Тръмп казал на Русия за готвено сваляне на самолет

Животът на шпионин, внедрен от Израел в "Ислямска държава", е бил застрашен, след като Доналд Тръмп разкрил секретна информация пред руски дипломати.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп казал на Русия за готвено сваляне на самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Либерастките медии се опитват да измислят скандал от нещо съвсем естествено - да се споделя информация между основните държави, които воюват с ИДИЛ. Споделянето на подобна информация ПО НИКОЙ НАЧИН НЕ застрашава живота на израелския източник. Но благодарение на либерастката преса, СЕГА ВЕЧЕ животът му е в опасност! Съответните медии би трябвало да бъдат привлечени към съдебна отговорност!

познай сега коя разузнавателна агенция ще сподели информация със САЩ. Нали не си мислиш наистина, че това от медиите е наистина цялата информация издрънкана от оранжевото недоразумение. Боже, това Тръпмистите наистина си и му вярвате!?

Защо ли си мисля,че агентът всъщност е застрашен не от споделена информация на строго секретно ниво,а от вестникарските публикации за това,а колко живота са били спасени,за това цинично по-еврейски се мълчи,явно за американските медии е по-добре лаптопите да гърняъ и самолетите да падат

Всеки който не е идиот е длъжен и трябва да споделя всякаква информация която е свързана с борбата срещу ИД с Русия. Това се отнася и за гей-чиновниците от ЕС, дано са го разбрали вече, ама надали! Да се надяваме, че това което Тръмп е направил няма да бъде еднократно действие.

И какво, да не им каже ? Да загинат стотици хора ? Ами да си изтеглят агента. И защо американските СМИ издават тайната, за лаптопа, за агента и т.н. ? Разбрали американците, казали на руснаците да се пазят ? С какво това щеше да застраши агента, ако не се приказва по всички телевизии ? А защо израелците не са казали на руснаците, след като е техен агент ? Ако ФСБ научи, че терористи ще взривяват израелски самолет, няма ли да каже на Израел ? Нали уж сътрудничество в борбата с тероризма ? Май някой много иска да скара американците и руснаците ...

Смятам, че животът на евреина-шпионин е застрашен след като СМИ-тата разсмърдяха на целия свят за тази информация, от мерак:" Важно на Тръмп да му е зле, а и на Путин също!". Знаеше ли някой за тази информация - не, знае ли сега всеки, който не го мързи да чете - да! Без коментар!

Израел имат най-сериозните разузнавателни служби в света като МОСАД и Шин Бет, защото по принцип живеят в мирно време като на война, така че ще имат грижата за агента си. Освен това не разчитат само на един. Ето статии, които можеш да попрочетеш: Известни операции на Мосад Намирането и похищението на нацисткия военен престъпник Адолф Айхман; Ликвидирането на причинителите на мюнхенското клане от олимпийските игри през 1972 година; Отвличането на ядрения специалист Мордехай Вануну в Италия; Осигуряването на изключително важна информация за иракски ядрен реактор, унищожен при въздушна атака през 1981 година; Там например автобусите от градския транспорт се проверяват преди качването на пътници и въобще техниките са обработени, защото терористичните атаки открай време са заплаха за хората. Изобщо това за израелския внедрен агент според мен е фейк. Изграден именно на тази основа - мнението за израелските служби.

Какви са тези галактически глупости и писания? ? Указва се в кой район се очаква и от къде идва раз..информация . ......?....... От там нататък руснаците да си мислят какво ще правят!

Даа,бе! Седнали са в моята кръчма на по-странична маса и ...обменят разузнавателна информацееее...!

Ама изобщо не е нужно да се казва откъде идва разузнавателната информация ! Просто им се намеква да се пазят горе долу къде и горе долу защо. Това е достатъчно. Хиляди пъти е правено. По нататък руснаците ще си досъберат информацията. Или те нямат хора в ИДИЛ ? При 5000 идилци с руски паспорти ? И всичките до един предани на идилската идеология, та руснаците нямат внедрени 10-15 агента ? Ха, ха.

Шпионинът предоставил информация за заговор на ИДИЛ да свали пътнически самолет, пътуващ за САЩ, чрез бомба, скрита в лаптоп. Защо е трябвало да го споделя с руснаците, да се похвали какво добро разузнаване ли имат ???

Ами за да си имат доверие службите. Поне по тази заплаха, по която са единни. Утре руснаците ще им подскажат, ще спасят техни граждани. Какво чудно има да се обединят усилия ?

Дори и да е така, каква безмерна глупост искат да ни внушат- че руснаците ще изтичат при джихадистите да им кажат за израелския шпионин- дрън- дрън.

