Коментари - Ген. Стоян Тонев е починал от масивен инфаркт | dnes.dir.bg
назад

Ген. Стоян Тонев е починал от масивен инфаркт

Масивен инфаркт на миокарда е причинил смъртта на бившия началник на Военномедицинска академия в София ген. Стоян Тонев.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Стоян Тонев е починал от масивен инфаркт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваньо Танов, Стоян Тонев, а има и други!!!

Уморихте го.

Генерал Тонев беше изключителен професионалист, като ръководител на най-голямата структура в държавата, един вид ВМА си е държава в държавата. От там той беше насилствено изхвърлен от Бойко Борисов, заради отказа на ген. Тонев навремето да се присъедини към правителството на Борисов, като министър на здравеопазването. За това и Борисов му отмъсти по-късно като го омаскари. Не вярвам и на версията за инфаркта. Прекалено много станаха такива инфаркти по сценарии, както и този на Мишо Бирата. Само Сертов отърва кожата. Било му писано на ген. Тонев, който беше изключително умен, интелигентен и добър човек, отнасящ се с уважение към всекиго, да пострада, както всички нас от ръката на едно полунормално леке. Но какво да се прави, така било писано. Светла му памет на Генерал Тонев. Ясно е, че хората, които го познават и харесват, приятелите му ще замълчат сега от страх, но това не значи, че не знаем и не помним. Жалко и за всички нас, защото се предадохме на едни пълни боклуци и страхливци и то заради една наивност и почтеност.

В Библията седемте смъртни гряха се появяват в писанията за Содом и Гомор. похот чревоугодие алчност леност гняв гордост Той ги притежаваше всичките! Поклон пред слугата на Люциферъ, пардон на Бибитко

Съвсем правилно заключение на "колегата" от Съдебна медицина... МАСИвен инфаркт.... Предизвиква се от продължително застояване край МАСИ при което с едната ръка се тъпче в устата от горе ,а с другата се прибира в джоба...отдолу ...

Тоя беше пълен боклук, накрая за да е пълна мизерията го предаде и мутрака от чието име и за когото крадеше 50 на 50. Мъртвите не споделят.

На такава новина можеше и да няма коментари....

Подпухнал, затлъстял, типичен пияница. Лакомията му бе чутовна. Лакомия в пряк и преносен смисъл. Тъпчеше се денонощно и крадеше денононощно. Като лекар кръгла "0" и как да е инак, кожен лекар, пракратил практиката си преди 30 години. Остави болницата с дълг от пресрочени задължения над 112 милиона. никоя друга болница не е достигала такива рекордни суми. Но накрая Господ раздаде справедливост, защото българското правосъдие даже не се опита. Още е подсъдим този лакомник, но сега ще прекратят делата, инак щяха да чакат давност още 4 години...

oo престанете, все пак бил е лекар и колко човешки живота е спасил. .а мутрите и тези които окрадоха България не са ро-малко подпухнали и дебели и никой не ги е осъдил за присвоените милиони или милиарди и дали са спасили и един човешки живот или помогнали на един бедняк. .нямям думи

Коза Ностра това не го може, ряпа да яде, трябва да праща кадри на обучение при нашите червени кадровици.

и мишо бирата и вaньо танов и още колко знаини и незнаини индивиди си отидоха от бича на 21 век " инфарктa"и за това че са знаели твърде много

16 000 000 ,като купюри х 100 лв.,предполагам и те са си масивни... Цели 1 600 бр. в пачки.... На мен , с здраво сърце , сигурно ще ми се скине дископатията ако се напъна да ги "ВДИГНА" дори ...

Хамериканците от ЦиРиУу правят добри имфаркти.

Много ядеше и пиеше. 16 милки, които лапна го задавиха

Тандем с Кадурина,ама за нея никой не говори.Тя трябва да възтанови милионите,а не да спонсорира филмите на синчето и снаха й.Изигра жестоко генерала.

Заедно сте яли и пили. И какво - той ядеше, на тебе ти присядаше. Или?

От присъствието ми на погребения, едно нещо ми прави силно впечатление - покойниците, по дефолт, са със скръстени, празни ръце! Бог да прости душата му!

Шия от трушия.

Днес, съм го споменала, със добра дума! Лежала съм във Неговата ВМА, а не беше лошо като сега! Мъчно ми стана за Човека. Ще поплача! баба Тодорка Сега съм серйозна, да не ма стриете, да сторите Гряшка И не ми са подигравайте на езика: ГрЯшката, е ,от ГРЯХ! Казват го и в Търновски села. Скоро и Више- БЕЛ съм зела. Збогом Тонка! И баба Тодорка, Пловдив, мллада, е прошетала! А сега, среща Горе, на "Лаута", на "ЛОКО"- Пловдив, Стадиона! баба Тодорка

отивай се лекувай бе имбецил недоклатен!

