Борисов: Да се работи денонощно на Околовръстното

Да се работи в 24-часов режим на обектите на Софийския околовръстен път, за да се избегне загуба на евросредства, разпореди премиерът днес на Министерски съвет.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Да се работи денонощно на Околовръстното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРЕ НЯКОЙ ЗНАЕ ЧЕ СОФИЯ ИМА СЕВЕРНА СТРАНА !БРАВО !

Стига бе, Бойко, ще ми се изтърка работния инструмент! Пък и ние, труженичките, нали трябва все пак да подремваме поне малко, и ние сме хора!

А добро утро, откога разправям как се строи магистрала в Германия - през нощта трасето е осветено като ден, отпед вървят багерите, а отзад вече асфалтират и една върволица от камиони, а не като при нас - цяла година един работи - десет гледат и последните 2 месеца юруш.

ПРАВИЛНО,защото хубавите (и не дотам) наши сънароднички, като едното нищо ще осъдят държавата за пропуснати ползи...

БОЙКОМЕТА ВЪН! Само глупости ръси време е да си ходи!!!!

Вече и най-верните фенове на баце Боце трудно се впечатляват от бесните му, хамалски подвизи!

На 60 години, строителен инженер с практика, от 3 години без работа.Търсели по млади, но те пък нямали практика.Какво да правя, ставам ли за околовръстното на три смени?А фактурите за ток,вода и парно идват,трябва и да се яде.Да ви пикая на строителните програми!!!

бойко съсипа всичко и остави майстори без работа

Днес се връщам по всички магистрали и гледам - пропаднали! до тях пропаднала и мая манолова. ама за нея - нищо! подкрепяме я

боце, що спря белене бе магнолия розава

Едно нещо не построиха тези като хората! ако не беше волен - нямаше един свестен път да имаме

Сакън Баце! Нека първо да довършат десния завой от цариградско към ръмънското. Вече месец се маят на 200м участък. Вчера направих снимки как двама римляни се опитват да си поправят валяка, една тяхна съсловничка размахваше безмислено метла, а каката с жълта жилетка на ТРЕЙС ми каза - срока е края на месеца. Евала бре, ТРЕЙС! 200м участък за 5 седмици. Друг е въпроса въобще как го правите. Нацъках малко снимки как е фрезовано, ще следя след година какво ще се получи. Ама какво от това...

О това нища не е! аз онзи ден минах по моста - и той паднал в морето и влака след него тея гербери - ужас! не са като волен - той е бетон!

.............Боже Господи пази България....

С нами Богъ! чума да го тръшне Бойко, че ни развали далаверката за южен поток - путин беше обещал и нас да води на варадеро

Като четеш какво е изтропало копи/пейст поредното пицарче от Атака и си викаш - брей, тези са сила! никой не иска магистрали, никой нищо не харесва ама най готиния момент е след изборите, когато воленчо обяснява как загубата е победа и как обама пак е избрал бате Бойко. Много обичам да слушам обяненията на волен тогава, супер е

вярно, че само мухи са ти в главата и бръмчат - та се нетрае.

Само как се КЕФИ ЕЛЕКТОРАТА, ЧЕ Бойка НАРЕДИЛ ДА СЕ РАБОТИ ДЕНОНОЩНО. Ха-ха. Ами по принцип така се работи от хора със съзнание, ама ние като си нямаме чакаме от Бойка-мутрата нареждане, защото ни липсва съзнание. Там където няма съзнание, идват силоваците.

ама силовак той заповядва първосигнално и изпънява. Самосъзнание, мисъл, себеуважение- това са неща далеч от него.

От днес!време е!вече ще бъде - БОКО СТРОИТЕЛЯ!

Магнолия октомврийска!

няма нищо лошо в това, което прави- напротив. Но начинът му на изразяване е просто мутренски. Все едно е господаря и НАРЕЖДА. Няма трудещи се хора на това околовръстно, няма лична инициатива в слугите му. Просто Боката нарежда, ами някак си не е само той, хората все пак се трудят. Никакво уважение, типично по МУТРЕНСКИ нарежда. Ей, затова пожарникари и военни НЕ ТРЯБВА ДА управляват едно общество, защото умира всякаква инициатива и ВЗАИМНО УВАЖЕНИЕ.

