Инфаркт и двойно уголемено сърце убили таксиметровия шофьор в София

Предварителните заключения на съдебномедицинската експертиза сочат, че 34-годишният Христо Трайков е имал повърхностни наранявания от разменените удари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един мангасар по малко да живее България

Какъв инфаркт и уголемено сърце на 34 години бе???? Баси потреса!

Годините нямат значение а начинът на живот. Смазвай се всяка нок от алкохол и цигари или дрога и ще видиш...

Ами, представи си случва се и на млади хора с лоша наследственост, ниска превенция и вреден начин на живот, предпоставки много има...Още да изброявам ли?

И този тумбак е карал такси в което се качват обикновени хора, които той може да убие. И има ли шофьорска книжка или е менте? Не се качвайте в циганско такси!

ㅤ

Да кажем "Не на расизма" и да заживеем като бели хора.

Към защитниците на шишо-мангалишо-бакшишо! Представете си какво би станало, ако този "здрав" бакшиш получи инфаркта по време на път със 100 - 120 км/час и вътре да са децата ви?!

Много често в такситата се качват не къпани клиенти. Много българки нямат пари и предлагат натура на шофьорите. Масово идват чужденци от ЕС, които не познават София, не владеят български език и после се сърдят, че сметката им била тройна. Ами все пак и за преводач се плаща. Проблеми и има много в бранша.

Айде сега Гешев пак да иде при циганите да им обяснява защо се изхвърли като че. кия на мокър пясък..

Някой някога виждал ли е,мангал да решава листовки!?!?

Повече права за таксистите в София! Право да карат по бус ленните, паник бутони, първоначална такса 50% от цената на курса и възможност за платен годишен отпуск, който да се начислява от данъците.

Айде марш, бакшиш...Когато са ви изрядни документите - психо, медицински, свидетелство за съдимост и автомобилите ви са истински технически годни и си плащате данъците тогава ще искаш...Въртят трима четирима мангала една и съща кола "под аренда", ни данъци, ни документи за водач на таксиметров автомобил и има претенции....Като си внесеш данъците и осигуровките на тази държава тогава ще искаш....Таксиджиите са едни от най големите нарушители на правилата за движение!

Това е ирония нали!?

Само лаете за права, а задълженията не си знаете. За такива кат вас - толкоз.

Ако пакистанците си седяха в Пакистан и нямаше да има проблеми. Циганите са под най-долната каста в Индия и там не ги смятат за хора, затова са плъзнали по света да се размножават и да точат помощи.

Хубава работа ама циганска...И защо, по дялолите, тези човекоподобни затапиха София и няколко нейни ключови кръстовища...Защото "тяхното дете", мъж на 34 години е влязъл в нарушение в еднопосочна улица, сбил се е с прикружителя на другия водач. И защото това е било малко е викнал брат си и още себеподобни да бият другото момче....И накрая е издъхнал, а другото момче, уж "убиеца" е с черепно мозъчна травма...Сигурно се е спънал бри побоя, нали? А и като са толкова отговорно ромите, защо не са извикали полиция, а се е наложило приятелката на "убиеца" да звъни? Пълна трагедия.....Неграмотни, елементарни, първични, оскотели човекоподобни същества!

Бойкот на такситата, да се кротнат малко. На тези които им се налага да ползват, първо да огледат на какво и при кой се качват.

Всеки втори таксиджия е циганин, с фалшиви дипломи, книжки и медицински удостоверения

Жалко за човека, съболезнование на роднините. Повода да се намеся е друг-този човек работи като таксиметров шофьор, вози хора, участва в движението. Това, че не е получил инфаркт в центъра на София точно пред пълна с хора пешеходна пътека е просто случайност. Как закона разрешава да се упражнява тая опасна професия без ,да е направен годишен медицински преглед, да се види, че този човек е медицински непригоден за тази нервна професия, ,че явна не е правен стрес тест. Излезе наяве ,че нас ни возят хора, които трябва да са инвалидизирани по болест, че в таксиметровите фирми наемат ходещи заплахи за движението по пътищата. Незабавна прокурорска проверка на всички таксиметрови фирми за спазване наемане само на здрави водачи със ежегодни сериозни медицински прегледи за сметка на работодателя и то тия прегледи да са в сертифицирани медицински центрове- на първо време нека това да са държавните транспортни болници

и то при положение, че вече е имал един инфаркт

А какво е довело до инфаркта - побоя! Наказания и прокуратура в тази татковина НЯМА и няма и да има.