Много интересни сходства с други "инфаркти" на мъже във и с власт....

не четете ли, че човекът е имал сериозно увредено сърце?

нещо много станаха инфарктите....

Не е инфаркт, по-скоро е недохранване, като гледам снимката.

Ген. Стоян Тонев е починал от масивен инфаркт Какво нещо е живота и как само за един ден може да се промени на 180 градуса посоката му. Довчера уважаван виден професор и човек, и само за една-две години името му отиде в калта, а самият той вече се яви пред Господ.

да бе, "довчера" .. смятай колко брутално е точил, щом чак се е задействало великото БГ правосъдие да го гони за за корупция..

Защо му береш кахъра? Много е скоро, П.Партия ГРОБ*, и нас, ще закопа! Тая, Ламя, как се засища? Продава ни и карантията!

Тук трябва ли да се спазва принципа, че за починал добро или нищо? Този бе издигнат от ГЕРБ за шеф на здравна комисия в парламента. Да им се чуди човек каква им е кадровата политика? А в същото време само за договора за храна във ВМА е ощетил държавата с 60 милиона лв. На година при него плащали по 9 милиона лева, а след него на същата фирма за същата дейност 3 милиона лева. Това за 10 години някъде. Да не говорим за столчета по 400лв. които стрували в магазините на дребно по 45лв. Пластмасови рафчета по над 7000лв. и много други подобни дейности. Така че този олицетворява корупцията.

Принципът е "....добро или нищо, ОСВЕН ИСТИНАТА". Е, никой нищо не е излъгал.

Ген. Тонев беше отличен специалист и още по - отличен мениджър. Нищо не е откраднал, пълни глупости. Но и той, както и останалите граждани на тази държава не държеше на себе си със здравоопазващ начин на живот.

Кадурина обслужва женоря, щерки, любовници, сестри, майки, тетки и всякакви на власт имащите, както и на пари даващите. Ще я оправдаят! Нали в тази клиника опъва бръчките на елита и им стиска черните точки!

Значи ще трябва да поопъне още Цецка, че хич няма опънат вид като за Министър на правосъдието.

Na Цецка тепърва ще и се появяват все повече бръчки. Да си министър все пак иска да работиш. Не е като председател на Народното събрание - ла-ла-ла и никой не ти държи сметка за нищо, защото тя беше баш-шефът.

тойо буда опъва на Цецка бръките така че няма нужда от Кадурина

На 63г. е бил. За съжаление, тези които стоят начело на здравеопазването, не дават пример на нацията със здравословен начин на живот. Бог да го прости.

Как така става? Оплетат се в далавери за милиони и после "хоп"-инфаркт. Мишо Бирата и той така... От притеснения ли, що ли? Или им помага някой? Чел съм, че има супер-отрова, наподобява перфектен инфаркт, а след няколко часа няма и следа от веществото.

ами шефа на митниците Ваньо Танов, ами моделиера който шиеше костюмите на елита....

Ами да... И някои магистрати и те така...

Няма да може да изкараме и до пенсия. Ето това ни чака.

има проблем, няма човек - няма проблем. Явно много е знаел генерала. Цветан Василев избяга овреме и нито интерпол, нито европол могат да го върнат. Или просто управляващите не искат. А и той се е подсигурил мнооого добре.

Нека Бог да го прости!Не беше лош човек,обичаше да помага на нуждаещите се.Много жалко,когато почине някой сред нас,който е виждал смъртта може би хиляди пъти.И въпреки,че го обвиняват в много грехове,все пак Бог е бил с него-умрял е без да се мъчи-в съня си...

Лека му пръст ама нещо такъв лекар да не предусети симптоми на инфаркт и да не викне помощ ми идва малко не логично...Лека им пръст на всички дето ей така си ''отидоха от инфаркти'' а работеха здраво преди да им повдигнат обвинения....Червото ще изхвърли ''апендикса'' ама няма да позволи да се разплете...

Генералът беше специалист по кожно-венерически болести и знаеше най-интимните тайни на много хора.

Негова е култовата фраза - "Който има пари се маже, който няма се чеше"

че е бил депутат от ГЕРБ. Това срамно ли е?

най-добре я знае Господ! Иначе бил привлечен като обвиняем за щета от 16 милиона, после бил обвинен за щета 6,5 милиона, и си се разхожда до Велинград и навсякъде срещу...10 хиляди лева?!Около 0,15% от щетата?!

Осиротя държавата ни, осиротяяя! А беше хубав, хубав , та чак незаменим...

И МИЛИОНИТЕ ЗАЕДНО С КРАДЛИВИЯ ГЕНЕРАЛ.

TIREX

И тоя като мишо бирата.. вместо в затвора..кротко под земята.

А още колко като него са за затвора...