Учени: Следващата пандемия ще дойде от индустриалните ферми

Най-малко осем вида птичи грип, всички от които могат да убият хора, циркулират из индустриалните ферми по света. Те могат да бъдат по-лоши от Ковид-19

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време на село старите хора коментираха: -Един ден учените ще затрият света. Е честито!

След Ковид, ще ни докарат глад и мизерия тия от СЗО, Ес и Сащ

За робите няма ток, парно, свинско, говеждо и пилешко също. Не случайно освен червеи ЕС разреши и скакалците да могат да се ползват за прехрана на робите... Ще има хубава храна, но като те извият с цената, 500 лв килото, роба ще може да купи, ако иска, но не му е по джоба. Системно пропагандират кравите свинете са пърдели, трябва производството да се намали с 30% , сега удрят на птицефермите... Нещата са пределно ясни, но в крайна сметка ще си платим данъка за нашите грехове, простотията също е грях, на края все пак доброто ще победи, антихриста губи, но и много роби ще загинат.

Ами три години и половина ще продължи господството на Антихриста, през които времето ще тече много бързо.

Така ще е, разбира се ... И най-основната причина за това е изкуствено създадената и напълнопротивоестествената концентрация на потенциални гостоприемници, създаваща перфектна среда за заразяване, разпространение и мутиране ...

Основният проблем е интензивното размножаване на най-опасното животно - човекът!

Е нали затова искат да намашят човечеството, споко

Тази пандемия е толкова доходна, че дори да нямаше вирус, щяха да го измислят чиста печалба за пфайзер 3,2 милиарда долара на тримесечие - как си го представяте. може и стотна доза да има

Как не ви омръзна да пишете тея глупости? 3млрд в големия бизнес са пари за семки. Само Боинг и Еърбъс от този вирус губят повече и то на месец. Да не говорим за авиокомпаниите, за туризма, за развлек индустрия и проч фирмички пред които Пфайзер с неговите 3млрд е прашинка.

Taka e ! Едни губят, други печелят

Хайде бе, като гледам с какви темпове върви изнудването и ваксинацията тези бизнеси хич не са на загуба вече. Хайде нема нужда от толкова лъжи.

„Фактът, че индустриалните ферми РАЗЧИТАТ МНОГО НА ВАКСИНИ и антибиотици също кара вирусите да еволюират към по-устойчиви форми. Междувременно животните, гледани в лоши условия имат ниска имунна система, което улеснява инфекциите.“ Промишлено отглежданите животни живеят в изключително тесни и мръсни помещения с малък или никакъв достъп до слънчева светлина. Тези условия са идеална среда за развитието и предаването на вирусите. Ако заменим думите „ферми“ и „животни“ с „големи градове“ и „хора“, КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА? Изводите може да си направите и сами! Жокер: Значи И НИЕ СИ ИМАМЕ „ИНДУСТРИАЛНИ ФЕРМИ“ с търговски названия: София, Пловдив и т.н. и ЖИВОТНОВЪДИ, най вече!

да му мислят телефонните хигиенисти!

Направо си кажете, че света вече няма да е същия и хората с пари няма да ни оставят повече да живеем нормално. От една страна стават богати, а пт друга прочистват земята.

Тази пандемия излезе скапана. Давай следващата.

Ваксинирвам се до откат!

Ще експлодираш от ваксини.

Леле,вижда ми се края след тези избори

Да дават направо новите ваксини за бъдещите пандемии и да се почваме с бустерите.

С тия изкуствени пандемии, експериментални ваксини сеещи смърт, ще докарате света до КОВИД въстания и войни. Тогава виновниците ще бъдат принудени да се крият в бункерите си под земята, но и оттам ще бъдат изкарани и провесени по дървета и стълбове.

Този ковид 19 няма да го пуснат скоро. Стъпиха на главите на хората и ще гледат да се възползват максимално. Ама това с вирусите се оказа много печелившо, вече не им трябват терористи, Садамовци и Бин-Ладеновци за да си оправдаят действията.

И това ли сътвориха,,да убиват хора,,по икономичен начин без оръжие.Милиони учени,милиярди починали,е в разцвета са.Милиони контролни органи за отглеждането на животни.Преди време изклаха свободните кокошки,прасета в кочина не могло да се отглеждат ,козите също..Но антибиоците ,а после ваксините си е сигурен доход.

Сега всеки път когато някой китаец получи разстройство затваряйте целия сват за две години.

Периодичните световни воини ще ни решат проблема. Хората на времето са имали смелост за тези работи

смелост или глупост? щото между двете разлика почти няма!

Ее голям праз. Нали ваксината вече е готова?

А, нищо! Давай по сценария там и толкоз!