Някой да го е принудил да влиза в насрещното? Не. Някой да го е принудил да вика глутницата да се бият? Не. Значи сам си е виновен. Да беше спазил реда и да отстъпи щеше да е жив, но природата го наказа защото освен че не спазва пътните правила не спазва и природните.

До инфаркта е довел уголеменото му сърце и притока на адреналин от побоя, който умрелият е инициирал и продължил като викнал и други хора....Другото момче е с повече наранявания, но със здраво сърце! Това обяснихте ли си го?

"наранени кокалчета на пръстите на ръката ..., като тези наранявания могат да се предизвикани от побоя над него." Какви са тези експерти, какви са тези "журналисти"? Кокалчетата на ръцете са наранени не на бития човек, а на побойника. Добре, че бяха истинските ТВ журналисти от БНТ да представят и другата гелдна точка. Защото "журналистите" от другите интернет медии написаха много лъжи и глупости. Сега прокуратурата да си свърши работата и да повдигне дело и съда да реши доколко са нарушили законите брата на починали и приятелите му, дошли да раздават криправосъдие. Не може група биячи да погазват правилата и законите в България и да се налагат на останалите чрез побой. Това не трявба да им се размине, ако е първи случаи наказанието на брата бияч да е по-леко, но да го предупредят, че ако продължава така ще лежи в затвора. А прокурора каскет, да не ходи само в гетото, ами да отиде и да поговори и с 23 годишното момче и с приятелката му, които според мен са жертвите в случая.

Има и няколко изключения но в масовия случай това "таксиджия" и "журналист" е синоним на БОКЛУК. Например Илиана Беновска, Ива Николова, Мария Цънцарова, Диана Найденова, Ива Дойчинова, Албена Вулева ... За мен платените бг "журналисти" манипулатори и другите недобразованите и некадърни бг "журналисти" са еднакво виновни заедно с политиците за сегашното състояниое на България. Когато няма истинско правосъдие и истински журналисти, които да запознават хората с вярна информация, които да предоставят възможност и на двете страни да изложат позициите си. Се получава несправедлива държава кочина като нашата. Незнам колко са свинете в България, дали 33% или 45% или 55% или дори 70%, но знам, че в изминалите 20 години НАД ПОЛОВИНАТА ОТ ГЛАСУВАЩИТЕ СА СВИНЕ, 100% СВИНЕ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВТА НИ и ПРОКУРАТУРАТА НИ, СВИНЕ ПИШАТ ЗАКОНИТЕ НИ и СВИНЕ СА НИ МИНИСТРИ и ВИСШИ ЧИНОВЕНИЦИ.

По-пронцип си прав,ама политиката ти е трудна материя!!!

Видя се че таксиметъра е боклук с криминално минало,налетял на бой след направена му устна забележка. Че и повикал приятелите си да пребият 23-годишния,осмелил се да търси граждански права.Получил си е заслуженото от Господ.Таксиджийските фирми преливат от подобни нискоразредни мутроподобни. ПЪЛНА ПРОВЕРКА НА ВСИЧКИ ТАКСИМЕТРОВИ ФИРМИ КАКВИ СА СЛУЖИТЕЛИТЕ ИМ И ДОКОЛКО СА ОПАСНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО!!!