На жълтокосият им приятел -скоро, ще му намажат ските!

Това "неимоверно" ще издигне авторитета на Америка и вярата в нейната демократична политическа система ! Народите ще се изтрепят след това да я внедряват на своя територия.

И какво стана? Не е виновен този, дето е изнесъл информацията. Не са виновни медиите, дето са я публикували. Виновен е Тръмп, дето я е споделил, за да се предотврати атентат.

А както виждаме, винаги ще се намери някой платен боклук( или още по-лошо.. Човек, дето мрази всичко нормално), да е против такова мнение и да сложи минус.

za burgas

Евреите пак интригантстват с цел да свалят Тръмп. Щом им е толкова черен на еврейчовците, значи е доста добър Тръмпчо! И бала Хилъри пак са я впрегнали целото еврейско лоби да ходи и да скача по площадите, абе срам нямате пощадете горката старица!

Ти ли,си душко?!

Не е необходимо някой да "черни" Дъмп, той се справя чудесно. Но пък ще остане в историята - ной големия кретен бил на този пост.

Можеше да се предвиди, че след срещата с Лавров, Тръмп ще има нови големи проблеми. От сега може да се предскаже, какво ще се струпа върху главата на Тръмп, след срещата с Путин. Ако тя въобще се състои ...

Това е борба във високите етажи на властта на САЩ. Загубилите, начело с Клинтън и Обама, все още не приемат загубата в изборите и създават проблеми от всяко решение и действие на президента. А иначе, голямо обществено недоволство против Тръмп не се забелязва

А пак? Ти да не си от паралелна вселена.

loyola

Фейк истерия! Само който не е пътувал последните да речем пет години, само той не знае, че лаптопите (и изобщо електронните у-ва) се вадят от багажа и се сканират отделно. Даже покрай тия проверки бяха хванали четири монети залепени на платка на рутер... така, че това е много стара информация и е общоизвестна.

И така, какво точно е станало, каква е тая чак толкова секретна информация, заради която са се вкопчили в Тръмп? Според мен определено се усеща вече връщането в редиците на неуспялата кандидатка, която се е разхождала в гората и е нямала време или желание да се информира, поне в интернет... В своето заявление министерството за вътрешна сигурност на САЩ съобщава: "Властите на САЩ са обезпокоени от нестихващата през последните два години заинтересованост на терористите от нанасянето на удари по граждански самолети, включително по аерогарите, което става видно от катастрофата на руския самолет в Египет през 2015 година; от опита да бъде взривен самолет в Сомалия през 2016 г. и от въоръжените нападения срещу аерогарите в Брюксел и Истанбул през 2016 г.". "Оценката на разузнавателните данни показва, че терористичните групи продължават да държат под прицел гражданските авиолинии, в частност, чрез пренасяне на взривни устройства, монтирани в различни битови уреди", - съобщава министерството. Министърът на вътрешната сигурност Джон Кели се свърза през миналия уикенд с конгресмените и им разказа какви именно съображения за безопасност стоят зад ограничението за превозване на електроника в салона на самолетите. По данни на американските медии тази директива е била обсъждана няколко седмици.

АНАЛИЗ Автор - Кореспондентът на Би-би-си в Северна Америка Джеймс Кук През февруари 2016 г. самолетът на дубайската авиокомпания Daallo е бил повреден в резултат на взрив скоро след излитането от столицата на Сомалия Могадишо. Следователите са установили, че пътникът, изхвърлен от самолета от силата на взрива, е имал в ноутбука си взривно устройство. Пилотът е успял да приземи самолета и подозираният бомбаджия става единствена жертва на произшествието. Но при евентуално задействане на взривното устройство на т.н крайцерска височина самолетът със сигурност е щял да бъде унищожен. Отговорността се поема от свързаната с алкайда" военизирана групировка "Аш-шабаб", и възможността за повторни подобни нападения по всичко личи тревожи американските разузнавачи. Дата на публикацията: 21 март 2017 г.

Въпросът вече е КОЙ КОГО ... Тръмп или ,,медийното блато" на някои весници и телевизии. Зад тях стои консервативният елит на Клинтън и Барак. А тях ги подкрепя финансовият капитал на Уолтстрийт и огромни транснационални корпорации. Нападки следват от всякъде и не дават на Тръмп да ,,диша". Медийните флагмани Вашингтон поуст и Ню Йорк таймс нанасят координирано удар след удар. Следизборната кампания против Тръмп продължава по същият начин, както предизборната. От Президентството и Правителството непрекъснато изтичат компрометиращи информации, въпреки че заседанията са закрити за журналисти. Предават го хора от близкото му обкръжение и даже съпартийци. Най болезнената тема е химерната Руска намеса и Руското влияние ... Но Тръмп все пак запазва висока обществена подкрепа.