индустриалното отглеждане на хора, наблъскани в нехигиенични жилища и офиси, без въздух, чиста вода и слънчева светлина, тъпкани с лекарства, антибиотици и ваксини води до същите резултати - болести, мор и гадости

Да масовите ферми са проблем наистина етичен и здравословен - така е. Да оставин това на страна, но в случая усилено се работи в насока преминаване към масово вегетарианство и чат пат прием на животински протеин от насекоми. Онзи ден статия ЕС одобрила скакалците официално като храна, днес статия обясняваща ни , че " яденето на месо", тоест фермите ще ви ликвидират. Щото с традиционно отглеждане на животни за месо, няма как да се изхрани разглезеният съвременен човек, свикнал да консумира евтино месо, всеки ден от седмицата, а не както преди 200 300 години, богаташите ядат месо, бедните, ако имат късмет ядат огризките, или си позволяват месо един път в месеца. Аз имам привилегията и възможността да закупувам месо , етично отгледано , в малки ферми, на естествена паша, без антибиотици и хормони, оставено да расте по естествен начин без помощта на хормони, но колко хора могат да си позволят да закупят едно пиле не за 4 лева килото, ми за 20 лв килото - приблизително давам пример с цена , еквивалент на разликата в цените на пилешко от масова ферма и пилешко от малка био ферма, където живея

Тъй тъй...друг е въпросът че онова пиле което го купуваш за 20лв не струва 20лв..а цената е спекулативна защото видиш ли било еко...

Напълно разбирам, защо ти е такова становището . Това , че в България липсва всякакъв контрол над спазването на утвърдените стандарти и се лепят всякакви цветни етикетчета, колкото да мине номера, дори за стандартни храни, като масово произведено сирене или кашкавал, не означава, че тук, където живея, не се спазва до буква станднарта. Защото , ако има и едно незначително несъответсвтие, като примерно добитъка да се храни с фураж с неизяснен произход, а не да е пуснат както си обявил на свободна паша, ако не тестваш и не следиш почвата на пасбището, или си тъпчеш животните с хормони за бърз растеж, ще ти вземат лиценза, ще те глобят и ще трябва да обявиш банкрут плюс съсипана репутация.....тоест мъртъв си като бизнес

Давай си парите и вярвай,поне си спокоен. Нищо ,че това е невъзможно, поради факта всичко е селектирано от семена до животни. Личи си ,че нямаш представа от земеделие и животновъдство.

Изчислихте ли вече колко вълни ще има? Следващата пандемия няма да спазвам никакви мерки защото ще знам че е измислена.

Абе карай... Важното е "растеж" да има, печалби и капитаизъм. Сбъркан свят.

Негодници , ДИР от такива ли пари се идържате ИЗМЕКЯРИ

Ами затваряйте ги и да се върнем към селското гледане на баба- във всяка къща по 20 кокошки и пилета... Някога едно село добиваше от къщите яйца и то био, повече от един завод! Изкупуваше ги всеки ден една жена от кооперацията и баба ми си купуваше сол и кибрит и хляб. Няма болести, няма грип.

я се разходи из София да събереш мераклии и мераклийки да гледат по 20 био кокошки :) направо ще ме убиеш от смях :)

за новите вируси пак ли ще се бият по 4 пъти и няма да действат

Гнусните ПИЛЕТА на ванката и неговите норки са опасност и за България

Герберастки пилета не ядем!

Подготвят ни за следващата, така леко между капките. Това беше само началото. И следващите ще са 5 пъти по заразни.

По-скоро те подговят за отказване от месото. Реално погледнато човек чудесно може да си живее и без да яде месо, всички нужно се продава и се използва и сега. Отглеждането на месото е процес с твърде ниско кпд (или по новому с голям въглероден отпечатък). Първо гледаш растения, и после наместо да ядеш растенията храниш с тях животни, които после да ядеш. И друга тема, доколко е хуманно да гледаме животни само за убиване при положение че може и без това.

Все пак да не забравяме, че причината за изгонване от Рая е ябълка, а не кюфтета :P

Знаеш ти за КПД-то. Най-грубото мерило за въглеродния отпечатък е цената. Иначе казано, кило домати на цената на кило пилешко имат сравним въглероден отпечатък.

Ми не яж месо бе, кой те спира. Само не ми разтягай теории за това коооолко е хубаво да не ядеш месо и колко нехуманно е било. То и лъвовете разкъсват цели слонове в саваната, ама за тях е ок а, там няма проблеми.

И ти от кога ядеш насекоми? Или си заместил месот с ГМО соя и витамини . Ако те сърби някъде - не се чуди, мутираш и нещо ще ти израства...

Как няма да ям месо, бе?! По-добре да умра! Поредният толерастки бълвоч. Човекът е хищник и като такъв трябва да стои на върха на хранителната верига!

Че ти сега реално не ядеш нищо. Всичко е продукт на промишлено и изкуствено отглеждане. Процентът полезни вещества в храните, подовете и зеленчуците е нищожен.

"Иначе казано, кило домати на цената на кило пилешко имат сравним въглероден отпечатък" Да, така е. И как това опровергава факта че за отглеждане на месо се хаби повече енергия отколко за отглеждане на домати? Т.е. че средната цена на доматите е няколко пъти по-ниска от средната цена на пилето?