По една шамарче като Волен? Или да им се помоли нежно? за какво е Премиер, ако не може да нарежда, бе

простъо да ти искам Ганъовското мнение? Разбира се, че когато има съзнание няма нужда от такива като Бойко, а ти и онези долу сте истински цветенца на посткомунизма. Нищо чудно защо свестните хора бягат от такава сган като вас и мутрите и мутресите са на почит. Прасета!

Може би трябва да яхне валяка или да почне да асфалтира?!?!? Кога ще схванете, че мин председателя е 'главата' на изпълнителната власт и 'нарежда'. Дразни се, като ти е дразнещо. Ама Путин не ти е дразнещ, като ни 'нарежда' да купуваме най-скъпа газ, нали?

БРЦК

Дразнещо е , ама Ганя от друго не разбира. Друго не работи. Или предпочиташ алабализмите на орешака или сергея ?

не, иска пицата на волен видиш ли някой с маска и мозък на амеба да разправя че асфалт не се яде и щатите едикво си - от пицарчетата е

Бу ха ха ха,там няма място от труженички бе!!!!!!!!!Някакви нови идеи ли имаш?!Монополче?!

Браво Бойко. ;-)

Браво за кво,че пропадна пътя в Младост 3 ,дето твоя тиквун откри преди месец?

и ти си пропаднал ама си те търпим а пътя го е "открил тиквун" щото волен само бели магистрали открива нищо друго

Много жалко за нашата малка държава с това театрално управление тип уан мен шоу! Нелепо е, превърнали сме се в карикатура.

Абе не се ли виждаш че ти си си истинската карикатура?

С "абе" ще се обръщаш към себеподобните си кухи глави!

Уж Банкя е град, а един от местните говори и се държи като абсолютен селяндур.

На Ритуалната зала в жк "Хиподрума" е голям майтап-къртят с канго облицовъчните плочи, ама те не се дават и покрай тях отиват и тухлите.Трябвало да се направи ремонт за 3 млн лева и кусур даже.Цялата сграда навремето я направиха за има няма 500 хил. лв.

Ако се вгледаме в дългосрочен план(а може би не толкова дългосрочен)няма смисъл да се строи.До една година ни очаква трета световна война - неизбежно предизвикана от двете джуджета в Кремъл

Знаем как се работи у нас - 3 години бай Иван и още 20тина човека и последните 3 месеца пълна мобилизация, но претупана и некачествена работа. После пропада пътя, наводнява се, няма мантинели, започват кръпки. Тези фирми само у нас се търпят защото всичките са се сдушили с властта - едни и същи са и печелят или в последно време им подаряват всички търгове.

В изпълнение директивите на другаря Борисов съм пуснал момичетата на 24 часов режим по цялото околовръстно! Обещавам, че няма да оставят необслужен клиент! Служим на Република България!

Лилето там ли е за втори път. Не ме трийте, не знаете за кое Лиле питам.

Лилето е болнични, излязъл и е херпес! Но пък от днес Мая е на работа!

Знаем, всички знаем че за Павловото Лиле става въпрос.

Да могат повече пари да се "усвоят" за касата на герП.

Ударно ще се строи я, че мандатът може да свърши преждевременно, ако мутрьо загуби местните избори и тогава как ще се "усвояват" еврофондове?!?

Тъпо, много, тъпо и много предизборно. А колко хора са без работа...............??? И не излизайте с мотива те не са инициативни.

те твойте работят без прекъсване не само на околовръстното, а в цяла България и подчинените на Бъчварова ги пазят бъди спокоен.

Бойко да прати женския си екип-кметици, министърки и др. на околомръсното, за 24 часа....

Днес минах от там. От 2 години работеха със скоростта на умряла мравка - 1 багер и 3-4 работника. Лъже, че бил виновен Орешарски, и преди, и сега по негово време до преди 1 седмица не работеха. За сметка на това, обаче, днес асвалтираха в дъжда. Евалата! След най много година всичко ще е на дупки и бабуни. И единствения ефект ще е преместване на задръстването на светофара на Бриколаж -даже и новият мост ще бъде целия в коли чак до Техномикс.

