Сблъсъкът на цивилизациите в интернет

Само при компютъризираното поколение оскърбителните религиозни изблици се разпространяват светкавично и предизвикват световни кризи*.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъкът на цивилизациите в интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така наречените "свещенни" книги ,като Корана и Библията са свободни съчинения ,стотици пъти пренаписвани ,украсявани и натъкмявани от свещеници,които са се борили за повече власт и постигане на личните им цели в обществото.В крайна сметка това което пише в тях няма нищо общо с първопричината .Съответно основната дейност на всички управници по света за всички времена е била дезинформацията и манипулацията на подопечнито им стадо,създаването на митове и легенди с които са промивали мозъците им.Всичко е една гигантска измама в името на "плюскането" и жаждата за власт.Някой да помни случай в който властимеещ доброволно да се е отказвал от управление?А каноните на исляма ,които проповядват джихад срещу останалата част на света само доказват,че тази религия трябва да изчезне.Всъщност половината мюсюлмани по света с радост биха се отказали от него ,ако имаха избор.Защото жената в този измислен свят е приравнена към домашните животни.

Що ги дърпат за опашката? Тук не става дума за подпалване на знаме, а за горене на свещенна книга. Корана и Мухамед им е слабо място и явно някой добре ранира това и нарочно подстрекава размирици....

Е ми да се подпукваме с тия мюзюлмъни, та да се свършва по-бързо.

когато не се разбират 2 религии и не могат да овладеят поклонниците си.когато религиите прокламират братство и смирение а на практика будят конфликти те губят позиции и се заменят с нова религия!

А някой да е забелязал обезумели тълпи в Америка да трошат коли и да хвърлят камъни по арабски посолства след някое от поредните подпалвания на американски знамена в Близкия Изток?