати нито лев за този сайт!!! Ако това не е така означава, че се опитвате да ни излъжете че цитирам Вие данъкоплатците, не сте платили нито лев. Моля да ми бъде отговорено на този въпрос!!

Да се въведсе тест, преди да се наемат полицаите на работа. На коя страна се развива гакйката и на коя се затяга: и да се следи, преди това колко работи са сменили. Ако е повече от 15 да не се наемат на работа за заптиета.Ако това стане 90 % ОТ ПРОБЛЕМИТЕ ще изчезнат в МВР

Здравейте, аз съм автора на портал i-kat.org и искам да кажа в този импровизиран форум две-три думи: 1. Извинявам се за погрешно представената информация от медиите. Сайта i-kat.org е създаден по инициатива на фирма Technical-Solution. Цялостното решение технически и финансово е обезпечено от фирма Technical-Solutiоn. С други думи, Вие данъкоплатците, не сте платили нито лев! 2. Създаването на този портал (сайт) отне повече от две години. 99,999% от това време се борихме с институциите, които трябваше да разрешат този проект да стартира. 3. Проект се състои от няколко етапа. На първият етап, трябваше да стартират WiFi мрежата в приемния салон, както и да бъдат показани в Интернет електронните табла. На вторият етап, портала ще бъде публикуван в мобилните портали на GSM операторите. Целта на това решение е, посредством мобилния си телефон да можете да следите показанията на таблата без да плащате скъпия GPRS трафик. На третия етап, ще можете да си изтеглите номерче като изпратите SMS. Пак чрез SMS сайта ще ви уведоми когато наближи вашия ред. На четвъртия етап, през портала ще можете да проверите дали е излязло новото ви НП, на каква стойност е то и как да си го платите чрез онлайн банкиране. 4. Днес бе презентиран първия етап. Аз напълно разбирам, че в този си вариант, проекта е непълноценен и незавършен, но ако трябваше да представим портал с четирите точки в едно, то той би стартирал не по-рано от 2015. 5. Благодаря ви за критиката. Ще я имаме в предвид при създаването на следващите етапи. Искам да кажа, че проекта е отворен, и всеки който иска и смята, че може да помогне с нещо е добре дошъл. За съжаление за труда си няма да получи възнаграждение (като нас) а само благодарствени слова. 6. Най-искрено и тържествено Ви обещавам, че и следващите етапи ще бъдат финансирани единствено от фирма Technical-Solution, без участието на държавата или някакви европейски или друг вид фондове. P.S. На финала имам само една молба. Моля, не ми пращайте прокурори! Ние сме просто частна фирма, която се опитва да реализира един социален проект. Дай боже в бъдеще да има повече такива фирми за сметка на критиците.

браво на вас! не се отчайвайте от малоумните коментари на някои съграждани, това е типично зяа България. Нека има повече такива които правят нещо за да живеем по-добре и по-малко малоумници които оплюват всичко

Супер!!! За 5 числа камери??? Hе можете да извадите информация от системите си и да го покажете като цифри :))). Hе го ли е срам този който го е правил да го нарече портал ?

Каквото нивото на управляващите, такова и нивото на коментирания сайт - ниво курсова работа на второкурсници. А не мога да си представя колко грешни пари са дадени за тази курсова работа. Явно приказката за лудия и зелника тук важи много яко.

Доста смешен сайт. Иначе го кръстили портал. Ще светна авторите на една дълбока тайна от света на компютрите: Това което сте направили няма начин да струва половин милион. Дано на още някой му направи впечатление за какви безмислици какви пари се харчат.

Всяко едно РПУ в Софиа има КАТ и клон на СиБанк.Защо ние малоумни Софианци трябва да се редим и да тичаме сами да си дадем парите.Един път са ни глобили а следтова ни се подиграват.

www.i-KAT.org

вие сте идиоти,има поне 5 по -рационални варианта!

Прочетох всичко написано по-горе и разбрах, че в България никога няма да се оправим, защото ако някой направи нещо и то ще се усъвършенство и развива ние първо го ухулмаме тотално, а после казваме колко велико бихме го направили ние или някои наш близък. Ами да го е направил, ама не. Българино, когато четеш, видиш или чуеш нещо ново, направено в Бълтария помогни му да се развие, а не го ухулвай иначе още дълго ще казваме, че сме в Европа, но ще имаме манталитет на ориетлаци от Анадола.