Любимите ми коментари: 1. Днес минах от там (в 12:30 в моята обедна почивка, киртаците не работеха, а обядваха, тяхната мама. До година пак ще мина в 12:30) 2. Що да се строи хубав път, като колкото и да строите пак стигам до светофар. Ех, не може една магистралка директно в хола да ми влезе! Колкото по нищо не се строи - толкова по-добре (т.е ще мрънкам за друго)

Гербераст............ Gerberast Конгричулейшън ............

Съжалявам, че си толкова заблуден. Минавам от там всеки ден, имам ежедневни наблюдения. Реално работят от около 2 седмици. Допреди това - точно както казах - 1 багер 3-4 мангала. А за светофарите - ами точно така се е. Тук никой не планира цялостно, а на парче. Никой не казва да не се строи, но не само Борисов строи, той си прави основно ПР с това.

Не две години, а повече към три. Но гледай какво става на откриването. Ще има сини гърди от Аз, Аз, Аз ........

Като знам как се работи в светлата част на деня, не искам да мисля за тъмната.

Sm3hurk0

Опотна точка: Да се внушава на хората, предизборно, че Бойко и ГЕРБ са загрижени за благото на българите. Да им се извадят "изпраните ризи" само ! (то цяла България знае истината за тях и кой каккъв айдук е !)

Спомнете си дивия комунизъм с нереалните си срокове за построяване на социализъмът,не ви ни напомня напъните на др.Борисов!Тъп,тъп и прост комунист,не забравил нищо старо и не научил нищо ново!Жалко за хората!

Минал си край Бошидо

Забележка! В предишния си мандат Борисов плюеше Станишев за всичко, в този - Орешарски! Само че, като седна на стола на Софиянски, нищо не каза за неговите 3 безплодни, и крадливи мандата! Защо ли???

А на гарата що спряха ремонта, Боре, на бедежето не си ли им началник?

КАКВО ТОЛКОВА ЛОШО Е КАЗАЛ Б.Б. НАВСЯКЪДЕ ИЗ ЕВРОПА СЕ РАБОТИ НОЩЕМ ПО ПЪТИЩАТА ЗА ДА НЕ СЕ НАРУШАВА ТРАФИКА. НЯМА ЛОШО В ТОВА ,А ОЩЕ ПО ДОБРЕ ЩЕ БЪДЕ ВСИЧКИ ДЖИГИТИ ,ПРОВИНИЛИ СЕ ПО ПЪТИЩАТА ,ВИНОВНИЦИ ЗА КАТАСТРОФИ И ВЗЕТИ ЖЕРТВИ ДА БЪДАТ СЪЩО ИЗПРАТЕНИ ТАМ, ЗАЩОТО ПОПРАВИТЕЛНИЯТ ТРУД Е МНОГО ВЪЗПИТАТЕЛЕН. КАКТО ПЛЕННИЦИТЕ ОТ СИРИЯ ЩЕ ИЗПРАТЯТ В СИБИР ЗА ДА СТРОЯТ НОВИ МАГИСТРАЛИ. НА МИНУС 40 ГРАДУСА ЩЕ ИМ ДОЙДЕ ТЪКМО НА МЯСТО ! ТАКА СЕ ПРАВИ АКО ИСКАШ ДЪРЖАВАТА ДА Е ПОД КОНТРОЛ.!

Ами ако му щукне на сачмата с глутницата си да тръгне нанякъде по нощите да проверява бакалии за кокаин нали ще се ботурясат в някой изкопан трап и после пак Бойко ще изкарат виновен ,че не са си отваряли дзъркелте овреме!

За 9 месеца ,Б-1 построи първата магистрала Люлин! За 9 месеца клана олигарски на момата,чалмата и сачмата нямат подпрени 9 тухли някъде,само 9 миларда нови заеми ,инвестирани в г... за на пенсионери и многодетни роми! курварски и пандизчийски назначения на квотен принцип и златния 121 пръст!