Алтернативна истина.

То,Тръмпа казал че ще си сваля панталона че ще ходи до тоалетна...пък тя виж ква стана,гооолееемите корифей на шпионската мисъл ,няма що....

"Животът на шпионин..." А житът на пътниците в самолетите?

Че Тръмп надали се е разпространявал откъде има подобна информация! Представяте ли си да е обяснявал надълго и нашироко за наше момче еврейче в ИД? Обаче Килърито се бори със зъби и нокти, да се чуди човек - за кога се кани да управлява бабичката?

вече не се впечатлявам от нищо и чета тъпи информации да минава времето!Откъде знаеш,че реално има такава заплаха,а не е поредната измишльотина на сек. служ.?Може и да е необходимото им оправдание за лаптопите,ще си купуваме нови на всяко летище :Д

Странна,необяснима "ценностна" логика - тази информация е застрашила живота на един шпионин под прикритие,но ако не беше споделена - майната им на 200 човешки живота та били и те руски. НАЛИ УВАЖАЕМИ АВРОАТЛАНТИЦИ?!?!?!

Винаги съм се възхищавал на американския начин за прехвърляне вина от болната на здравата глава. Че кой продъни в новинарските си емисии за случилото се? Тръмт или уж свободния печат. То по време на бай Тошо беше по-независим соц печата!

Значи Тръмп е споделил с Лавров секретна информация,а служител в белия дом предава тази информация на Вашингтон пост.Значи ,този служител е извършил престъпление,а Вашингтон пост става съучастник на това престъпление!?

Всичко това е толкова тъпо, че просто няма накъде! Един президент не знае имена на агенти, нито къде се намират, просто съответната секретна служба му прави доклад, че има информация за нещо. И предлага мерки. В случая, ако информацията е била за лаптопи използувани като прикритие за бомби, американците наложиха ограничения преди месец. Всички секретни служби по света са го забелязали и са се сетили защо. Това, което правят в момента американските медии е долна кампания за дискредитация на собствения си президент.

Щото Сорос плаща и доста пари е вложил в Хилари. Е хората зад Сорос. Истинска "демокрация". Просто се чудя как някой така я хвали??? Американската демокрация де.

Спасяването на десетки хора да не загинат в самолетен атентат е наречено "пореден епизод от скандал след срещата" ??

споделил бил свръхсекретна информация - то вече повече от месец не двата лаптопи в салона,ама тия се насират за сензации...смешници

и останалото, позволявам си да пусна нещо намрено в интернет от други източници. Като се убеждавам какви широки правомощия са дадени на медиите - по-долу е подчертано с главни букви. Те се имат за господари на печата и на ефира и са нагли - на тях им е позволено всичко. За Макмастър: "Ние имаме област за сътрудничество транснационалните терористични групировки, по-специално идил. Тази организация вече свали руски самолет и уби повече от 200 души през октомври 2015 година. Това беше контекстът на разговора, и в този контекст беше напълно подходящо да се сподели каква е заплахата като основа за общи действия, координация и сътрудничество" каза Макмастър. Издирване на саботьорите Междувременно в щаба на Тръмп заявиха, че в администрацията на САЩ има хора, които се занимават със саботаж. "Вие знаете, че медиите бяха готови да се опълчат срещу нас. Но за съжаление не става дума само за лъжливи новини В нашата неизборна (останала след БО и Х. Клинтън - допълвам аз) бюрокрация има хора, които искат да саботират президента Трамп и цялото движение "Америка над всичко се казва в съобщението на щаба на Тръмп. Сенаторът-републиканец Джеймс Риш нарече предател чиновника от Белия дом, разказал на журналистите от вестника Washington Post, който вестник пръв съобщи за детайлите от разговора между Трамп и Лавров. "Има предател, който е разказал за това на Washington Post. И аз бих искал Washington Post да назове името му", заяви Риш в ефира на ТV-канала CNN. При това водещият на CNN напомни на сенатора, че медиите имат ПРАВО ДА ПАЗЯТ В ТАЙНА ИМЕНАТА НА СВОИТЕ ИЗТОЧНИЦИ. "Смятам, че ако те (администрацията на САЩ) го издирят, те ще го подведат под отговорност отговори Риш.

Питам се има ли разлика между ЦРУ и бившото КГБ. Искат власт и да манипулират обществото. Въпросът е, кой по-добре говори за демокрация и балъците му вярват.