проблема си мисля е че или няма мисъл или ще се прецака далаверата, а може би и двете. Отдавна трябваше да има портал на КАТ, обаче като функционалност да си признаем е никаква. Поратала е трагедия поне засега. По голям смисъл има в интернет достъпа отколкото в портала. Преди или по време на портала трябва да има връзка между подразделенията на КАТ из цялата страна. То някой ще каже че и сега има един път на месец минава пощальона, ама май не всеки месец.

а може би и много пари ... по- добре е да може да се прави справка кога са пристигнали документите например от далечната Ябланица за да не се редят хората по 5 пъти

pone edin link da bqha pusnali?

abe i Jurnalistite ti, daite edin link pone kato pshete takova nehsto, da hodq da rovq za link i da se chudq, uj trqbav da ulesnqvate grajdanite!!!!!!

И кво сега ще си изтегля талон ще се върна в офиса защото нямам лаптоп и ще следя кога ще ми дойде ред и отново ще ходя до КАТ ебааати безумието няма такива малоумници.

Супер, всеки с Лаптоп и безжичен интернет да обикаля София пешком или с кола или да чака пред КАТ. За тази БГ простотия МВР трябва да отнесе една глоба от нас нарушителите, че ни разиграват като маймуни. Дано новия министър направи нещо по въпроса, а то не е трудно, но няма кой ! Обжалваш акт, нямяш отговор. Трябва да ходиш в KAT за да провериш. Взимаш си отпуска и тръгваш на пътешествие до КАТ и назад. Простотията в самия сайт е очевидна! МВР не спете, а мислете !

Абе това КАТ си е голяма работа!!! Да се чудиш да ревеш ли да се смееш ли трагедия, ужас, комедия! Не им е ясен проблема на байновците с униформи ма и няма нужда да им се обяснява те и без това няма да го разберат!!! Мойже би е най-добре да ги задължат да си теглят по едно номерче всеки ден и да си висят по опашките там, може и да им проблесне след ......... много години на мозъчната клетка къде е проблема!!!

Голям смях. И как точно тоя портал ще намали времето, което трябва да кибича в КАТ за да си взема талона, който е реален, а не виртуален. Това е основното, а не как ти показват номера, когато ти дойде реда. И не в КАТ трябва да се ходи, а в съда. Защото постановленията идват от там. Как вземат решенията, след като моето мнение на страна по случая не е взето под внимание? Ще изчакам да мине давността и след това ще си взема талона. ;)

Вземете направете да се теглят номерата електронно чрез вписване примерно на името на желаещия. Сега батко манго отива сутринта и тегли номерата от 1 до 100 и ти като дойдеш в 08.00 часа и видиш, че си номер 101 и оня почва: Бате, дай тука някой лев да ти дам предно номерче. Не че полицаите не го виждат и знаят :-(((

Има и по-лошо. Сайта е направен с готови CMS с отворен код, за който за взели пари мамицата им. Това с камерине е повече от смех. Да живее Бате Бойко.

Каквото задание са измислили тъпите ченгета катаджии, такъв нескопосан портал са им направили . Не е луд който яде баницата. Луди ни направиха с това ,че актове до 50 лева не могат да се обжалват. Това си е достойно граждански комитет да съди държавата в Страсбург за нарушаване на човешките права. Едва ли последното ще се случи след като тъпите полицай превзеха държавата и ще са законодатели.

А кой ще спре рекета в КАТ при плащане на глобите.За плащане на глоба от 50 лв. взимат комисионна цели 7 лв.Е каква точно сизифофска работа толкова вършат на каса като ти вземат парите?

направо ще си ударя дупето в тавана. За 2 години само този портал (смях направо) ли успяхте да направите ???? Цитирам от портала линк за нас. Проектът i-KAT.org се зароди преди повече от две години, когато на мен - Минко Лазаров, управител на фирма Technical-Solution, ми се наложи да си взема един ден отпуска, за да посетя сградата на КАТ. Загледан в безумната опашка, във върволицата от хора, които чакат изнервени без никакво занимание, се замислих Нима няма друг начин? Оттогава мина много време. И ето, че проектът вече е факт. В приемния салон има WiFi Интернет връзка. Камери следят електронните табла и показват в Интернет техните показания. Много скоро ще стартира SMS регистрация и нотификация при приближаване на вашия пореден номер. Ако с тази скорост си вършите проектите по-добре се откажете от фирмата си. Баси и простотията е това.