Кой каквото и да говори, правят се пътища, това е! Който не иска, да не пътува! Който чака да му дадат, да чака! Другите искаме да работим и да пътуваме! Не плюйте всяко добро нещо само от спортна злоба и политпристрастия! После всички ще ползваме тези пътища! Той го е казал - калпав материал има! Всичко ви е криво и т. н.....

... виждаш сам . . . Една случка от блока на тъщата. Един съсед реши да ремонтира стълбището. Направи го като слънце - плочки, боя, дограма, всичко! И един друг съсед реши да го съди, че му разрушил предишното стълбище и той не бил съгласен да се ремонтира . . . Така, че . . . това е мат'ряла . . .

Скоро ще има магистрала от границата до Дюлево (Айваджик).

Тя Лили е свикнала да виси по 24 часа на околовръстното.

Да носи вода на майка ти . . .

Станишев и Доган премиери ./2005-.2009/ период на отчитане ,умишлено: /2003-2007/ нови лотове-0 последни 2 години -0 основно финансиране: държавен бюджет стандартизация :70% -невалидна,без акт 15 и16 1.ТРАКИЯ-Лот1 Оризово Стара загора-38км Лот 5-Карнобат Бургас-35 км 2.МАРИЦА Харманли-Любимец-16км 3.ХЕМУС-Шумен-Каспичан 14км 4..СТРУМА-Даскалово Д .Диканя 19км Общо-121км,законни- 25% ......................................................... Бойко Борисов премиер/2009-2013/Б-1 период на отчитане,умишлено : /2009 -2012/ нови лотове-8 основно финансиране: еврофондове стандартизация :85% валидна,отчуждаване на трасета,заплащане на собственици,акт 15 и 16 1ТРАКИЯ Лот2Стара загора-Нова загора,Лот 3-Нова загора-Ямбол,Лот 4 Ямбол Карнобат-118 км 2.СТРУМА-Лот1 Д.Диканя Дупница,Лот 4-Сандански-Кулата-32км 3..МАРИЦА-Лот 1 Чирпан-Дмитровград,Лот2 Димитровград Харманли-65км 4.ХЕМУС-Ш-Белокопитово,О.път-гара Яна-17 км 6.ЛЮЛИН-19 км. Общо-251 км.законни -85% 7.Дунав мост 2-построен 25%/2001-2009/,довършен окончателно75% /2009-20013/ 8.1 и 2 столичен метродиаметър-напълно готови за експлоатация!

Пропусна загубите от "Белене", "Цанков камък" и други такива "черни дупки" към партийните касички.

бързайте до изборите остават броени часове а от там нататък започват основните ремонти - ай дотлук бе хора - като гласувате си включете главите

Орешарски е светец, на фона на тези айдуци!

Само едно чудо (банка) извърши (фалира). Не можахме да го дочакаме за три 'чудеса' . . .

Да, много хора го търсеха по едно време пред Министерски съвет.. а то искали да го провъзгласят за Светец ;) Свети Експертий Задноврати! ;)

Затова строим магистрали. За да могат бежанците свободно да си минават през милата ни татковина!

Да може да си точите протезите опитвайки се да ядете хАсфалт . . . Бива идиотизъм и простотия, ама то почна да блика . . .

d4

и напролет ремонт на ремонта. и ревизия на ревизираното. и проверка на проверяващия. защото всичко направено от Тиквуня изкарва няколко месеца. с голям зор!

Даже на Борисов му затъват обувките в асфалта, докато реже лентата! А изпусне ли ножицата - дупка! ;) Олеее, колко съм наивна, че чак сега го прозирам това! ;)))

За да си излекуваш наивинитета, иди на Малинов, до Бизнес парка и виж. Път-слънце. Само дето малко пропадна, ама то само на три места и в едната лента, и цели два месеца след като е направен, и не се брои. Още повече, че не можа да се изсипе съвсем в метрото, че тогава ЦРУ, КГБ и Мосад заедно нямаше да намерят ножицата.

Така е при генерала- контрол,бачкане и як форсаж,а при момата и сачмата- цап-царап и яваш,яваш! Пак гласувайте за златния сфинктер !

Откъде накъде да гласуваме за теб? И кой те е излъгал, че сфинктерът ти е златен? Ако беше златен, ман-галите дето им плащаш да те онождат, досега да са те претрепали!