Видя се, че и главния каскет е боклук. Приятелите на боклука, също са боклуци. Таксиджиите приятелите на главния каскет са същите бок... В интерес на таксиджиите е побойниците да са в затвора. Независимо дали са таксиджии или не са таксиджии. Обаче се видя, че таксиджиите без да разберата каква е истината тръгнаха да оптавдава и дори да изкарват жертва таксиджия побойник и престъпник. Ами, ако това се беше случило между двама таксиджии, какво щяха да кажат колегите им. Ако таксиджиите продължават така, утре ще се сбият двама таксиджии на някоя еднопосочна улица. Имаше коментари, че повечето наркодилъри са таксиджии. Най-добре каскета да се заеме веднага с тази информация.

Каскетът е Главен прокурор на Бълграия...С наркотиците и незаконния превоз следва да се заеме МВР и бившето ДАИ сега ИААА....Едва като има данни за престъпление могат да сигнализират протуратурата...Но вие това няма от къде да го знаете, защото очевадно сте ограничен, ниско образован и не достатъчно четящ....Стойте си във вашата сфера на дейност, защото коментарът ви само издава ниската ви обща култура и липса на компетентност по коментираните въпроси!

Защо кара такси с предишен инфаркт? Застрашава всички на пътя! Освен това правилата и нагъл, скача да се бие , че и вика банда за по-сигурно!

нарушава правилата

Ясно е, но не е написано: група цигани са се събрали да бият българина. Това си е квалифицирано престъпление. Единият циганин, инициаторът на побоя, не боя, е умрял, защото е бил инвалид, но не го е знаел, което е естествено. Баг да го прости, все-пак човек е. Натам обаче - групата цигани, освен побойници стават и лъжесвидетели, като лъжат, че боят е започнал българинът. И никой не смее да напише истината, явно овчедушно племе са ни журналистите. Тук не става дума за събитие на пътя, а за хулиганска разправа и лъжесвидетелстване. И сега прокуратурата тормози невинния, а виновниците си почиват на сянка.

Въпреки всичко са единни! Затварят кръстовища, бунтуват се, защитават се А ние българите, всеки да се оправя.

защита за "електората", нищо че е виновен, нищо че нарушава закона. Тия ,23-годишните ако не ги "озаптят" ,току виж вкарали "електората" в правия път, и току виж потърсили сметка на политици и ,такива като гешев, че не си гледат работата и само цоцат държавата с констатации. Пълна романизация!

Гешев, та Гешев...Ми той не е вся и всуе....Къде е МВР, какви са обясненията на Демерджиев, този велик юрист, лобист, граждански адвокат, който обича париците и носенето на рушвети по Пловдив?

23 годишния младеж са го били 10 пъти повече , но не е убиец ! Единия бияч се е самоубил , другите биячи да бъдат съдени ефективно и солена глоба ! Закона е един за всички включително и циганите !

Да, разбрахме, убийците са двама: Инфаркт - убиец, подпомаган от сърце - убиец.

Извод : Убийство няма, убийците са невинни.

Умрял е от стреса от това което се е случило.Ако не го бяха били,щеше да е жив.

Ако теб те срещне, когато си прав и във вярната за теб посока, а той ти препречи пътя, ще видиш кой защо какво и как е...

Много се е стресирал...По скоро се е задъхал и уморил от ударите, които той и дружинката му са нанасяли на другото момче и то пред приятелката му...Направо е страхотно да те набият пред приятелката ти, когато си прав и то група мангасари тип таксиджии....

Като е бил болен защо става да се бие да си беше трьгнал и защо изобщо се е стигнало до бой хубав бой няма поне да са си бяха отишли така му е дошло на човека от натоварване умира и от злоба и стрес да беше седял кротък.