нема такава тъпотия. Аз не бих си написал името в тоя сайт, а глупавия Минчо се гордее какво лайно е изакал

Аз съм от провинцията, но съм виждал какви опашки е имало пред КАТ-София. Идеята е добра, взаимствана е от чужбина където работи от години и е въведена по предложение от самите шофьори. Не е кой знае какво, но определено спестява време на чакащите. Вярвам че в скоро време ще бъдат чути и въведени новите предложения - справка за дължимата глоба, оставащи точки и др през интернет. Плащането по банков път е възможно и сега, а ходенето до КАТ може би е неизбежно, защото няма как да си получите наказателния акт , или талона(книжката) без подпис. Много е вероятно, безбожното чакане да е част от наказателните процедури за провинилите се, един вид следващия път преди да направят ново нарушение, да си спомнят колко много време и нерви са изгубили при предишното си ходене в КАТ :)

По-голяма простотия от това не бях виждал. Решение, достойно за светлите ченгеджийски умове. Съизмеримо само с необходимостта да носим по една торба бумаги, за да си управляваме колите. Веднага да казват колко пари са дали за това недоразумение (сайт), имената на тези, които са го реализирали и бегом да строят пътища.

за да стигнеш до взимане на номерче колко трябва да чакаш. За едно нак.пост. чакаш 6/шест/ месеца да дойде при теб за да го платиш - а през това време караш с ежемесечно заверяван талон. И това ако е управия - здраве му кажи!!!!!!!!!!

хубава работа, ама милиционерска. бълг отново е пред коня. сайта е отврат!

За сега е напълно безполезен този сайт, дано го направят както трябва. Искам да има примерно като си въведа ЕГН-то или номера на колата да ми казва имам ли нарушения или нямам и ако имам да може да се плаща онлайн с кредитна карта и paypal например - за мен това е функционален сайт.

гУУУлем портал, гулемо чудо........Този ваш инфо-портал може да допринесе само някой да следи половинката си дали вече е минал през прословутите гишета и нищо повече. Миналата година в прованса ми отнеха талона за неправилно паркиране(не оспорвам, прави бяха) и после ходих 6 месеца да проверявам дали е излязло постановление......И много важно, че ще мога да следя номера си от мониторите, това не ми спестява ходенето до кат, а и как да изчисля кога точно да отида.Поредното безумие и нерабогеща измишльотина!

hahhahaha, genialni idei imat v KAt,puk kolko pari pribirat ne e istina/!!!

Тези са пълни идиоти. Незнаят на кой свят живеят или пръскат народни пари само и само да гепят някой лев в собствените си джобове. Мисля, чи новото ръководство трябва да разследва и тази безмислица и този който го е подписал този договор да обясни как така ще си вземеш номер и след това ще го следиш през Интернет???? Да беше се поставил на мястото на един средно статистически шофьор и ще разбере каква глупост е това. Прокурори защо спите?

Нали щяхме да можем да си проверяваме точките и нарушенията през интернет, но тогава СИ Банк на другарката Цветелина Б, нямаше да може да прибира една купчина пари за нищо!

Проблема на тези устройства е, че не ти показват след колко време ще ти дойде реда. Бях в една банка в Люксембург изтеглих си билетче отчете ми след 7 мин. на седмата мин. ме извикаха!

Това наистина не е смешно!!! Направо си е трагично! Кой болен мозък го измисли това? Закакво да ги гледам тези табла, през WEB камера? Или сигурно, като съм си вкъщи, цял ден ще стоя пред този портал/сайт (в кавички) и ще чакам да изгрее слънцето и мед да покапе от тях? Какво ще ми помогне това да гледам таблото през WEB камера? Или сигурно, като го гледам по съссредоточено, един мармот, ще ми изтегли билет с номерче от тяхната система дистанционно и ще ми го телепортира вкъщи???? Господа/у начинаещи WEB дизайнери - или нещо не сте разбрали, когато са ви оредили проекта по 3-тия начин, или хал-хабер си нямате за какво иде реч?! На хората не им е нужно това - на тях е нужна раяботеща система ONLINE за следене на глобите и тяхното заплащане по електронен банков път! Каква е ползата от това(този сайт дето сте направили) все още не мога да проумея? - да пусна 10 годишния си племенник по добра работа може да свърши, даже и сайт с DB ще ви направи, със ел. транзакции и регистрация, като хората... Направо тук с колегите се чудим какво е това и още не можем да разберем! Смешници!