Всичко това показва към какво безумие ни тласка отвратителния хищен глабален капитал. Мобилизирал е всички механизми да премахне последната пречка - двама мъже, не идеални, със своите грешки и недостатъци, но които все пак искат света да е по-нормален. А вижте как изведнъж се изляха огромни пари, за да се постави начело на Франция поредната марионетка, никому неизвестна, възможно с някакви отклонения смешник и като такъв ужасно изгоден за идеята за устянавяване на глобалното робство.

И двамата "искат света да е по-нормален ?!? Т.е. и този който от доста време системно бомбардира в една суверенна страна ? Егати ...

Ако говориш за Сирия - руснаците бомбят джихаджистите и са поканени от правителството на "суверенната държава", а пък щатите в момента също бомбят главорезите в общи линии и помагат на кюрдите да трепят ислямистите. Така, че малко е несвързано твърдението ти.

1) звучи мегатъпо 2) не Тръмп и Путин, а този, който е раздул за разговора, има вина, ако случайно наистина някой пострада. 3) аз не виждам нищо лошо, ако се обменя информация за терористични актове. Напомням, Русия дава такава информация на САЩ (атентата по време на маратона) 4) цялото това е акцийка срещъ Тръмп, която удивително съвпада със завръщането на сър килъри клинтън, позната като дама в някои по-екзотични среди. 5) като казахме клинтън, кога ще разследват проблемите на клинтът със сигурността и изнасянето на информация в частерн сървър?

набутвали руснаците във вътрешнощатските боричкания. Руснаците най-малко нямат далавера - нали според американците те им били избрали президента сомагьосване на половината население на САЩ. Относно всичко остнало: АБСОЛЮТНО СЕ СЪГЛАСЯВАМ. Ако има минус, не е от мен.

Тъпо, ФБР, много тъпо! Шито с бели конци, та чак лъскави! За пред полираните хамерски мозъци може и да мине.

навсякъде по света, не само в САЩ, особено вестникарите, се борят за пачките си и не могат да повярват, че губят позициите си на четвърта власт. У нас като гледам купищата непродадени вестници не се съмнявам, че навсякъде продажбите намаляват. Техните кукловоди се борят да управляват чрез ТV-шоутата, статиите, но ситуацията лека-полека се променя, защото хората прогледнаха и все повече започнаха да мислят с главите си. Аз от няколко години престанах да давам пари за вестници и това ми се отрази прекрасно. Предполагам, че не съм само аз. Те са си някаква гилдия, която се чете и анализира - нека минат на самоиздръжка. Хората все повече се интересуват от фактите, а не от тяхната интерпретация. И процесът набира обороти. Иначе по темата... Заключението е, да речем, че някой подслушва и снася инфо на драскачите.

Така е. Вестници почти не се купуват. Аз пък почти не гледам новините по ТВ. Дразни ме тъпата пропаганда, особено по БТВ и Нова. След години ще се откажа и от телевизора. Някъде по това време вотът т.н. демократичен (народен) вот ще стане официално платен. Те и сега циганите ни се чудят, че гласуваме безплатно.

която излиза, че Тръм казал на руснаците, а руснаците ще кажат на ИДИЛ. А като капак на глупостта - това се разпространява от една от най-големите медии. Е, тогава какво й е секретното на тази информация?

Нека да дискутираме след като импийчнат Тръмп, дали той веднага ще влезе в дранголника или ще му оставят една седмица? Щото писаниците тук на ватнишки тролове са абсолютно тъпи и безинтересни и е загуба на време да се четат.

Ако е толкова секретна информацията вие журналистите няма да стигнете до нея!!! Всичко,което се пише сега са само слухове!!!

Ти пък от къде го разбра това "Тръмп казал на Русия за готвено сваляне на самолет" от статията ти не стана ясно??? Да нямаш лични срещи с ФБР или звездите ти го говорят?

Аууу, журналистическа простотия! Как е възможно да се каже ГОТВЕНО сваляне на.....Да не сме в кухнята на Манчев?!?! Правилно е ПОДГОТВЯНЕ!!! Тъпаци прости!!!

Значи какви са фактите: - Сащ забраняват пренасянето на лаптопи в самолети за някои страни. Никой няма представа защо се прави това - Сащ разширяват забраната и във всички медии се тръби че лаптопи не може да се взимат в ръчния багаж. Никой няма представа защо се прави това - Тръмп споделя няква информация с Лавров - Ей Би Си разгласяват че това е ЛапТоп Гате. Тъпаците от ИДИЛ чак сега се сещат че искали да свалят самолет с лаптоп. Албанския реотан на Израелския агент е загрял. Животът на шпиониа, внедрен от Израел в "Ислямска държава", е бил застрашен. А той шпиониа всъщност си пие от два месеца коктейлите на плажа в Тел Авив.

