Уляна Пръмова е новият директор на ”Информация” в БНТ

На 9 февруари 2018 година Уляна Пръмова ще заеме поста директор на Дирекция „Информация“ в БНТ, съгласно приетото днес решение на Управителния съвет.

Обратно в новината

Коментари - Уляна Пръмова е новият директор на ”Информация” в БНТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И после някои хора плюят по демокрацията. Каква демокрация е това със стари комунисти и мутри? Никаква.

Кошлуков и пръмова,а сега.Какво е това,кое им е котилото??????

всеки професионалист с богат опит и култура е ценен днес ! Стига клишета и драми - вече не вървят ! Бълария ще се

Ай стига ве , 6 езика, верно ли !? *френски, италиански, гръцки, английски, немски и руски език. Това не е възможно дори за хора в смесени семейства които живеят в страна с трети различен език !??!! Освен това фамилията е Пръмов - ЦК на БКП. Мразим червената чума Верно се предава по полъв път :)))

настава МРАКОБЕСИЕ.Как е възможно,как е възможно,това е гавра

Тази работа с образованието - добре. Но нека да кажем най-важното - тя е типичен пример за развитие на дечицата на висшата партийна номенклатура. Баща й др. пръмов е член на Политбюро на ЦК на БКП. Един от онези, чиято идея е да станем 16-та република на СССР. Един от онези престъпноици, които са карали чисти българи да с епишат македонци. Че са ги вкарвали по лагерите ако не искат. Тази се е ползвала с предимства от всякакъв сорт. И винаги е била началник. И сега пак. Хайде стига, а?

На колко години е тази жена?Ако е в пенсионна възраст да се даде път на младите.Нищо лично.

високото образование,големия професинален опит,6 -7 чужди езици ,е защо да не работи в БНТ!? Щото сте завистливи,неуки,злобни празни кратуни!?

че като нея (езици, ала бала) сигурно има още 50 души на които няма да им се даде шанс

Очаквайте фалшиви новини с комунистическа насоченост.

Ще видите шенген друг път

Жалка работа. И без това не гледм телевизията, независимо че им плащам заплатите.

И тази ли ще става ПАТЕРИЦА на ГЕРБ?

пада и се етърва, но не и отърва да говори за нея!

Щом е ПРЪМУВЪ, смятайте

Срещу червената номенклатура никой не смее да скочи. Дори антибългарският хелзински комитет и фондации Америка против България се съобразяват с тях. Тази Уляна (Владимир Илич Улянов-Ленин) е снаха на българския комунистически терорист Пръмов.

завеждат всичко що им падне. И то постоянно.

кви са тия рускини ве??? И фамилията -комунистка! Тая на кривоустата каква се пада?

тук, във форума ежедневно ме убеждават, че комунягите са се изпарили и от 29 години никой не ги е виждал, а сега какво излезе - пак ние сме на всеки километър, даже без кило

Че бойко какъв е? До вчера му стърчеше червената книжка от джоба. Цецко и той. И още куп други.

Това... нещо като оправдание ли да го имаме?

ЕДНИ ИСКАТ ТРИДНЕВЕН ТРАУР, ДРУГИ НАСТОЯВАТ ЗА ТРИДНЕВНИ НАЦИОНАЛНИ ПРАЗНИЦИ !

Яко дърти кумуняги в медийте, възпитани от комсомолчета да промиват на народа акъла ......... така се прави Боки, боки.......

Не желаем да слушаме новини редактирани от Прьмова. Махнете я веднага.

На теб ти харесва Кошлуков, нали?

Не мога да повярвам, че тази жена, която си замина от БНТ(дали я пенсионираха или и изтече мандатът, не си спомням) пак се връща като началник.Какви реформи прави Каменаров-връща бивши величия и назначава ченгета на възлови позиции, прави безмислен обществен съвет пак от тунеядци...Имам чувството,че за някои хора не важи законът за пенсиониране. Те са вечни.

се чудете, че Хага каза "НЕ"!

Комунистите Родината РАЗграждат! Комсомолците със тях делят! Пионери,пионери,бийте се за пост и власт!!!

Май заглавието е сгрешено. Пръмова е директор не на БНТ, а на телевизия БСП.