И к'во -- отиваш в КАТ, теглиш номерче, и след това следиш в Интернет кога ще ти дойде реда.... Гениално!

Следене добре - ама 10 пъти по-добре е всичко да се уреди дистанционно, т.е - плащане през Интернет или банков път, получаване документи по пощата. Тъй де .. като ти вдигнат колата - глоба има, ОК, ама защо да има и такса КАТ 1 ден загуба време ???

За без пари ще Ви направя по-добър сайт! Съмнявам че се дори имате ЛАН мрежа в КАТ? А фирмата изработила сайта сигурно е от третокласници! НЯМАМ ДУМИ!!!!

тотална глупост

Какъв е този портал ? не го ли е срам този който го е правил да го нарече портал ? от цялата статия се разбира че има уеб камери в кат за да си гледаш таблото - яка функционалност - която я няма на сайта това е поредния портал направен с много пари който за нищо не струва! много интересно как е избрана фирмата която го е направила - като гледам сайта им ... а камо ли и уеб проектите им .... нямам коментар

Голям смях! Ако си в Люлин трябва да си професор за да изчислиш кога да тръгнеш:) А как се взема номерче? Да бяхте измислили да се проверява какво дължи човек и начин да се плаща през Нет-а! Толкова ли се стиснахте за домаин .бг? За 5 числа камери, като не можете да го покажете като цифри, защото със смотаната техника не можете не можете да извадите информация от системите си:))) Смяяяяяяяях!

Tova Hubavo a dali i kak moje da se proverqva koi kakvo ima da pla6ta i kolko to4ki ima v talona ONLINE ???

Страницата не е завършена, но идеята е добра

Здравейте, аз съм автора на портал i-kat.org и искам да кажа в този импровизиран форум две-три думи: 1. Извинявам се за погрешно представената информация от медиите. Сайта i-kat.org е създаден по инициатива на фирма Technical-Solution. Цялостното решение технически и финансово е обезпечено от фирма Technical-Solutiоn. С други думи, Вие данъкоплатците, не сте платили нито лев! 2. Създаването на този портал (сайт) отне повече от две години. 99,999% от това време се борихме с институциите, които трябваше да разрешат този проект да стартира. 3. Проект се състои от няколко етапа. На първият етап, трябваше да стартират WiFi мрежата в приемния салон, както и да бъдат показани в Интернет електронните табла. На вторият етап, портала ще бъде публикуван в мобилните портали на GSM операторите. Целта на това решение е, посредством мобилния си телефон да можете да следите показанията на таблата без да плащате скъпия GPRS трафик. На третия етап, ще можете да си изтеглите номерче като изпратите SMS. Пак чрез SMS сайта ще ви уведоми когато наближи вашия ред. На четвъртия етап, през портала ще можете да проверите дали е излязло новото ви НП, на каква стойност е то и как да си го платите чрез онлайн банкиране. 4. Днес бе презентиран първия етап. Аз напълно разбирам, че в този си вариант, проекта е непълноценен и незавършен, но ако трябваше да представим портал с четирите точки в едно, то той би стартирал не по-рано от 2015. 5. Благодаря ви за критиката. Ще я имаме в предвид при създаването на следващите етапи. Искам да кажа, че проекта е отворен, и всеки който иска и смята, че може да помогне с нещо е добре дошъл. За съжаление за труда си няма да получи възнаграждение (като нас) а само благодарствени слова. 6. Най-искрено и тържествено Ви обещавам, че и следващите етапи ще бъдат финансирани единствено от фирма Technical-Solution, без участието на държавата или някакви европейски или друг вид фондове. P.S. На финала имам само една молба. Моля, не ми пращайте прокурори! Ние сме просто частна фирма, която се опитва да реализира един социален проект. Дай боже в бъдеще да има повече такива фирми за сметка на критиците.