Служебни данни на 1000 наши държавници - достъпни в Интернет

Служебни имейли и пароли на хора от държавното управление в България са достъпни в интернет. Сред тях са данните на няколко министри, топ дипломати и финансисти

Обратно в новината

Коментари - Служебни данни на 1000 наши държавници - достъпни в Интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лелее, 1000 "държавници" в РБ? 1000 олигофрени - да, ама чак пък държавници... Твърде претенциозно, за да е вярно. Ми хвърлете един поглед в НС. "Държавници", та дрънкат, ама на кухо!

Кой бунак нарича тая крадлива и некадърна пасмина, занимаваща се предимно с партийната си лоялност с думата "държавници"?

Цитат: "регистрирали със служебните си имейли в сайтове за запознанства" Толкова ли не могат да си наяправят имейли за боклуци?

Просто са си свикнали да цицат държавното от всякъде....

Тази шибана държава за нищо не става, милата ми родина трябва да търпи тези бунаци крадливи които смучат нашите пари мръсни боклуци такива!!!! Има 20 министерства с по 2500 човека вътре, има 132 броя агенции с по 1500 души вътре и в Агенцията по горите е пълно с турци говорещи на турски, има хиляди държавни институции още , има 260 броя общини с по 900 броя народни хрантутници, има хиляди хиляди боклуци наредени на народната ясла и лапат ли лапат народна пара, нашите пари..до кога българи ще търпим това до когааа да изметем тази мръсна крадлива сган ....

Няма как да я "изметем", защото трябва да назначим други след това. Най-много да си назначиш роднини. Още по-глупаво е да се надяваме на компютрите да намалят броя на чиновниците. Не стават за нещо съществено нашите компютърни гении, от статията става ясно. Хвалби много, но работят като индиици - на ниско ниво.

От статията става ясно единственно че някой е заебал мейл сървъра им зле настроен и всеки може да го ползва като редирект освен че може да получи и списък с маил акаунтите регистрирани на сървъра. Индийска им работа искат много а не плащат :)

Никой не се интересува от данните на нашите "държавници",защото те не представляват интерес за никой човек уважаващ себе си.

Това трудно може да се нарече "новина". Навсякъде по света високопоставени политици демонстрират неграмотност относно киберсигурността (щото са аджамии не само професионално). Да си спомним за Хилари Клинтън, която обсъждала държавни въпроси през частен сървър, докато пък нашенци, отивали в сайтове за запознанства през служебните си пощи??!

ЩОМ МЕНЕ МЕ НЯМА-ДОБРЕ!В ТОЗИ СПИСЪК СА САМО КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ 28-ГОДИНИ, ДО ДЕН ДНЕШЕН!

На Аню Ньойски отбраната - като на Кенеди охраната.

Ами,това показва какво безхаберие и некадърност има в повечето висши държавни служители! Направо виждаме колко са семпли и неподходящи дори за овчари,камо ли за държавници!

Нещо много неугодно се пише в този форум! Такава цензура вече е рекорд! Стига, бе, герберасти!

по надолу във форума сте се вапцали

Ние нямаме държавници!!!

терориста sybil цензурира лондонския площад и българските форуми денонощно от името на сорос.

На мен ми хакнахте линукса,дреме ми за разни политици и други лайна.

педераститутките на сорос от обамово-клинтъновото посолство пак дадоха фира в еврейския сурат тефтер.

до педераста sybil: много се трие във вашето гей общество, другарке! де кенефите ви да беха така чисти от полит. лозунги! я кажете какво свършихте за два мандата, педи. нищо реално нема от вашата дъвка за балончета.