Препоръка към общинарите в София: направете всички улици еднопосочни, така че шофьорите да се въртят в кръг - така направихте в Разсадника. Направете невъзможни левите завой - така както направихте в Разсадника в посока към бул. Гешов. Забранете левите завой, както направихте на Т.Александров и К.Величков и запушихте с безумни светофарни цикли съседните кръстовища. Направете задръствания навсякъде в София, както задръстванията сутрин в Разсадника на улиците К.Величков, Възкресение и Гешов. На всички съседни кръстовища направихте задръствания. Само така ще "оправиите" движението в София. Вие сте факири бе! Как пък не се намери един пътен инженер да назначите да оправи движението в София. Нямате Ген. транспортне план, ако има непрекъснато го нарушавате. Задръжките по светофарите са ви повсеместни, свети на всички червено "за успокояване на движението", както се изрази *, управляващ светофарите.

До Ано: Тоя, който управлява светофарите и знаците си е три звезди (*)отвсякъде.

Да и забраниха ревия завой по Алабин към Хр.Ботев.

Позорно снишаване на българската полиция в случая!Вместо да разпръсне тълпата полуграмотни маргинали,блокирали незаконно кръстовища,те отидоха да им се молят.Срам!

"Мъжът е имал и предишен инфаркт." Познайте какви идиотизирани бакшиши возят нас и децата ни! Най виновни са от медицинското заведение издали медицинското свидетелство на бакшиша-терорист!

Има право на труд.Всички който работят да не би да са здрави,нещастник.

Имаш право на труд, но нямаш право да застрашаваш околните! зА КАКВО СА ТИЯ МЕДИЦИНСКИ, САМО ЗА ТАКСИТЕ ОТ ТЯХ ЯВНО!

Нали знаеш какво й мисля на майка ти? Представи си какво би станало с този "здрав" бакшиш да получи инфаркта по време на път със 100 - 120 км/час и вътре да са ти децата?!

Да мрът мангали мръсти. Дали в Германия ще се правят на интересни.

Първо се ограмоти, после се изхождай. Няма кой да ти обърне внимание на неграмотния пост.

В Германия е пълно с такива.Не смеят да ги пипнат тъпите германци.

Чий син е " приятелят" на шофьорката или чия щерка е тя?! Щото както вече всички в България знаем за едни Закона е особено снизходителен, те бият, ама с "нежни" удари и по тях няма наранявания от жесток побой въпреки, че са ги пребили! Изобщо България е като огледало на филма "Живите мъртви" . Навсякъде безакълни, заслепени от ярост и злоба, .....и просто искащи да ядат без значение кого и какво!

Истината е една и тя е болезнена... Българите сме едни мишки, един циганин при това виновен, ще вдигне една държава на крак, ще вкарат бития в затвора, защото не са мишки. Циганите по малките села и градове , всеки ден убиват, изнасилват и мародерстват, вие мишки си траете! Ай ся сърдете се на мен че сте мишки!

Здравейте защо се говори в всичките коментари на множествено число и мангали. Ние не сме мангали а ЦИГАНИ ( но помислете вие дали сте българи) тогава опрекваите хората ас работих в Швеция Англия Германия Гърция Дания най голямата расизъм е в България

Като какъв работи там манго? Като джебчия, просяк или крадец на коли?

Хас мукар на вилица,манго!

Сигурно има защо

Където сте работили там, господин Манго, сте спазвали законите и сте бил кротък и плахк като малка сива полска мишка...Ама като дойдете в България си мислите, че е разграден двор и се чувствате, с малко парици, като нечовеци...Проблемът ви е на генетично ниво...Твърде сте елементарни, оскотели и първични...Поне две три ваши поколения трябва да са образовани, грамотни и добри, за да има промяна при вас...Иначе сте просто паплач и сган...Сорри, но това е истината!

Как циганина не си тръгна по пътя и да се извини, че е причинил неудобство на хората, а се обади на брат си да дойде при него и да продължат боя, каквото почукало, такова се обадило

Е ко? Българите не влизат срещу движението в еднопосочно улици ли? Всеки ден виждам такива.

Мен ме е яд, че им клякат на тия от гетото. Както бяха излезли на булеварда, така трябваше да ги смажат от бой! Иначе за инцидента, ми случват се такива неща...