Отново реставрация в редиците на БНТ. Вместо да се даде път на младите и необременени журналисти отново ще слушаме политическа информация през призмата на комунистическите възгледи. Това не е национална телевизия. Срам.

Единствената обществена телевизия,издържаща се от данъкоплатците отново е управлявана от комунистите!Не е възможна смяна на статуквото,след като държавната телевизия денонощно те облъчва по комунистически маниер и под зоркия поглед на бившите комунистически величия!Нищо добро не очаква държавата!Мафията в България е отново в настъпление!Единство между БСП и Герб!

Всичко хубаво в Б-ия се случва под умелото ръководство на БКП!

копи-рест.пръмова,лафчисова-шишманова,каменаров и сега отново пръмова.Ужас и безумие.Смъртоносно.С ум на секретарки.И оня соросоид,който води Панорама е гъбясъл,върти и дирижира и празнослови.Какво ще се промени с пян директор и мухлясали дъртофелници.

БНТ да се прекръсти на БКТ

Не питайте кой е другарят Пръмов ;)

От убийците комуняги и изчадията им няма спасение, братя. И ако поне малко имат някаква харизма, както и да е, но тази, и особено онази, Боковата, са нещо страшно. Жална ни майка.

комунделите са като фе-калии винаги изплуват от горе!

Е ... не, докато снахите на Пръмов и сие - са все още актуални ... Шанген, нормално правосъдие, заплати и живот ... няма да видим!

Преди време гледах документален филм за Япония. Един човек каза, че ако там си смениш три пъти работата може и да не те вземат повече в тази сфера, зашото явно не си стока. Тая жена овъртяла 10 медии ...

Какво е това име, съветско ли?

и ,,снахите,,...??? ,,..Иван Райчинов Пръмов е комунистически партизанин и политик от Българската комунистическа партия. Министър на земеделието и горите (1957 1962). Съдържание Биография Роден е на 3 август 1921 г. в село Войнягово, Карловско. През 1935 г. става член на Работническия младежки съюз, а от 1939 г. влиза в ръководството на неговата околийска организация в Карлово. Участва в комунистическото съпротивително движение по време на Втората световна война. През 1943 г. става партизанин в дружина Пенчо Дворянов, част от Втора средногорска бригада "Васил Левски" и е осъден задочно на смърт по Закона за защита на държавата.[1] По същото време става член на БКП. Завършва Агрономическия факултет на Софийския университет (1948) и започва работа в Централния комитет на Димитровския съюз на народната младеж (1948 1951). Първи секретар е на Околийския комитет на БКП в Карлово (1951 1952) и секретар на Окръжния комитет на БКП в Пловдив (1952 1954). Освен това е бил заместник-председател на Изпълнителния комитет на Окръжния народен съвет в Пловдив. През 1953 г. лично нарежда милицията да разстреля участниците в първата стачка на работници по време на комунистическия режим, вдигната от трудещите се в Тютюневата фабрика в Пловдив, при което са убити поне 3 души (точният им брой остава неизвестен), а над 50 са ранени.[2] От 1958 до 1962 е кандидат-член на ЦК на БКП, а от 1962 до 1990 и член. Заместник-министър (1955), а от 1957 г. министър на земеделието и горите в правителството на Антон Югов. Следващите му длъжности са секретар на ЦК на БКП (1963 1978), председател на Централния кооперативен съюз (1978 1986) и посланик във Варшава (1986 1988). От 1958 до 1990 г. е народен представител. През 1981 година получава званието Герой на социалистическия труд..,,???

Ааа, не става дума за този ;)) Става дума за сина на този.

ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА ! НО ЯВНО ИДАТ СМУТНИ ВРЕМЕНА, ЩОМ ПАК СЛАГАТ СТАРИТЕ ИЗПИТАНИ КАДРИ В ДЪРЖАВНИТЕ МЕДИИ !

няма Изход.как няма де емигрират младите българи.Няма ли достоен за този пост.Тая ли тъпа баба я реанимират.Боже,боже помогни на България.Това изсъхнало нещо,само като го гледам ме хваща раз...йство,та камо ли да управлява.Помощ.

Аааа, никаква емиграцияна Запад! В западна Европа са подписали Истнбулската конвенция и може да стана джендъри! Емиграция единствено в посока Москва!!

котило все успява да се вреди на уюутни местенца