ЕК: Интернет платформите да махнат опасното съдържание

ЕК предлага интернет платформите да въведат срокове за премахване на опасно съдържание.

Обратно в новината

Коментари - ЕК: Интернет платформите да махнат опасното съдържание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро време като пръднеш, за това трябва да излезне туит. Да се направи автоматично търсене в Гугъл за причините. Той да предаде данните от изследваната пръдня на ЦРУ. Да мине през разпознаване, дали пърденето не е от терорист (правят го вече за глас). Да прати съобщение до СЗО (Световната Здравна Организация). Да измерят токсичните вещества. Да получиш глоба за замърсяване на околната среда, която да ти се удържи автоматично от заплатата, превеждана в банка. Накрая ще направят от сайтовете такава бюрокрация, че нещата ще станат съвсем сложни.

опасното съдържание се формира на руски форуми със заявка за публикации в медиите.

Демек, ЕК предлага да се въведе ЦЕНЗУРА!

Що махнахте коментара бе Дир-а, как да не е по темата? Пак ще го кажа! С новия закон... ВСЕКИ КОМЕНТАР РАЗЛИЧЕН ОТ ПРИЕТАТА ПОЛИТИКА НА ЕС... ЩЕ БЪДЕ ЗАКЛЕЙМЯВАН, ДОКЛАДВАН И НАКАЗВАН ЗА "ЕЗИК НА ОМРАЗАТА". Това е много далеч от "свободата и демокрацията" и е типично за политиката на национал-социализма в Германия през ВСВ.

Същия коментар бе изтрит по-долу: само замених "национал-социализма" с Н.А.Ц.И.З.М.А. Или е автоматична цензура, или модераторът е без никакво образование.

с хибриден характер ще бъде нежелан в ЕС. Както и плюещите по Общността. Ние не плюем по "съюзните" държави в РФ.

В днешно време, снимка на гола женска гърда (ако ще и рисунка) е по-неподходящо съдържание от снимка на ислямист с автомат.

често често пускат голата гръд на Путин в мрежата да съблазни някого.

И всички сайтове задължително с розов скин на сърчица, всичко ще е мир и любов! А това там, свобода на словото и на изразяването, какво беше?...

Sm3hurk0

Сайт , който не е в розово - да се задължи преглеждащия индивид да носи розови очила ! :)))))

ДС изглежда като невинно дете, в сравнение с тези. И кой ще решава кое съдържание е опасно и за кого? ЕК, може би!?

в това отношние, даже и дир може да им помаха от бъдещето. Но истината е, че притежателите на ек не искат да се измисля измисленото, а да горят книги и автори, които им пречат на лъжите. Безмозъчните изродчетата представляващи ек са само средството, разбира се. Най-хубавото е, че не се е пръкнал режим, който да е оцелял в тази схватка.

Чудя се дали в властовите структури на ЕС не са открили министерство на истината, което да ни казва кое правилно и кое не, кое вярно и кое не, кое грях и кое не, кое език на омразат аи кое не.

Значи от днес само радостни новини по пътя към светлото европейско бъдеще. Като например окрилени от мъдрите напътствия на европейския съюз хиляди млади и по-стари българи се запътват към старите европейски държави. Там е пълно с ощетени граждани без деца. Те многа са работили и спестили. Сега няма за жалост кой да им бърше приятно миришещите старчески задници. Затова нашенските жители ще се научат как се пави това. И то с желание по 24 ч на ден, за малко пари. Родителите на нашите българи са си поживели добре. Сега искат да останат сами в жилищата си, нямат нужда от отопление и храна. Може да си умрат спокойно, радвайки се на новия живот на децата си на хиляди километри от тях. Та в тоя смисъл все позитивни новини.

Българите бягат да работя на Запада, защото им е писнало да работят за българи. Няма българи, които д ценят труда на другия. И вместо непрекъснато да обвинявате другите хванете се засрамете какви мижитурки сте и как все искате да ви се върши работа без да плащате.

Ако не е опасното съсдржание , то другото не е интересно за идиотите ! А социалните мрежи се крепят точно на тях !

Демокрацията в ЕС, бавно но сигурно, се превръща в диктатура! Честито на печелившите ...

Трогнат съм до сълзи. Кремъл мисли за нашата демокрация.

Някой има силното желание да контролира всеки аспект от живота н ахората и да заеме мястото наБОг ав техният живот чрез измама и насилие. Защото самата инициатива на ЕК срещу "езика на омразата" е теоризъм насочен срещу свободата на словото и съвестта. Интерсно е да разберем в детайли от тях какво значи според тях език на омразата? Може би значи да се проповядва Божието спасително слово, което ни призовава да излезем от Вавилон, за да не споделяме греховете язвите му. Истината е вечен абсолют, който не зависи от нашите желания и отношения към нея. Тя ще надживее всички освен тези, които ще получат от Бога венецът на живота, на които ще бъде вярна спътница през вечността. Истината е любов, смисъл и бъдеще. А истина има само тогава когато е 100 % истина, защото лъжа която е най-близо до истината е най-опасна. ДА не се окаже че според техните дифиници и представи всеки който говори истината е екстремист, фундаменталист, фанатик, смутител на реда и законите на Вавилон, който ще падне стремително и повече няма да се намери през вечността, защото е силен Господ който ще съди живи и мъртви.

Дино... виж сега... никой не може да казва, кое е истина и кое не е... кое е добро, и кое зло... кой е добър човек, и кой лош човек... Това са понятия относителни, в зависимост от това кой го твърди и от каква позиция... Доброто за мен е зло за теб, както и моята истина е възможно(най-често!) да не е твоята истина. Именно поради тази отнсителност съществуват и пропагандните служби и пропагандистите - да променят твоята истина така, че да стане като моята истина. Така че, абсолютна истина не съществува, както и въобще Абсолюта. Но и това е относително, ако го погледнеш по-издълбоко :) Стига толкова за истините, а? :)

Според вас относителна истина ли е факта, че трябва да ядем храна, да пием вода и да дишаме въздух за да не умрем? Че ни трябва слънце за да живеем? Че ни трябва могъщото слово на Господа, което има сила да променя сърца и съдби, и ежедневно общесние с Него, за да не умрем духовно. Че физическите закони установени от Него в интерес на живота поддръжат битието в порядък за времето което е определил? Това са 100 % истини. В действителност истината произлиза само от Господа, Който е първопричина за порядъка и живота в битието. Той ни е дал тази истина в Библията, за да не ходим в духовният мрак на суетните човешки философии. И за да познаваме Неговият свят характер, воля , закон и спасителен план за човека. Направил е всичко необходимо за да Го познаем чрез Неговото слвоо и дела и за нашето спасение, така че който се отрече от Божията спасителна истина остава без извинение.

Цензура викате, при демокрация немало, а? Само бай Тошо, на Желю Зелков, цензурирал изхожданията.

OmPoBeH

Това много прилича на цензура - първата стъпка към диктатура. По времето на Т.Ж. бяхме много по-свободни.

Съветвам ви да прочетете книгата на пророк Даниил от старият завет и книгата "Откровение" от новият завет, където самият Господ Исуса Хистос ни казва какво има да стане до краят на този свят. Ще видите как историята се повтаря и ка пророчествата за последните дни се изпълняват пред очите ни със свръхестествена прецизност.

И къде е демокрацията.

копа асфалт и се радва на 20те евро надник. няма време за глупости, че е на кредит...