Слушайте глупаци прости, дето пишете тъпите си коментари! Никой не заслужава такава смърт, няма значение от какъв етнос е човека! Защо не сте толкова активни с коментарите си за наркоманите дето избиват хората по пътищата?

Човекът е бил с голямо сърце... Бил...

Никой не заслужава да получи инфаркт ли имаш предвид?

глупачката си ти !Наглостта на циганина и чувството че е над законите му ,,заслужиха''смъртта 1

Заро, Заро, да си ходиш в катуна.....Не му беше достатъчно на бакшиша, че е в насрещното, че напада момче пред приятелката му, който шофира..че и вика родата- ордата човекопобни да се саморазправя със само момче...И това момче е с травми и то черепно-мозъчни...Но ти, която трудно четеш и си родила на 14години няма от къде да го знаеш...Такива като тебе са инкубатор за нискоинтелигентни, нискообразовани, ограничени бъдещи престъпници!

Преди няколко години, във Враца двама братя биха момче на 18 г.което почина.

Момчето не беше ли някакъв каратист? Инцидентът не беше ли на пешеходна пътека?

За какво е това куткудякане? Някой насила ли ви е карал да се возите в такси?

Глобени за произвола уикенда - бойкот на таксита карани от цигани ! Който се качи на такси карано от мангал е малоумник, те нямат завършена гимназия, как изобщо са изкарали книжка ?

За книжка трябва 7-ми клас, не гимназия.

А за депутат не трябва изобщо образование!

Чл.151, ал.2 ЗДвП-завършило 10клас....

Ще ги пазят тези черни получовеци , нали ще им трябват за изборите

Ревизия на свидетелствата за правоспособност на таксиджиите. Много от тях са купени.

След този случай трябва да се направи щателна проверка на таксиметровите шофьори. Полицията, общината и автомобилна администрация да си свършат работата, явно има пропуски и в таксиметровите компании работят хора които не знаят правилата за движение.

Няма да се случи подобно нещо, аз лично на такси карано от циганин повече не се качвам, има метро

Трябва да си егати помияра тъп, за да си мислиш, че влизане в насрещното е добра причина за скандал, бой и дори убийство. Колко народ го споменава това дребно пътно нарушение, което сигурно всеки е правил в контекста на убийство.

Нещастници като не ви изнася да се возите що се возите бе някои кара ли ви вие го търсите таксито не то вас ама като сте надзор да отидете до спешното разчитате на бакшишите нали лицемерни лаинари селски

Си прав, но нещата се променят. Напоследък много мангали станаха шофери - който е тъп да се качва при тях.

Всеки ден виждам по някои да кара в забранена улица и не таксиметрови а някви други надрусани отрепки

Всички таксиджии които блокираха кръстовища за да протестират без да знаят какво точно се е случило да се засрамят. Бияча е починал защото е бил с болно сърце и сам е предизвикал скандала като е влязъл в насрещното движение. Сърцето е отказало след като се е развълнувал повече от колкото може да понесе. А циганите които са били извикани да се млатят трябва да понесат наказание заради побой и саморазправа, както и че раздухаха случая и създадоха обществено напрежение.

Бакшиш и срам?!

То това беше ясно. Вижте му снимката, плешо със затлъстяване. Как изобщо е изкарал и до тази възраст. Трябвало е да е пукнал преди 29 годишна възраст. Като се сметне, че е пиел всяка вечер и сигурно е пушил, направо си е столетник мангала.

В нашия фитнес няма един с коса,тъпако.

Няма какво да науча в тази клоака.

Да се направи справка колко данъци е платил починалия таксиметров шофьор и здравни осигуровки.

Не плащаш данъци умираш, а

Айде, намирисва на лека телесна с хулиганство и бугарина е на свобода. Обичам я Бугария. Тук се чуствам прикрасно.

Ми айде мурга, границите са отворени , патувай... ама знаете че няма такава мандра и просто племе на друго място да ви хратутят - отглеждат едно напълно безполезно, рушащо и вредно племе като циганите.