Интересът на Илон Мъск към Белоградчишките скали вдъхнови нова приключенска игра

Авторите на играта от местния приключенски център са готови да съберат средства за самолетен билет на основателя на "Тесла"

Обратно в новината

Коментари - Интересът на Илон Мъск към Белоградчишките скали вдъхнови нова приключенска игра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дреме му на мъск за идиотските ви камъни. Преди 4 години бях там. Голяма глупост. Изметете стълбите поне да не се хлъзне някой и забранете хората да се изхождат там. Изчистете храсталаците поне.

Му събират пари за да дойде да ги види Скалите значи интереса му е ....никакъв

Колко думи изричате между другото в ежедневието си, които забравяте на мига. Та така и Мъск - видял нещо, споменал, забравил веднага, но тук се насраха…

Провинциално гъзоблизане

жалки гладни селяндури...

Ахахахах, селските симпове събирали пари за билет на човек, който има частен самолет и най-голямото състояние в света. Жалка работа.

В щата Северозапад ,освен върколаци и турлаци живеят и видински мокри,монтански пустиняци и врачански мюзевири, ,къде са те и защо не фърчат из Галактиката и се дуелират с мотики,сапове, манари и лазерни мечове ала Дарт Вейдър!

Приключения, игри.,върколаци, галактически мечове...пълна профанизация! А къде е родната история? Тази крепост е играла важна роля по време на Видинското въстание срещу турците, през 1850 г. Тук са избити много въстаници, знае се и лобното място. Това е свято място, напоено със свещена българска кръв! Обаче, какво ще каже Илон Мъск е по важно. Всичко в тази държава е пред закриване!

Мъск ползва три самолета за пътуванията си, които са собственост на СпейсХ. Едва ли ще има нужда от самолетен билет

Идеята за играта е много интересна. Дано дойде Мъск, но трябва да му е мн любопитно за да дойде. Но щом до сега няма потвърждение, едва ли ще дойде.

и ще дойте! (както направиха Туитър...) :)

АКО МЪСК ИМАШЕ ИНТЕРЕС - щеше да ги е купил без да разберът. И да ги евакоура сичките, преди да си посети собствеността. КРАЙНИ НАИВНИЦИ

Той би дошъл със самолета си вееее, цървулииии.... :) Лайкнал тъпо фото и тия се одрищиха :)

И аз ще дам пари за билете на тоя откаченяк, само да до го хвана за гушата !

Къде видяхте интерес..... наистина имбецилите в тази държава сте вповече!

Легендарните за района върколаци … Дирници, историите за върколаци не са характерни само за там

Кви' върколаци, тука от изпростелия, вследствие на демокрацията, бг народ, нагледно ти се прожектира все едно историята за нероден Петко. Не знам нормалните хора как живеят в тая кочина все още?