Соросоидите пак скочиха. Тях ги интересува само собственият им живот, а другите кучета ги яли. Тези неолиберали и демократи трябва да ги няма повече...такива като Да България...Кристалинки, Миглена Кунева, Радан Кънев, Иван Костов и техният антураж...

Интересно, Мегито носи ли си лап топа когато пътува за щатите????

Забрави Лудото Ленче Поптодорова...

Разговаряли са, споменали са за заплахата и до там. Нищо по-хубаво от това да се предотврати поредния неприятен терористически акт. Изведнъж, обаче, някой доброжелател пуска новината на пресата и тя гръмва срещу Трамп. Сега сигурността на агента наистина е в опастност, защото светът научи за това. Ако информацията си беше останала в тесен кръг, проблем нямаше да има. Кой е виновен тогава?

Абе американците тотално изперкаха. Щом Ей Би Си толкова в час какво е каза Тръмп на Лавров, да публикува цял разговор и готово и да не забравят името на агента ))

Щом Ей Би Си е научила значи някой преди нея е научил. И той е посочен в други медии. Тъй, че продължавайте.

"Тръмп каза, че знае, че ще бъдат сваляни самолети и за това забраняват лаптопи в самолетите". И това вече го бяха разтръбили по целия свят. Да не мислиш, че Тръмп е казал кой му го е казал?! Затова пък СиЕнЕн го разтръби на целия свят, че е израелски шпион.

надявам се силно ,много скоро ким чен ун да ви разреши всички проблеми .

Животът на израелския шпионин е застрашен не ,че Тръмп е казал на руснаците,а от глупавите медии,които изкарват това на показ!

А има ли въобще такъв "шпион"? Медиите си живеят в техния си виртуален свят.

Готов сценарии за треторазряден холивудски трилър.

И Тръмп е шоу майстор. Ама медиите го подценяват. Той все пак е талантлив.

Май са изпуснали най-важната информация, а именно кой е внедреният агент на таткото на тероризма МОСАД в офшорният бушон ИДИЛ и какъв е неговият пост? Не е трудно да се сети всеки мислещ човек, но за масата ще кажа че не е миньор.

Нищо, само да не казваме за уж оператора на Ал Джазира дето ще снима хокей в Москва с новата си камера лимитирана серия. Оппа изтървах се в стил Тръмпи.

Скучно, девочки.

Бягай да упражняваш пианото че всичката друга си я втасал..

Лелеее, какъв предател излезе Тръмп, да съобщава такава информация. Сега благодарение на него няма да може да се свали самолет чрез лап топ, идилците трябвада минат на таблети. Ами ако беше издал и тайната на пудинга с който гощават гостите в белия дом, направо да си ходи.

ПУТИН ГО НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТ И ЕСТЕСТВЕНО ТРЪМП ГО ИНФОРМИРА. НОРМАЛНО УАТСЪН !

САЩ ще да са много слаба страна, ако други могат да им определят президентите, нещо като България. Не ми се вярва! Тръмп засега показва, че е президент, който може да бъде полезен на страната си, а не само на олигархията и.

Велик е Путин! Прави президенти. А американският народ е жалка детска градина - слагат му президенти. А демократите са малки хленчещи пет годишни - "госпожо, Дони не ми дава да покарам колелотооо...!"

Този или е глупак или се прави на такъв, няма да изкара много в Белия дом.

Противниците на Тръмп съвсем са изперкали от злоба. Това е някакв фалшива новина целяща гражданите против Тръмп да затвърдят убежденията си. Наистина ли си мислите че журналистите знаят какво са си говорили на тези среща? Ако вярвата че е стигнало до медииъе вкл. и дира кой какво е казал там сте много ама много зле, толкова зле че просто нямам думи.

Разбира се, че знаят! Репортерите на ВВС, например, знаеха, че сграда 7 от СТЦ ще рухне цели 22 минути преди самото падане на сградата на 11.09.2001.

И явно само дебили могат да повярват на такава безсмислица, предназначена за хамериканските и пр. западни граждани. Ама те май вярват, щом е предназначена за тях?

Какви ли нв манипулации,фабрикации и конспирации изобретяват подлеците от федералният резерв.Тръм ви е виновен,Тръмп не е имал никаква информация,това са си чисти лъжи!Всичко се използва срещу Тръмп ,защото той явно показва желанието си да се унищожи ИД,което не е в американски интерест!!!