Интернет допитване показа какво искат германците

Мнозинството от германците искат легализиране на консумацията на канабис и криминализиране на секса с животни, предаде Ройтерс, като се позова на интернет допитване, в което са участвали стотици хиляди германци.

Обратно в новината

Коментари - Интернет допитване показа какво искат германците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко са разбрали германците от турско присъствие и им дотежа .Как ли щяха да реагират ако бяха преживели и частица от това което са претърпели българите а и това с всеки изминат ден да усещат ,че примката се затяга отново с височайша презокеанска намеса и активната дейност на безродници и ренегати.

Източно германците повярвай ми имат много повече от бегла представа относно чужд диктат

Колко са разбрали германците от турско присъствие и им дотежа .Как ли щяха да реагират ако бяха преживели и частица от това което са претърпели българите а и това с всеки изминат ден да усещат ,че примката се затяга отново с височайша презокеанска намеса и активната дейност на безродници и ренегати.

Е, аз пък искам да се понаплискам. За арменския геноцид - ги разбирам много добре, ама все пак Турция, пепел ми на езика, още не е правила световна война. Ааа, също и да не забравят да поискат от американците да признаят че са били негрите!

Бързаш ... Хамериканците нема д си признаят за геноцид над негрите! Никога! Поне към днешна дата! Също като турците, техния най верен съюзник в НАТО. Ти ми кази защо?

Значи дойчовците ако признаят геноцида,ще си развалят отношенията с Турция.Бравос.А ние скън да не кажем нещо против Доган и Местан,агитация на турски,новини и джамий.Ей,многи ги е страх тези дойчовци бе,сакън да не обидят агите.Значи няма и геноцид срещу евреите,щом няма и срещу гарабедите.

Ммдааа - всеки с проблемите си!

Е то и в Германия тъпанари доста, ама не чак толкова като у нас...157000 от 81 милиона...

Да ви имам пък аз вашите проблеми с говедата и прочее... Що не вземете нашите милиционери да ви ръководят, та да ви стане ясно защо сме имали Белене и Скравена... Нищо не знаете ви е за новата българска милиционерско-мутренско-провинциална демокрация по джапанки и къси гащи.

Германците искали това, онова... Кой ни пита нас какво искаме? Да ближем зад...ците им ли? Направиха системата такава, че никога да не сме им равностойни, а да ни използват за своите цели. Усетиха се, че турците не са удобни и ще ги заменят с българи, румънци и др. народи от периферните европейски страни.

Мери да не си случайно от Москва а не от Лондон?

По-скоро е от Марс!

Ройтерс пише или мисли за германците? И ние можем да кажем доста по въпроса какво искат англо-американците, но няма да е меродавно.

popov

Бе аз се чудех, защо Германия е просперираща страна, а то какво било?! Правителството живо се интересува какво е мнението на хората за арменския геноцид и секса с животни, браво!!! Интересно как ли е формулиран въпроса? Сега очаквам да завалят реплики за секса на българските попове.

Пичове са германците, не измекяри като нас! "Османско присъствие" - му-ха-ха-ха!

Точно казано